Besøg af fætter

Oprettet den 10. april 2013

Kom herover og lad os snakke, sagde Jan.
Vi lå i mit værelse i hver sin seng. Min fætter Jan var 15 og var på besøg hos os i ferien. Jeg var lige fyldt 13. Jeg lagde mig forsigtigt ved siden af ham i sengen. Jeg var uvant med at ligge tæt på en anden dreng, men jeg havde pyjamasbukser på. Han havde lagt sin arm om min skulder, og jeg lå egentligt rart.

Vi snakkede om, hvad vi kunne lave i den uge han var på besøg. Vi boede på landet, og der var langt til en by og til stranden. Han snakkede løs, men jeg var træt og mine øjne gled så småt i. Jeg faldt i søvn.

Tidligt på morgenen vågnede jeg og for sammen. Der lå et ben henover mine ben, og mod mit lår mærkede jeg Jans stive tissemand, som bevægede sig langs mit lår – op og ned. Jeg trak mig lidt væk fra hans tissemand og lå så helt stille på ryggen og lyttede efter, om Jan var vågen. Han sov vist, men han trykkede sig hen mod mig i søvne. Jeg blev liggende stille og lod ham gnubbe sin tissemand op ad mit lår. På en eller anden måde var mine pyjamasbukser gledet ned om mine knæ, så jeg kunne mærke at hans tissemand var varm og lidt fugtig på spidsen. Han mumlede og stønnede i søvne. Pludselig lagde han sin arm hen over mine hofter, og hans hånd landede fladt på min tissemand. Jeg stivnede totalt. Jeg var begyndt at onanere, men mine fantasier, når jeg gjorde det, var altid om kvinder, ikke om en anden dreng. Jeg var pinligt berørt og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg mærkede, at jeg rødmede totalt og begyndte at svede over hele kroppen.

Jans hånd krammede sammen om min tissemand, medens hans egen tissemand fortsatte sine bevægelser op ad mit lår. Nu mærkede jeg til min skræk, at min tissemand blev helt vildt stiv under hans krammen, og jeg gjorde uvilkårligt rykvise bevægelser med underkroppen, så jeg trykkede min tissemand ind mod hans hånd. Han tog nu fat om min tissemand, som nu var helt ophedet og lå op ad min mave. Jeg kunne mærke ophidselsen voksede snurrende i mig og prøvede at dreje mig væk fra hans lår og hånd, men han holdt mig fast og jeg indså til min skræk, at han var vågen, men jeg turde ikke sige et ord. Nu gned han hårdt på min tissemand, og han slog dynen til side. Jeg lukkede øjnene, da jeg fornemmede, at han kiggede på mig, medens han gnubbede løs. Jeg begyndte at trække vejret dybt, medens jeg undertrykte en stønnen. Men nu der var ingen vej uden om. Jeg måtte overgive mig til hans hånd på min tissemand. Det var vildt pirrende på tissemanden, fordi hans greb var lige nøjagtigt så godt og fast, som når jeg selv onanerede. Der for en masse tanker i gennem mit hoved. Hvad var det dog der skete. Der var så pinligt, men også så ophidsende.
Min udløsning kom med en 13 årings kraft og sprøjtede op på væggen over hovedgærdet. Han malkede sæden ud ligesom, når jeg selv onanerede og det føltes så dejligt at blive tømt ud. Der kom stadig klatter af sæd ud på min mave.

Jeg lå helt stille. Jan flyttede sin hånd. Det virkede helt forkert og jeg protesterede med en mumlen. Han lagde sit ben helt ind over mig og hans stive tissemand trykkede han mod min slappe sædvåde tissemand. Han begyndte at massere sin tissemand med hånden, medens han stadig holdt den trykket ned mod min mave, hvor min tissemand lå slap og våd. Jeg tænkte på, hvordan hans tissemand så ud, og jeg åbnede forsigtigt øjnene og kiggede. Jan havde lukkede øjne og han trak vejret heftigt, medens han gned løs på sin tissemand. Jeg løftede hovedet lidt og så på hans hånd, der for hidsigt henover tissemanden, som pegede lige op mod mit hoved. Den var større end min, og han havde mere hår på. Jeg stirrede fascineret på forhuden, som blev trukket frem og tilbage over det røde hoved med den tynde streng op på undersiden. Han stønnen blev mere og mere højlydt, og jeg tænkte med gru på, om nogen kunne høre ham og komme brasende ind i på mit værelse. Jans krop spændtes i en bue, han skød underlivet frem og jeg så lige ned på tissemanden, som voksede og stivnede endnu mere, og med nogle halvkvalte brøl skød han sæden ud i lange stråler, som ramte mig på halsen, på brystet og som ebbede ud i små klatter på min mave. Han sank sammen ved siden af mig, og jeg kunne høre hans vejrtrækning, som om han lige havde løbet en spurt. Jeg lyttede ivrigt efter om der var nogen lyde i huset, og hørte toilettet blive skyllet nedenunder. Der var altså nogen oppe, selvom klokken kun var halv fem.

Jeg henter lige noget at tørre med, mumlede jeg og for ud af sengen. Jeg sneg mig ud på badeværelset, greb toiletpapirrullen og tørrede mig på maven og på halsen. Jeg tog en masse papir med ind på værelset, og tørrede væggen af for sæd. Jeg rakte Jan en håndfuld papir. Han lå bare stille med sin slappe tissemand i hånden.
Jeg anede ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv eller om jeg skulle sige noget. Jeg var nervøs, så jeg rystede.
Tror du, de hørte noget, røg det ud af mig. Jan så forvirret på mig. Hvem, spurgte han. Mine forældre selvfølgelig, sagde jeg. Næ, det tror jeg ikke, og hvad så om de gjorde. De ved vel, at du onanerer, ik?, sagde han. Skal du bruge noget papir, fremstammede jeg igen nervøst. OK, sagde Jan, ræk mig det bare. Han tog mod papiret og tørrede sig.

Jeg gik rundt på gulvet. Kom og læg dig igen, sagde Jan. Klokken er jo ikke stå op tid endnu. Jeg gik hen til sengen og lagde mig forsigtigt ned ved siden af Jan. Vi lå lidt uden at sige noget.
Hvor tit river du pikken af, spurgte Jan. Jeg sank spyttet. Orh, jeg ved ikke rigtigt mumlede jeg. Ikke så tit. Jeg river min af flere gange om dagen, sagde Jan og i hvert fald om morgenen, når jeg vågner, og også hver gang jeg er i bad. Har du prøvet at rive den af med andre drenge før, spurgte Jan.
Nej. aldrig, svarede jeg, det har jeg ikke.
Så spurgte jeg hurtigt Har du prøvet at bolle en pige.
Nej ikke rigtigt, svarede Jan, kun næsten med min søster.
Med din søster røg det ud af mig, mener du med Ivy.
Ja, en aften vi var alene hjemme, lod hun mig næsten få lov til at stikke pikken helt ind i hende. Men så ville hun ikke alligevel. Jeg fik kun lige mærket, og det var fedt lækkert. Jeg arbejder stadig på at få hende overtalt.

Men din søster, det må man da ikke, udbrød jeg. Jeg havde selv ingen søster. Der er ingen der ved det undtagen nu dig, og min søster sladrer ikke. Vi byttede, så hun fik lov at se og røre min pik, og jeg fik lov at se og røre hendes kusse. Hold da kæft, tænkte jeg, bare jeg havde sådan en søster. I al den snak om hans søster havde jeg helt glemt, det vi havde gjort, men min tissemand var til gengæld blevet stiv igen. Uden at tænke over det, havde jeg min ene hånd i et fast greb om den og var begyndt at trække forhuden langsomt frem og tilbage. Jeg så hans søster for mig ligge med spredte ben og mig stikke min tissemand ind i hendes fisse. Jan lagde sin hånd på mine nosser, som han klemte hårdt, og jeg øgede tempoet vildt og sprøjtede igen ud over min mave.

Det tegnede til at blive en spændende uge.

Indsendt af TOM

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *