2 pikke i munden

Oprettet den 16. april 2013

Det var en helt almindelig lørdag aften, jeg havde besøg af min gode ven John. Min kone, Helle, var til pigeaften hos en af sine kollegaer. John og jeg havde hygget os med lidt computerspil og et par øl og klokken var efterhånden blevet næsten midnat da Helle kom hjem. Hun kom ind i stuen til os og det var tydeligt at hun havde fået mere end rigeligt at drikke, hun var ikke helt sikker på de høje hæle og hun snøvlede en smule. Helle er af den slags piger, som bliver meget liderlige når hun er fuld, samtidig er hun utroligt sexet når hun har en pind i øret. Hun kom som sagt hjem og John og jeg stoppede med vores computerspil og vi satte os alle tre over til sofabordet, hvor Helle foreslog at vi skulle ha’ noget at drikke. ‘Ka’ du tåle mere’ spurgte jeg. ‘jeg ka’ da drikke jer to under bordet, hvis jeg ville’ grinede Helle. Så jeg hentede en flaske ‘sort svin’ og hældte op i 3 glas. ‘OK, her er den første, sagde jeg. ‘Skål’. Vi drak og jeg hældte straks 3 nye op, som også blev drukket med det sammen. Efter de 2 ‘sorte svin’ holdt vi en lille pause og vi snakkede om løst og fast. Jeg kunne godt se at John kiggede på Helles store bryster som man tydeligt kunne gennem den stramme kjole, samtidig med at den var krøbet op, så man kunne ane kanten ag de selvsiddende stømper. Helle var nu så fuld at hun var ligeglad og som hun sad der i stolen havde John efterhånden også udsyn til hendes trusser. Vi fik et par ‘sorte svin’ mere og jeg spurgte Helle om hun stadig mente hun kunne drikke os under bordet.

‘ N-neej, scjeg er fuld!!’ snøvlede hun hjælpeløst. ‘Jeeg sckal lige på toi-toilette’ sagde hun og rejste sig usikkert og vaklede ud af stuen. Da hun var gået sagde John’ hold kæft hun er fuld. og sexet’. Det måtte jeg jo inddrømme og spurgte John om han kunne tænke sig at bolle hende. John og jeg var heller ikke helt ædru mere, ellers ville jeg nok aldrig ha’ sagt det. Helle kom dinglende ind i stuen, hun havde smidt de højhælede sko, men havde stadig problemer med at kunne gå lige. Jeg grinede og sagde til hende’ du er fuld Helle’. Hun fnisede og gik usikkert over til sofaen hvor vi sad, hun lod en hånd glide ned over kjolen og sagde ‘ måcske er jeg fuld, men det ka’ du jo godt li’, ik’ schat’. Det måtte jeg jo inddrømme. ‘Ka’ i li mine bryster drenge’ sagde Helle og klemte brysterne sammen, de så endnu større ud. John sank engang, han var tydeligt stangliderlig ved synet af Helle. ‘Hvad med at strippe for os’ spurgte jeg. Det var Helle med på og jeg satte musik på anlægget. Langsomt begyndte hun at danse rundt, trods hun var temmelig svimmel, var det meget ophidsende. Kjolen røg over hovedet og hun dansede i trusser og BH. Hendes store byster bevægede sig i takt til musikken, mens hun usikkert prøvede at få BH’en af. ‘John hjælp hende’ sagde jeg og han rejste sig og hægtede BH’en op, Helle tog hans hænder og lagde dem på hendes bryster, mens hun trykkede røven mod hans skridt. John kærtegende hendes bryster og jeg kunne se brystvorterne blev stive. Det samme var min pik blevet. Jeg ville ikke ha at John skulle bolle hende, men jeg havde ikke noget imod at Helle suttede ham af, så jeg rejste mig og gik over til dem og hviskede Helle i øret at hun skulle sutte os begge to af. Når hun er fuld vil hun gøre alt hvad der har med sex at gøre, så hun knappede hurtigt Johns bukser op og fiskede hans pik ud, hun gned et par gange på den og fnisede ‘ sckal du scuttes af’. Hun gled ned på knæ og tog pikken i munden, med lange tag gned hun på skaftet mens hun kun havde pikhovedet i munden. Hun lod hånden glide ned om nosserne og snøvlede’ scprøjt mig munden’.

Hun lod pikken glide langt ind i munden og suttede og gned. Jeg vidste af erfaring at det kunne ingen mand holde til i ret lang tid og det tog da også kun et lille minut før John stønnede højt og sendte hele sin ladning ud i munden på Helle. Hun kyssede pikken og suttede den tom for den sidste smule sperm. Da hun var færdig med John vendte hun sig om mod mig og sagde ‘ Knep mig nu, s-jeg vil ha en pik nu!’ Hun rejste sig svajende og trak trusserne af, imens fik jeg bukserne af. Jeg lagde mig ned på gulvet og Helle satte sig overskrævs på mig, men det kneb for hende at få pikken ind. Hun fnisede’ der plejer da at være et hul’. Og til sidst lykkedes det da også for hende at glide ned over pikken. Hun red mig og hendes store bryster hoppede op og ned, mens jeg klemte dem. På trods af hendes store brandert var hun lige ved at komme og hun stønnede ‘ ja- ja- ja kneb mig for fanden’. Jeg kunne heller ikke holde mig ret meget længere, men holdt ud til hun kom med højt skrig. Hun sank sammen ned over mig og stønnede svagt mens de sidste rystelser gled gennem hendes krop. Sådan lå vi lidt, jeg var ikke kommet endnu og jeg trak mig ud af hende og bad hende om at sutte mig færdig. Hun vendte sig om på ryggen og så var det min tur til at sætte mig overskræv på hende. Hun tog om min pik og lod tungen gilde på undersiden af pikhovedet, men hun gned heftigt. ‘Kom scå schat, sprøjt!!’ snøvlede hun. Og det varede heller ikke længe før jeg kom. Lidt af spermen fik hun i munden, mens resten kom på hendes bryst.

Indsendt af TOM

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *