Sexnovelle – af med tøjet

Oprettet den 12. august 2013

Denne sexnovelle er skrevet til min kæreste.

Ind i mellem sker det, at jeg lægger noget tøj frem til min kæreste om morgen inden jeg tager på arbejde. Det er sådan en lille aftale vi har, at hvis jeg kunne tænke mig at se hende i noget bestemt, så skal jeg bare lægge det frem, og så kan det jo være hun ifører sig det.

For et stykke tid siden, der havde jeg lagt lidt tøj frem til hende. Hvis vi starter inderst, så have jeg valgt hende nye sorte hofteholder, et par nye hudfarvede halvblanke strømper til hofteholderen og en flot sort bh.
Ud over det sæt, det skulle hun have en ret gennemsigtig sort bluse, kort sort nederdel og et par frække sorte højhælede med 12 cm. hæl.

Bare det at gå og udvælge de forskellige ting gjorde, at jeg på det kraftigste overvejede at melde mig syg og blive hjemme, men jeg havde en del projekter i gang på arbejdet, så jeg måtte hellere tage af sted.

Velankommet til arbejdet, så gik jeg i gang med dagens arbejde, som bare skulle overstås hurtigst muligt så jeg kunne komme hjem igen. Dagen gik bare mega langsomt og jeg syntes flere gange at jeg kunne se sekundviseren på mit ur stå helt stille.

Et godt stykke tid efter frokost, der logger min kæreste så på Messenger, og jeg hilser på som jeg nu plejer. Der kommer bare ikke noget svar, men pludselig kommer der et billede til download. Jeg når kun lige at se nogenlunde hvad det var via thumbnailen inden hun pludselig klikker på annullere, så jeg ikke kan downloade billedet. Det jeg kunne se på billedet var min kæreste der havde smækket benene op på computerbordet så jeg kunne se hendes nye strømper.

Så begyndte jeg jo at brokke mig over at hun bare havde klikket annuller, og hun valgte så straks at sende mig et mere som hun IGEN annullerede. På dette billede kunne jeg se hendes mis og et stykke lilla legetøj.

ARGHHH, jeg var nu ved at gå ud af mit gode skin, og kikkede desperat rundt på kontoret for at se om nogen evt. skulle have set hvad jeg sad og så på, men heldigvis sad alle dybt begravet i hver deres verden.
“Kan du lide hvad du ser skat?” dukkede pludselig op på skærmen og jeg svarede selvfølgelig fluks, at hun da havde fået tændt mig bare en lille smule .

Hun syntes åbenbat at jeg skulle tændes noget mere, for nu sendte hun mig flere billeder til download, og dem fik jeg tilmed lov til at hente.

På billederne kunne jeg se at kun havde taget nogen stykker hvor jeg kunne se at hun havde taget det sæt tøj på jeg havde lagt frem til hende, og så var der en hel masse hvor hun havde godt gang i sit legetøj. Da det sidste billede var downloadet, måtte jeg lige sunde mig, for jeg var godt nok blevet tændt nu, og jeg spekulerede som en gal på hvordan jeg dog skulle slippe væk fra arbejdet noget tidligere.

Efter et lille stykke tid gik jeg ind til min chef og sagde at jeg havde den værste dunken i hovedet, hvilket jo bestemt ikke var helt forkert, og at jeg ville tage hjem så jeg kunne være frisk til dagen efter. Den købte han, så jeg gik hurtigt ind og pakkede mine ting og kørte hjemad.

Jeg tror jeg kørte turen hjem på noget nær rekord tid, og da jeg lukkede mig ind kunne det ikke gå hurtigt nok med at få fingrene i min dejlige kæreste. Efter at have smidt tasken og den bærbare, så skyndte jeg mig ind til hende i soveværelset, hvor hun fortsat lå på sengen og lege med sig selv.

Hun kiggede lusket på mig og sagde at jeg bare skulle går ind i stuen og smide tøjet, så skulle hun nok komme ind til mig når hun var klar.

Så ind i stuen med mig og af med tøjet. Fik lige vasket “værktøjet” og satte mig over i en lænestol og ventede spændt. Efter ganske kort tid kom hun ind til mig og gik direkte hen og satte sig på knæ foran mig. Hun gav sig til at lege lidt forsigtigt med pikken, og tog den derefter grådigt i munden. Jeg kunne se på hende at hun var godt tændt, men jeg havde bare lyst til at sidde og nyde et øjeblik. Bare nyde synet af hendes dejlige bløde læber der kørte rundt over det hele på pikken og mine nosser. Jeg er specielt vild med måden hun kigger på mig når hun ind i mellem tager den ud af munden og lader sin drillende tunge spille hen over pikhovedet.

Efter en stykke tids himmelsk behandling skubber jeg hende væk og over mod spisebordet. Trækker nederdelen op over hendes ryg og trykker hendes overkrop ned mod bordet og trænger op i hende ret hårdt. Det giver et helt gisp i hele hendes krop og det skal ikke mange stød til førend hun kommer og nærmest klynker sig igennem hendes orgasme. Jeg forsætter mine stød mens hun kommer men kan godt mærke at jeg selv er ved at komme så jeg trækker mig langsomt ud og siger til hende at hun skal sætte sig på knæ foran mig så hun kan modtage min ladning i hendes varme mund. Hun når dårligt nok at få sat sig ned før jeg kommer med voldsom kraft ud over hendes tunge og bryster. Lige som jeg var ved at være udtømt og bare ville trække mig ud af hendes mund, så fortsætter hun sit blowjob. Jeg prøver at få hendes hoved væk, men hun fortsætter ufortrødent indtil jeg endnu en gang kommer i hendes mund og denne gang går der ikke noget til spilde.

Indsendt af Frank

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *