Betalt for sex

Oprettet den 16. april 2013

Min kæreste og jeg manglede nogle penge til at komme ud at rejse for, så vi besluttede at vi ville tjene nogle penge på sex, vi satte en annonce på internettet, hvor vi tilbød sex som par. Vi fik en del svar, men mange var fra mænd som kun ville have Linda, og det var meningen at vi ville gøre det sammen. Vi besluttede os for en man der ville give 3000 for en times tid. Han var 38 år og var biseksuel, vi skulle komme hjem til ham. Da vi kom hjem til ham åbnede han døren, hilste på os og viste os ind i soveværelset. Først ville han have lov til at tage tøjet af os, han startede med Linda, først tog han hendes bluse af, så hendes bukser, og så hendes BH, da brysterne kom fri, mærkede han lidt på dem, og fjernede så hendes trusser. Nu kom turen til mig, jeg fik også først hevet blusen af, og så bukser og underbukser, da min pik kom frem tog ham om den og klemte den lidt. Så sagde han til os at han gerne ville barbere os, da han bedst kunne lide en kusse og en pik uden hår, vi sagde at det ville koste 1000,- ekstra og det gik han med til. Han bad Linda ligge sig på sengen, og så hentede han en elektrisk hårdtrimmer og fjernede det meste af hendes hår, nu tog han noget barberskum i hånden og smurte det ud på hendes kusse, imens lå jeg og kyssede hende og hendes bryster mens jeg kærtegnede hende, manden tog en skraber frem og fjernede alt hendes hård, han var meget omlykkelig. Da han var færdig, bad han mig mærke hende, jeg førte min hånd ned til hendes nybarberede kusse, den var enorm glat, og meget blød. Nu var det min tur til at blive barberet, jeg fik også først en tur med trimmeren og så en tur med skraberen, alt mit hår blev fjernet også på min pung og min røv, jeg følte mig ret nøgen. Nu fik Linda lov at mærke mig, hun kunne godt lide det hun sagde at jeg var rigtig blød, manden sagde at vi skulle ligge os i en 69er og mærke hvor dejlige vi var blevet, Jeg legede med min tunge på hendes skamlæber og hendes klit, mens slikkede hun rundt omkring min pik, min nosser og selv mit røvhul. Nu tog manden sit tøj af, han bad Linda ligge sig på ryggen, men benene ud over senge kanten, så sagde han at jeg skulle sætte mig på hug over hendes hoved så hun kunne slikke mig i røven og sutte på min pung, samtidig førte han sin pik ind i min kæreste og bøjede sig frem og tog min pik i munden. Først gjorde han meget ud af at sutte mig og min kæreste slikkede mig det bedste hun kunne, men efter et stykke tid koncentrerede de begge sig mere om at bolle, lidt senere holdt han op med at sutte mig. Så lagde han sig på knæ foran sengen med sin pik i min kærestes kusse og sagde at jeg skulle ligge mig oven på Linda og slikke hende mens han bollede hende, hun begyndte at stønne og så kom kun. Pludselig trak han sin pik ud af hende, lige da hans pikhovede kom til syne så jeg sæden sprøjte ud af den, noget ramte hendes kusse og noget ramte mig i ansigtet. Så gav han mig et håndklæde, jeg tørede sæden af mit ansigt og af hendes kusse. Der var nu en halv time tilbage af den aftalte tid. Manden ville gerne tage nogle billeder af os, men det var vi ikke så meget for, men han lovede at vores ansigter ikke kom med, så vi gik med til det. Først tog han nogle nærbilleder at Lindas bryster, hvor hun sad op, hvor hun lå ned og hvor de hang ud over senge kanten og et par hvor min pik lå imellem dem, og jeg skulle også tage et par mens han kørte sin pik af mellem dem. Så ville han have billeder af hendes kusse, jeg spredte hendes skamlæber for ham, så tog han et par billeder og førte sin pik hen til hendes åbning og tog nogle flere billeder. Nu fik hun besked at tage om min pik og spille den, mens han tog nogle billeder af det, og til sidst ville han have nogle billeder af min pik i hendes kusse. Der var nu 10 minuter tilbage, og han ville lige have den suttet af inden vi gik, så vi gik sammen om at sutte hans pik, mens vi suttede og slikkede hans pik, mødes vores tunger flere gange rundt om hans pik, vi prøvede også at tunge kysse med hans pik mellem vores læber men det var ikke så nemt, selv om hans pik ikke var så stor. Nu tog han selv sin pik i hænderne og begyndte at spille den hurtigt af mens han skiftevis kørte den fra hendes mund til min. Da han skulle til at komme var hans pik ud for hendes mund, han pressede den ind og tog om hendes hoved og sprøjtede sin sæd ind i hendes mund, hun sank det ikke men lod det rende ud af mundvigene. Nu var tiden også gået, vi fik vores penge og gik, inden vi tog hjem ville vi lige have noget at drikke, så vi gik ind på en burgerbar der lå lidt ved siden af, jeg var stadig liderlig, da jeg ikke var kommet, så vi gik ud på burgerbarens toilet jeg løftede hende op på et lille puslebord der var der ude og stak min pik ind i hendes kusse, da jeg var kommet oppe i hende, gik vi ud bestilte en cola og tog hjem.

Indsendt af Kurt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *