Min liderlige sexhistorie

Oprettet den 12. august 2013

Denne sexhistorie en af mine frække oplevelser, håber jeg kan fortælle den lige så frækt, som jeg oplevede den.

Min sidste kæreste og jeg var ret gode til at forny vores sexliv. Vi afprøvede mange af vores fantasier, for intet var tabu i vores forhold.
Da, vi stoppede forholdet var det også et sørgeligt farvel til et sexliv i stormende udvikling. Det måtte sflg afsluttes med manér, inden jeg flyttede fra byen.
Den sidste weekend, inden jeg fløj af sted var vi til en fest. Gnisterne mellem os kunne ingen undgå at se. Og et ’tilfældigt’ møde på toilettet blev da også ret hedt. Og ikke mindre hedt, da min veninde opdagede os…
Da det var min sidste weekend i byen og mine trusser var klar til at vride, var der ikke meget grund til at overveje, om vores hotel-fantasi skulle udleves nu og her.

Efter overvejelse, om vi skulle følge min fantasi, og finde det mest snuskede sted, eller hans fantasi om det mest lækre hotel, blev det hans fantasi, som vandt. Vi gik ind i foyeren. Han gik direkte mod skranken og spurgte om et værelse med badekar.
Men jeg havde fået kolde fødder, og stod henne ved døren og kaldte på ham med pibende stemme og akavet kropssprog.
Jeg kunne se, at det tændte ham endnu mere, at jeg ikke turde.

Han kiggede hen på mig med et skælmsk smil og kørte ufortrødent dankortet igennem…2000 for en enkelt nat i fuld luksus.
‘Kom’, sagde han.. og gik foran mig hen til elevatoren.

Hel vejen op til værelset havde jeg travlt med at skælde ham ud for at have brugt 2000 på sådan en irrationel oplevelse.

Men da vi åbnede døren, mærkede jeg igen mine trussers ..og jeans våde karakter.

Værelset havde en kæmpe seng med dyner, som ragede en halv meter op over sengen. Designmøbler. På badeværelset var der brus med flere brusere, spabad og marmor overalt.

Han kiggede igen på mig som om, jeg ikke kunne vælge, om jeg ville af med det våde tøj. Så tog han hånden ned i mine bukser og mærkede på min opsvulmede klitoris..’Uhm, bliv ved’, tænkte jeg…han slikkede på fingeren, mens han fastholdt mit blik.
Tøjet røg af på et splitsekund, og nu skulle faciliteterne afprøves. Under den skoldhede bruser havde jeg på forunderlig vis stadig brystvorter som beton. Hvilket matchede hans pik meget godt. Vi holdt spændingen, men min orgasme var på trapperne udelukkende ved hans blik…

Våd, dampende varm og HELT anonym kravlede jeg hen på det, der var min seng for en enkelt nat, mens han betragtede min krop bagfra. Mit hår gjorde dynen våd.
Mens jeg klynkede kælent kom han hen til mig. Han tog fat i mine balder, som ragede op. Satte tungespidsen til mit røvhul og slikkede drillende. Da jeg klynkede endnu højere, kiggede han resolut på mig, og vendte mig om i én bevægelse. Med et fast greb spredte han mine ben og holdt dem fast, til jeg havde forstået dagsordenen. Han fortsatte arbejdet med en finger i røven, og begyndte at slikke mig. Jeg var overspændt, og skreg i orgasme efter meget kort tid. Jeg havde glemt tid og sted…

Vi havde ikke talt meget sammen på hotellet, hvilket gjorde os lidt fremmede i de uvante omgivelser.
Det var en følelse af, at have mødt en fremmed på gaden og taget med ham på hotel for at kneppe, som om der ikke var en dag efter denne…

Jeg kom til mig selv efter ‘the big O’.
Men denne nat var bestemt på sex. Og efter kort tid var vi tændte på at fortsætte legen.
Mens vi lå og snakkede om det frække ved at være på hotel i sin egen by, kunne jeg ikke lade være med at lege med hans pik. Den var om muligt mere stiv, end før.
Snakken stoppede, da jeg kiggede på ham med et blik a la ‘stop al den snak og lad mig give dig noget, du aldrig glemmer’.
Jeg fastholdt blikket, mens jeg stille og roligt satte mig op på hans pik og lod den glide op i mig uden at fortrække en mine. Han gispede, jeg fortsatte…
..med at ride ham stille og roligt. Jeg holdt hans hænder væk fra min krop, og fastholdt stadig hans blik. Jeg satte tempoet op, og da jeg kunne mærke, at han sitrede, satte jeg hånden på hans hals og pressede med et fast greb. Han gispede igen. Jeg kunne se, hvor meget han nød, at jeg kontrollerede situationen fuldt ud.
Jeg slap grebet fra hans hals og kiggede stadig på ham, mens jeg løftede mig op, så hans pik kom ud af fissen. (Han kendte ikke mit næste træk.) Jeg mavede mig langsomt ned mod hans varme våde pik og tog den i munden. Jeg kunne smage mine egne safter, og han var ved at sprænge jeg satte mig igen op på ham og red ham, og byttede igen til munden – så blev det for meget for ham, han rev fat i mit hår, og brølede som en bjørn, da han kom i munden på mig.

Efter vores første orgasmer, kl. MEGET sent på en fredag nat i en luksus suite, var vi super tændte på at fortsætte de frække oplevelser.
Vi begyndte at kysse igen, røre ved hinanden på de strategiske steder. Mine brystvorter var så stive, så jeg fik gåsehud på brysterne. Min saft løb ned mellem balderne, og han fangede den ved numsen. Han kildrede mig, mens han slikkede mig på grænsen mellem brystet og ribbenene.
I mit hoved fandtes der kun én sætning… Giv mig din pik …. jeg stønnede det højt.. Giv mig din pik, Giv mig din pik, Giv mig din pik….GIV MIG DIN FUCKING STORE PIK..NU…’

Han vendte mig om, og tog mig i doggy…han holdt mig på hofterne, mens jeg kæmpede for at holde mig på nogenlunde samme sted, til trods for hans kraftige stød. Jeg kunne pludselig mærke, at hans finger kredsede om mit røvhul, hvilket gjorde mig lidt slap i kroppen af bare nydelse. Han havde fuld kontrol over mig, og jeg NØD det. Han stak fingeren ind i røven, hvilket tændte os begge til kogepunktet. Jeg jamrede HØJT. Han kunne mærke sin finger på sin pik, og oplevelsen gjorde ham ude af stand til at vente på mig, selvom jeg kun var få sekunder fra at komme. Jeg var helt væk og opfattede slet ikke hans orgasme eller hans brøl KUN, at han trak sig ud.
Jeg var ved gå til, og tog straks fat hans hår og pressede ham ned mellem mine ben…’ÅÅÅÅÅÅÅRRRRRHHHHH’…

Det var blevet morgen. Vi hængte sedlen med morgenmadsbestilling uden på døren, og så til vores forbavselse, at et helt hotel havde ligget vågen… UPS

Efter mange frække oplevelser med ham, ender jeg stadig med at tænke på hotellet som den aller frækkeste. Det var vores sidste seksuelle oplevelse sammen.. og følelsen af at have kneppet, som om der ikke var en dag efter denne holder stadig, når jeg tænker tilbage..

Indsendt af Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *