17 år og barnepige

Oprettet den 14. april 2013

I avisen havde jeg set en annonce hvor et par søgte en barnepige et par aftener om ugen. Det kunne være et passende job, nu hvor jeg var begyndt i gymnasiet. Jeg ringede til nummeret, og vi aftalte at jeg skulle komme ind og besøge dem. De boede i en stor lejlighed i Vester Voldgade.

Carsten og Anna hed de, og de var begge i omkring 30. Anna var begyndt på arbejde igen efter barselsorlov, og nu manglede de en barnepige, der kunne passe Victoria et par aftener om ugen. Både Anna og Carsten var godt i gang med stræbsomme karrierer i det private erhvervsliv, og ofte skulle Anna til møder til sent om aftenen. Carsten var mere hjemme, men han sad til gengæld og skrev på diverse oplæg og planer.

Når Victoria var faldet i søvn, havde Carsten som regel lavet te, som vi så drak sammen, før jeg tog hjem. Vi lod døren stå åben ind til Victorias værelse, og så satte vi os begge i sofaen og talte stille. Der var jo ingen grundt til at tale så højt, at vi vækkede hende, og det var hyggeligt at snakke med Carsten. Han var en rigtig lækker mand, der virkede både klog og venlig. Derudover så han bare så godt ud, at jeg næsten ikke kunne lade ham være.

Jeg manglede nok modet til selv at tage initiativet, og måske havde han slet ikke lyst til mig. Han havde jo også Anna, og hvorfor skulle han være hende utro. Udadtil virkede deres forhold nok også perfekt. Jeg måtte gå alene med drømmen om hed erotik med Carsten.

En aften havde Anna og Carsten været i biografen, og bagefter havde de fået nogle drinks. Victoria havde sovet længe, da de kom hjem. Jeg ville skynde mig at pakke mine ting for at tage hjem, men Anna bad mig om at blive lidt. Carsten blandede nogle sjusser, og jeg skulle absolut smage. Vi satte os alle tre i sofagruppen, og jeg fornemmede snart, at de ville spørge mig om noget.

Anna, der virkede lidt påvirket, sagde det det også snart direkte. Hun ønskede, at jeg skulle blive om nattet og følge med dem ind i dobbeltsengen. Det kom lidt bag på mig, men jeg havde jo stadigvæk drømmen om Carsten, selvom jeg nok ikke havde troet, at Anna også ville være der. Anna pressede på, for at jeg skulle sige ja, og mit ønske om at være sammen med Carsten overskyggede enhver lyst til at sige fra.

Jeg ringe hjem og fortalte at jeg måtte blive hos Victoria om natten. Anna og Carsten havde forladt stuen og var gået ind i soveværelset. Et øjeblik overvejede jeg, hvad Anna ville med mig. Jeg var ikke just til pigesex, men før jeg havde tænkt færdigt, stod hun der i døren ind til soveværelset kun iført et par små sorte trusser og bad mig komme derind.

Carsten stod i sine underbukser og rakte armene frem mod mig, og han tog om mig, som jeg længe havde drømt om, at det skulle ske. Vi slap vores greb i hinanden, og i det samme mærkede jeg, at Anna løftede min bluse op, så hun blottede mine bryster for Carsten. Han smilede velfornøjet, og jeg løftede armene, så Anna kunne trække den helt af mig. Snart var Carstens varme hænder igen på min krop, og et øjeblik havde jeg helt glemt at Anna var der. Pludselig følte jeg dog hendes hænder, da de knappede mine bukser op og trak dem ned. Mine trusser gled af i samme bevægelse.

Carsten kigge på min nøgne krop og smilte tilfreds. Anna stillede sig foran ham, og han befriede hende for de små trusser. Ind til i aften havde jeg kun set Anna, når hun velklædt var i spadseredragt og dyre bluser. Fra at havde været i det fuldendte tøj til hverdag, stod hun nu ligeså nøgen, som hun var skabt. Af en pige på 30 så hun nok ret godt ud, selvom en fødsel havde sat sig spor på mave og bryster. Jeg kunne ikke undgå at se hvordan hendes mis var helt fri for hår.

Anna gik om bag Carsten og greb om hans lodne brystkasse. Langsomt og kælende førte hun sine legende fingre ned over hans mave. Jeg stod som forstenet, beundrende og længselsfuld og så på, at hun nu viste ham frem for mig. Anna havde arbejdet sig ned til hans underbukser, og jeg ventede nu kun på, at hun trak dem af ham. Men i stedet gav hun sig til at kramme hans voksende bule gennem stoffet.

Til sidst forbarmede Anna sig og trak elastikken ned så Carstens halvstive pik kunne rette sig ud. Hun var dog ikke færdig med at kæle endnu, for pungen fik kram og kærtegn, før hun lagde begge sine hænder på hans mere og mere stive pik. Mens hun trak forhuden væk fra pikhovedet gav hun ham en rejsning, så hans lem stod næsten lodret.

Jeg stod lige foran Carsten, og han greb ud efter mig igen. Han tog mig i hænderne, mens vi så begærligt på hinanden. Anna var gået om bag mig og havde lag sine hænder under mine små struttende bryster. På den måde løftede hun dem lidt og ligesom frembød min krop for Carsten.

Hun flyttede sine hænder ned på min talje og senere mine hofter. Carsten slap mig med den ene hånd, så han kunne beføle mit ene bryst. Så tog begge hænder i brug for at nulre mine brystvorter med sine bløde fingre. Med stor sikkerhed vidste han lige, hvad der var dejligt for min krop. Jeg stod bare der og nød hans kærlige klem og kram.

Min koncentrerede nydelsen blev dog forstyrret, da jeg mærkede, at Anna havde flyttet sine fingre ned i min dusk. Med faste beslutsomme bevægelser skilte hun mine skamlæber, før hun lod sine fingre gnide mod min kilder. Et par våde kys nåede hun at give mig på ryg og baller, før jeg begyndte at gispe.

Anna tog Carsten og mig i hænderne og trak os hen til dobbeltsengen. Hun satte sig midt i sengen og Carsten kyssede og krammede hendes bryster, som hun tydeligvis forventede det. Jeg satte mig bag ham, så jeg kunne kramme og ae hans lækre krop. Snart vendte han sig om mod mig, og nu var det min tur til at nyde, at han krammede mine bryster igen. Hans følsomme behandling af mine brystvorter, fik mig til at blive helt salig. Jeg blev dog helt opmærksom igen, da Anna begyndte at beføle mine ben.

Jeg ville ikke sige noget, men det var underligt for mig at mærke en anden kvindes seksuelle tilnærmelser. Hendes hænder gled længere op af mine ben og lår, og hurtigt var hun igen i gang med at lege med min mis.

Kan du huske, da jeg også havde sådan en frodig dusk, Carsten ??, kommenterede Anna mine kønshår.

Carsten nåede ikke at svare før Anna henvendte sig til mig.

Carsten hader at få hår i munden, så jeg har valgt at barbere mig helt glat?. Hun trak i mine små hår, som ville hun lige vurdere, hvor lange de var.

Hvis du har lyst, vil jeg gerne barbere dig?, tilbød hun.

Uden at jeg havde nået at svare, tog hun min ene hånd og lagde den i sit skød, ?Mærk hvor glat og bar jeg er?.

Hendes skridt føltes som kinden på en nybarberet mand. Det pirrede mig nu lidt, at hun var helt glat. På det tidspunkt havde jeg ikke prøvet at være barberet endnu, og jeg frygtede for, hvordan det nok ville klø og stikke, når hårene groede ud igen. Inden jeg havde nået at svare, kom Anna mig i forkøbet.

Bare sig til en dag, så skal jeg befri dig for dit pelsværk?, tilbød hun mig nu direkte.

Anna slap min hånd igen, for i stedet igen at anbringe sine fingre i min mis. Jeg prøvede at finde mig i, at hun kælede videre for mit underliv, og i stedet koncentrerede jeg mig om, hvor dejligt det var at ligge i Carstens arme. Han kysse mig mere og mere varm og inderligt, og hans frække tunge fandt ind i min mund.

Nåh, sådan et par pikante franske kys kunne nok gøre din skede våd?, konstaterede Anna og smilte.

Hun vendte sig om mod Carsten og begyndte at kæle for hans pik, som hurtigt blev stor og stiv igen. Så kiggede hun over på mig og sagde, ?Nu skal du gi? Carsten fellatio! ?.

Jeg var ikke klar over, hvad hun mente, og det så hun med det samme.

Du skal så mænd bare kæle for hans tissemand med din mund?, forklarede hun mig sødt, ?Han elsker at blive slikket?.

Carsten havde lagt sig helt om på ryggen og smilte forventningsfuldt til mig. Jeg lagde mig på knæ og var parat til at bringe ham i den syvende himmel. Anna havde jo lige kælet lidt for hans pik, så jeg behøvede bare at sætte læberne på og skubbe forhuden væk fra hans stive lem. Jeg strammede læberne om hovedet og skaftet og lod den komme langt ind i min mund. Så lod jeg min tunge lege rundt på hovedet, og underside fik ekstra mange slik.

Min koncentration blev brudt, da Anna førte sine fingre rund på min numse i kildende og pirrende berøringer. Hun stoppede dog hurtigt igen, og i stedet kravlede hun op til Carstens hoved og lænede sig frem, for nu skulle han slikke og kysse hendes bryster. Jeg så ikke i detaljer hvad de lavede, for jeg var mere optaget af at gøre det dejligt for Carsten, men Anna blev i hvert fald ret ophidset af hans kærtegn.

Hun lagde sig på ryggen og bad os holde en pause, før jeg slikkede Carsten helt til udløsning. Han vidste tydeligvis godt, at nu var Anna ikke tilfreds med at få slikket brysterne. Nu skulle han bruge tungen mellem hendes ben. Hun spredte benene og gjorde plads til Carsten, og han havde kun lige sænket sit hoved, før hun tog et fast greb i hans hår, så hun kunne holde ham godt fast. Han lagde sine hænder på hendes bryster, så han kunne klemme hendes vorter, mens han slikkede.

Jeg så hvordan Anna fik et mere og mere salig smil på læberne, og hun begyndte at stønne og gispe. Snart satte hun i med små pikante skrig, ind til hun rystede i hele kroppen. Hendes orgasme gjorde et dybt indtryk på mig, og jeg ønskede at det var mig Carsten havde ført ud i denne tilstand.

Anna var bare helt færdig nu, og hun slap grebet i Carstens hår. Han rejste sig og lagde sig på ryggen ved siden af mig. Jeg lagde mine hænder på hans hoved, der havde givet Anna denne dejlige omgang, og han nød mine kærlige strøg. I små cirkelbevægelser kælede jeg for hans brystkasse og mave, og uvilkårligt søgte mine hænder ned til hans ventende pik, som jo ikke havde fået udløsning endnu.

Anna var tilsyneladende døset helt hen, så jeg viskede stille til ham, ?Ska? jeg slikke dig til udløsning ??.

Carsten rystede på hovedet, og han smilte til mig, mens han forsigtigt rodede lidt i min dusk. Jeg forstod hans ønske, og satte mig op på hans lår, så jeg kunne kæle hans pik rigtig dejlig stiv. Så løftede jeg mig lidt op, og kravlede lidt frem, og før jeg havde sænket mit underliv, havde han med sin ene hånd ført pikken ind i min våde ventende fisse.

Jeg gled op og ned af den stive stang, og vi kiggede på hinanden. Ingen af os ville vist kunne vente ret længe på at komme. Jeg bevægede mig nu hele tiden hurtigere. Min skede strammede sig om hans nu bristefærdige lem, og jeg kunne ikke udsætte det længere. Carsten kunne heller ikke holde stand over for min orgasme, og min krops reaktioner tvang ham til udløsning.

I orgasmens rus red jeg han pik, til den til sidst trak sig ud og blev lille. Vi blev liggende tæt sammen længe, og Carsten lagde dynerne over os, lige inde vi faldt i søvn.

Det gik senere op for mig, at jeg ikke var den første, der var faldet for Carstens charme. Anna nød vist, at han kunne score teenagepiger, som de i fællesskab kunne nyde i sengen. For Carsten var der kun Anna, der virkelig talte, og jeg fik ham desværre aldrig på tomandshånd i sengen.

Indsendt af JANE

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *