Andys Store Pik

Oprettet den 26. april 2013

Kl.19:50 kom Andy, han havde ringet 10 minutter tidligere, så min mand sad bundet da jeg gik ud og modtog Andy ved døren, det eneste jeg havde på, var en tynd sort kjole og intet andet. Andy kyssede mig kærligt midt i døren mens han gned min fisse gennem kjolestoffet. Vi fulgtes ind i stuen til min hjælpeløse mand.

Andy gav mig ordre til at lægge mig på ryggen på spisebordet og trække kjolen op om maven. Jeg gjorde hvad han bad mig om, min fisse var nærmest på “kogepunktet” og var drivvåd. Andy smed sine bukser og afslørede en pik der allerede var stiv, han skubbede kjolen lidt længere op og pressede den videre sin store stive pik op i min brændende fisse, mens jeg jamrede ved den brutale udvidelse af min fisse, så var den i bund, åååååh hvor skønt!

Jeg jamrede; “Åååååh ja Andy knep mig, det her har jeg længtes efter hele ugen, knep mig!” Det gjorde han, han kneppede mig hårdt, jeg lå på bordet med mine øjne lukkede og nød det, min mund var vidt åben mens jeg gispede efter luft og jamrede! Andy kneppede mig hårdt og hurtigt, hårde dybe stød så mine bryster og mave gyngede i takt med hans hårde stød.

Han kneppede mig på denne måde i 15-20 minutter, jeg fik en orgasme og jamrede og skreg; “Åååååh Andy du er så skøn, ååååååh jeg kommer ååååååååh!”
Så stødte han sin pik hårdt i bund og stønnede hæst; “Nu får du min sæd Lene, det kommer nuuuuu åååååååh!”
Min krop nærmest eksploderede i orgasmekramper i næste øjeblik mens jeg jamrede; “Åååååååh Andy ååååååååh åååååååååååh!”

Da Andy et øjeblik efter trak sin pik ud ,kunne jeg mærke hans sæd løbe fra min udblokkede fisse.
Andy kyssede mig og sagde; “Laver du en kop kaffe Lene!” Jeg sagde; “Ja Andy og rejste mig, jeg fik øje på en stor plet af frisk sæd på gulvtæppet lige under bordkanten, og lagde et gammelt håndklæde over den for at suge det op.

Jeg gik nu ud og lavede kaffe og lidt efter kom jeg ind med 2 kopper og satte dem på bordet.
Andy sad ugenert og legede med sin pik der var næsten stiv igen. Andy sagde at jeg skulle sætte mig ved siden af ham og fortsætte hans arbejde. Lidt efter sad jeg og drak kaffe med den ene hånd og kælede for Andy’s store pik med den anden, snart var den stenhård igen.

Jeg så på Andy og sagde; “Nu er den klar Andy, vil du ikke nok kneppe mig igen nu!” Andy svarede; “Du må lige vente lidt Lene, jeg skal lige være færdig med kaffen først, men du kan tage din kjole af imens, jeg vil se dine bryster næste gang.”

Jeg rejste mig og tog kjolen af, da kjolen var over mit hoved mærkede jeg Andy klemme min ene brystvorte, det gjorde lidt ondt og jeg udstødte en klagende lyd. Andy sagde; “Læg dig på bordet igen Lene, så skal du få pik!” Jeg gjorde som befalet og et øjeblik efter lagde Andy mine ben op på sine skuldre og stødte sin store pik hårdt op i min sjaskvåde fisse lige i bund i et hårdt stød, jeg skreg højt; “Ååååååååååååh Andyii åååååååh!”

Han kneppede løs med hårde dybe stød mens han stønnede; “Åååååh din liderlige tøs, tag den og den ååååååh!” og “Nu skal du få pik til du skriger din liderlige ludertøs!” Han sagde også henvendt til min mand; “Nu knepper jeg din ludertøs af en kone, og der er intet du kan gøre for at stoppe mig!”

Jeg kunne mærke mine bryster gynge frem og tilbage ved hans hårde stød. Jeg fik 2 mindre orgasmer før den store kom mens Andy begravede sin pik i mig og stønnende fyldte mig med sin sæd. Jeg skreg højt; “Ååååååh jaaaaaaa Andyiiii kom med din sæd fyld mig med din sæd nuuuuuuu!” Han trak sin pik ud og et godt stykke tid lå jeg bare og gispede efter luft på bordet.

Bagefter sad vi og snakkede et stykke tid, Andy sagde blandt andet; “Vil du gerne have et barn med mig Lene?” Jeg kunne se ham kigge triumferende over på min hjælpeløse mand og sagde; “Ja Andy og du skal gøre mig gravid lige nu!”

Det havde en magisk effekt på Andy’s pik, den begyndte at vokse uden nogen rørte ved den, jeg strøg kærligt på den og den var klar igen. Andy sagde; “Nu vil jeg kneppe dig mens du sender en Mail til en fælles ven og fortæller ham at jeg knepper dig mens du skriver!”

Jeg pegede på min mand og sagde; “Hvad så med min mand?” Andy sagde; “Han må bare vente her, han render ingen steder så længe!” Vi gik oven på til gæsteværelset hvor computeren står.
Jeg startede den og ventede på at kunne starte Outlook express, Andy stod bag mig og gned sin store tykke pik imellem mine ben han anbragte den imod min fisseåbning da jeg begyndte at skrive.

Jeg spurgte Andy om han ikke snart ville kneppe mig. Han svarede; “Du skal bede om det Lene!”
Jeg sagde; “Se hvad jeg skriver i mailen Andy!” Jeg skrev; Andy vil du ikke nok kneppe mig med din dejlige store pik, knep mig hårdt, bank den op i miiiiiiiiiig!”

Jeg jamrede; “Åååååh det føles så godt, du fylder mig så dejligt ud Andy åååååh ja knep mig!”
Efter at han havde kneppet mig i omkring 5 minutter hvor jeg havde været ude af stand til at skrive ordentligt stoppede han op, så jeg kunne skrive og fortælle hvilken dejlig fyr han var og hvor dejligt det var at han kneppede mig.

Han kneppede mig rigtigt hårdt og længe før han hæst stønnende fyldte mig med sin sæd, da jeg kom lidt til hægterne efter den kraftige orgasme han havde givet mig, stod jeg med sæden løbene ned ad inderlårene og skrev mailen færdig og sendte den af sted.

Jeg slukkede computeren og vi gik ned igen. Vi satte os ved bordet over for min hjælpeløse mand og fik en kop kaffe og en lille snak, jeg sad på skødet af Andy og kunne mærke hans pik langsomt blive hårdere igen. Andy sagde; “Nå Lene hvad tror du Bob siger til vores mail?”
Jeg svarede; “Jeg håber at han vil syntes om den!” lidt efter fortsatte jeg “Din pik er ved at være klar igen Andy, hvad nu?”

Andy sagde; “Jeg vil gennemkneppe dig i jeres seng nu Lene, din mand kan sidde herinde og høre på dine skrig og din liderlige stønnen, vi lader døren stå åben så han bedre kan høre dig!” Vi gik ind i soveværelset, Andy skubbede mig ned på ryggen på sengen og spredte mine ben, han anbragte sin store pik mellem mine skamlæber og stødte til, jeg skreg højt da den gik i bund.

Andy kneppede mig hårdt og brutalt, mens han kaldte mig tæve, luder og liderlige tøs. Pludselig bankede han pikken i bund og stønnede; “ååååh ja nu kommer det Lene åååååh!”

Jeg pressede min fisse op imod ham og tog hver en centimeter af hans store tykke pik mens han stønnende fyldte mig med sæd. Jeg kørte med underlivet imod ham og så kom orgasmen, kramperne flåede i min krop og jeg skreg højt og klagende; “ÅÅÅÅÅÅH AndyIIIIII ÅÅÅÅÅÅH!”

Vi lå længe tæt sammen inden Andy trak pikken ud og rejste sig, derpå gik vi tilbage til stuen og min mand. Vi løsnede ham og vi fik alle tre en kop kaffe og snakkede lidt sammen, så pludselig sagde Andy henvendt til min mand; “Nå Jørgen, så er det slut med at kigge for i aften, du skal gå op i gæsteværelset nu, men bare rolig jeg vil kneppe din kone flere gange før vi lægger os til at sove!”

Jeg kyssede min mand godnat og hviskede i hans øre; “Jeg elsker dig skat, Andy det er bare ren og skær sex intet andet.” Vi forlod alle tre stuen, Andy og jeg ind i soveværelset og min mand på vej til gæsteværelset over vores soveværelse.

Andy startede med at slikke mig til en skøn orgasme, bagefter var hans pik klar igen, han lagde mine ben op på sine skuldre og bankede sin tykke pik i bund, han kneppede mig hårdt mens jeg stønnede og skreg og sengen knagede som en besat. Det fortsatte til jeg fik en dejlig orgasme, min fisse malkede Andy’s pik i orgasmekramper.

Det blev for meget for Andy han stønnede; “Ååååh Lene jeg kan ikke klare mere nu, det kommer åååååh ja det kommer nuuuuuuu!”

Efter det lå vi længe og kælede; Det lykkedes mig at få Andy på “højkant” igen ret hurtigt.

Så fik jeg besked på at lægge mig på knæ foran sengen og læne mig ind over den. Et øjeblik efter mærkede jeg Andy’s pik i fisseåbningen og så et hårdt stød; “Åååh Andy ååååååh ja knep mig skøøønt!” Det gjorde han så, gennemkneppede mig mens jeg jamrede og skreg. Da jeg kunne høre at Andy var tæt på at komme, begyndte jeg at gnide på min kilder og det lykkedes for mig at komme samtidigt med Andy, det var bare så skønt!

Andy lagde sig tæt bag mig og kælede for mine bryster og kyssede mig i nakken. Det var bare så skønt og væden drev fra min spermfyldte fisse. Igen mærkede jeg Andy’s pik blive hård imod min bagdel. Jeg løftede det venstre ben så der blev fri adgang til min fisse og stønnede; “Ååååh Andy knep mig igen, knep mig nu!”

Andy trængte op i mig bagfra og kneppede mig med lange dybe stød, helt ud og så HELT i bund, åh hvor jeg nød det. Da orgasmerne til sidst slap sit tag i vores kroppe faldt vi ret hurtigt i søvn, vi ville lige have os nogle timer på øjet før vi ville fortsætte. Jeg mærkede Andys kærtegn og hans store tykke pik. Og langt om længe faldt jeg i en dyb søvn. Slut på fredagen.

Jeg vågnede, Andy sov stadigvæk, forsigtigt fjernede jeg dynen, hans pik lå slapt ned langs hans ene ben, det var for fristende. Jeg begyndte at sutte på den og kælede blidt for hans nosser, Andy sukkede dybt og strakte sig. Han sagde; “Godmorgen Lene, allerede sulten?”

Jeg smilede til ham og sagde med et grin; “Jeg er altid sulten Andy!” Hans pik voksede hastigt og snart kunne jeg ikke have den i min mund, Andy væltede mi om på ryggen og begravede sin nu stive pik til roden i min sjaskvåde fisse. Det var en skøn start på dagen, en kæmpepik dybt begravet i mit underliv. Jeg stønnede; “åååh ja Andy knep mig nu åååååh jaaaaaaaaaaa!”
Han stønnede; “Du skal få pik tøs, du skal få pik til du skriger højt om nåde!”
Han kneppede mig hårdt og nærmest lidt brutalt, jeg blev brugt som hans lolitadukke, bare en brugsgenstand til hans fornøjelse, men hvor var det skønt. Jeg jamrede og skreg min nydelse ud mens han gennemkneppede mig. Så kom jeg i et brag af en orgasme, jeg skreg og jamrede mens jeg klamrede mig til Andy. Han lå stille mens jeg kom til mig selv.

Så skulle jeg ned på knæ ved siden af sengen og ligge med kroppen ind over sengen mens han kneppede mig hårdt bagfra. Det klaskede højt hver gang han stødte sin pik helt i bund, åååh hvor jeg nød det. Så kom Andy han pumpede mit underliv fuld af sin sperm mens jeg fik en ny orgasme, hvilken en skøn start på en ny dag.

Bagefter tog vi et hurtigt brusebad før vi gik ud i køkkenet hvor min mand ventede med morgenmaden. Da vi kom ind i stuen sagde Andy; “Lene bind din mand i den stol, der stod en spisestuestol midt i stuen ved siden af vores sofagruppe. Da det var gjort sagde Andy; “Lene sæt dig i den lænestol.” Jeg gjorde som Andy befalede og satte mig i stolen. Andy løsnede min badekåbe og åbnede den, så løftede han mine ben op over armlænene og slikkede min fisse, åååh hvor var det bare skønt, jeg fik en mindre men dejlig orgasme, da jeg åbnede øjnene knælede Andy foran mig med sin stive pik rettet mod min drivvåde fisse. Jeg gispede; “Ja Andy knep mig igen, jeg vil ha’ din dejlige pik nu!” Andy gjorde et hurtigt udfald og hans pik var begravet til roden i min fisse, jeg skreg højt og klagende; “ååååååh jaaaaaaaaaaaaaaa kneeeeeeep mig nuuuuuuuuuu ååååååååååååååååh!”

Andy kneppede mig hårdt og længe, jeg smilede til ham og gispede; “Knep mig hårdere Andy knep mig som den tæve jeg er knep mig!” Andy satte tempoet op og kneppede løs hårdt og dybt. Det var skønt, så ramte orgasmen mig, den var så kraftig at jeg simpelthen besvimede.

Da jeg kom til mig selv havde Andy trukket sin pik ud, min udblokkede fisse drev af en blanding af fissesaft og sæd. Han havde gjort det igen.

Lidt efter sad vi og snakkede sammen i sofaen, jeg sad på et håndklæde for ikke at søle sofaen til, min mand sad stadigvæk bundet, Andy sad åbenlyst og kælede for mine bryster og jeg for hans nosser og slappe pik, da den efter en tids kælen var “kampklar” igen skubbede han mig ned på ryggen på sofaen. Han spredte mine ben og anbragte sin store dunkende pik lige i åbningen af min sjaskvåde fisse, han kørte pikhovedet lidt op og ned mellem mine skamlæber og sagde; “Vil du gerne have at jeg knepper dig igen Lene?”
Jeg gispede; “Ja Andy det ved du da!” Han smilede triumferende til min mand og sagde; “Så sig det højt, sig at jeg skal kneppe dig og fylde din liderlige fisse med min sæd.!

Jeg sagde med rystende stemme; “Andy jeg beder dig, knep mig igen, knep mig og fyld mig med din sæd!” Andy så triumferende på min mand og sagde højt; “Hør bare hvor hun tigger om MIN pik, og nu får hun den!” Han stødte hårdt til og jeg skreg højt og klagende; “Åååååååååååh jaaaaaa Andyiii kneeep mig nu knep mig nuuuuuuuu!”

Han bankede pikken hårdt op i mig gang på gang mens jeg jamrede og skreg. Så stønnede han pludseligt; “Åh din liderlige tøs, nu får du min sæd åååååh!” Spermen sprøjtede op i mig lige som jeg kom i en dejlig orgasme, jeg klyngede mig til ham med benene omkring hans hofter og trak ham helt i bund. Spermen sprøjtede ud langs den tykke pik og gennemblødte håndklædet.

Da vi var kommet til os selv var det tid til frokost. vi sad og spiste en dejlig let frokost og snakkede, Andy og jeg på den ene side af bordet og min mand på den anden side. Da vi var færdige med frokosten var Andy klar igen, Min mand ryddede bordet mens Andy legede med min fisse, da min mand havde ryddet bordet, skubbede Andy mig hen til det og skubbede min overkrop ned på bordet, jeg stod for enden af bordet og lå med kroppen ind over bordet. Jeg mærkede Andy’s pik imellem skamlæberne og så direkte i bund. Han kneppede mig hårdt og krævende og det var bare skønt. Min mand kom ind og satte sig ved siden af bordet og kælede for min krop, åh hvor var det bare skønt. Så kom jeg i en forrygende orgasme, min fisse malkede Andys pik, det var mere end den kunne tage, igen fyldte han min fisse med sin varme sæd.

Andy sagde han havde en god ide, han bad mig om at hente reb og håndjern, jeg adlød ham spændt. Nu bandt vi min mand liggende under bordet på ryggen, hans hoved stak ud under enden af bordet. Så sagde Andy: “Nu er det din tur Lene stil dig der, han skubbede mig hen så jeg stod og skrævede over min mands hoved, han havde frit udsyn til min drivvåde fisse, mine ben blev bundet fast til bordbenene og mine arme til de modsatte ben, så jeg lå med overkroppen ind over bordet.

Andy gav mig et slag over balderne så det klaskede og sagde; “Nu skal’ du få pik din liderlige tæve, og din mand har første parket!” Han trængte hårdhændet op i mig bagfra, det var bare så frækt især tanken om min mand der lå med hovedet lige under og tydeligt kunne se Andys store tykke mørke pik arbejde i min fisse. Bare tanken om det fik mig til at komme ret så hurtigt, Andy kneppede bare videre. Da jeg havde fået min anden orgasme stønnede Andy højt: “Se nu godt efter, nu fylder jeg din liderlige kone igen, ååååååh jaaa nuuuuuuuuuu!”

Andy bankede pikken helt i bund og sprøjtede mig fuld af sperm, det løb fra min fisse da han et øjeblik efter trak pikken ud. Andy løste mine bånd og jeg fik lov til at løsne min mand, hele hans ansigt var sølet ind i vores blandede safter, jeg tog en klud og tørrede hans ansigt af så han kunne åbne sine øjne.

Bagefter var min mand nede at vaske sit ansigt. Andy og jeg sad og snakkede indtil han kom tilbage.
Jeg gik nu ud for at lave aftens mad, jeg havde en steg så det tog lidt tid inden den var færdig. Andy og min mand sad og spillede kort så længe.

Andy gejlede mig op til en ny omgang, han kneppede mig på sofabordet, mens min mand sad og så på, da Andy fyldte mig igen kom min mand hen og kyssede mig kærligt og krævende. Jeg havde næsten ondt af ham, at han bare måtte nøjes med at se på.

Andy sagde at nu ville han have mig for sig selv igen. Jeg kyssede min mand godnat og vi trak os tilbage i soveværelset. Andy slikkede mig til en skøn orgasme, så knælede han mellem mine ben og bankede sin pik op i min fisse og gennemkneppede mig godt og grundigt, da han til sidst kom var jeg helt færdig, jeg lå bare og stønnede.

Vi lå længe og kælede for hinanden inden Andy bandt mig liggende på knæ ved siden af sengen med overkroppen ind over sengen, mine arme var bundet til den modsatte side af sengen. Mine ben var bundet til sengestolperne og spredt godt og grundigt. Andy kneppede mig godt og grundigt bagfra nu, hans hårde stød gav mig ret hurtigt en orgasme, men Andy fortsatte bare ufortrødent, jeg var helt i liderlighedens vold og jamrede og skreg, og da han endelig fyrede sin ladning af var jeg næsten bevidstløs.

Han lå på knæ og gned sin store pik mod mine røvbalder og gned lidt på den, den vedblev med at være stiv. Så mærkede jeg noget koldt og fugtigt mod min anus, han smurte mig ind i creme, ville han kneppe mig i røven nu, han gik hen ved siden af sengen og smurte omhyggeligt sin monsterpik ind i glidecreme mens han sagde; “Se godt på den Lene, hvor tror du den skal hen?” Jeg jamrede; “Nej Andy den er for stor du må ikke neeeeeeej!” Lidt efter mærkede jeg den presse mod mit snævre røvhul og Andy stønnede; “Slap af Lene, så gør det ikke så ondt. Det kunne han sagtens sige. Jeg skreg og hylede da han trængte op i mig, det gjorde ondt, især i starten, jeg skreg højt og klagende, men min mand troede vel bare at det var af ren og skær liderlighed, det var det også! Jeg jamrede og skreg mens han kneppede mig i røven, det mærkede skønt efter en tid og jeg fik også en skøn orgasme før Andy måtte overgive sig og fyldte mig med sin sperm.

Vi lagde os til at sove.
Da jeg vågnede lå Andy ved siden af mig og kælede for mine lår, da han så jeg var vågen kyssede han mig og begyndte at kæle for mine bryster, skønt! Han gav sig til at slikke min fisse til jeg fik dagens første orgasme, jeg kunne se hans pik var stor og stiv.

Jeg fik nu en ordentlig tur, han kneppede mig hårdt og dybt, det var bare så skønt, jeg fik endnu en orgasme før han gispende pumpede mig fuld af sin sperm. Han lagde sig på ryggen og bad mig om at slikke sin halvslappe pik klar igen. Jeg slikkede den spermsølede pik ren og slikkede og suttede så den langsomt rejste sig igen. Andy tog en tube med glidecreme og gav mig, ha sagde: “Smør min pik godt ind Lene, for nu skal du spidde dig selv på min pik, og kan du gætte hvor du skal tage den?” Jeg så på ham, jeg var stadig øm i min røv efter i går og sagde; “Andy det kan du ikke mene, vel!” Andy sagde; “Jo Lene, tag min pik i din røv, så kommer jeg igen, nægt det og du ser mig ikke mere!”

Jeg var i to sind, min røv var stadig øm, men det havde jo også været ret så ophidsende og dejligt alligevel, og jeg ville jo gerne have Andys pik igen, jeg tog tuben og smurte hans store pik grundigt ind i glidecreme, bagefter fik min røv en ordentlig klat. Jeg skrævede ind over Andy og førte hans pik på plads, langsomt sank jeg ned over den tykke pæl og spiddede mig selv mens jeg klynkede og jamrede. Nu var hovedet inde, jeg stoppede lidt op da min ringmuskel klemte sammen lige under pikhovedet. Andy så på mig og sagde; “Fortsæt Lene, helt ind!”

Langsomt gled jeg ned over den store tykke pik og mærkede den fylde min mave ud med sin massive fylde, endeligt var den i bund, jeg sad bare der og jamrede; “Åååååh Andy den er såååå stooor ååååh!”

Andy lod mig sidde lidt og så sagde han; “Rid nu min pik din tæve rid mig til jeg kommer!” Jeg red på Andys tykke pæl mens jeg jamrede og skreg. Jeg hørte døren gå op og min mand sagde vredt; “Hvad fanden knepper du hende i røven Andy, du ødelægger hende, stop med det samme!”

Han kom hen ved siden af sengen og tog fat i min arm. Jeg standsede mit “vilde ridt” og så kærligt på min mand og sagde; “Det er OK skat, jeg skal nok klare det, det er anden gang Andy knepper mig i røven nu,” jeg kyssede ham blidt og løsnede hans greb om min arm.

Han satte sig ned og så på mens jeg jamrende red Andy til udløsning. Da han sprøjtede i mig fik jeg selv en orgasme, det var skønt at mærke den tykke pik hver gang min røv trak sig sammen i orgasmekramperne.

Indsendt af Jane

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *