Alene i verden

Oprettet den 1. maj 2013

Hvor var jeg dog åndssvag. Hvordan kunne jeg tro på sådan en charlatan og bedrager, og hvad mon der sker når nogen kommer og finder mig uden tøj på i den her stilling? Jeg håber det er nogle pæne og ordentlige mennesker som vil låne mig en frakke eller noget andet som jeg kan have over mig når jeg skal hjem. Nej hvor er det altså pinligt! Dem som finder mig kan ikke undgå at glo lige op i min fisse når de får øje på mig. Hvordan skulle jeg have anet uråd? Han var sgu da så helt utroligt sød og beleven og rigtigt til at snakke med om alt muligt. Pis mig i øjet for en gang lir med hans fine bil og Rolexur og guldkæder. Det var garanteret bare et fupur og forgyldte kæder. Og dum som jeg var, spillede jeg rigtigt op til ham og lod ham tage mig på brysterne og røven ude på dansegulvet selv om Pia og Lone kiggede på. Jeg var bare så skide stolt over at have scoret sådan en rigtig steg med røven fuld af penge. Tænk sig at jeg blev skide sur på dem fordi de sagde at jeg lige skulle spise brød til og så lade der gå et stykke tid før jeg gik i seng med ham. Nå men den gang de sagde det, havde jeg jo allerede været med Casanova omme i baggården og kysset som en sugemalle og nydt at han hev og klemte mine patter, og bed i dem og sugede på brystvorterne og jeg spredte bare benene helt af mig selv så han nemt kunne tage mig på fissen og stikke fingeren op i mig og lege med klitten. Han var pisse god til at lire og det eneste der stod i hovedet af mig, var at få noget pik i en fart. Han havde vel også den tykkeste pik jeg endnu har holdt fast omkring og det var sgu da lækkert at blive kneppet af ham. Men jeg fatter bare ikke hvordan jeg kunne lade ham sidde og nulre min fisse inde på diskoteket mens de andre to sad og så på det. Jeg kan godt forstå de synes jeg var åndssvag. Jeg må have været momental sindssyg af en slags forelskelse eller stolthed over at han var så rig. Og så ligge jeg bare her, ydmyget og bestjålet og fuldkommen til grin. Ih, hvor vi skulle ud og drøne i gul sportsvogn. Bevares, den var da utroligt lækker med lædersæder og alt muligt grej, men at jeg kunne finde på at tage mit tøj af mens vi kørte, bare fordi han bad mig om det?? Mon andre mennesker også gør sådan nogle helt vanvittige ting en gang imellem, hvor man bare tænker med røven – eller rettere fissen?? Jeg ved godt at man kan få mænd til hvad som helst, bare man gider røre ved deres pik, men at jeg??. nej, jeg ved ikke hvad det var for en rus jeg var i. Og neej hvor var det spændende at han gerne ville binde mig til den her bænk. Det var sgu da egentlig sjovt at han bare lige havde fire stykker snor liggende i bilen, det er nok noget han plejer at gøre det lede svin. Men jeg grinede bare og syntes det var evigt dejligt og jeg suttede hans tykke pik det bedste jeg har lært og lod ham kneppe mig og stikke fingeren op i min numse imens. Og jeg tog ham i munden til sidst og slugte alt hans tykke sperm, for helvede hvis jeg da bare kunne kaste op og spytte det ud, nå, men det er jo umuligt med mine egne trusser i munden. Det gør egentlig ondt i mundvigende fordi han bandt så skide stramt omkring nakken på mig.
Så for pokker, nu kan jeg høre nogen der snakker. Jeg vil ikke engang kunne se hvem der kommer, med et her bind om øjnene. Det er pisse uhyggeligt det her. Tænk hvis nu det ikke er et venligt ældre ægtepar. Og hvad skulle de herude kl. 3-4 stykker om natten. For satan hvor er jeg bange. De snakker og griner, det lyder som store drenge eller unge mænd. Bare det ikke er en bande indvandrere. De voldtager jo hvem som helst de kommer i nærheden af. Det er lige før det ikke er voldtægt hvis de tager mig sådan som jeg står. Sæt et barn i et værelse med 10 kg slik og sig han ikke må røre det. For helvede, nu er jeg ved at forsvare at nogen skulle voldtage mig. Hvad er der i vejen med knolden på mig i aften? Der er blevet stille, øv de gik en anden vej. Øv?? Øv for hvad? Fordi jeg ikke fik hjælp eller fordi jeg ikke blev voldtaget? Helt uventet mærker jeg en hånd på min fisse. Hvis jeg ikke var bundet var jeg vist hoppet to meter i vejret af forskrækkelse. Jeg råbte og skreg i min knebel og slog med røven så hånden ikke kunne få fat, men så fik jeg et ordentligt slag på den ene balde. Hånden tog igen fat på mine skamlæber, jeg virrede undvigende med røven, og fik et slag til. Efter en 8-10 slag fandt jeg ud af at jeg skulle stå stille for ikke at få smæk. Den fremmede begyndte gudhjælpeme at lege med min kilder og nu mærkede jeg en tunge der slikkede mine skamlæber og klitoris. Der kom en finger op i numsen på mig og jeg følte en masse hænder rundt omkring på min krop, der kærtegnede og krammede forsigtigt. De aede min ryg, nussede mit hår, gled op og ned ad mine ben, ja nogen aede mine fødder så det var lige ved at kildre. Den overraskende venlighed, nu jeg havde frygtet en voldsom voldtægt, fik mig til at slappe lidt af, og jeg nød at blive slikket og kærtegnet. Jeg fik dejlige fornemmelser i skødet, der blev skønnere og skønnere og lige med et væltede orgasmen ind over mig. Nu mærkede jeg en pik blive stukket ganske langsomt ind i mig. Den gled nemt ind, for jeg var godt smurt, og den fyldte ikke meget efter Casanovas kæmpeting. Han kneppede mig langsomt og stille, faktisk alt for stille efter min smag, men det kunne jeg jo ikke fortælle. Han trak sig ud og jeg hørte ham få udløsning og mærkede det varme splat hen over det nederste af ryggen. Nu kom der en ny, lidt tykkere pik og han kneppede taktfast som en damphammer. Det var faktisk ret godt, og jeg blev så ophidset at jeg fik en lille orgasme mens han arbejdede i mig. Han trak sig også ud, men i stedet for at onanere, stak han den ind i min numse. Det sved lidt idet han trykkede sig ind, men dan han først var inde var det helt rart. Han pumpede kun nogle få gange, før han brølede og sendte sperm op i min tarm. Et lille stykke tid var der slet ingen som rørte ved mig, så blev der pludseligt mast et kæmpejern op i mig. Han kneppede hårdt og dejligt og jeg spekulerede på om ikke jeg kendte den fra før på aftenen. Det var ikke til at vide med sikkerhed men jeg blev frygtelig ophidset af den og skreg af orgasme i min knebel. Han tømte sig i mig. Mine ben blev løsnet. Hænderne ligeså, men to holdt særdeles godt fast i mine arme. Jeg fik en frakke på som lugtede grimt af snavs, blev anbragt siddende på bænken med armene ud til siderne hvor de igen blev bundet fast. Så hørte jeg skridt forsvinde hurtigt væk, og jeg var igen alene i verden, om end i en noget mere anstændig udgave end for en time siden.

Indsendt Af Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *