Bislaven vil smage pik

Oprettet den 9. april 2013

En dag jeg sad og chattede på Internettet, kom jeg i snak med en mand der hed Jens og som søgte en slave, til ham og hans kone. Jeg blev interesseret og vi aftalte at jeg skulle komme hjem til ham. Da jeg kom hjem til ham, viste han mig ind i stuen, han sagde at hans kone nok ikke ville være med i dag, da hun kom sent hjem, men han havde andre planer til dagens forløb. Han stillede sig ud for mig og trak mine bukser ned, så tog han om min pik, der hurtigt voksede sig stor i hans hånd, han bevægede hånden lidt frem og tilbage på min pik, så satte han sig i stolen og tog sine egne bukser af.

Jeg fik nu besked på at sutte hans pik, jeg lagde mig mellem hans ben og tog hans pik i hånden, den var stadig slap da jeg lagde mine læber om den, men det varede ikke længe inden den blev godt stiv i min mund. Da jeg havde suttet et par minutter, bad han mig stoppe, han fortalte at han ikke havde den store erfaring i at have en slave, og at han havde et par venner som ville være med til at bruge mig, hvis jeg ikke havde noget i mod det. Først sagde jeg at jeg ikke var parat til at være sammen med flere mænd i dag og at jeg havde regnet med at hans kone skulle være med. Derpå svarrede han at så kunne jeg godt gå igen, men jeg havde lyst til sex nu, så jeg ombestemte mig og sagde ok. I det samme kom to mænd ind i stuen, de præsenterede sig som Kim og Peter. Jeg blev bedt om at smide alt tøjet, da jeg havde gjort det, sagde Jens at jeg skulle straffes for ikke at have sagt ja med det samme, jeg fik besked på at ligge mig over hans knæ, og så begyndte han at smække min røv. Mine baller blev hurtigt varme og jeg kunne mærke varmen sprede sig i hele min krop, Kim lagde sig ind under hans ben og tog om min pik, der hang ned mellem hans knæ, jeg mærkede hans hænder lege med mig og jeg blev meget stiv, mens jeg stadig fik smæk. Efter lidt tid, stoppede Jens op med at smække mig og begyndte at lege med hit røv hul, smerten ændrede sig til en dejlig fornemmelse i hele min krop.

Jeg fik nu besked på at sætte mig på en stol, da jeg havde gjort det stillede Kim og Peter sig ud for mig og jeg fik besked på at få dem til at komme, imens tog Jens et video kamera frem og begyndte at filme. Jeg tog en pik i hver hånd og begyndte at spille. Da jeg havde spillet et stykke tid tog Kim mit hoved og pressede det ned mod hans pik, jeg tog pikken i munden og suttede mens jeg stadig spillede Peter. Jens filmede så tæt på han kunne, og efter et stykke tid fik jeg besked på også at sutte Peter jeg forsøgte at sutte den begge samtidig, men det var umuligt, så jeg skiftede lidt frem og tilbage. Efter et stykke tid sagde Kim at han snart kom, og Jens gav mig besked på at koncentrere mig om hans pik til han kom, jeg tog min ene hånd om hans nosser og den anden om hans pik, som jeg spillede ind i min mund, så mærkede jeg pludselig at hans pik begyndte at pulse og så smagte jeg den første salte sæd, jeg tog pikken ud af min mund og spillede ham færdig, så jeg havde sæd på fingerende og i hele ansigtet.

Nu ville Jens bolle mig, Kim overtog kameraet, og jeg fik besked at ligge mig på knæ på gulvet. Jeg fik smurt noget i røven og så mærkede jeg hans pik trænge ind i mig. Og begyndte at bolle mig, samtidig suttede jeg på Peters pik. Pludselig begyndte Peter at spille sin pik meget hurtigt mod min mund og så kom han, han pressede mit hoved helt ned om hans pik, og jeg mærkede sæden sprøjte ned i min hals, jeg suttede ham ren og så lagde han sig ind under mig og tog min pik i munden. Jens havde at tempoet op og jeg var lige ved at komme da jeg mærkede at han kom i min røv, kort efter kom jeg selv i munden på Peter.

Jeg havde en meget øm røv og var helt udmattet da jeg gik derfra. Jens sagde at hans kone ville være med næste gang og vi aftalte at jeg skulle komme igen næste weekend.

Indsendt af  Liderlig Mand

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *