2 heskerinder 1 slave

Oprettet den 18. april 2013

Vi fik en kontakt med en dejlig ung kvinde som gerne ville hjælpe os med mine slavedrømme. Helle som er en dejlig rødhåret kvinde med lange ben, brede hofter og store faste bryster. Helle er midt i 20’erne og er til lidt af hvert.

En dag jeg kom hjem arbejde, havde vi fået besøg af Helle. Hun havde ringet til min kone (Lotte), fordi hun havde købt nogle nye ting og sager, som hun mente, at de kunne bruge til mig. Lotte er en lille lækker pige med store bryster, lækker ben, og næsten altid barberet fisse.

Jeg blev sendt i bad med besked om, at komme ind til dem nøgen. Men efter jeg blev hængt op i loftet, besluttede de, at jeg skulle barbere skridtet. Da det var gjort, kælede de lidt for min pik, så den stod lige op i vejret. Jeg fik en maske på så jeg intet kunne se, derefter satte de brystklemmer fast på brystvorterne og forbandt kæden med en lille ring, som sad om min pik. Jeg kunne høre at de gik fra mig, lidt efter kom der en del stønnende fra soveværelset. Selvom jeg det var ved at gøre ondt i mine arme var det enormt ophidsende at høre på. Da de kom ind i stuen igen, tog de mig ned fra loftet, og gav mig det nye tøj som Helle havde taget med til mig.

De gav mig blandt andet en oppustelige mundknebel i min mund, så jeg var forhindret i at brokke mig, hvis det blev for meget, jeg fik også et par latex herretrusser med hul til pikken. Hvorefter de tog brystkæden af og jeg får tøj på. Jeg blev ført ud til bilen, ca.. 3/4 time sener stoppede vi og jeg blev ført ind i et rum og de lænket mig til en seng og gav sig til at sutte på min pik, på et tidspunkt, fik jeg kneblen ud af munden og så satte en af de to dejlige tøser sig over mit hoved og befalet mig at slikke hendes fisse, lige før jeg var ved at komme, sagde de at det ikke var tiden, så da de var færdige, sagde de, at den skulle stå hele tiden og at jeg ville blive straffet hårdt, hvis den faldt.

De gik endnu engang fra mig, og jeg ved at de begge var ryger, var de nok ude at trække frisk luft igennem en cigaret. Da jeg også er ryger og trængte hårdt til en smøg, så pikken faldt. Da de kom tilbage spurte de om var noget jeg havde glemt ang.. pikken.

De løsnede mig fra sengen og førte mig ned af en trappe til et rum, hvor de tog trusser af mig. De fik hurtig min pik stiv igen, hvorefter de kommanderede mig op på et bord og bandt mine arme og ben fast. Der var et hul i bordet som de trak min pik igennem. De bandt en manchet om den og fæstnede den til gulvet så jeg ikke kunne røre mig. Jeg fik at vide at straffen ville være 50 slag med flad hånd, for hvert slag jeg ikke sagde tak for, ville jeg få 2 slag mere. Da de var færdig var min pik så stiv så manchetten klemte lidt og min røv rød som aldrig før, så puttede de en oppustelige prop i røven på mig, de puste den lidt op og startede vibrator, men inden de gik satte de lidt stille musik på.

Efter et stykke tid kom de ned til mig igen, de løsnede mig og stillede mig med front til et kors og spænde mig fast. Helle hentede en nihalet pisk mens Lotte tog et bordtennisbat og de skiftede til at give mig klap i min røv. De løsnede mig og stillede mig over til en slags stol, hvor min røv stod lige op i vejret. Helle tog manchetten af mig og suttede min pik mens Lotte tog den oppustelige prop forsigtige ud af mig og stak en påmonteret pik ind, hun kneppede mig med rolige og bestemte bevægelser. Det blev for meget så jeg kom, Helle løsnede mig og tog masken af, hun beordrede mig til at vaske gulvet og stolen helt rent. Hun viste mig hvor gulvspanden var.

Da dette var gjort fik jeg endnu den oppustelige prop op og fik besked på at gå ovenpå for at tage noget at spise som allerede stod klart i køkkenet. Hvilket jeg gjorde, da jeg var færdig gik jeg ned i kælderen. Der lå Helle og Lotte og hyggede sig, de slikkede og bollede hinanden til den helt store guldmedalje. De blev lidt sure over at jeg kom og forstyrret dem.

Denne gang var det uden nåde, de gav mig maske på med knebel til munden, kæde imellem mine brystvorter, trusserne med hullet til pikken og en læder lænke som gik fra halsen ned igennem en taljerem og armene blev ført om på ryggen og hænderne blev lagt i en manchet. Her var jeg sat helt ud af spillet. Jeg fik et par klapper på fødderne og så gik vi op af trappen og ud i det blå.

Helle fortalte mig at de ville ned til stranden og bade, om der var andre på stranden var mit problem. Vi nåde stranden, Helle og Lotte gik i vandet, de sagde til mig, at der var nogle piger længer henne af stranden, om jeg kunne opføre mig ordentligt eller de skulle kalde på dem, om det var rigtig ved jeg ikke så jeg skulle nok være sød. Det lød som de havde det rart i vandet, men jeg måtte ikke røre vandet. Som jeg stod der følte jeg både spænding og forlegenhed, for jeg havde ingen fornemmelse hvor jeg var, eller var der andre end os, og i det tilfælde hvor mange var der.

Jeg ved kun at både Lotte og jeg er ude over nogle grænser som vi nok aldrig havde troet vi ville komme. Da de kom op fra vandet forsatte vi vores gå tur, op igennem en skov, mine fornemmelser var at det var blevet mørkt for vi gik på må og få. Pludseligt stoppe Helle, hun trak mig hent til et træ og bandt mig op i det så jeg stod med ryggen imod træet. Lotte satte sig ned og begyndte at slikke min pik mens Helle satte nogle små vægte fast i mine brystvorter. Lotte slikkede lige til jeg var ved at komme, så stoppede hun. Helle bukkede sig ned og satte lodder i min pung, sådan 4-5 stykker og så blev jeg løsnede og vi gik videre. Det gjorde lidt ond i pungen men det var også lidt pirrede. Inden længe var vi så hjemme.

Jeg fik masken af og blev sendt ned i kælderen igen og der skulle jeg bare vendte indtil de kom ned. Helle kom først ned og hun begyndte med at tage seletøjet af mig samt kneblen. Hun beordrede mig til at tage mig godt af Lotte når hun kom ned, for Helle mente at Lotte var blevet lidt tilside sat på grund af mine slaveønsker. Hvis jeg ikke gjorde det så Lotte følte at hun var indpakket i blød silke så blev min røv lige så rød som en postkasse.

Lotte kom ned og hun lage sig på den store madras i det ene hjørne. Jeg gik hen og lagde mig imellem hendes ben og begyndte at slikke hende, jeg forsøgte virkeligt mit bedste, men lodderne var lidt i vejen . Men det mente Helle ikke så jeg blev bundet til korset med ryggen til det, Helle lage sig imellem Lottes ben og begyndte at slikke mens hun stak en finger ind i hendes fisse, Lotte begyndte at stønne heftigt, så vendte Helle hende om på alle fire imens hun slikke omkring hendes røvhul. Inden længe havde hun fundet vaselinen frem og Helle lege med flere finger i begge huller. Det blev bare for meget så jeg var lige ved at komme, Helle stoppede en lille prop i Lottes røvhul og så gik hun hen og løsnede mig. Helle ville havde at jeg skulle trænge ind i Lottes røvhul mens hun leget både med proppen i mit røvhul og en stor dildo i Lottes fisse. Der gik ikke lang tid før vi alle kom i en ordentligt orgasme.

Vi gik derefter ovenpå og tog os et bad, Helle og Lotte begyndte at kæle for hinanden og sluttede med et langt tunge kys. Da vi var færdig gik vi ind i stuen og fik os et par glas rødvin, og så gik vi i seng.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *