2 teenager slavetøser

Oprettet den 18. april 2013

Historien starter i 1997 da jeg i en alder af 23 år for første gang stiftede bekendtskab med Internettet. Jeg gik på daværende tidspunkt på en skole hvor Internettet blev tilgengængeligt på de computere eleverne kunne benytte. Efter noget tid opdagede jeg de såkaldte chatrooms (dengang på udenlandske servere). Jeg begyndte at chatte og efter noget tid var jeg nærmest afhængig af at chatte. Jeg fandt specielt glæde ved at chatte om seksuelle ting og begrebet cybersex blev hurtigt et hit hos mig. På den måde kunne jeg prøve en lang række seksuelle fantasier som jeg ellers nok ville være for genert til at prøve i virkeligheden.

Jeg må nok lige fortælle at jeg indtil da ikke var vildt erfaren seksuelt. Jeg fik godt nok min seksuelle debut som 17 årig, men havde siden kun været i seng med 3 piger og alle gange kun 2-3 gange før det var slut. Så min seksuelle erfaring strakte sig til lidt oralsex og almindelig samleje hvor pigen ligger på ryggen.

Men en dag hvor jeg sad og chattede temmelig sent, klokken har nok været omkring 20, “mødte” jeg pludseligt to danske piger på den engelske chat. Det var ikke første gang jeg havde mødt danskere men første gang hvor det var piger (eller første gang hvor jeg faktisk troede på at det var piger). De fortalte at de var to piger på 16 og 17 som boede på det samme kollegie, fordi de kom lidt ude fra landet og gik på gymnasiet. De boede endda i samme by som mig, og jeg syntes det begyndte at lyde lidt spændende.

De fortalte at de var meget gode venner og havde været det længe og at ingen af dem havde en kæreste. Vi snakkede lidt frem og tilbage og vi kom ret hurtigt til at snakke om sex. De havde begge haft en del kærester, og var nok i virkeligheden mere erfarne end mig.

Jeg spurgte dem og deres seksuelle fantasier og først skulle hende på 16 fortælle. Hun startede med at skrive at hun havde en fantasi om at prøve en trekant og gerne sammen med en anden pige og en fyr. Jeg blev helt vild. Men da veninden overtog tastaturet kunne jeg forstå at det ikke var noget de to havde snakket om før og hun skrev at hun ikke var helt sikker på at hun også kunne tænke sig det, men at hun til gengæld havde en fantasi om dominans. Hun ville gerne være sex-slave for en fyr som skulle udnytte hende, og gerne lidt hårdt.

Herefter blev det ret svært at chatte med pigerne for de var meget længe om at svare når jeg skrev til dem. Jeg fandt ud af at det var fordi de i stedet snakkede med hinanden om deres fantasier. Så jeg forsøgte i et desperat forsøg på ikke at miste dem og bede om et telefonnummer, og til min store overraskelse fik jeg det.

Derfor skyndte jeg mig hjem i min lille lejlighed og ringede med det samme på telefonnummeret. Pigen som tog telefonen præsenterede sig som Helle og fortalte at hun var hende på 16. Hun sagde at de var blevet helt grebet af fantasierne og deres indbyrdes snak og undskyldte at de lidt havde glemt mig. Til gengæld inviterede de mig til at besøge dem på kollegiet den kommende lørdag, og slog selvfølgelig til med det samme.

Jeg tror aldrig i mit liv at jeg har været så nervøs som jeg var den lørdag. Vi havde aftalt at jeg skulle komme kl. 20 efter at have spist, og at jeg skulle tage et par flaske rødvin med. Jeg fandt værelset og bankede på. De to piger som ventede bag døre var begge omkring 1.65 m høje. Helle på 16 havde naturligt rødt kortklippet hår og var meget tynd. Ane Dorte på 17 havde kommunefarvet skulderlangt glat hår og var slank, dog ikke direkte tynd som Helle. Begge pigerne havde temmeligt stramt tøj på og jeg kunne med det samme se at Helle havde meget små bryster mens Ane Dorte havde en par gode håndfulde.

Værelset var Helles og da der ikke var så meget plads sad jeg på hendes kontorstol mens pigerne sad i sengen. I starten var vi alle 3 lidt generte og vidste ikke rigtigt hvad vi skulle sige men efter et par glas rødvin hjalp det. Vi snakkede i et par timer om lidt af hvert indtil vinen var væk. Derefter hentede Ane Dorte nogle øl fra kollegiets fælles kasse og vi drak lidt videre. Jeg syntes jeg var ved at blive lidt svimmel, men jeg kunne se at pigerne var ved at være rigtigt godt bedukket. De pjattede og grinte fjoget, og pludseligt spurgte Helle om ikke jeg ville se Ane Dortes bryster. Jeg svarede at selvfølgelig ville jeg gerne det, og så begyndte Helle at tage Ane Dortes trøje af, men hun gav sig ikke frivilligt og de begyndte en lille slåskamp. Det var tydeligt at det mest var for sjovt og til sidst gav Ane Dorte sig og havde nu kun en hvis blonde BH på overkroppen.

Jeg var som sagt lidt småfuld og var blevet lidt modig så jeg spurgte Ane Dorte om ikke gerne hun ville domineres af en fyr. Hun rødmede helt vildt og nærmest viskede at det jo var hendes fantasi så det ville hun gerne. Jeg sagde at jeg gerne ville bestemme over hende hvis altså hun havde lyst. Igen nærmest viskede hun ja. Helle sad og grinte så jeg spurgte om ikke også hun ville være min slave, men hun sagde at det ikke var hendes fantasi så hun ville bare kigge på mig og min slave.

Jeg forsøgte at lave min stemme hård og fast selvom jeg ikke rigtigt tror det lykkedes da jeg sagde til Ane Dorte at hun skulle smide BH’en og vise mig sine bryster. Hun skævede først lidt til Helle, men fjernede så sin BH og tog armene ned langs siden så jeg kunne se hendes nøgne bryster. Hun havde rigtigt nok en god håndfuld og hendes bryster var rigtige ungpigebryster, faste og strittende med vorterne pegene en anelse opad. Jeg sagde til hende at hun skulle rejse sig op og strømper og bukser. Igen skævede hun lidt til Helle som bare sad og smilede og så gjorde hun det.

Lige siden pigernes slåskamp havde jeg haft en temmelig hård stådreng i bukserne, men da Ane Dorte rejste sig op og begyndte at smide bukserne føltes det som om mine egne bukser skulle sprænges.

Da hun var færdig havde hun kun et par små hvide trusser tilbage. Jeg sagde at hun skulle blive stående og dreje rundt så jeg kunne se hende, og jeg kunne se at trusserne var et par G-streng. Hun var helt holdt op med at rødme og smilede i stedet ret frækt. Jeg bad hende tage på sig selv.

Hun begyndte at gramse på sine bryster. Først tog hun med hænderne på hele brystet men snart havde hun en vorte mellem pege- og tommelfinger på begge bryster. Hun nulrede kraftigt vorterne som allerede strittede og efter et par minutter undslap der et lille støn fra hendes mund.

Jeg sagde : “længere ned”, og hun fjernede den ene hånd fra brystet og kørte den ned over sin mave. Da den nåede kanten af trusserne førte hun den i stedet om på ryggen og vendte sig med rygge mod mig. Hun tog fat i sin ene balle med hånden og begyndte at ælte den. Efter lidt tid byttede hun hånd og tog fat i den anden balle. Jeg bad hende bøje sig helt forover og jeg kunne nu se direkte op i revnen mellem ballerne hvor strengen fra trusserne var helt oppe. Jeg havde vild lyst til at række ud og røre ved hende, men jeg havde bestemt mig for at ville se hvor langt jeg kunne få hende til at gå før jeg selv deltog.

Jeg sagde at hun bare kunne rejse sig op og vende sig om og fortsætte. Hun gjorde som fortalt og første begge hænder ned langs kanten af de små trusser og ned til inderlårene. Hun rørte ved sine inderlår helt ned til knæene inden hun langsomt begyndte at føre hænderne op mod skridtet. Da hun nåede helt op lod hun den ene hånd hvile uden på trusserne lige over kussen.

Hun begyndte at bevæge hånden rundt og rundt uden på trusserne mens hun stønnede svagt. Efter ikke ret lang tid flyttede hun hånden ind under trusserne og fortsatte. Hendes stønnen blev højere og højere og jeg kunne se at hun stak en finger op i kussen under trusserne. Jeg sagde til hende at hun skulle smide trusserne og sætte sig på sengen igen. Helle havde bare siddet stille og kigget på, men jeg havde lagt mærke til at hun et par gange lige havde kløet sig mellem benene.

Da Ane Dorte sad på sengen sagde jeg at hun skulle sprede benene og fortsætte hvor hun slap. Da hun spredte benene kunne jeg se at hendes røde og glinsende kusse var helt glatbarberet og på Helles udtryk kunne jeg se at også hun var overrasket. Ane Dorte stak to fingrer op i kussen mens hun med den anden hånd begyndte at gnide på klitoris. Hun stønnede nu helt frit og havde lukket øjne så det nærmest så ud som om hun havde glemt alt om os.

Jeg fik en ide, og spurgte Helle om ikke hendes fantasi var hende, en anden pige og en fyr. Hun svarede jo og jeg sagde, hårdt som til Ane Dorte, at hun skulle tage sin hånd og hjælpe Ane Dorte med det som hun var i gang med. Helle kiggede halvmåbende først på mig og derefter på Ane Dorte som bare nikkede tilbage. Helle flyttede sig så lidt tættere på Ane Dorte og førte forsigtigt sin hånd ned mellem hendes ben. Jeg sagde til Ane Dorte at hun skulle hjælpe hende, og Ane Dorte tog sine fingre ud af kusse og tog i stedet fast i Helles hånd som hun førte ned til kusseåbningen og sagde “stik dem ind”.

Helle stak prøvende en finger ind i kussen og begyndte at køre dem ud og ind. Ane Dorte fortsatte med at gnide på klitoris og stønnede “en mere”. Helle stak endnu en finger ind og kørte den hurtigere og hurtigere ind og ud af Ane Dortes våde kusse. Ane Dorte flyttede sin overskydende hånd ned mellem Helles ben og begyndte at tage hende uden på bukserne. Helle reagerede ved at sprede benene så hånden bedre kunne komme til. De sad nok sådan i 3-4 minutter så begyndte Ane Dorte nærmest at spjætte og pludseligt kom hun med et lille vin samtidigt med at hendes krop nærmest tog et lille hop !

Mens Ane Dorte sad lidt og pustede ud, sagde Helle at nu måtte det være hendes tur og hun begyndte at tage trøjen af. Jeg sagde at så måtte hun jo også være min slave, for ellers ville jeg ikke lade Ane Dorte røre ved hende. Hun stoppede lige et øjeblik og så sagde hun “ja herre, må jeg godt smide tøjet nu ?”….

Det her var blot den meget spæde start på det frækkeste halve år af mit liv… hidtil

Helle fjernede trøjen og afslørede at hun ingen BH havde på. Det var nu heller ikke nødvendigt for hun havde meget små bryster. Man kunne kun lige ane et par små bryster men til gengæld havde hun ret store brystvorter som store og fyldige strittede lige ud i luften.

Jeg sagde til hende at hun skulle smide resten af tøjet på nær trusserne. Helle smed i en fart strømper og de stramme bukser og afslørede en sort G-streng. Jeg bad hende posere lidt for mig og hun afslørede en lille men meget fast krop. Ikke et gram for meget var der og hun havde den dejligste lille røv.

Efter at have poseret et par minutter tog jeg pludseligt fat i hendes ene hånd og trak hende over til mig. Jeg stillede hende med ryggen til mig og skubbede hende på overkroppen så hun kom til at stå foroverbøjet. Hun stod nu med røven lige i min hovedhøjde og kiggede nærmest Ane Dorte ind
i øjnene.

Jeg kunne på den korte afstand lugte hendes kussesafter og det var nærmest med rystende hænder at jeg tog hver af hendes dejlige faste baller i mine hænder. Hun stønnede allerede ved berøringen af hendes baller og det blev hurtigst højere da jeg førte en finger ned lang G-strengen i hendes revne mellem ballerne. Da fingeren nåede ned til over kusseåbningen pressede jeg den forsigtigt mod stoffet. G-strengen var helt gennemblødt af hendes dejlige kussesafter og finger samt G-streng nærmest gled en centimeter eller to op i kussen.

Legen med kussen gennem G-strengen fortsætter et par minutter mens Helle stønnede mere og mere liderligt. Jeg tog derefter med den anden hånd fat i G-strengen og hev den ud af revnen mellem ballerne og trak den til side. Jeg kiggede nu direkte ind i et dejligt lille røvhul og en sjaskvåd undpige kusse. Det var tydeligt fra denne position at Helle ikke var glatbarberet, men havde en lille rød manke omkring kussen.

Jeg førte igen min finger hen til kusseåbning og uden G-strengen til at sidde i vejen gled min finger helt i bund i hendes våde kusse. Jeg begyndte langsomt at fingerbolle hende og i takt med at hastigheden steg første jeg først en mere finger op og endeligt en mere. Med 3 fingre i hendes lille våde ungpigekusse fingerbollede jeg hende hurtigere og hurtigere. Hendes stønnen blev til sidst nærmest til en serie af små skrig inden hun kom i en kæmpe orgasme.

Kussen trak sig sammen i krampetrækningen så stærke som et mandfolkehåndtryk og hendes krop rystede helt ukontrollabelt. Lige før den sidste krampetrækning troede jeg et øjeblik hun begyndte at tisse da der pludseligt nærmest væltede kussesaft ud af kussen. Det var første gang jeg oplevede en pige sprøjte kussesafter ud når hun kom.

Jeg trak mine smaskvåde fingre ud af hendes kusse og Helle sank sammen på gulvet mellem mig og Ane Dorte. Anne Dorte kiggede mig lige i øjnene med et meget fræk blik og jeg kunne se at hun nu igen havde en finger oppe i sin kusse.

Jeg rejste mig op og trak mine bukser og bokseshorts ned og ud hoppede min meget stive pik. Jeg er rimeligt godt udrustet med en 17 cm temmelig tyk pik og jeg kunne tydeligt se at Ane Dorte spærrede øjnene op. Jeg sagde så:
“Så skal i slikke min pik slaver, begge to !”. Begge piger kravlede ned på gulvet foran mig uden at sige noget og Ane Dorte tog fat om min pik. Hun tog dernæst mit pikhovedet i munden og begyndte at lade tungen køre rundt om hovedet. Helle kravlede nærmest ind mellem mine ben og begyndte at slikke mine nosser.

Efter det show jeg lige havde set med de to piger var jeg så klar som jeg kunne blive og der gik nok kun 30 sekunder og så kom jeg i en ordentlig orgasme. Jeg sprøjtede hele min ladning i munden på Ane Dorte som slugte som en besat. Det lykkedes hende næsten at sluge det hele men nogle enkelte dråber løb ud ved hendes mundvig. Jeg satte mig slap ned i stolen igen og sagde til Helle at hun skulle give Ane Dorte et langt tungekys. Ane Dorte kiggede frækt på Helle og de to piger startede et tungekys. Det var enormt frækt at se to teenagepiger kysse hinanden mens den ene lige havde taget hele min ladning i munden.

Da de havde kysset lidt og jeg havde sundet mig, sagde jeg at nu var det tid til at gå i seng. De 2 piger ryddede op og redte sengen. Der var ikke plads til at vi alle 3 kunne sove der på en gang så jeg beordrede Ane Dorte til at sove i sit eget værelse mens jeg ville sove med Helle. Ane Dorte var tydeligt skuffet så jeg lovede med det samme at jeg ville sove med hende næste nat.

Vi sagde godnat til Ane Dorte og kravlede begge ned under Helles dyne. Vi lagde os i ske og i løbet af kun et par minutter sov vi begge fast efter en meget fræk aften.

Indsendt af Leif

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *