En sexhistorie om genforening

Oprettet den 19. april 2014

Jeg arbejder i et firma, hvor jeg blandt andet har med indkøb at gøre.
Firmaet har for nyligt flyttet til nyt domicil, lige ved siden af det gamle, og i den forbindelse har vi således et hus, der stort set er tomt, og det er her min lille sexhistorie starter.
Jeg havde bedt en leverandør, som skulle stå for noget indretning i det ny domicil, om et møde med en af deres konsulenter, uden dog at vide hvem de sendte ud til mig.
Min telefon ringede fem minutter i elleve den aftalte dag, og receptionisten meddelte at jeg havde en gæst fra det pågældende firma.
Min overraskelse var stor, da jeg erfarede hvem min gæst var.
Det var en af mine ungdomskærester, for snart 20 år siden.
Vi var nu begge i nærheden af fyrrene, og havde levet et vildt liv, dengang vi var kærester i slutningen af vores teenageår.
Vi indfandt os i det bookede mødelokale, hvor vi ret hurtigt fik overstået det arbejdsrelaterede, og begyndte at talte om “den gang” og om hvordan vores liv hver i sær så ud i dag.
Efter små to timer, spurgte Helle om hun ikke måtte se den gamle bygning, som nu stod tom.
Jeg hentede mine nøgler, og vi gik en tur ind i den tomme bygning.
“Jeg vil op og se udsigten ud over søen ” sagde hun, og gik over mod elevatoren.
Elevatoren stoppede på øverste etage, og vi gik over mod vinduespartiet, hvor vi beundrede den flotte udsigt. Helle bukkede sig let ned, og støttede begge hænder i den relative høje vindueskarm. Som hun stod der, og strittede med sin velformede bagdel, fik jeg en enorm lyst til at vække nogle gamle minder til live igen.
“Flot udsigt” sagde Helle. “Så skulle du se den herfra ” fløj det ud af mig, mens jeg beundrede hendes baller, hvor man lige kunne ane et par små trusser under de sorte bukser.
“Er den bedre derfra hvor du står?” spurgte hun, velvidende at jeg ikke kikkede ud af vinduet. Jeg svarede ikke, men stillede mig tæt op ad hendes bagdel, og lagde begge hænder på hendes skuldre.
Helle svarede ved at skubbe mod mit underliv. Hun begyndte at grine, “Jeg ved godt at det er ved at være en gammel kliche, men har du en banan i lommen, eller er du bare glad for at se mig”
Jeg svarede ikke, men lod mine hænder glide ud over hendes skuldre og ned af hendes arme. Langsomt lod jeg mine hænder nærme sig hendes bryster. Vi var begge helt stille, og til trods for at vi lige havde siddet og fortalt at vi begge var lykkeligt gift, vidste vi godt hvad det ville fører til.
Jeg havde nu et fyldigt bryst i hver af mine hænder, mens Helle begyndte at knappe sin skjorte op. Begejstringen i mine bukser steg yderligt da jeg nu stod og nulrede et par hårde brystvorter.
Helle sukkede, ja, det gjorde vi vist begge, da jeg begyndte at lukke hendes bukser op. Jeg kyssede hendes hals, og en dejlige duft indfandt sig i mine næsebor. Jeg huskede nu at det var den helt samme parfume, som hun også brugte for små 20 år siden. Jeg slap hendes bryst, og listede hendes bukser ned over hendes hofter, hvorefter de faldt til gulvet. Med en hurtig bevægelse havde jeg lukket mine bukser op, og fik et meget stift lem ud i det fri. Helle bukkede sig længere ned over vindueskarmen, og viftede indbydende med sin dejlige bagdel, som stadig var dækket med hendes små trusser. Jeg stak mit hårde lem ind mellem hendes baller, mens jeg med begge hænder kærtegnede hendes venusbjerg, uden på trusserne. “Du er fanme lige så dejlig som for 20 år siden” hviskede jeg til hende. Hun vrikkede med sit underliv, mens hun sagde ”Ja, jeg er dejlig…….. dejlig liderlig, og hvis ikke snart jeg få lov at mærke din stive pik oppe i min våde fisse, så skriger jeg” Jeg trak hendes trusser til side, hvilket afslørede nogle meget fugtige skamlæber, med en sparsom behåring. Mine fingre fik hurtigt adskilt de bløde læber, og jeg fik kørt kanonen i stilling. Mellem to fingre på min venstre hånd masserede jeg hendes hårde klitoris, mens jeg med højre hånd kørte min pik frem og tilbage mellem skamlæberne. Den blev dejlig våd af hendes safter, og ved at gå lidt ned i knæ, smuttede hovedet lige indenfor i varmen. Jeg kunne godt huske, fra vores ungdomsår, at hun var dejlig snæver, og det at hun i dag, havde født to børn, havde ikke ændret det synderligt. Hun prøvede at skubbe underlivet bagud, for at få mere, men jeg fulgte hendes bevægelser, for at drille. “Gi´ mig den så, for satan” hvæsede hun, “Knep mig, som du har gjort så mange gang før”.
Jeg tog hårdt fat om hendes hofter, og huggede til, helt i bund, og holdte den helt stille der. Vi stod stille i et øjeblik, inden jeg langsomt trak mig bagud, næsten helt ud, og så helt i bund igen. Herefter tog det fart. Helle støttede kun med en albue i vindueskarmen. Højre hånd havde travlt med at bearbejde hendes klitoris.
Spændingen, og det meget impulsive, gjorde at hverken hun eller jeg kunne holde vores orgasmer tilbage ret længe. Hun stønnede højere og højere, for til sidst nærmest at skrige, “Knep mig, mere, hårdere, ja-ja-jaaaa, nu kommer jeg” Hendes fisse trak sig sammen om min pik, som var lige på bristepunktet. Da skedemusklerne var ved at aftage sit hårde tag i min pik, satte jeg tempoet helt vildt op, og i løbet at et lille øjeblik sprøjtede jeg alt mit længe opsparede sæd op i hende.
Jeg trak mig to skridt bagud, mens Helle stod og støttede med begge albuer nede på vindueskarmen. Vores fælles safter løb ud af hendes dejlige fisse, og lige ned i hendes sorte bukser, som stadig kun var nået til hendes ankler. Hun rejste sig op, og vendte sig om, og satte sig i vindueskarmen, mens hun sparkede bukserne helt af.
“Hvor var det dejlig frækt” sagde hun, hvilket jeg kun kunne give hende ret i. Jeg fik lukket mine bukser, og samlede hendes bukser op, og gik ud i det nærmeste tekøkken, hvor jeg fandt et viskestykke til at tørre det værste sæd af hendes bukser, inden jeg lagde dem på en lun radiator. Da jeg kom tilbage sad hun i vindueskarmen, med det ene ben oppe. Hendes trusser var stadig trukket til side, og lige under hendes skamlæber lå en lille sø af frisk sæd. Jeg bukkede mig ned, og kyssede Helle. Et dejligt langt tungekys, hvor jeg selvfølgelig ikke kunne holde fingrene væk fra hendes bryster. Jeg bukkede mig længere ned, og suttede, kyssede og bed let i de hårde vorter. Jeg kærtegnede hendes flade mave, kredsede rundt om navlen, og helt ned til trusse kanten. Helle svarede igen ved at kramme den bløde bule i mine bukser. Der var dog ikke noget der reagerede synderligt der.
Mine fingre fandt vej ned til en meget våd fisse, og en klitoris, som blodet kun lige havde forladt. Kun et par små strejf skulle der til, før den tittede ud mellem skamlæberne igen.
Jeg lagde mig ned på knæ, og lod min tunge lege rundt op den lille knop. Helle lagde sig ned i den brede karm, med sit ene ben oppe på min skulder. Jeg lod min tunge slikke sig vej, langs trussekanten, helt ned til det lille brune hul, og op igen langs den modsatte skamlæbe, inden jeg lod mine læber omslutte hendes lille hårde knop, hvor jeg sugede slikkede og bed blidt i den. Helle vred sig rundt oppe i vindueskarmen, sukkende og stønnende. Jeg spredte de små inderste læber med den ene hånd, og lod langsomt to fingre finde vej ind i den spermfyldte fisse. Stille og roligt fingerkenppede jeg hende, en tredje finger fandt også vejen, men så var der absolut heller ikke plads til mere. Sådan lå jeg længe, lige indtil mine ben sov og jeg havde blodansamlinger i min underlæbe, og så skete det. Helle stønnede højt, hendes ben dirrede og hendes muskler trak sin voldsomt sammen om mine fingre, og med ét slappede hun af, helt af. Hun gispede efter vejret, og jeg nåede kun lige at flytte hovedet, inden en stråle stod ud over gulvet. Aldrig havde jeg været så tæt på at nogle havde pisset på mig. Først blev jeg lidt skræmt, men et eller andet sted, så synes jeg at det så frækt ud. Helle sukkede højt, “Undskyld, men det kunne jeg altså ikke lige holde på” De sidste dråber dryppede ned i vindueskarmen, da jeg tog de medbragte viskestykke, og tørrede forsigtigt hendes meget våde skød.
Vi satte os ned på gulvet og snakkede lidt om hvad det enligt var vi havde indladt os på. Helles bukser lå på radiatoren, og de gennemblødte trusser havde hun også taget af, så hun sad kun i en åbenstående skjorte, hvor hun dog havde pakket sine dejlige bryster ind i Bh’en igen. Efter vi havde siddet og snakket i små tyve minutter, begyndte der at være lidt liv bag min lynlås. Hun sad jo lige der, og så dejlig fræk ud. Jeg rejste mig op, og stillede mig ved siden af hende. Hun sagde ikke noget, men kikkede blot op i mine øjne, mens hun lynede mine bukser ned. Et kort øjeblik efter suttede hun min pik til den var godt stiv igen. ”Læg dig ned på ryggen” sagde hun. Jeg var ikke sen til at smide mig ned, og sekunder efter sænkede hun sin skønne fisse ned over min pik. Atter forsvandt den helt ind i bund i den snævre fisse. Det her kunne godt gå hen og blive en vane.
Hun red længe, som var det en rodeohest hun sad på. Jeg beundrede faktisk hendes kondi, så længe som hun kunne holde tempoet. Det var da absolut mig, der måtte give efter først, men inden da, væltede jeg hende om på ryggen, og gav hende det sidste jeg havde i mig, og fyldte for anden gang hendes fisse med mit sperm. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har kunnet to gang i løbet af så kort tid. Vi blev liggende et stykke tid, stadig med den efterhånden noget mindre pik oppe i hendes fisse. Mens jeg lå der, og nød hendes meget uskyldige blik i hendes øjne, fór der en djævel i mig. Jeg smilede lumsk og kikkede på hende. ”Hvad er der? ” spurgte hun.
”Du pissede på mig før” sagde jeg, og pressede mit underliv hårdt mod hendes. ”Og nu vil du gøre gengæld?” spurte hun igen… Jeg smilede, ”Ja, det manglede da bare” sagde jeg, samtidig med at begyndte at tømme min fyldte blære. Hun løftede forsigtigt sit underliv, og skubbede det mod mig. Hendes fisse blev nærmest spulet igennem af mit urin. Den lidt blandede følelse af den varme væske der strømmede ud af mit lem, og igen ud af Helles fisse, gjorde os begge lidt ophidsede. Stille og roligt efter min blære var tømt, strømmede blodet ned i min efterhånden noget ømme pik. Langsomt kørte jeg den voksende pik frem og tilbage, mens Helle gnubbede sin klitoris som en gal. Det varede kun et øjeblik før hun igen stønnede højt, og klemte så hårdt om min pik, at den smuttede ud af hendes snævre fisse.
”Nu trænger jeg til et bad” sagde Helle. ”Det gør vi vist begge” svarede smilende jeg til hende.
Vi fik tørret os, og fik vores tøj på igen, og listede tilbage til det nye domicil, hvor vi listede direkte ned i omklædningsrummet i kælderen, og fandt os et par rene håndklæder og gik i bad sammen.
Ingen af os havde set på klokken, og dermed var vi ikke klar over at eftermiddagen var ved at være slut. Mens vi stod der og vaskede hinanden, gik døren til omklædningsrummet op.
Jeg stak lige hovedet ud, for at se hvem det var. Det var Michael, en af dem fra økonomiafdelingen. Michael var også en af de få, der benyttede sig af firmaets motionscenter, hvilket det tydeligt viste at han lige havde gjort.
”Hvad fanden, står du og bruger min bruser?” grinede han, og hoppede hurtigt ud af tøjet. Jeg kikkede hurtigt på Helle, og trak på skulderne. Michael trådte ind til os, og stivnede et øjeblik. ”Tja, vi troede altså at vi var alene” sagde jeg, mens Helle blev målt fra top til tå. Stemningen var lidt underlig, ingen sagde noget, vi vaskede os blot. Michael stod med ryggen til mig og Helle, mens han vaskede sine nedre regioner, men da han vendte sig om, for at skylle sig af, var hans lem godt tykt, og hang tungt med et blottet hoved ned af.
”Sikke fristende ” Sagde Helle, og tog et skridt nærmere Michael. Han gjorde ingen antydninger til at flytte sig, da hun tog fat om hans tunge lem. ”Ummmmm, sikken en dejlig en du har der” sagde hun og bukkede sig ned og tog den i munden.
Michael lænede sig ind mod de hvide fliser, og nød Helles behandling.
Jeg var ikke sen til at kæle for Helles indbydende baller. Jeg kælede for hendes bløde læber igen, men hun tog fat i min hånd, og flyttede den. ”Ikke mere”, sagde hun ”min fisse er så øm” Hun førte min hånd ind mellem hendes baller, hvor hun slap den. Et vink med en vognstang…
Jeg lagde mig på knæ, og spredte hendes baller, mens jeg med min tunge legede med det lille stramme hul.
Min pik var igen begyndt at røre på sig, så jeg tog lidt sæbe fra automaten, og smurte hendes lille hul forsigtigt ind. En finger smuttede let inden for, og få øjeblikke endnu en.
Michael havde taget fat i Helles hoved og nærmest kneppede hendes mund, da jeg førte mit stive lem mod det lille hul. Hun gav et dybt suk fra sig, da hovedet smuttede inden for. Hold da helt op…Hendes fisse er dejlig stram og snæver, men hendes røvhul.. det var ubeskriveligt…
Da jeg endeligt fik pikken helt i bund, kunne jeg godt se på Michaels ansigts udtryk, at han gerne ville deltage.
Jeg trak mig modvilligt ud. Helle vendte sig hurtigt om, og vendte røven mod Michael. Nærmest som et vilddyr, bankede har pikken op i hendes fisse, så hun skreg højt op. Hun vred sig løs, og førte hans tykke pik mod hendes stramme røvhul. Langsomt fik han listet sin manddom indenfor. Snart var han igen oppe i et vildt tempo, og med et højt støn, pumpede han hendes tarm med sin sperm.
Helle vendte sig om, og hjalp ham med at vaske hans pik, inden hun tog den i munden igen. Hun stod nu med sin dejlige røv, lige mod mig, hvilket jeg selvfølgelig ikke kunne stå for. Michaels sperm løb langsomt ud af det snævre hul, da jeg pressede min stive pik mod den brune ring. Uden ret meget modstand, gled jeg i bund i et hug. Jeg kneppede hende i et langsomt og roligt tempo, mens hun suttede løs på Michaels pik. I kraft af efterhånden at være helt udtømt, var det faktisk kun kondien der satte en stopper for mit tempo. Det vil sige, da Michael begyndte at stønne højt igen, og han igen tog fat i Helles hoved og mundkneppede hende, satte jeg tempoet op igen. Da jeg så Michael tage sin pik ud af Helles mund, og sprøjtede hende i ansigtet, tømte jeg den sidste smule sæd i hendes stramme tarm.

Nu vaskede Helle begge vores trætte pikke, og sit, efterhånden gennemkneppet underliv.
Håber i syntes om min lille sexhistorie.
Indsendt af MRx

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *