En Stor Pik

Oprettet den 29. april 2013

Historien om Tom!

Jeg der foran computeren, pludselig var jeg i tvivl, skulle jeg sende mailen med min adresse til Tom eller ej?

Jeg ønskede så vildt at mærke den store tykke pik, som jeg havde hørt så meget om, men var det nu også det rette at gøre, en ting var fantasi, en anden ting det rigtige liv.

Jeg besluttede mig til at vente indtil min mand kom hjem fra arbejde. Jeg sad så der og fantaserede om Tom og specielt om hans pik. Det tændte mig så meget at jeg satte mig til at onanere, jeg nåede lige at få en dejlig orgasme lidt før min mand kom hjem. Jeg kaldte på ham og viste ham vores mails og sagde: “Skat nu er din sidste chance kommet, vil du lade mig gå videre eller ej, hvis jeg sender denne mail til Tom, så kommer han d.13 og knepper mig hele weekenden for at gøre mig gravid, og sender jeg det, så vil jeg lade ham gøre det, hvad siger du skat?”

Han lod en hånd glide op under min kjole og følte hvor våd jeg var, så sagde han; “Hvis du virkeligt ønsker det skat, så er det OK!” Jeg så ham dybt i øjnene og sagde; “OK skat!” Så klikkede jeg på <send>, nu var det for sent at fortryde, vores adresse var på vej til Tom. Den sidste forhindring var fjernet, intet kunne holde ham væk nu! Om 2 uger ville Tom komme og kneppe mig, fylde min fisse og livmoder med sin sæd og formodentligt også min livmoder med kimen til en lille baby.
Min mand kyssede mig kærligt og hviskede mig i øret; “Åh min liderlige tøs, nu vil jeg kneppe dig!” Jeg huskede ham på kondomet, og så kneppede han mig hårdt og stillede min sult for en tid.
Men da jeg lå om aftenen i min seng ved siden af min sovende mand, kunne jeg ikke sove, jeg lå og fantaserede om den weekend Tom skulle komme.

Hej Tina!
Tak for din adresse og telefonnummer.
Nu ser jeg frem til den 13, hvor jeg vil fylde din gifte mave med min sæd.
Hold din fisse våd til mig, det vil du få brug for at være, hvis du skal kunne klare min store pik.
Jeg lover dig så, at du vil få så meget sæd i dig den weekend, som du aldrig har fået før på en weekend.
Vi ses den 13
Tom H

Jeg læste hans mail flere gange mens jeg onanerede og fik en kraftig orgasme.

Dagen var kommet og jeg gik som i en rus, mine tanker kredsede om Toms store tykke pik som jeg nu skulle mærke i aften. Jeg var i bad og fandt frækt undertøj frem, og fandt håndjern, remme reb og en gummiknebel frem, så jeg var klar til at binde min mand når Tom ringede. Vi spiste aftensmad tidligt og vaskede op. Kl.18.00 satte vi os til at spille kort. Min mand vandt hele tiden, jeg kunne ikke koncentrere mig om spillet, mine tanker var allerede fremme ved Toms ankomst. Kl.18.20 ringede Tom, han sagde: “Nå Tina er du klar til at binde din mand nu?” Jeg svarede: “Ja Tom jeg har det hele klar!”

Tom sagde: “Dygtig pige, bind ham til en stol ved siden af jeres spisebord, jeg vil kneppe dig på det først!” Jeg sagde: “Ja Tom!” Han svarede: “Godt Tina jeg er der om 15-20 min.” Jeg så over på min mand og sagde; “Nå skat nu er det din tur, Tom kommer om et kvarters tid!”

Jeg bandt et reb godt fast rundt om hans overkrop og stolens ryglæn, så førte jeg hans arme om bag ryglænet af stolen og gav ham håndjern på. Satte remme om hans ankler og stolebenene, nu manglede han kun knebelen i munden, den kunne vente lidt endnu.

Jeg satte mig overskrævs på ham og kyssede ham med tungen dybt begravet i hans mund, jeg kunne mærke at hans pik var stenhård og pressede mod min fisse, men der var tøj imellem. Han kunne tydeligvis godt tænke sig at kneppe mig lige nu, men han måtte vente, der var ikke tid nok før Tom kom.

Jeg sad og kyssede ham og kælede for ham lige indtil der kun var få minutter tilbage, så tog jeg gummiknebelen, satte bolden ind i hans mund og spændte remmen om hans hoved. Nu var han helt hjælpeløs og kunne intet gøre for at standse det der snart skulle ske. Min fisse var bare så våd og hed.

Lidt efter hørte jeg en bil standse foran huset, jeg så ud af vinduet og så en mørk mand stige ud af bilen, det måtte være Tom der kom. Hurtigt gik jeg ud for at lukke ham ind, jeg åbnede døren og så på ham, en lidt ældre men atletisk mand med gråligt hår og et frækt smil. Jeg sagde; “Hej Tom, kom indenfor!”

Tom så på mig og smilede og gik forbi mig ind i entreen, jeg lukkede døren og vendte mig mod ham. Han greb fat i mig og trak mig tæt ind til sig og kyssede mig hårdt og krævende, jeg kunne mærke noget stort og hårdt presse sig mod mig, noget stort og tykt, meget tyk.

Tom sagde: “Nå Tina er du klar, hvor sidder din mand henne!”
Jeg gik foran ind i stuen og hen til spisebordet og sagde; “Skat det er Tom, Tom det er min mand!”
Tom så på min mand og sagde;” Tina smid dit tøj nu, jeg vil kneppe dig med det samme, min pik har været stiv halvdelen af turen her over.” Han startede med at trække sit tøj af, så jeg gjorde ham følgeskab.

Lidt efter var vi begge næsten nøgne, jeg i ganske små trusser og BH Tom bare i et par underbukser som pikken truede med at sprænge. Tom sagde; “Den skal du selv pakke ud Tina!”
Jeg knælede foran Tom og trak underbukserne ned, ih for et syn, han havde bestemt ikke pralet, hans pik var stor meget stor, men især var det tykkelsen der imponerede mig, den var tykkere end nogen anden pik jeg før havde fået og længden var næsten oppe på størrelsen med den længste jeg har prøvet.

Tom afbrød mine frække tanker med ordene; “Smid dine trusser og sæt dig op på kanten af bordet Tina!” Jeg adlød med det samme. Tom skubbede mig bagover ned på bordet og stak en finger prøvende op i min fisse og trak den så ud, så på den med et tilfreds grin og sagde; “Du er godt våd din liderlige tøs, men det er du også nødt til at være for at du kan klare min pik.”

Han bøjede sig frem og smagte på mine fissesafter, det gav et spjæt i mig da hans tunge ramte min kilder, ååh hvor var det skønt. Han rettede sig op og anbragte sit store blottede pikhoved mellem mine sjaskvåde skamlæber, kørte det lidt op og ned i revnen, mens han sagde: “Du skal bede om den ludertøs, du skal bede mig om at kneppe dig!” Jeg gispede; Da pikhovedet ramte imod min kilder og stønnede: “Ååååh ja Tom knep mig nu, knep mig med din store pik!” Tom så triumferende på min hjælpeløse mand og sagde: “Du skal sige, Tom knep mig med din dejlige store muslimske babymaker!”

Jeg så på ham og sagde desperat: “Tom knep mig med din dejlige store muslimske babymaker!”
Tom så igen triumferende på min stakkels mand og sagde: “Hør hende hør din liderlige kone skamløst tigge en fremmed mand om at kneppe hende for øjnene af dig, det er en rigtig liderlig tøs du er gift med, men nu skal hun få hvad hun trænger til!” Med de ord pressede han ganske langsomt den store tykke pik op i min snævre men sjaskvåde fisse, mens jeg skreg og jamrede: “Åååååh Tom den er alt for stor åååååh ååååååh, ja skønt skønt, åååååh!” Så mærkede jeg pikhovedet presse mod min livmoder, min fisse var spilet helt ud og presset fortsatte og skubbede min livmoder længere op i mit underliv. Det var helt enormt, min fisse blev spilet helt ud som den aldrig var blevet det før. Jeg jamrede og klynkede mens han pressede de sidste centimeter op i mig. Da den var i bund stønnede Tom: “Åååh din dejlige tøs, så meget pik har du vist aldrig fået før vel, er det skønt endelig at blive fyldt helt ud?”

Jeg jamrede: “Neeej Tom jeg har aldrig før prøvet en så tyk som din før, og jaaa det er skøøønt åååååååh!” Tom kneppede mig med lange langsomme bevægelser, det var en hel ubeskrivelig følelse at vær fyldt ud i den grad, det gjorde også noget ondt i starten, men efterhånden var det kun nydelse, følelsen af Toms store tykke pik dybt begravet i mit underliv var næsten for meget, og der var ikke engang gået et kvarter endnu, og han ville blive hele weekenden. Jeg var helt vild og stønnede og skreg; “Åååh ja Tom knep mig knep mig ååååååååh!” Pludselig uden varsel ramte orgasmen mig, jeg jamrede og skreg og min fisse malkede Toms pik i krampetrækninger. Tom stønnede; “Ååååh Tina din dejlige luder, jeg kan ikke klare at du malker mig på den måde, ååååååh jeg kommer nu, den første ladning får du på maven, din mand skal se hvor meget jeg fylder i dig hver gang jeg kommer!”
Han trak pikken ud og sprøjtede ud over min mave, jeg har aldrig før set en mand levere så meget sperm før, den tykke klæbrige sperm lavede store klatter på mit maveskind og løb langsomt ud over mine sider og ned på dugen, heldigvis har jeg altid en voksdug under stofdugen, ellers var der blevet pletter på bordet.

Jeg lå og gispede efter luft mens Tom gned sin pik i min fisseåbning. Han sagde henvendt til min mand: “Se der, se hvor meget sperm jeg kan levere, din kone er helt sikker gravid inden jeg forlader jer, og så vil jeg komme tilbage og kneppe hende igen, når man kan se hendes mave er vokset, det kan du roligt regne med!” Han så på mig bøjede sig frem og kyssede mig, så sagde han: “Tina jeg kunne godt bruge en kop kaffe nu, vil du lave det nu?”

Jeg rejste mig op og tørrede spermen af min mave og sider og sagde: “Ja Tom jeg laver kaffe nu!”
Jeg gik ud i køkkenet og lavede kaffe. Da jeg kom tilbage stod Tom og bankede sin store stive pik ned i bordet, mens han fortalte min stakkels bundne og kneblede mand om, hvor meget pik jeg ville få i løbet af weekenden. Jeg skænkede kaffe til Tom og mig selv. Tom trak en stol ud og satte sig på den med siden til bordet, hans pik var stor og stiv igen og han sagde: “Tina, du skal sidde på min pik mens vi drikker kaffen, og bagefter vil jeg kneppe dig igen, men denne gang vil jeg fylde din liderlige fisse og livmoder med min sperm.” Jeg sagde: “Ja Tom og skrævede ind over ham og førte den store monsterpik på plads, langsomt spiddede jeg mig selv på den, åh det var skønt. Det var næsten ulideligt bare at skulle sidde stille på den dejlige pik og drikke kaffen, men der var ikke noget at gøre. Tom havde en arm om livet på mig og holdt mig fast presset ned over pikken.

Lidt efter satte Tom kaffekoppen fra sig og sagde: “Nå min tøs, du skal ride på min pik nu!” Jeg startede med at ride på den store pik mens jeg stønnede og jamrede. Det var bare så skønt at være fyldt ud på den måde, jeg kunne se min mands blik fulgte den store sorte piks vej ind og ud af min sjaskvåde fisse. Jeg stønnede: “Ååååh Tom din pik er så skøn ååååååååh!” Lidt efter lidt satte jeg tempoet op efterhånden som jeg nærmede mig en orgasme, min krop begyndte at sitre i alle musklerne og min fisse begyndte at kramme den store pik i kramper, så ramte orgasmen mig, den var så kraftig at jeg var helt væk!

Da jeg kom til mig selv, sad jeg stadig på Toms store pik, der dog var blevet ret blød igen, jeg mærkede spermen sile ud af mit underliv langs med den skrumpende pik. Spermen lavede en stor plet på stofbetrækket på stolen. Tom havde et godt greb om mine bryster for at holde mig på plads på hans pik. Han sagde: “Nå var det godt din gifte tæve?” Jeg vendte mig halvvejs om og sagde: “Ja Tom det var bare skønt!” Så kyssede jeg ham kærligt!” Tom sagde nu: “Nu skal du kneppes i jeres ægteseng, og din mand skal bindes til en stol ved siden af sengen!”

Jeg løsnede min mand og vi fulgte ham ind i soveværelset, hvor han igen blev bundet til en stol.
Jeg lagde mig på sengen med spredte ben og inviterede på den måde Tom til at kneppe mig igen.
Tom skrævede ind over mit bryst og “tvang” mig til at sutte på hans halvstive pik, det var den ikke længe. Så lagde Tom en pude under min røv for som han sagde: “Så kan min sperm bedre blive derinde uden at der løber så meget ud, på den måde er der større mulighed for at du bliver gravid!”
Jeg mærkede pikhovedet mellem mine skamlæber, et hårdt stød og den gled i bund mens jeg skreg højt og klagende: “ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH Tom ÅÅÅÅÅÅÅH!”

Tom kneppede mig hårdt og længe mens han mumlede sjofle ord, “Ta’ den din luder.” og “Se din liderlige kone, se hvor hun nyder at få en ordentlig pik!” Jeg prøvede på at nedsætte hans fart, ved at lægge mine ben om hans hofter, det passede slet ikke den ret dominante herre, han lagde mine ben op over sine skuldre, nu havde han helt frit slag, han gennemkneppede mig mens jeg skreg og jamrede. Åh det var bare så frækt og tanken om at han snart ville fyre sin ladning af dybt i mit ubeskyttede underliv gjorde det bare endnu mere ophidsende.

Så pludselig ramte den store orgasme mig, jeg jamrede og skreg; “Ååååh ja Tom knep mig åååååååh, sprøjt din sperm op i mig åååååååh!” Min krop gennemrystedes af en heftig orgasme og min fisse malkede hans store tykke pik i krampetrækninger. Tom stønnede; “Åååååh Tina din dejlige tøs, du er endnu frækkere end de Svenske tøser, nu kommer det, jeg skal fylde dig med min sperm åååååååh jaaaaaaa!” Tom trak pikken næsten ud og pumpede min fisse fuld af sin hede sperm, så pressede han pikken langsomt i bund, jeg mærkede hvordan den tykke pik nærmest forseglede min fisse og trykket steg oppe i mig, det mærkede helt enormt, jeg lå bare og jamrede. Pludselig blev trykket for stort og en del af spermen sprøjtede ud langs hans tykke pik.

Tom trak pikken ud og trykkede med en hånd det sidste sperm ud over min fisseåbning. Så sagde han; “Du skal blive liggende der i 10 minutter, så min sperm bedre kan trænge op i din livmoder!”
Jeg nikkede og adlød, Tom sad der ved siden af mig og kærtegnede min mave og bryster. Tom så nu 2 ekstra par håndjern der lå på natbordet, der lå også et par ankel remme og reb, hurtigt inden jeg rigtigt fattede hvad der skete, lænkede han mine arme til hovedgærdet og så fil jeg remme om anklerne og mine ben blev trukket godt ud til siderne og ligeledes fastgjort til hovedgærdet.

Jeg lå nu helt åben og hjælpeløs, Tom kunne gøre lige hvad han ville. Han sad og legede med mine bryster og gned på sin pik, den var ved at vokse igen og snart var den brugsklar igen.
Han sagde; “Nu skal du få pik din tæve!” Han pressede sin store pik til bunds i min fisse, det gik noget nemmere denne gang med al den væde der stadig var i min fisse. Han kneppede mig hårdt med lange dybe stød, mens han stønnede “Danske tæve,” – “Liderlige tøs” – “Nu bliver du gravid Tina” og henvendt til min mand sagde han; “Hør hvor din kone nyder at jeg gir hende det du ikke kan klare!” – “Hør hvor hun nyder min pik!”

Han kneppede løs og jeg havde fået et par mindre orgasmer mens han kneppede løs, så sprøjtede han igen min fisse fuld af sperm. Han sad bagefter og kærtegnede mine lår, bryster og mave. Jeg kunne ligge og se på min fisse, så sammenbøjet lå jeg på grund af den måde mine ben var bundet på. Fra min fisse flød en stille strøm af sperm blandet med fissesaft, og mine kønshår var sølet ind i sperm.

Da der var gået 5-10 minutter løsnede Tom mine ben og sagde; “Du får lige en lille pause nu Tina, jeg vil have noget at drikke,” han spurgte om vej til køkkenet og forsvandt. Lidt senere kom han ind igen, han skrævede uden videre ind over min krop og tvang mig til at sutte hans pik stiv. Så fik jeg en tur mere, mine arme var stadigt lænkede til hovedgærdet, men mine ben var fri. Denne gang accepterede han at jeg bremsede hans fart lidt, men han kom lige med en bemærkning; “Nå du vil nyde det lidt længere, du kan godt lide min store pik hva’ Tina!” Jeg gispede; “Ja Tom, den er så dejlig stor og tyk!” Han grinede og sagde lidt hånende; “Ja du er nok ikke for godt vant med ham der!” Det kommenterede jeg ikke.

Han sagde; “Er det bedre med min store pik end din mands Tina!”
Jeg svarede ikke.
Tom trak pikken ud og gentog sit spørgsmål; ” Er det bedre med min store pik end din mands Tina!”
Jeg gispede;” Ååååh Tom knep mig nu, knep mig!”
Tom sagde; “Ikke før du svare på mit spørgsmål Tina!”
Jeg svarede lavmælt; “Ja Tom meget bedre!”
Tom sagde; “Du skal sige det højt jeg hører ikke så godt!”
Min fisse var på kogepunktet og jeg skreg; “Ja Tom meget bedre, knep mig nu!”
Tom smilede over mod min bundne mand og bankede pikken i bund og kneppede videre.
Da han igen sprøjtede oppe i mig efter et dejligt langt knald, løsnede han mine arme og lå og kærtegnede min krop. Så sagde han; “Jeg kunne nu godt lide det med gæsteværelset i din mands fantasi, løsn ham så han kan komme op i seng, nu vil jeg ha’ dig for mig selv inden vi skal sove.
Jeg rejste mig med sperm løbende ned ad mine lår, jeg ville tørre det af men Tom sagde; “Nej Tina han skal rigtigt kunne se hvad jeg har fyldt i dig!”

Jeg gik så over og løsnede min mand og kyssede ham godnat. Han gav mig et knus og gik ud af døren, lidt efter hørte jeg døren i gæsteværelset gå, jeg havde faktisk lidt ondt af ham, men han havde jo selv givet lov, og ideen med gæsteværelset havde været hans egen. Jeg vendte mig og lagde mig på sengen ved siden af Tom.

Tom begyndte at kærtegne mig og slikkede og bed i mine bryster og brystvorter, så gled han ned over min rystende krop og nærmede sig min fisse, han slikkede min fisse og kilder til jeg var på orgasmens rand, så stoppede han, det gentog han et par gange og jeg var til sidst næsten desperat.
Så fortsatte han, “Jeg skreg og hylede da orgasmen gennemruskede min krop, så faldt jeg slapt ammen og lå og gispede!”

Tom stak sin pik hen til min mund, den var halvstiv, og det varede ikke længe før jeg havde ham på højkant igen. Nu lagde Tom sig på ryggen og sagde; “Nu er det din tur Tina, du skal ride mig som en luder rider sin kunde, kom nu!” Jeg skrævede ind over Tom og lod mig spidde på den tykke pik, jeg red ham med langsomme bevægelser og malkede ham med min underlivsmuskler, han lå bare og så helt sTomg ud og nød det. Men til sidst blev han lidt utålmodig og greb fat om mine hofter og pressede mig hurtigere ned over hans store pik, så rullede han os rundt og nu fik jeg ikke for lidt, hårde dybe stød så sengen knagede så jeg troede at den ville kollapse under os. Den holdt heldigvis til det.

Da han til sidst fyldte mig for sidste gang den dag, sagde han; “Du må ikke vaske spermen af før i morgen Tina!” Vi lagde os til at sove tæt sammen. Jeg var nok ret øm og havde intet imod en lidt længere pause.

Da jeg vågnede næste morgen var mine lår næsten klistrede til hinanden og mine kønshår var helt stive af sæd. Jeg gik ned og tog et hurtigt brusebad. Da jeg kom ind i soveværelset var Tom vågen. Jeg sagde at jeg ville ud og lave morgenkaffe, men Tom var af en anden ide. Han sagde; “Du skal først have en indsprøjtning Tina, så kan du lave kaffe bagefter.” Han startede med at slikke mig til jeg var på orgasmens rand, så pressede han sin pik op i mig og kneppede mig, der skulle kun 3-4 stød til så kom jeg i en forrygende orgasme, jeg skreg og jamrede, mens Tom ufortrødent kneppede videre, så ville Tom kneppe mig bagfra, han sagde til mig at jeg skulle lægge mig på mine knæ, han pressede mine skuldre ned mod sengen så jeg lå på knæ og støttede på hine skuldre, hoved og bryster, så trængte han op i mig bagfra og kneppede videre. Jeg hørte døren gå og min mand sagde; “Godmorgen!”

Alt hvad jeg kunne få frem var en stønnen og jamren, men jeg hørte Tom grynte et; ” Godmorgen!”
Jeg lå med lukkede øjne og tog imod Toms hårde stød, men lukkede dem kort op og så min kære mand sidde på stolen og se på os, jeg smilede til ham og stønnede højlydt; “Åååååååh Tom knep mig rigtig hårdt!” – “Kneeeep miiiig!” – “Åååååååh jaaaa ååååååååh!”

Tom sagde; “Hør din liderlige kone, hør hende tigge mig om at kneppe hende!” Han fulgte sine ord op med at støde endnu hårde, det gav et højlydt klask hver gang han stødte pikken helt i bund.
Så begyndte orgasmekramperne at gennemruske min krop og jeg skreg højt og klagende; “Ååååååh jaaaaa Tom, jeg kommer ååååååååååh!” Tom gav mig et par hårde stød mere og kom med et brøl; Nuuuu Tina jeg kommer nuuuu!” Han holdt godt fat i mig så jeg ikke faldt sammen på sengen, og da jeg var kommet til mig selv igen sagde han; “Du skal blive i den stilling Tina, så kan min sæd bedre befrugte dig!” 8-10 minutter skulle jeg blive i den stilling før han var tilfreds. Så fik jeg love til at gå ned at vaske mig.

Jeg gik ud til de andre i køkkenet kun iført en badekåbe. Jeg satte mig ved siden af Tom og spiste morgenmad, Tom sad hele tiden og kærtegnede mine lår og fisse, det var hårdt at sidde der og drikke kaffe uden at spilde. Tom sagde til min mand;” Det er en dejlig kone du har, glæder du dig ikke til selv at skulle kneppe hende igen?” Min mand så mig i øjnene og sagde; “Jo Tom jeg glæder mig til at kneppe hende!” Tom fortsatte frækt; “Så er det en skam du må vente til i morgen, så må du jo håbe på at hun ikke er alt for øm til den tid!” Efter morgenmaden gik min mand ned at fiske ved en nærliggende å, jeg tror det var ved at blive for meget for ham, så han havde brug for en pause.
Han sagde; “Kan I nu hygge jer!” Tom sagde; “Det kan du stole på vi skal, og jeg skal nok passe rigtigt godt på din kone!”

Jeg kyssede ham farvel og han var væk, jeg tror det var ved at blive for meget for ham, så han ville have en pause. Tom ville i hvert fald tage sig kærligt af mig, han trak mig ind i stuen og tog mig på spisebordet, jeg lå med mine ben oppe på hans skuldre, så han havde fri adgang til min fisse, det benyttede han sig også af, han kneppede mig hårdt til han til sidst sprøjtede sin sperm op i mig, mens min fisse malkede hans tykke pik i orgasmekramper. Bagefter sad vi et stykke tid og snakkede, så begyndte Toms pik igen at røre på sig, jeg bøjede mig frem og suttede på den store pik, der skulle ikke megen sutten til før jeg ikke kunne gabe over den. Jeg røg op på bordet igen, denne gang lå jeg på maven ind over bordet mens Tom kneppede løs i min fisse bagfra. Jeg jamrede og skreg, det var bare så enormt skønt, jeg fik en orgasme før vi begge kom i et brag, jeg følte hvordan hans pik voksede lidt i tykkelsen hver gang han sendte en stråle sperm op i mit underliv.

Jeg lå længe på maven ind over bordet og hev efter vejret, efter at Tom havde trukket sin pik ud. Igen sad vi og snakkede og så fik vi lidt frokost, mens vi spiste kunne Tom ikke holde fingrene ved sig selv, hele tiden havde han et par fingre oppe i min fisse. Så gik vi ind i stuen igen, Tom trak mig over på vores sofa, han skubbede mig ned på ryggen på den, lagde mit venstre ben op på ryglænet og det højre over på sofabordet. Så trængte han op i mig og kneppede mig igen, han knoklede løs mens jeg jamrede og klynkede, jeg var helt besat og jamrede gang på gang “Knep mig Tom, knep mig nu!” Pludselig stønnede han højt og bankede pikken helt i bund og stønnede; “Ååååh ja, nu kommer det åååh!” Spermen skød op i mig i tykke stråler og fyldte mig helt op, så kom jeg også, jeg lagde benene over Toms hofter og pressede ham om muligt længere op i mig.

Sådan lå vi længe, mens hans pik skrumpede langsomt i mig. Det var så skønt, jeg elsker følelsen af en pik der langsomt skrumper oppe i mig efter at have gjort et godt stykke arbejde. Igen sad vi og snakkede lidt sammen. Så trak Tom mig ind i vores soveværelse og lagde sig på ryggen med sin halvstive pik lige op i luften. Han sagde; “Nå Tina, det er din tur nu, sut mig stiv og rid på min pik. Jeg lagde mig på knæ på sengen ved siden af ham og slikkede gned og suttede og snart stod Toms pik igen.

Langsomt skrævede jeg ind over ham og ledte den store pik på plads mellem mine skamlæber, ganske langsomt spiddede jeg mig selv på hans tykke pæl, åååh den følelse da den pressede imod min livmoder og pressede den lidt længere op i mit underliv. Tom greb fat i mine bryster og krammede dem. Langsomt begyndte jeg at ride på hans pik, det var bare skønt at kunne bestemme tempoet, så længe det varede. Pludselig greb Tom fat om mine hofter og pressede mig hårdere ned over pikken hver gang den gik i bund. Jeg jamrede og skreg og faldt sammen oven på ham da orgasmen ramte mig, jeg mærkede det rykke i Toms pik, så kom spermen, det løb ud af mig og ned over hans nosser.

Tom væltede mig af og lå og kærtegnede mig overalt på min krop, det føltes rigtigt skønt. Kort tid efter kom min mand hjem, han havde en fin havørred med hjem som vi fik til aftensmad, mens jeg lavede maden spillede min mand og Tom kort. Tom havde givet ham chancen for at være sammen med mig den aften og nat, de spillede poker om nogle småpenge, og hvis min mand vandt, så kunne han overtage mig efter maden og natten der fulgte, det ville så være Tom der måtte bruge gæsteværelset, han skulle dog have lov til at kneppe mig om Søndagen nogle gange før han tog hjem. Men min stakkels mand tabte, jeg var nu ikke så ked af det, min dejlige mand havde jeg jo til daglig, men Tom, ham havde jeg jo kun til lån.

Efter middagen hentede Tom en videofilm, det var selvfølgeligt en film hvor en hvid kvinde fik en mørk mands massive pik, i både fisse og røv, dvs. jeg så nu ikke så meget af den, for i den time den varede måtte jeg ligge på knæ mellem Toms ben og sutte og slikke på hans store pik, og holde den på grænsen til eksplosion da filmen var færdig var Tom ret ophidset, så da han skubbede mig ned på alle fire og kneppede mig i fissen bagfra, nåede jeg slet ikke at komme med før han fyldte mig med sin sperm. Det kompenserede Tom imidlertid for ved at anbringe mig i en stol med mine ben spredt ud over armlænene og slikke mig til udløsning, åh det var skønt. Da jeg kom pressede jeg hans ansigt imod mit skød og skreg højt og klagende; “Åååååh Tom skøøøønt ååååååh!”

Bagefter sad vi og snakkede lidt sammen, og Tom sagde med et grin; “Nå Tina tror du, at du er gravid nu?” Jeg smilede frækt til ham og sagde; “Det er jeg sikker på at jeg ikke er endnu Tom!” Tom smilede og sagde; “Det må vi hellere gøre noget ved nu, kom ind i soveværelset Tina!” Han vendte sig mod min mand og sagde; “Hvis du vil se på, så skal du bindes og knebles!” Min mand nikkede og fulgte os ind i soveværelset. Jeg bandt han siddende i en stol tæt på sengen, så tæt på at han kunne se det hele og endda kunne fornemme elskovens dufte. Tom lænkede mine arme med håndjernene til hovedgærdet og gav mig bind for øjnene. Jeg mærkede hans hænder glide over min krop, overalt på min krop, krammede mine bryster, nev let i mine brystvorter og lod hænderne glide kærtegnende over mine inderlår, så pressede han mine lår til siden og min fisse lå åben for hans angreb.

Jeg mærkede hans pikhoved glide op og ned mellem mine skamlæber og stønnede; “Ååååh Tom tag mig nu, tag mig som den tæve jeg er!” Tom fortsatte med at lege med sin pik i min fisseåbning, mens jeg blev mere og mere desperat, jeg ønskede bare at han ville støde sin tykke pik i bund og voldtage mig, bare gennemkneppe mig!” Tom fortsatte på den måde i hvad der føltes som evigheder, mens jeg tiggede ham om at kneppe mig! Så endelig, et hårdt stød, lige i bund, jeg skreg højt og klagende; “Ååååh ja Tom knep mig åååååh!” Tom kneppede mig hårdt og efter den ophidselse han havde udsat mig for varede det ikke længe før jeg skreg højt og klagende da jeg kom i en kraftig orgasme, og krammede om ham med mine ben. Da orgasmen ebbede ud slap jeg taget med benene og Tom genoptog sine dybe stød. Efter et stykke tid begyndte hans vejrtrækning at blive tung og jeg vidste at han var tæt på, det var jeg også selv, jeg kom et brøkdel af et sekund før Tom fyrede sin ladning af dybt oppe i mit underliv. Da han lidt senere trak den halvslappe pik ud, kunne jeg mærke vores safter flyde fra min fisse, og jeg hørte Tom sige henvendt til min mand; “Se al den sperm der kommer flydende ud af din kone, og det er ikke det eneste jeg leverede, der er sikkert en masse oppe i hendes livmoder nu, hvor det svulmer op og bliver til en dreng, det er jeg helt sikker på!” Han fortsatte; “Hvad siger du til det?”

Det var nu ret dumt at spørge en kneblet mand om det, han kunne jo ikke svare. Tom lå ved siden af mig og kærtegnede min rystende krop, hans kærtegn var ret ømme og det var bare skønt.
Efter et stykke tid skrævede han ind over mig og tvang mig til at slikke og sutte på hans pik til den igen var stiv. Han benyttede også tiden til at komme med bemærkninger til min mand. Han sagde grinende; “Se bare hvor din lille kone sutter på min pik, hun elsker bare at få noget tykt og stort ikke!” og “Det var ikke mig der lod en anden mand kneppe min kone!” Så var han stiv igen og kneppede mig endnu en gang lige for næsen af min hjælpeløse mand.

Det var bare så frækt og liderligt, tanken om min mand der sad der og vidste at Tom var ved at gøre mig gravid gjorde mig ret fræk og vild, han skulle minsandten få noget at høre og se. Da Tom var ved at trænge op i mig jamrede jeg “Åh Tom knep mig igen, knep mig igen med din dejlige store pik, det er endelig en pik man kan mærke!” Tom sagde grinende; “Ja selvfølgelig kan du mærke MIN pik Tina, du kan måske ikke mærke din mands?” Jeg jamrede; “Ååh Tom åååh, knep mig nu knep mig rigtig hårdt!” Tom stønnede; “Kan du ikke mærke din mands pik Tina!” Jeg stønnede selv om det ikke var sandt, men jeg vidste at det ville ophidse dem begge to; “Neej Tom, den lille pik han render rundt med kan jeg ikke mærke med mindre han knepper mig i røven, han kan gøre lige så meget med sin pegefinger som med sin lille pik, ååååååååh!” Tom stønnede; “Så skal jeg give dig den følelse du længes efter Tina!”

Han kneppede mig endnu hårdere for at bevise hvor stor en tyr HAN var, det gik lige som jeg regnede med, og min mand, ja han var jo lettere masochistisk anlagt, men mest på det mentale plan, så ham ophidsede det også til bristepunktet, det vidste jeg fra tidligere affærer. Da Tom til sidst stønnende bankede pikken i bund og sprøjtede sin sperm op i mig for gud ved hvilken gang, kom jeg i et brag af en orgasme, den var så kraftig at jeg var helt væk.

Da jeg kom til mig selv havde Tom løsnet mine arme og jeg så over på stolen, min mand var væk.

Tom fulgte mit blik og sagde; “Han er gået op i seng Tina, jeg vil kneppe dig igen om lidt før vi skal sove!” Jeg så på Tom og sagde; “Jeg har slet ikke kysset ham godnat, det må jeg gøre Tom, jeg går op og giver ham et godnatkys og kommer ned igen med det samme!” Jeg skulle lige til at tørre spermen af min fisse og inderlår, men Tom stoppede mig og sagde; “Nej Tina, han skal se hvad jeg fylder i dig, og skynd dig ned igen uden nogen numre!” Jeg gik op og ind i gæsteværelset og kyssede min mand godnat, han sagde; “Mente du det om min pik skat?” Jeg smilede til ham og sagde; “Selvfølgeligt ikke skat, det var bare for at ophidse jeg begge to!”

Han gav mig et knus og kørte en hånd op mellem mine lår og gned den hen over min fisse, hans hånd var smurt ind i en blanding af fissesaft og sperm. Da jeg forlod gæsteværelset sagde han; “Jeg glæder mig til i morgen skat!” Jeg sendte et kærligt blik og sagde; “I lige måde skat!” Da jeg kom tilbage til vores soveværelse, lå Tom på ryggen på sengen og gned på sin pik, den var stiv igen. Han sagde; “jeg var lige ved at tro jeg skulle op og hente dig Tina!” Jeg så på ham og sagde; “Hvordan skulle jeg kunne svigte så stor og tyk en pik, Tom dog!”

Igen kneppede Tom mig hårdt og længe, han kom ikke med så mange frække bemærkninger som før, men min mand var der jo ikke til at håne, det var nok grunden. Mig selv jeg jamrede og klagede, så det var godt at vi ikke boede i en etageejendom, men har omkring 300 meter til de nærmeste naboer.

Da Tom til sidst fyldte mig med sin sperm, sagde han; “Du må ikke vaske det af før i morgen Tina, du skal ligge med din røv på denne pude og sove, så gør spermen helt sikkert sin virkning!” Jeg løftede min bagdel og Tom lagde en tyk fast pude under den, så jeg lå med mit underliv hævet. Han kyssede mig og lagde sig til at sove. Jeg lå vågen længe og spekulerede på om det var forkert hvad vi havde lavet i weekenden, men var det det, så var det for sent nu, og kun tiden ville vise hvilket resultat det ville give.

Langt om længe faldt jeg i søvn. Næste morgen vågnede jeg ved at Tom tørrede mig på lårene og i skridtet med en våd klud for at fjerne den indtørrede sperm, så slikkede han mig. Jeg måtte afbryde ham da jeg skulle på wc. Jeg vaskede mig hurtigt bagefter og gik tilbage til Tom, han genoptog sit slikkeri og slikkede mig til en dejlig morgenorgasme. Bagefter sagde han; “Nu vil jeg kneppe dig for sidste gang denne weekend, jeg er sikker på at du er gravid nu, men skulle du ikke være det, så kommer jeg igen.”

Da han trængte op i mig lå jeg og håbede på at jeg ikke var gravid, så han kom igen om en måned og gjorde et nyt forsøg, jeg troede bare ikke det ville blive nødvendigt. Tom kneppede mig hårdt og hurtigt, jeg nød det i fulde drag og fik 2 orgasmer før ham kom og fyldte mig med sin sperm. Bagefter lå han med sin pik i mig mens den langsomt skrumpede til sin normale størrelse. Da den på den måde var krøbet halvt ud af min fisse tog vi et hurtigt bad sammen før vi gik ud i køkkenet til min mand, der havde morgenmaden klar.

Da vi havde spist morgenmad, kyssede Tom mig farvel og strøg kærligt mig over maven.

Indsendt af  Tina

5 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *