4 i sengen

Oprettet den 13. april 2013

Jeg vågner ved at nogen kravler op i min seng. Jeg åbner øjnene og ser at de er der alle fire: Betina, Anne, Jo og Mads. De ler og fjoller og kravler rundt i den store seng. De er nøgne alle fire. Betina kravler op til mig og kysser mig mens hun prøver at smyge sig ind til mig under min varme dyne.

“Ah, hvor er der dejligt, her,” når hun lige at sige inden de andre trækker dynen af os.

Anne lægger sig ned ved siden af mig på den anden side. Hun lægger sit ene ben ind over mig og trykker ivrigt sin kusse mod mit lår.

“Godmorgen Lars,” siger hun og stryger mig med hånden ned over maven helt ned til min pik, som hun giver sig til at nulre og kramme. “Sikken en flot morgenstiv pik du har.”

Jo sætter sig ind mellem mine ben og aer mig rundt om på kroppen hvor hun kan nå. Anne holder min pik, så den peger indbydende op mod Jo, som bøjer sig ned og begynder at sutte på spidsen.

Mads har sat sig over ved siden af Betina og krammer hendes store bryster, mens Betina har hånden mellem hans ben og kærtegner hans pik, der hurtigt vokser sig stor og tyk i hendes hånd. Anne vikler sig ud af min favn igen og sætter sig op.

“Kom, skal vi ikke sutte på hans pik sammen,” spørger hun Jo.

“Ah, hvor er I søde,” siger jeg. “Men vent lige lidt, jeg vil lige sætte mig op. Så kan jeg bedre se jer og røre ved jer.”

Jeg sætter mig op af væggen og Jo og Anne lægger sig med hovederne i mit skød. Betina sætter sig op ved siden af mig. Jeg får lagt min arm bag om hendes ryg og kan pludselig nå hendes skød med fingrene. Hun drejer sig lidt og spreder benene så jeg let kan komme til. Hun sidder helt ude på kanten af sengen og Mads stiller sig hen til hende og sætter sit ene ben op på sengen mellem hendes ben.

“Nå, du kunne måske også godt tænke dig at mærke en våd mund om din pik,” spørger Betina og smiler indsmigrende til ham.

Jeg lader min ene finger glide ind mellem Betinas bløde kusselæber.
Hendes kusse er våd indeni og jeg lader fingeren glide så langt op i hende som den kan komme. Betina stønner og klemmer om min finger med sine kussemuskler.

Betina rækker ud efter Mads’ pik og trækker ham tæt hen til sig. Mens hun holder om hans pik med den ene hånd og langsomt gnubber frem og tilbage med hånden begynder hun at slikke rundt om pikhovedet. Mads støder blidt fremad for at få Betina til at tage pikken helt ind i munden men hun viger drillende udenom.

Jeg trækker min finger ud af Betinas kusse og lader den glide rundt om hendes klitoris, der stritter vellystigt frem, allerede godt smurt ind i hendes kussesafter. Betina stønner igen og Mads benytter sig af chancen og får hende til at tage hele hans pikhoved ind i munden. Jeg kysser hende på kinden og gnubber hendes klitoris mens Mads begynder at støde sin pik forsigtigt frem og tilbage i hendes mund.

“Hvor ser det dejligt frækt ud,” siger jeg til Betina og kysser hende igen.

Jeg kigger ned på Jo og Anne som imens har skiftedes til at have min pik i munden. Lige nu ligger Jo med numsen i vejret og slikker med lange tag op og ned ad min pik. Imens er Anne travlt beskæftiget med at fingerkneppe Jo og sig selv. Jeg tager et fast greb i Jos lange sorte hår og hun stønner nydende. Jeg trækker hende op mod mig, og hun sætter sig over mig og tager fat om min pik og styrer den op i sin kusse. Hun glider lidt op og ned og sætter sig så helt ned så min pik når helt ind og støder på hendes livmoderhals. Hun spreder sine kusselæber med fingrene og begynder at kærtegne sin klitoris med små bløde bevægelser.

Jeg støder til med hofterne så meget jeg kan komme til og Jo svarer igen ved at løfte sig lidt op og sænke sig igen.

Jeg kan høre på Mads at han snart vil komme. Han stønner og ser ophidset og nydende ud. Han støder heftigt frem og tilbage i Betinas mund, og Betina gnubber ivrigt på hans pik med hånden mens hun sutter løs.

“Lad ham sprøjte ud over dig, når han kommer,” siger jeg mens jeg gnubber rundt om Betinas klitoris. “Det ser så dejligt frækt ud.” “Åhh, jamen jeg kommer nu,” stønner Mads. “Jeg kommer nu.” Betina lader Mads’ pik glide ud af munden, og gnubber langsomt videre med hånden. “Ja, jeg kan godt mærke du kommer nu,” sige hun. Din pik bliver så stor, Mads. Kom og sprøjt på mig.”

“Ååååååååhhhhhhh, ja” stønner Mads igen. Og så kommer det første sprøjt. En lang stråle af sperm sprøjter fra spidsen af hans pik og lander på Betinas ansigt. Hun åbner munden og prøver at sigte, og det næste sprøjt rammer hendes læber, og det næste hendes tunge. Så trækker hun ham ind til sig og tager hans pulsende pik i munden igen, mens sæden løber ned over hendes ansigt og drypper fra hendes hage.

“Ahhhhh, ja, hvor er du sød,” stønner Mads mens hun sutter på hans pik mens han kommer. “Ah, din dejlige, frække tøs.”

Både Jo og Anne har siddet stille og set på Mads mens han kom. Men nu flytter Anne sig over og sætter sig på den anden side af mig.
“Kan du ikke fingerkneppe mig, mens jeg onanerer,” spørger hun og læner sig fremad så jeg kan få min ledige arm bag om hende. Jeg sidder nu i midten med Betina på den ene side og

Anne på den anden, mens Jo sidder på min pik. Jeg finder Annes kusse, og hun spreder benene, så jeg bedre kan komme til. Jeg borer to fingre op i hendes våde kusse og begynder at støde frem og tilbage med dem. Anne bruger sin ene hånd til at sprede sine kusselæber mest muligt og med den anden begynder hun at gnubbe direkte på sin klitoris.

Imens har Betina sluppet Mads’ pik og har omhyggeligt tørret hans sæd af sit ansigt med fingrene og smurt den på sin kusse i stedet for. Jeg flytter min hånd så hun bedre kan komme til og giver mig til at kramme hendes store bryster. Der er dryppet lidt sæd ned på det ene af dem, og jeg giver mig til at masere brystvorten med sæden. Betina gnubber ivrigt på sin kusse.

Mads kravler ned mellem mine ben og sætter sig bag Jo og tager fat om hendes bryster og krammer og nulrer dem. Alle tre piger onanerer nu mens Mads og jeg kæler for dem. De er alle sammen meget ophidsede og stønner mens de onanerer.

“Jeg kommer allerede,” siger Betina pludselig og læner sit hoved bagover mod min skulder. “Ah, hvor er det godt…. Jaaaaaaahhhhhh….”

Hun stikker tre fingre op i kussen mens hun gnubber forsigtigt rundt om klitoris og kommer i en langsom og blid orgasme.

“Du er dejlig, Betina,” siger jeg. “Det er godt du kommer.”

Jeg er også temmelig ophidset nu, Jo knepper mig lystigt, og jeg kan se hvordan min pik glider ind og ud af hendes kusse mens hun kæler for sin kusse og Mads kæler for hendes bryster. Det er frækt og jeg kan mærke at jeg er ved at komme. Men det kan Jo også, og hun sætter sig straks helt stille med min pik pulsende dybt inde i hendes kusse og kigger liderligt på mig.
“Åh, hvor er det frækt at kneppe dig, Lars,” siger hun. “Din store pik dunker så dejligt i min kusse…. Men du må altså ikke komme endnu. De andre skal også have lov til at mærke dig…. Men jeg må gerne komme…. For du gør mig så liderlig….  Jeg bliver så liderlig når du er lige ved at komme…. Så kommer jeg selv….  Ja….  Nu kommer jeg selv…. Jeg kommer uden om dig…. Jeg kommer uden om din store, dejlige, frække pik….. Jeg kommer….  Ja….  Ja…. Ja. Ja. Ja. Åhhhhhhh.”

Jo vrider sig rundt mens hun kommer og det lykkes hende ikke at sidde særlig stille på min pik. Jeg kan mærke hvordan orgasmen dunker i hendes kusse og får den til at klemme om min pik. Så lader hun sig falde ind til mig og jeg vikler min arm om Betina fri og aer hende over ryggen og lænden mens hun forpustet sidder og gisper med hovedet mod mit bryst.
Lidt efter bliver jeg opmærksom på Anne, der ikke er kommet endnu. Hun onanerer lystigt og jeg begynder igen at støde mine fingre ind og ud.
Jeg findes hendes kildne sted dybt inde i kussen og gnubber hende dér.

Jo rækker hånden ud og begynder at nulre Annes ene bryst og Mads sætter sig om foran hende og begynde at lege med sin stadig halvstive pik.
“I er altså søde ved mig,” siger Anne. “Lige om lidt så kommer jeg også…. Må jeg godt sutte på din pik, mens jeg kommer, Mads?” spørger hun.

Mads nikker og rejser sig og stiller sig så Anne kan få fat om hans pik med munden. Den er helt stiv igen, og hun kan lige have pikhovedet i munden. Hun kæler for pikhovedet med tungen, mens hun onanerer videre.
Og så kommer hun. “Mmmmmmmmm…. Mmmmmmmm…. Mmmmmmmm….” stønner hun med munden fuld af Mads’ pik. Jeg gnubber videre så godt jeg kan og kan tydeligt mærke hendes kusse dunke. Anne slipper Mads’ pik og prøver at sige noget, men Mads skynder sig at tage om hendes hoved og presse sin pik ind i hendes mund igen. Anne vrister hovedet løs igen. “Nej, Mads,” siger hun. “Du skal kneppe mig. Du skal kneppe mig så jeg bliver ved med at komme.”

Mads flytter sig og Anne lægger sig ned på ryggen ved siden af mig.

Mads lægger sig ind over hende og trænger ind i hende med et dybt stød. “Såååååådan…. Ja, hvor er det godt…. Ja hvor er det godt…. Jeg kommer stadigvæk…. Om din dejlige pik…. Ja hvor godt…. Ja hvor godt….”

Mads støder blidt frem og tilbage i Annes kusse mens hun stønnende bliver ved med at mumle hvor godt det er.
“Kom Betina,” siger Jo og rejser sig fra mit skød. “Du skal også kneppes.”

Betina sætter sig ind over mig på samme måde som Jo sad og lader sin våde kusse sænke sig ned over min store stive pik. Jeg begynder straks at bevæge mig for at få hende til at rejse og sænke sig, men hun bliver siddende ubevægelig.

“Jo, vil du ikke nok onanere på mig imens,” sige Betina. “Jeg tror godt jeg kan komme igen.”

Jo sætter sig bag Betina og rækker rundt om hende og spreder hendes kusselæber med den ene hånd og begynder at gnubbe hendes strittende klitoris med fingrene på den anden hånd.
“Så vil jeg kysse dig mens jeg kommer,” siger Betina med den særligt dybe stemme hun får når hun er voldsomt liderlig, og læner sig ind mod mig. Hun tager mig om hovedet med hænderne og giver sig til at kysse mig vådt og grådigt.

Jo kan næsten ikke komme til, men hun gnubber så godt hun kan. Men der skal heller ikke meget til.

Betina trækker hektisk vejret gennem næsen mens hun kysser mig og pludselig eksploderer hun i stønnen, kyssen og krammen og vrider sig rundt mens hun kommer rundt om min store pik.

Jeg kigger over på Anne, der bliver kneppet af Mads. Hun holder på hans balder, og Mads støder frem og tilbage i hurtigt tempo. Han kommer også.

“Ja, det er godt Mads….” siger Anne og trækker ham ned til sig. “Du sprøjter i mig…. Det kan jeg godt mærke…. Din dejlige dreng.”

Mads ligger oven på Anne og Betina ligger oven på mig.

“Hvad med dig, Lars,” spørger Jo. “Du vil også gerne komme, ikke…?

Skal det være med en mund eller en kusse?”

“Åh, jo. Jeg vil gerne komme…. Jeg tror du skal sutte på min pik, og få mig til at komme og sprøjte på de andre…. Vil du godt det?”

Betina rejser sig op, og puffer mig ned og ligger. Så lægger hun sig selv med hovedet på min mave lige ved min pik. Hun giver min pik et kys og nikker op til Jo. Jo sætter sig på hug mellem mine ben og tager rundt om min pik og begynder at slikke med lange tag op og ned ad pikken. Anne og Mads kravler over og lægger sig ved siden af hinanden begge med hovedet på min mave og bryst. Mads lægger sin hånd mellem Annes ben og kæler adspredt for hendes kusse mens de alle tre kigger på Jo og min pik. Jeg lægger min ene hånd på Annes bryst og min anden hånd på Betinas. Betina lægger sin ene hånd oven på min og den anden mellem sine ben.

Jo tager min pik ind i munden og begynder at sutte heftigt på den. Hun lader den glide hurtigt ud og ind af hendes mund og hun bruger tungen hver gang pikken er inde. Hun kan mærke at jeg er ved at komme og holder en lille pause før hun starter igen. Der går kun kort tid før jeg igen er ved at komme, og igen holder Jo en lille pause. Sidste gang sutter hun kun et par gange, så giver hun slip men fortsætter med at slikke på undersiden af pikhovedet mens hun klemmer hårdt om pikken med hånden. Så kommer jeg i en voldsom orgasme. Den ene stråle af sperm efter den anden bliver sprøjtet ud af min dunkende pik og plasker ned på de andres ansigter. Og så snart sprøjtene er stilnet af tager Jo min pik i munden og sutter forsigtigt på den, mens den dunkende lader den sidste sperm pible ud.

Indsendt af Lone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *