Alene hjemme og liderlig

Oprettet den 9. maj 2013

En aften var jeg alene. Havde lige trænet. Følte en underlig kilderen i min krop, som om jeg kunne mærke at du var mig nær. Smilte lidt og tænkte på at det skete hver gang før vi var sammen. Vi havde kendt hinanden nogle uger. Vi havde begge prøvet lidt af hvert i livet, og det var som om at for hvert møde, hver samtale i telefonen, hver mail og hver gang vores kroppe mødtes, blev båndet mellem os stærkere, og livet så underligt let. Selvom jeg var lykkelig gift, og du havde børn, så vidste vi at vi begge at det livet var “rigtigt” når vi var sammen. Pludselig slog døren op til entreen, elevator-døren åbnede og jeg kunne se din skikkelse komme hen imod mig. Blæsten fra døren førte en svag duft af din parfume mod min stadig svedige nøgne overkrop. Vores øjne mødtes i mørket. Du gik langsomt hen mod mig, mens du lod dit tøj glide ned over dig. Dine hænder strøg gennem mit korte hår. Du lod dine hænder glide ned over mine brede muskuløse skuldre, og det var tydeligt du godt kunne lide hvad du rørte ved. Så tog du en stol fra bordet, og stillede den ved siden af min kørestol, stillede dit ene ben op på stolen, således at der nu var frit udsyn til dine trusser. Jeg begyndte at kysse og slikke dig mens du stående trykkede mit ansigt ind mod dit skød og mave. Men.. pludselig skubbede du mig væk. Jeg var lidt forstående, men fandt hurtigt ud af hvorfor. Jeg ville tage mine jeans af, men inden jeg havde talt til tre havde du taget resterne af dit tøj af og nærmest flået mine jeans af. Jeg ville holde om dig, men du gik drillende væk fra mig mens du dansede lidt. Du gik hen mod mine panoramavinduer, og jeg var lidt nervøs for om nogen skulle se dig selvom vi var på 4.sal. Vores øjne mødtes igen men kun i et kort sekund så vendte du dig mod vinduerne, lagde hænderne på vinduet over hovedhøjde, flyttede fødderne lidt fra hinanden, mens du drillende vuggede med dine hofter. Så sagde “Hvad vil du nu gøre ved mig??”. Jeg kærtegnede dine baller og begyndte at kysse og slikke dem. så kiggede jeg op og så at du lod, en olie glide langsomt ned over din krop, langs ryggen indtil jeg fik en dråbe på min tunge som var dybt begravet imellem dine baller. Jeg startede med at massere dig. Du kunne ikke stå stille, men jeg holdt fast og kontrollerende om dine hofter mens min tunge og fingre legede med dig bagfra. Da du begyndte at give små ryk gennem din krop, tog jeg om dine arme og hev dig lidt tilbage mod min nu dunkende pik. Langsomt gled du ind over mig mens du klynkede en smule. Du stod nu lidt væk fra vinduet. lagde dine albuer på bordet og vippede med din numse helt ind over min pik og bevægede dig med rytmiske bevægelser mod en orgasme. Jeg stoppede dig da jeg kunne mærke en voldsom orgasme snart var på vej gennem min krop. Du vendte dig om, og satte dig overskrævs, med et ben på side af min kørestol. Du begyndte at ride, og genfandt hurtigt din rytme, mens jeg lod min tunge lege med dine bryster. vores kroppe gled svedigt mod hinanden. Og lyden af dine hofter mod mig tændte mig vildere end jeg havde kunne forestille mig i mine frækkeste fantasier. Jeg kunne se du var ved at komme og jeg hviskede i dit øre, hvor dejligt det var at mærke din varme oppe i dig. Sammen kom vi i en orgasme hvor vi fuldstændig glemte alt omkring os. Vi var udmattede, og lod os falde om inde på min dobbeltseng i hinandens arme………

Vi vidste ikke hvornår vi sås igen, om en uge, om nogle dage, om en måned. Vi havde et hemmeligt forhold, som ingen aldrig ville få noget at vide om. Kun os.

Indsendt af TOXY

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *