18 år og sexet strømper

Oprettet den 10. april 2013

Til en privat fest i Hellerup havde jeg mødt en rigtig sød fyr, der hed Gregers. Han havde sin egen lille lejlighed i kælderen i hans forældres store hus i Vedbæk. Jeg var der næsten altid, så efter nogle måneder flyttede jeg hjemmefra og ind hos Gregers. Hver dag tog jeg så toget ind til København, hvor jeg gik i gymnasiet.

Gregers’ mor var kunstner, og boede det meste af tiden i Rom, hvor hun hyggede sig med sin elsker. Af og til kom hun hjem for at se om Gregers havde det godt. Efter nogle dage rejste hun normalt tilbage til Rom. Bente hed hun, og hun var rigtig sød ved mig. Da det gik op for hende, at jeg var vild med lækkert undertøj, havde hun ofte et eller andet fint italiensk blondelingeri med til mig.

Ulrik, Gregers’ far, var advokat og havde kontor inde i København. Han ejede en del ejendomme i den indre by og havde vist en god indtægt fra diverse værdipapirer. Han var en flot og tiltrækkende mand, der ofte havde besøg af sin elskerinde, Hanne, som var en gift dame fra en nabovej.

En dag Gregers og jeg var med kystbanetoget, sad vi som ofte før og læste sammen i Ekstrabladet. Gregers fandt et billede af en pige, der kun var iført strømper og strømpeholder.

“Var det ikke noget for dig at prøve sådan en ?”, spurgte han mig.

“Jo, det ka’ da godt være”, svarede jeg. Når man er smaskforelsket i sin kæreste, vil man jo gøre næsten alt for ham.

Da vi kom ind til byen, gik vi ind i Magasins lingeriafdeling. Vi fandt en fiks lille strømpeholder og et par nylonstrømper, der passede til.

Jeg valgte en sort strømpeholder, for jeg har nok altid syntes at hvidt undertøj var lidt kedeligt. Udvalget var ikke så stort dengang, så alternativet var en sort, og det var bestemt også mere pikant. Nu er det ganske almindeligt, at piger går i sort undertøj, men midt i halvfjerdserne var det endnu lidt vovet.

Om aftenen, da vi var tilbage i Vedbæk, skulle jeg selvfølgelig prøve. Holderne skulle strammes op, før strømperne sad pænt og ikke bare sluttede midt på låret. Jeg droppede helt at tage trusser på, og i stedet fandt jeg en sød neglige, som jeg havde fået af min moster. Gregers? mor havde haft en lille duftserie med til mig fra Italien, og fra den udvalgte jeg den mest forførende parfume.

Jeg kiggede mig i det store spejl, og da strømperne først sad pænt, fremhævede de perfekt mine ben. Strømpeholderen indrammede smukt mine hofter, og gjorde min talje mere slank. Det overraskede mig hvor pikant og lækker jeg fandt mig selv, sådan lige pludselig. I grunden var det så lidt, der skulle til for at give en selvtillid. Jeg så frem til at vise min krop frem for Gregers, lige netop i den indpakning han havde ønsket sig.

Egentlig havde jeg nok altid haft det godt med at se mine ben i strømper. Når man går i kjole eller nederdel, hører det med at bruge pæne strømper. På det tidspunkt var udvalget af farver vokset, hvor der førhen nærmest kun var brune og sorte. Hvis det passede til mit tøj, havde jeg derfor ofte valgt røde eller blå strømper. Lang det største udvalg var i strømpe-bukser, men det var efter min mening synd at dække et par søde trusser med buksestrømperne. Jeg følte nok at mit underliv blev helt lukket inde, når jeg trak i dem.

Vi havde en slat hvidvin i køleskabet, og der var lige nok til to glas. Så fandt jeg nogle stearinlys, som kunne stå rundt omkring i soveværelset, og til sidst satte jeg lidt romantisk musik på pladespilleren.

Gregers sad i vores lille stue og læste i en bog, da jeg kaldte på ham. Han fik med det samme øje på min påklædning, og han rejste sig op og kom hen til mig. Vi tog om hinanden og kyssede og krammede, for vi trængte begge til lidt nærhed. Ret hurtigt dampede vi begge to af længslen efter varm elskov, og det var dejligt at kunne skåle i den kølige vin.

Gregers tog forsigtigt negligen af mig, så jeg stod foran ham i kun strømpeholder og strømper.

“Var det sådan, du gerne ville se mig ?”, måtte jeg høre.

“Ja”, svarede han, “Du ser bare fantastisk dejlig og sexet ud med de strømper”.

Jeg klædte Gregers af, og vi kælede for hinanden. Vi var jo begge to godt liderlige allerede. Gregers følte på mine nye strømper med sine bløde hænder, og det var som jeg fik elektriske stød af hans kælerier. Hans hænder var overalt på mine fødder, mine ben, mine knæ, mine lår, og hele tiden skulle han mærke strømperne. Strømpeholderens blonder overså han heller ikke, men han ville ikke tage den af mig, for han ville nyde synet længe endnu.

Gregers? begejstring gjorde et stort indtryk på mig, og jeg mærkede mere og mere hvor liderlig jeg blev af at ophidse ham. Han nød at jeg gned mit strømpeben mod hans krop, og hans fingre kælede forsat for mine ben. Men til sidst ville hans kælne fingre i min våde og ventende kusse, hvor klitoris fik en blid og kærlig omgang.

Da han havde leget lidt med min mis, ville jeg gengælde hans dejlige kælerier, og jeg begyndte at slikke og sutte hans halvstive pik. Jeg lå med benene op til hans hoved, og jeg kunne mærke hvordan hans hænder kærtegnede mine ben gennem de tynde frække strømper.

Det varede ikke ret lang tid før hans pik stod stiv som et stykke jern, og jeg kunne slet ikke lade være med at sutte videre. Jeg løftede mit hoved lidt, så jeg kunne se hvordan Gregers lå med et saligt smil og nød at jeg slikkede ham, mens han kælede for mine strømpeben. En lille dråbe sæd havde fundet vej ud af hans stive pik, men min tunge lappede den i sig, mens jeg nød den rus vi var i. Mine læber mærkede dog snart at hans udløsning var på vej, men begærligt slikkede jeg videre. Det var umuligt for ham at holde igen, og han sprøjtede i nogle kraftige ryk sin sæd direkte i min mund. Jeg sank hans salte safter, og ærgrede mig lidt over, at jeg lod ham komme allerede nu, men jeg havde nok bare lige lyst til at sutte videre, til han kom.

Gregers kælede videre for mig, mens hans pik blev lille og slap. Han kys-se mine ben gennem strømperne, og forsatte op på det bare stykke, før han gav sig til at slikke og kysse min mis.

Jeg var jo allerede varm og klar, så da hans varme tunge gentagne gange kredsede rund om min kilder, mærkede jeg hvordan orgasmen begyndte at presse sig på. Jeg hev efter vejret, mens han slikkede mig til udløsningen.

Vi lå og nød at vi nu begge havde fået taget trykket, og med mellemrum mærkede jeg efter, om han var klar til at få stiv pik igen. Efter et stykke tid regnede jeg med at han nok snart var klar til at få jern på igen, og jeg startede med at massere stenene i hans pung. Med den anden hånd kunne jeg så køre hans forhud frem og tilbage, og det gav den ønskede effekt, for snart blev hans pik stor i min hånd.

Når først han var kommet en gang, blev han mere rolig og fik lettere ved at styre sin rejsning, jeg skulle så bare vente på, at han fik ståpik igen. Gregers skulle ikke pirres ret meget, før han var nød til at sprøjte, men når han så først havde fået en udløsning, så var han til gengæld i stand til at vente længe med næste orgasme, og i den mellemliggende tid kunne jeg så nyde hans stive lem i min krop. Det kunne næsten give mig kuldegysninger at tænke på, hvordan jeg ville være hel flad og gennembollet, når han ville overgive sig anden gang.

Min fisse skreg på at få hans pik op, og da han bare blev liggende med mere og mere rejsning, satte jeg mig op på ham, og lod hans hårde jern glide ind i min våde kusse. Bare synet af hans lem havde gjort mig åben og varm. Jeg havde jo stadigvæk strømpeholder og strømper på, men jeg nænnede ikke at tage dem af, for han havde det jo dejligt med at se mig sådan. Mens jeg lod mig glide op og ned af hans dejlige kærlighedsstav, lagde han sine hænder på mine strømpeben. Hans egne behårede ben gned mod mine nylonstrømperne, så det fremkaldte en helt speciel lyd.

Min kusse holdt ikke til at ride ham sådan, for jeg mærkede så småt hvordan den krampede sig om hans stive pik. Gregers havde anbragt sine hænder på strømpekanten på mine lår, og han var allerede nu ved at få det fjerne blik i øjnene, som han ofte fik, lige før han kom. Det gjorde ikke min ophidselse mindre, for jeg mærkede også hvordan hans pik nu voksede til bristepunktet. Jeg hev efter vejret i dybe suk, før jeg til sidst skreg af fryd. Gregers klemte om mine lår mens han sendte sine byger af sperm af sted.

Jeg gled ned, så vi lå tæt sammen og gned bryst og mave mod hinanden. Vi var begge fuldstændig våde af sved, mine safter og hans sæd. Da vi havde ligget lidt, rejste vi os og gik i bad sammen. Først nu fik jeg lov til at få strømper og strømpeholder af.

Det gik snart op for mig at det ikke kun blev som intim påklædning, at vi skulle få glæde af de nye strømper. Gregers bad mig om altid at gå i strømper og strømpeholder og helt droppe strømpebukserne. Jeg ville jo gerne følge hans ønske, men tænkte på om det nu også blev lidt upraktisk og besværligt.

Jeg fik ret hurtigt købt en strømpeholder mere, og jeg fandt nogle forretninger, der havde et stort udvalg af strømper, så nu begyndte jeg at gå med strømpeholder og strømper også til hverdag. I starten gav Gregers ofte min nederdel et lille løft, så han kunne se om jeg stadig holdt mig fra strømpebukserne, og det gjorde jeg selvfølgelig.

Indsendt af Vibeke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *