Varm chokolade i denne sexhistorie

Oprettet den 19. april 2014

Denne sexhistorie starter en trist og grå onsdag, og selvom vi er i april lader foråret vente på sig. Vi har spist tidligt og ligger nu og stener tv i sengen. Der er nyhederne.. Jeg sukker lidt og ser over på dig. Det har været en helt igennem kedelig dag, og det tyder ikke på at noget eller nogen vil ændre på det.

Sløvt rejser jeg mig op og går ud i køkkenet, hvor jeg lækkersultent åbner skabet i håbet om, at der skulle være noget lækkert. Syltetøj, en pose kaffe, sukkerskål og forskellige krydderier griner mig op i hovedet. Æv det var ikke det jeg havde lyst til, men så kommer jeg i tanke om det glas chokolade med tilhørende pensel, jeg engang købte til dig. Jeg roder lidt rundt i skabet og smiler, da jeg finder det.

Jeg kan allerede mærke den tirrende kilden i underlivet, da jeg åbner glasset og smager lidt på chokoladen. Slikker og sutter på min finger, som for at varme mine læber op til det jeg snart vil lege med dig. Jeg går ind til soveværelset og stiller mig op af dørkarmen, med glasset og penslen i hånden. Du ser over på mig og smiler frækt, da du ser, hvad jeg har hentet. Du er ved at sætte dig op i sengen, men jeg siger køligt: ,,Bliv liggende”. Langsomt går jeg ned for enden af sengen, så du kan se mig rigtigt og stiller glasset fra mig på bordet. Mens jeg holde dine øjne fast med mit blik, tager jeg først blusen af over hovedet og derefter mine bukser, så jeg kun står i mit sorte undertøj.

Jeg kravler op i sengens fodende og sætter mig overskrævs på din mave. Du rækker ud efter mig, men jeg sender dig et hurtigt blik og ryster let på hovedet. Skuffet lader du hænderne falde ned i dynen, men ser stadigt mere og mere sulten på mig og mine bløde former. Langsomt åbner jeg min bh og lader dig få frit udsyn til mine fyldige bryster. Med begge hænder kæler jeg for dem og klemmer lidt om brystvorterne, så de bliver helt stive. Jeg hiver din bluse af dig, kysser dig, og du mærker i mit kys, hvor liderlig jeg allerede er. Du ser dit snit til at gribe hårdt om min ene balle og skyder dit underlig op imod mit, så jeg kan mærke din stive pik i bukserne.

Jeg glider ned af dig, mens jeg kysser og slikker ned af maven på dig.. Åbner dit bælte og dine bukser. Får dem hurtigt af dig og tager samtidigt boxerne af, så du nu ligger helt nøgen foran mig. Jeg ser sultent på dig, og bøjer mig frem, så du kan smage på mine bryster. Det gibber i mig, da du let bider min nippel.

Jeg rejser mig op og henter chokoladen og penslen. Stiller mig igen ved fodenden og vender ryggen til dig, imens jeg bøjer mig frem og fjerner mine små sorte trusser. Jeg vender mig om og tager lidt chokolade på min ene finger. Sutter kælent på den og tager mere chokolade på, og dette gnider jeg forsigtigt ind på mine bryster. Du flytter uroligt på dig, og jeg nyder at tirre dig og være den der bestemmer tempoet. Igen sætter jeg mig over dig og bøjer mig frem, og lader dig slikke chokoladen af mine bryster. Din pik er lige ud for min mis, som længe har været våd, men jeg lader dig ikke komme inden for. Lader dig blot mærke varmen og bevæger mig lidt på dig.. Lader dit pikhoved komme indenfor, men så ikke mere.. Ud igen.. Du klynker og napper mig som ”tak” lidt hårdt i brystvorten.

Med penslen tegner jeg et spor af chokolade ned af brystet på dig og videre ned af maven.. Tæt forbi din pik, og du griner lidt.. Synes det kilder.. Snitter din ene nosse lidt og videre ned af benet. Jeg stille glasset fra mig og begynder, hvor jeg slap med at slikke chokoladen i mig. Jeg nyder det og arbejder mig længere og længere op. Da jeg kommer helt op til din pik, lader jeg tungen glide hele vejen op ad den – helt nede fra nosserne af og hele vejen op til hovedet, hvor jeg lader mine våde læber omslutte hovedet. Jeg tager dig ind i munden, og du sukker tilfreds. Med den ene hånd sætter jeg tempo på og slikker og leger med tungen på hovedet, for derefter at tage dig så meget i munden jeg kan. Med den anden hånd finder jeg klitten, og leger med mig selv, mens jeg i takt med min egen liderlighed sætter mere og mere tempo på. Du stønner højt og tager fat i håret på mig. Da jeg kan mærke, du er vel at komme, fjerner jeg min hånd og lader roligt min tunge glide ned af pikken igen.

,,Ej, hvor er du streng” stønner du, og jeg smiler op til dig og fortsætter med at slikke chokoladen af dig. Jeg når igen din mund, og vil drille dig igen med blot at lade pikhovedet komme indenfor, men denne gang bliver det for meget for dig, og du tager hårdt fat om begge mine baller og banker pikken helt ind i mig. ,,Jaaa…” stønne jeg højt og begynder at bevæge mig sammen med dig. Din stive pik fylder mig helt ud og rammer alt det den skal på vejen. Jeg rider dig hurtigt og stønner min liderlighed ud, mens jeg med lukkede øjne sætter farten mere og mere op. Igen er du lige ved at komme, så du stoppe mine hurtige bevægelser og trækker mig ned for at kysse mig.

Du vender mig om og begynder at kysse mine bryster. Du kysser med videre ned af maven og nærmer dig min våde mis. Jeg piver lidt, mens du driller mig og slikker rundt om min glatte fisse. Med tungen slikker du hurtigt mine ydre læber, og det føles som stød, der går gennem min krop. Jeg mærker, hvordan du lader din tunge finde klitten, og jeg vrider mig, men du holder mig i et fast greb, mens du fortsætter med at slikke og suge. Jeg kan mærke et par fingre begynde at kneppe mig, og jeg må borer mine fingre ned i puden. Jeg småskriger og stønner højt, idet bølger af nydelse begynder at skylde ind over mig! Lige før orgasmen overtager mig helt, mærker jeg du lader en finger glide ind i det andet hul på mig og knepper mig i takt med de andre fingre. Det sortner let for mine øjne, og min spændte krop ryster af en kæmpe orgasme, der fuldstændigt overtager mig!

Du kysser mig let op ad maven, mens jeg langsomt kommer til mig selv igen. Du smiler frækt til mig, da jeg vender mig om og stritter med numsen imod dig. Du tager godt fat i mine hofter og det første stød føles fantastisk! Du begynder langsomt, men det varer ikke længe, før du har sat tempoet op og kører ind og ud af mig med rytmiske stød. Vores støn følges ad, og jeg kan mærke hvordan den varme bølge igen er ved at overtage mig. Du må koncentrere dig for ikke at komme endnu, men jeg beder dig blive ved! ,,Kom nu! Jaa… Mere! Mere…” I lange stød kommer vi samtidigt, og du lader din sæd sprøjte dybt op i mig. 2 stød.. 3… 4 stød og du falder sammen over mig. Vi triller om på siden, så vi ligger i ske, mens du stadig er inden i mig. Forpustet kysser du mig på skulderen og siger tak for sex skat.

Jeg håber, du nød at læse min første sexnovelle, og håber I synes om den.

Indsendt af Tine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *