Bøsse møde på hotel

Oprettet den 10. april 2013

Vi har haft kontakt via email og chattet et par gange. Vi er blevet enige om at mødes på et anonymt hotel i København. Jeg venter på dig. Du banker på døren og jeg åbner for dig. Du ser en ung drenget fyr der ser godt ud, er slank og veltrænet. Han smiler nervøst til dig, og beder dig komme ind på værelset. Du går ind og sætter dig på sengen. Jeg sætter mig på knæ foran dig og åbner dine bukser og tager fat om din pik. Den er allerede hård ved tanken om hvad jeg vil gøre for dig. Din pik er lige ud for mit ansigt. Jeg sætter mine læber omkring og begynder at sutte din hårde pik. Det er dejligt, du begynder at mærke hvordan nydelsen spreder sig fra mine stramme mund der glider frem og tilbage over din stive pik til resten af din krop. Du tager fat om mit hoved og skubber det frem og tilbage. Du er liderlig. Du siger til mig at jeg skal tage tøjet af og lægge mig på ryggen i sengen. Det gør jeg. Du ser en fræk trænet krop foran dig. Du ser min stive 23 cm lange pik. Den er banke hård. Jeg lægger mig ned foran dig. Du sætter dig på knæ og sætter din stive pik mod mit stramme røvhul. Du presser, men jeg er for stram. Du rækker ud efter din taske hvor du har en lille overraskelse med til mig. Du trækker en dildo frem. Du slikker på den så den bliver våd og sætter den ved mit røvhul. Du presser og den glider op. Du begynder at kneppe mig med dildoen. Du sætter dine læber mod min pik og mens du knepper mig i røven med dildoen begynder du at sutte min pik. Jeg ligger og stønner, jeg er liderlig. Jeg kan mærke hvordan mit uprøvede røvhul bliver udvidet hver gang du presser dildoen frem og tilbage. Jeg kan mærke din liderlige mund sutte på min hårde pik. Nu vil du også have lidt fornøjelse og trækker dildoen ud. Du beder mig vende mig om lade mit røvhuld stritte så du kan kneppe mig. Jeg vender mig om. Du ser en dejlig stram røv, klar til din stive pik. Du sætter den mod mit røvhul og presser. Denne gang glider den ubesværet ind. Du kan mærke min stramme røv omkring din sive pik. Du begynder nu at kneppe mig som jeg aldrig er blevet kneppet før. Jeg sidder på alle fire. Ah, jahh, knep mig, nærmest skriger jeg, knep mig, knep. Du knepper og så kommer du med en kæmpe ladning. Din sperm sprøjter op i min røv. Ah, Yes!, skriger du i nydelse. Efter lidt strækker du dig ud. Jeg vender mig om rejser mig mens du bliver siddende på knæ. Jeg stikker min pik ind i din mund og begynder at kneppe dig i munden. Jeg kommer lynhurtigt med sprøjt dybt ned i halsen på dig. Jeg ligger mig ned på sengen et øjeblik for at nyde det der lige er sket. Du går ud og tager et bad. Da du kommer ud igen er jeg væk. Men du har min email. Så måske vi kan mødes igen.

Indsendt af ADE

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *