15 år og lesbisk

Oprettet den 17. april 2013

Mit navn er Camila, og jeg vil gerne fortælle jer en historie fra den gang jeg gik i folkeskolen. Jeg var 15år, og gik i 9. klasse. Før jeg begynder på historien, vil jeg gerne beskrive for jer, hvordan jeg så ud den gang… Jeg var omkring 1.68 høj, havde langt blondt hår, grønne øjne, og havde et par gode faste bryster, som jeg for det meste holdt i en c-skål. Men nu over til historien. Det var Mandagen, efter en spændende weekend, jeg havde være til fest hos en vennine, og havde scoret en lækker fyr ved navn Hans. Vi havde så være hjemme ved ham efter festen og havde haft sex, hvilket var en storslået oplevelse for mig, efter som det var første gang at jeg havde været sammen med nogen. Men nu var det altså blevet Mandag, og i dag skulle hele klassen til vores årlige besøg hos sundhedsplejesken, hvilket var noget som jeg ikke så særligt meget frem til. Jeg brød mig ikke meget om at stå der ovre og blive vejet og målt. Men her sad jeg så i en kedelig Dansk time, opslugt i mine egne tanker, og pludselig ringer samtale anlæget i klassen, det er fra sundhedsplejsken. De vil gerne have sendt mig der over nu. Så jeg rejser mig op, og går der over. Så står jeg der foran døren, og tager mod til mig, til at banke på døren, men pludselig bliver den åbnet af sundledsplejesken, en ung kvinde midt i tyverne, hun var lidt højre end mig, havde brunt page hår, og et par små runde bryster, som alle drengene i klassen talte meget om. I dag var jeg iført en sort numsekortnederdel, et par hvide g-strengs trusser og en hvid t-shirt, jeg havde til en afvæksling ingen bh på idag, efter som jeg havde haft en smule travlt med at komme i skole, så jeg ikke kom for sendt. Men der stod jeg så i døren, Kirsten som sundhedsplejesken hed, viste mig inden for. Og bad mig tage plads på en stol over for hendes, hun lukkede så døren efter mig, og satte dig ned. “Så Camila, nu er dagen kommet for din årlige undersøgelse, jeg vil lige starte med at gennemgå hvad vi skal klare idag, med mindre du har noget som du gerne vil sige først.” sagde hun, og så afventende på mig. Jeg rystede bare sagde på hovedet. “Ok, men vi starter med at måle og veje dig, så tager vi en syn og hører test, og så snakker vi bagefter om der er andet vi skal have undersøgt.” sagde hun smilende til mig. Hun rejste dig så op og gik over til vægten. “Hvis du lige vil hoppe op på vægten så vi kan få det klaret.” sagde hun i en munter tone. Jeg gik så hen til vægten og stillede mig op på den, den viste 58kg, hvilket jeg var meget godt tilfreds med. “Og så skal vi have dig målt” sagde Kirsten, og gik hen til vægen hvor måle apperatet stod. Jeg gik så hen til vægen og stillede mig der, afventende og håbede på at vi kunne blive færdig hurtigts muligt. “Du bliver nødt til at rette dig ordentligt op, så jeg kan måle dig ordentligt” sagde Kirsten. “Men jeg står ordentligt.” svarede jeg. “Sluder og vrøvl, se nu her, lad mig hjælpe dig” sagde hun. Hun satte så sin ene hånd på min lænd og skubede en smule frem af, og lagde den anden hånd på mit ene bryst, og skubede det en smule tilbage. “Så nu står du ordentligt, bliv nu stående sådan” sagde hun, stådig med den ene hånd på mit ene bryst. Jeg blev så målt færdig, og synst og hører testen blev hurtigt overstået. Kristen satte sig så igen ned, og bag mig tage plads. “Ok Camila, nu er der lige et par rutine spørgsmål vi skal gennemgå, før vi er færdige. Som det første, skal jeg lige vide, om du har haft sex siden den sidste undersøgelse.” Jeg undrede mig en smule over det spørgsmål, det var jeg ikke blevet spurgt om før, men det kunne jo være fordi jeg var blevet 15. “Ja” svarede jeg. “Ok, men så bliver vi nok lige nødt til at lave en undersøgelse mere på dig.” sagde hun. Hun gik så hen til et skab og fandt to ting frem som jeg genkendte fra en film vi havde set i klassen. Det er de to bøjler man ligger benene i ved en gynækologisk undersøgelse. Kirsten satte den så fast til undersøgelses briksen. “Hvis du så lige vil tage plads.” sagde hun. Jeg gik over til briksen og begyndte at lægge mig op på den. Kirsten grinede kort, og sagde så. “Camila du bliver nødt til at tage dit tøj af først.” Jeg kiggede forskrækket på hende. “Behøver jeg det?” spurgte jeg. “Ja det bliver du nødt til, eller kan jeg ikke undersøge dig.” svarede hun. “Hvor meget af det skal jeg tage af?” spurgte jeg igen. “Det hele” svarede Kirsten. Jeg trak så min bluse over hovedet, og lynede min nederdel op, og tog den af. Der efter røj mine trusser også. Det stod jeg så spitternøgen over for Kirsten, jeg var ret flov over at stå sådan, men på en måde var det også ret ophidsende, hvilket jeg kunne mærke ved at der begyndte at løbe en dråbe ned af mit ene lår. Jeg lagde mig så op på bordet, og pladserede fødderne i holderne. Kirsten kom så hen til mig. “Ok, vi starter med at undersøge dine bryster for knuder.” sagde hun, og lagde så begge sine hænder på mine bryster, og begyndte at massere dem. Jeg kunne mærke safterne fra mit underliv, begynde at løbe mere og mere, efter som tiden gik. Efter der var gået en 3 min. tid, holdt Kirsten op med at massere mine bryster. “Så jeg kunne ikke finde nogle knuder i dine bryster, så må vi heldere kigge lidt på dit underliv.” Nu gik så ned og satte dig på en taburet mellem mine ben, “hmm det er ikke til at se noget for alle de hår, jeg bliver nok nødt til at fjerne dem” sagde hun. “Jeg satte mig lynhurtigt op, og kiggede på hende, “behøver du det?” spurgte jeg med angst i stemmen. “Ja, det bliver jeg nok nødt til” svarede hun. Hun gik så hen til et skab og fandt noget barbere skum og en rage kviv. Hun begyndte så at smører mit underliv ind i barbere skum, da hun var færdig, begyndte hun lige så stille at skrabe alle hårene af. Da hun var færdig med det, kiggede hun smilende op på mig, “sådan, der er nu ikke noget som en fik nybarberet barne fisse.” sagde hun. Jeg blev helt rød i hovedet af skam, og kiggede væk. Hun satte sig så igen ned mellem mine ben, og spredte mine skamlæber. “Nyder du det?, du er jo helt våd.” Sagde hun. Jeg kiggede på hende, og svarede meget sagde ja. Hun smilede så til mig, og pludselig gik der en shock i gennem min krop, Kirsten havde funde min klitoris, og var begyndt at stimulere den. jeg begyndt lige så sagte at klynke, og istedet satte Kirsten så hovedet ned til min skede, og begyndte at slikke min klitoris. Min klynken rejste sig, og blev hurtigt til en mere højlydt stønnen  Og pludselig kom jeg, Kirsten stoppede så, og kiggede smilende op på mig, “var det dejligt?” spurgte hun. “Ja det var prakfuldt svarede jeg. Hun fandt så min nederdel og gav mig den på, og rakte mig min t-shirt, og sendte mig så over i klassen igen. Men da jeg kom der over kom jeg pludselig i tanke om, at jeg ikke havde nogen trusser på. Så jeg skyndte mig over til min plads igen

Indsendt af Camila

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *