Sex med konens kusine

Oprettet den 7. april 2018

Sex med konens kusine:

Denne historie ligger ca 10 år tilbage, min kone havde en kusine som boede i Herning sammen med hendes mand, vi boede i Nordjylland så når vi besøgte hinanden var det altid med overnatning.

Vi fik altid noget godt at spise vin og en del øl så stemningen var altid løssluppen, snakken kom altid ind på sex uden det blev til mere, dog blev det tit til sex med vores respektive partner når vi kom i seng i hvert sit værelse, men da huset ikke var så stor kunne vi ikke undgå at høre hvad vi hver i sær var i gang med, og der kom også altid nogle kommentarer næste dag ved morgenbordet. Da vi kendte hinanden særdeles godt blev der heller ikke lagt skjul på hvad vi foretog os når vi havde sex.

Min kone elskede når hun lå på maven på et tæppe og jeg lå mig ind over hende og bollede hende bagfra, det fortalte vi dem en morgen vi fik kaffe og jeg kunne si på kusinen hun blev helt sløret i øjnene og begyndte at køre sin tunge fra side til side på læberne, hun sagde til sin mand at det måtte de prøve næste gang der var sexaften for dem.

Noget vi havde til fælles var sex i bilen eller på en øde strand. Engang de var nede hos os kørte vi en tur og endte på en strand hvor vi spiste vores medbragte mad, det var en lun aften og da vi var færdig med at spise blev vi enig om at vi ville ud og bade. Da vi ingen badetøj havde med badede vi nøgen. Efter badet lå vi på nogle tæpper og solede der gik ikke ret lang tid før kusinen begyndte at køre på sin mands pik som straks stod flot ud i luften, det blev for meget for mig og konen så der gik ikke ret lang tid før vi lå side om side og bollede hver sin kone. Det blev der talt meget om når vi var sammen, meningen var at det skulle vi prøve igen, men det bød sig aldrig for når de var nede ved os efterfølgende var der ikke bade vejr.

Vores besøg fortsatte som de plejer men i 2000 døde kusinens mand efter dette var hun noget tilbageholden men tog sig sammen til at besøge os igen, de besøg vi havde derefter var mere afdæmpet men uden at være kedelig, i 2002 døde min kone og da kusinen skulle til at køre hjem efter begravelsen gav hun mig et kæmpe knus og et kys på halsen, kiggede mig i øjnene og sagde jeg håber at vi stadig kan besøge hinanden, hvorefter jeg gav hende hånden og sagde det er helt sikker vi kan.

Ca to mdr. efter besøgte jeg hende, det blev en dejlig afslappet weekend kun med lidt knus da jeg kom og da jeg kørte hjem igen, da jeg skulle til at køre sagde hun nu behøver du ikke at vendte for lang tid inden du kommer igen, jeg kommer når jeg har ferie om halvanden mdr. så det aftalte vi.

Jeg kom til frokost med øl og snaps til så der gik ikke længe før samtalen var afslappet og jeg kunne godt mærke hun fløjtede en del og jeg fulgte bare med så det blev til nogle kys og kram i løbet af eftermiddagen så da vi skulle til aftensmaden var hun godt i stødet efter den første flaske vin var hun ved at være beruset, på vej ud på wc gav hun mig et kærlig klem på skulderen og et kys på panden, da hun kom tilbage tog hun mig om halsen og kyssede mig jeg trak hende ned på mit skød og sådan sad vi i lang tid og kyssede og kælede for hinanden jeg begyndte at køre op ad hendes lår helt op til trekanten jeg opdagede hun ingen trusser havde på. Jeg kunne mærke at hendes fisse var godt våd, du er godt liderlig sagde jeg, ja vi to trænger til sex efter så lang tid og gik ind i soveværelset hvor hun lagde sig på maven så jeg kunne bolle hende som jeg fortalte jeg gjorde ved min kone, sådan bollede vi i nogen tid til jeg fik udløsning langt oppe i hendes fisse hun nåede at få orgasme tre gange, vi gentog det næste morgen, hun var godt klistret da vi gik i fælles morgenbad, vi bollede under bruseren hvor hun igen fik orgasme vi tog tøj på drak morgenkaffe hvor efter jeg kørte hjem.

Vi har bollet flere gange siden men mere om det næste gang.

Hilsen kusinens mand.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *