2 mænd til veninden

Oprettet den 13. april 2013

Hvem skulle jeg dog finde til en trekant med min veninde?

Det er jo ikke bare lige noget man spørger en ven om? Vil du være med til en trekant med mig og min veninde…… nej…. det lyder dumt?

Jeg tænkte mig meget om…… hmmmm…… kendte jeg mon nogen som ville være med og så slog det mig….. jeg kender jo en ven som altid er frisk og jo……. han er nogen lunde af samme støbning som jeg, det skulle jo være en som jeg havde tiltro til og som jeg kunne stole på og min veninde skulle vel heller ikke sådan helt skræmmes, så en der var ligesom jeg og som af natur havde samme indstilling som jeg…… jo……. det måtte være ham.

Jeg ringede til ham og fortalte om min situation og den lille plan som jeg havde og heldigvis….. svarede han kækt….. jo…… hvorfor ikke…… det ville da være en oplevelse. Puhaaa…… første del af planen var lykkedes. Jeg aftalte med ham at vi lige måtte tale nærmere sammen, jeg havde jo lige nogle forbehold og helt i orden var det med ham.
Jeg mødtes med ham nogle gange og vi fik talt tingene igennem og han kom med en meget god beroligende sætning……. “betragt mig som et stykke legetøj, som kommer med i legen” en god måde at tænke på.

En dag min veninde var hos mig og vi havde elsket hele formiddagen, bl.a. med en påspændningsdildo…… som jeg havde på….. således at jeg kunne tage hende i begge huller samtidigt, så lå vi og slappede af bagefter og hun kiggede på mig med drillende øjne og sagde” iiihhh….tænk hvis det havde været to rigtigte pikke”……. så for en lille djævel i mig…….. jeg kiggede på hende og sagde” nu skal du ikke være så kæphøj……. jeg har lavet en aftale med en anden og pludselig en dag….. så er vi to om at tage dig”………… hun blev helt stille…… krøllede sig sammen og kiggede på mig med store øjne…… jamen, det, sååå, øhhhhh…… hun kunne ikke tale.

Hvilken fryd det var at se hende som en lille bange pige, men med et spændt og længselsfulgt blik i øjnene, ja….. de lyste næsten af begær.
Der gik nogle uger og få at holde lidt gang i min venindes fantasi…….. så sendte jeg dagligt billeder af trekanter til hende og hendes kommentar til billederne……. jo…….. hun kunne i høj grad lide dem.

Så kom dagen………. min ven var ankommet og vi talte frækt om hvad som skulle ske……. jeg stod og holdt øje med min veninde……. jo….. der var hun…….. hurtigt sagde jeg til min ven……. gem dig i skabet og vær lidt stille……. og vupti…… så var han gemt af vejen.

Det ringede på døren og jeg åbnede…… ind kom hun….. dejlig som altid og kyssede mig kærligt og gik ind og satte sig i sofaen. Jeg skænkede kaffe til hende og satte Gl. Dansk på bordet……… hun kiggede på mig….. nååå……. vi gir den rigtigt idag………. he he, tænkte jeg …… du skulle bare vide.

Jeg bad hende om at smide tøjet og stille sig midt i stuen…….. så gik jeg ind i soveværelset, hentede en øjemaske og gav hende den på…..og førte hende ind til sengen…….her lagde jeg hende ned og bandt hende, således at hun lå med armene over hovedet og benene vidt spredt….. “iiiihhhh….. du er vist lidt fræk idag” var hendes bemærkning.

Jeg smed selv tøjet og lagde mig mellem hendes ben og slikkede hendes barberede honningekrukke….. så pludselig stoppede jeg……. øjeblik sagde jeg…… jeg gik ud af soveværelset og hentede min ven……. shhhh….. sagde jeg til ham…… han nikkede og smed tøjet og fulgte stille efter med ind i soveværelset.

Vi stod et øjeblik og kigge på det flotte syn………. så sagde jeg……. her er så min ven…… hun sank en stor klump…..o g fik fremstammet. .øøøhhh….. hej.

Vi lagde os ved siden af hende og begyndte at kæle og kysse hendes bryster……. klemte dem og bed let i vorterne…….. hun stønnede….. og nød behandlingen. Jeg bevægede mig ned til hendes fisse og slikkede i langsomme bevægelser med tungen, sugede på hendes klitoris, mens vennen fortsatte behandlingen af brysterne. Vi byttede plads…… han lå nu mellem hendes ben og jeg satte mig overskrævs på hende og førte min spændte pik hen til hendes indbydende mund….. .et stort støn kom fra hendes læber og min pik forsvandt langt ind i hendes mund…… hun stønnede højt…. så godt hun nu kunne….. slubrede de salte smøredråber i sig……. jeg tog min pik ud……. og kunne næsten høre hendes skuffelse……… men hurtigt blev den afløst af min vens pik……. og jeg gik i gang med at slikke hende igen……. langsomme bevægelser med tungen, sugen på klitoris, tungen op i fissen……… det blev for meget for hende…….. hun spændte kroppen og stønnede en stor udløsning ud i rummet alt i mens hun suttede ivrigt på vennens pik.

Vi tog en lille pause og løsnede hendes bånd og tog masken af hende….. hun gibbede med øjnene og da øjnene havde vænnede sig til lyset……. smilede hun glad til os. Vi sad lidt og talte og fik lidt mere Gl. Dansk. Så lagde jeg hende ned og begyndte at slikke hende igen……. vennen sad og kiggede på og gned sin pik i lange seje træk. Jeg lagde mig på ryggen ned på sengen og hurtigt var hun over min pik, ind forsvandt den i hendes varme villige mund og frækt vrikkede hun med røven.

Vennen sad stadig og spillede pik…….. halv siddende op ad hovedgærdet på sengen……. mens hun suttede min pik, kiggede hun intenst på hans spilleri……… hun slap min pik……. vendte sig om og tog hans pik i munden. Hendes flotte røv strittede lige bagud mod mig……. jeg kunne ikke stå for fristelsen….. jeg stillede mig bag hende og førte pikken op i hende…….. et stort og dybt støn….. kom fra hende……. langsomt lod jeg pikken glide ind og ud af hende…… hun stønnede som jeg aldrig havde hørt før…… et støn som virkelig tændte mig…….. ååååhhhh…… at se hende sutte pik….mens jeg tog hende bagfra……hvilket lækkert syn.

Jeg blinkede til vennen og sagde at han skulle række mig glidekremen som stod på bordet…. jeg tog en ordentlig klat og smurte hendes røv ind….. lod en finger forsigtigt glide op og smørre det lille frække hul. Smurte så min egen pik ind og lod den forsigtigt og langsomt støde mod hendes lille stramme hul……. pikhovedet gled ind…… igen…… et meget stort støn fra hende……. jeg pressede mere på og hele pikken gled op i hende…….. jeg holdt en lille pause…… og begyndte så at bevæge mig frem og tilbage…… åhhhh…… skønt at bolle hende sådan og særligt at høre hvordan hun stønnede og vrikkede med røven alt i mens hun suttede vennens pik. Jeg havde en fin udsigt og så hvordan pikken gled ind og ud af hendes mund….. hendes spillende tunge og hendes sugende bevælgelser. Hun intensiverede hendes behandling……. og det blev for meget for min ven…….. han sprøjtede i hendes mund og hun sluprede begærligt hver en dråbe i sig.

Vi holdt en lille smøgpause og talte lidt om alt og ingenting.

Jeg hentede en dildo og bad hende om at ligge og lege med sig selv…….. en ide som hun faktisk selv var kommet med……. og som jeg var helt med på. Frækt var det at sidde der med min ven og kigge på mens dildoen gled op i hende…… og jeg kunne se på hendes øjne at hun nød situationen.

Vennen og jeg sad og gned vores pikke og så bare på den dejlige og frække lille leg som foregik.
Hun tændte for vibratoren og det gav et lille gib i hendes krop……. hun lod vibratoren glide op på klitoris og hendes læber rystede og hun kom med små lystne støn. Hun kigge intenst på vores pikke som vi ivrigt gned, alt i mens hun forsatte sin leg. Det var virkeligt frækt at bare sidde der og kigge på hende og vi ville gerne hjælpe hende lidt, så vi begyndte at kæle for hendes bryster og kysse hendes lår….. men bestemt sagde hun…… nej….. det er mig selv der vil og i skal KUN kigge på. Øv…..det var svært at stoppe, men vi gjorde som hun sagde og kiggede intenst på hendes leg. Dildoen gled frækt ind og ud af hendes fisse og vi kunne høre brummen og de søde svup lyde, når dildoen gled helt ud, blot for at forsvinde helt ind igen.

Hun begyndte at stønne mere og mere højtlydt, dildoen gled hastigere og hastigere over hendes klitoris og til sidst blev det for meget for hende…..vibratoren blev presset hårdt mod kilderen og hun spændte sin krop og kom højlydt i en stor orgasme. Lille pause igen. Så lagde jeg mig ned på sengen og hurtigt var hun over mig…… suttede min pik og så vupti…..hun måtte mærke den…… så hun satte sig oven på og red….. min ven var hurtig og stillede sig villigt foran hende og stødte sin pik ind i hendes mund……. ååååhhhh……. der lå jeg og blev reddet og kunne kigge lige op på min vens pik som forsvandt i hendes varme mund…… meget frækt syn……. det må lige siges.

Min ven tog sin pik ud…… og gik om bag os og kælede for hendes røv…… kyssede ballerne og kom med søde kommentare……. hun stoppede sit vilde ridt og krøb ned over mig og tog min pik i munden.

Der lå hun nu med røven ud over sengekanten og vrikkede frækt. Min ven var ikke sent til at opfange det…….. han stødte op i hende og kneppede hende hårdt. Det blev for meget for hende og ud slap hun et støn og faldt sammen.

Desværre måtte min ven gå….. han skulle på arbejde…… vi sagde pænt tak til ham og spurtge om vi måtte bruge ham en anden gang…….. jo…. meget gerne svarede han og forlod os.
Ååååhhhhh……. sikken en oplevelse vi havde haft……. så da vi blev alene måtte vi elske videre.

Hun var ikke sent til at tage min pik i munden og sutte vellysten. Åååååhhh……. hendes varme bløde mund og hendes spillende tunge……. jeg satte mig overskrævs på hende…….. gned min pik mellem hendes bryster og lod pikhovedet forsvinde ind i hendes mund……….. det blev bare for for meget……. jeg tømte mine varme stråler ud over hende og hun gned ihærdigt for at få det hele ud. Så suttede hun mig ren og stønnende faldt vi sammen.

Indsendt af Jorkim

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *