15år og liderlig

Oprettet den 17. april 2013

Historien forgår på landet i 1970’erne. Jeg boede som nabo til min tante, der var sidst i 30’erne og min morbror, der var i begyndelsen af 40’erne. De havde en gård og var barnløse, så de havde af og til brug for lidt hjælp i bedriften.

Jeg var 15 år og en varm sommerdag skulle jeg hjælpe min tante og morbror med at køre hø hjem fra engen. Det foregik på hestevogn. Min onkel læssede det op på vognen, og min tante og jeg lagde høet tilrette. Da min morbror mente, at læsset var stort nok, gik det de små 2 kilometer hjemad. Min morbror gik ved siden af hestene og styrede dem. Min tante lagde sig foran i høet, mens jeg lagde mig på ryggen lidt længere tilbage og kiggede op på himlen. Pludselig så jeg en rovfugl og vendte mig om for at følge den. Jeg kom til at kigge hen på min moster. Hun lå på ryggen og skrævede. Hendes kjole var gledet op over lårene. Hvilket udsyn – hun havde ingen trusser på. Hendes kussebehåring var ret kraftig, men jeg kunne tydelig se skamlæberne og lidt af åbningen. Jeg fik omgående et ordentligt jern på. Min tante så ud til at sove, så jeg kravlede forsigtig frem gennem høet og hen imellem hendes ben. Jeg trak shortsene ned og styrede min stive pik mod tantes kusse. Jeg lirkede den forsigtigt ind og i min lidt ophidsede tilstand fik jeg straks udløsning i tantes kusse. En utrolig følelse – slet ikke det samme som når jeg onarede – og jeg faldt ned over moster, der “vågnede”. Hun hviskede: Det var du hurtig om min dreng. Var det godt? Det må du hellere få lidt undervisning i, men det må vente til senere.

Vi var ved at være hjemme ved gården og høet blev læsset ind på høloftet af min morbror, mens min tante og jeg lagde det tilrette inde på høloftet. Det var middag, og mens min tante lavede middagsmad hjalp jeg min morbror med at fordre i stalden.

Efter middag skulle vi i engen og hente et nyt læs hø. Da det var læsset, og det stille gik hjemad, lagde min tante sig godt tilrette i høet med skrævende ben. Hun hviskede, at jeg skulle lægge mig mellem hendes ben og slikke hendes fisse. Hun viste mig klitoris og hviskede, at jeg skulle slikke og sutte på den. Jeg slikkede og suttede, og det varede ikke længe før min tante blev noget urolig og undertrykte nogle små hvin. Hun hviskede, at nu forstod jeg at tilfredsstille en kvinde og nu var det min tur til at blive tilfreds-stillet. Jeg lagde mig godt tilrette mellem tante ben og trak min stive pik frem og stødte den forsigtigt ind i tantes kusse – hvilken herlig fornemmelse. Hun hviskede, at jeg skulle tage det ganske roligt og blot nyde det. Jeg kørte pikken stille frem og tilbage i tantes kusse, men fornemmelsen var så dejlig, at jeg hurtigt øgede tempoet, og det varede ikke længe førend udløsningen kom, og jeg afleverede hele min ladning oppe i tantes kusse. Jeg faldt totalt udmattet ned over tante og her lå jeg stille og roligt og mærkede, hvordan pikken langsomt skrumpede i tantes dejlige fisse.

Vi var nu næsten nået hjem og tante skyndte at tørre spermen, der løb ud af hendes fisse, af med noget hø, som hun stak ned under noget andet hø, så min morbror ikke skulle opdage, hvad der var foregået. Høet blev læsset af, og så var det kaffetid.

Vi kunne lige nå at hente et læs hø mere i engen inden aftenrøgtningen. Høet blev læsset, og det gik atter hjemad. Tante lagde sig igen med skrævende ben, og jeg slikkede hende igen til orgasme, og så var det min tur. Jeg stak pikken i tantes dejlige kusse og begyndte at køre frem og tilbage. Da jeg allerede havde fået udløsning 2 gange i dag, kunne jeg bedre beherske min udløsning. Jeg fortsatte med at køre frem og tilbage, og tante syntes at kunne lide det, for hun stak hånden ned mellem sine ben og begyndte at gnubbe på klitoris. Det varede ikke længere, før hun begyndte at småstønne. Det var enormt ophidsende, og jeg øgede tempoet, og lidt efter kom vi begge i en kæmpeorgasme.
Det må have larmet noget for min onkel råbte, om der var noget i vejen. Min tante var ret vaks og råbte, at det var en nærgående hveps, hun havde slået og råbt efter. Jeg lå stadig ovenpå tante og mærkede, hvordan pikken langsomt skrumpede i hendes fisse. 3 gange fisse på en dag tænkte jeg. Det var helt enormt, og jeg kunne slet ikke lade være med at give tante et smækkys. Vi var nu næsten hjemme, og vi skyndte at “rydde” op efter os og få tøjet bragt i orden. Høet blev læsset af og så var det tid for aftenrøgtningen, som jeg hjalp morbror med.

Næste dag var det igen fint vejr, og der var stadig 2 læs hø, der skulle hentes i engen. Tante og jeg fortsatte gårsdagens leg. Jeg slikkede tantes fisse, og kneppede hende til den store guldmedalje. Det var enorm dejligt, at få pikken kørt af i tantes dejlige fisse.

I den følgende tid kneppede jeg tante mindst en 3-4 gange om ugen, når min morbror var i marken eller i byen. En gang imellem foregik det på køkkenbordet, men som regel var det på sofaen i stuen.

Ind imellem tog jeg tante bagfra, det kendte jeg jo fra dyrene af, men jeg kunne også godt lide at ligge på ryggen og mærke tantes dejlige kusse, når hun langsomt sænkede sig ned over min pik. Så kunne jeg samtidig stimulerede hendes klitoris, og tit kom vi begge i en kæmpe orgasme. Pikken eksplodere simpelthen i hendes vidunderlige kusse.

Så kom kornhøsten, som jeg også hjalp med. Negene blev kørt hjem ligesom høet. Tante og jeg forsømte ikke lejligheden, men da der ikke var så langt hjem, skulle det gå ret hurtigt. Mig på ryggen og tante ovenpå. Det var som sædvanligt enormt ophidsende med pikken i tantes kusse. Jeg nulrede hendes klitoris, men med tantes hurtige ridt, nåede hun ikke at få orgasme, inden jeg skød hele min ladning af oppe i hendes vidunderlige grotte. Det blev til 2 gange pik mere den dag og de næste 2 dage også 3 gange hver dag, men så var jeg også ved at være noget “afmalket”. I den følgende tid blev det højst til et par gange om ugen, men jeg nød det enormt, hver gang jeg fik pikken i tante.

Midt i september var der stort høstfest på en større gård i nabolaget. Laden var festligt pyntet og der blev spist og drukket og sunget og danset. Der var vel en 40-50 stykker med børn, unge og voksne. Alle morede sig rigtig godt. Hen mod midnat var min tante lettere beruset og træt og ville hjemad. Min morbror var slet ikke færdig til at komme hjem endnu, så mine forældre bad mig om at følge tante hjem. Der var vel godt en kilometers penge at spadsere. Jeg hankede op i tante, og vi begav os af sted. Vi gik og småsnakkede, men pludselig efter nogle hundrede meter vendte tante sig mod mig og kyssede mig og sagde, at hun sådan trængte til pik. Jeg kiggede mig lidt omkring i måneskinnet og så, at vi var ud for et stendige. Jeg sagde til tante, at hun skulle lægge hænderne på stendiget og stikke enden bagud. Jeg løftede op i hendes kjole og til min store forundring havde hun ingen trusser på. Jeg var blevet enorm gejl og skyndte mig at få min stive pik ud af bukserne. Jeg hamrede pikken op i tantes smaskvåde fisse, men hun bad mig om at tage den lidt med ro. Jeg begyndte at køre ind og ud af hendes fisse i et moderat tempo og samtidig var min ene hånd i gang med at bearbejde hendes klitoris, mens jeg nulrede hendes bryster med den anden. Det varede ikke længe før tante begyndte at småstønne og bad mig sætte tempoet lidt op: Jeg kørte hurtigere ind og ud af hendes sultne fisse, samtidig med at jeg fortsatte med at bearbejde klitoris og brysterne. Tante vrøvlede om pik og pik og atter pik. Det var enormt ophidsende, og jeg fortsatte mit vilde ridt. Pludselig skreg tante simpelthen og benene var ved at ekse under hende. Jeg måtte have fat under hendes midje, mens jeg fortsatte med at pumpe ind og ud af hendes fisse. Tante skreg igen.

Det var som om, der gik krampe trækninger gennem hendes fisse og mærkedes lige som om hun malkede min pik. Jeg nu også så vidt, at jeg lod min pik komme i en kæmpeeksplosion i hendes liderlige fisse. Jeg var totalt udmattet, men var nødt til at holde mig på benene, samtidig med, at jeg måtte holde tante oprejst. Det varede vel en 10 minutters tid, inden jeg var klar til at slæbe videre med tante. Da vi kom hjem til tante, bad hun mig hjælpe hende tøjet af og lægge hende i seng. Jeg var klar til at gå hjem, men hun trak mig ned i sengen, og sagde, at hun trængte til mere pik. Vi havde aldrig før elsket i ægtesengen, men det var måske tantes letberusede tilstand, der gjorde, at jeg havnede i sengen, Jeg fik hurtigt mit tøj af, og tante bad mig slikke hendes klitoris. Jeg lagde mig godt tilrette og skiftevis slikkede og bed let i klitoris. Jeg stak også et par fingre op i fissen på hende og begyndte at fingerkneppe hende. Resultatet udeblev ikke. Hun stønnede kraftigere og kraftigere og kom i et kæmpebrøl, mens hun slyngede benene om min nakke. Jeg fortsatte ufortrødent mit slikkeri og fingerkneppen, og det varede ikke længe, før hun kom for anden gang i et kæmpebrøl. Hun sagde, at nu ville hun have rigtig pik. For første gang havde jeg lidt problemer med erektionen. Tante tog resolut min slatne pik i munden og begyndte at slikke forsigtigt på den, mens hun nulrede mine nosser. Det var er fuldstændig ny og ophidsende fornemmelse, og jeg var hurtigt kampberedt igen. Tante fortsatte med at slikke på pikhovedet, hvilket var enormt ophidsende.

Så kan du godt komme i gang igen min fyrige hingst, sagde tante. Jeg vendte hende om og løftede hende op på alle fire. Bagfra styrede jeg min stive pik op i hendes liderlige fisse, samtidig med, at jeg begyndte at bearbejde hendes klitoris og bryster. Det varede ikke længe før hun begyndte at stønne. Hendes stønnen blev hurtigt heftigere og heftigere, og hun kom snart i en kæmpe-orgasme. Jeg måtte have fat under hende, men jeg fortsatte med at pumpe ind og ud af hendes fisse. Jeg bare fortsatte med at pumpe og pumpe, mens hun stønnede og skreg. Til sidst kunne jeg ikke holde mig længere og eksplodere for anden gang i aften i hendes dejlige, liderlige kusse. Jeg faldt totalt udmattet om i sengen og lå vel og sundede mig i 5 minutter. Min hjerne blev klar igen, og jeg tænkte på klokken. Der var vel gået et par timer siden vi forlod høstfesten. Tante snorksov allerede. Jeg skyndte mig i tøjet igen og redte morbrors seng. Jeg tørrede min sperm og tantes safter mellem hendes ben af med et håndklæde og placerede tante pænt i sengen og skyndte mig ud. Jeg kunne høre nogen komme syngende hen af grusvejen, og jeg gemte mig hurtigt bag et par buske. Heldigt nok for det var morbror og en nabo, der kom fra høstfesten.

Tante og jeg havde derefter kun to hede elskovsmøder. En dag fortalte hun, at morbror nu endelig havde gjort hende gravid, og at vi derfor ikke kunne fortsætte vores elskovslege. Det var meget forståeligt – og først nogle år senere kom jeg til at spekulere over, hvem mon der er far til min fætter.
Vi ligner hinanden meget.

Indsendt af FÆTTER

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *