De unge piger

Oprettet den 3. maj 2013

Der var nu gået en lille måndes tid siden Lene havde været her, og jeg var godt liderlig efter noget ungt kød. Min kone var ikke så dårlig til at bolle, men jeg savnede alligevel den overlegne følelse af at have underkastet og nærmest voldtaget en lille pige. Men desværre var der lange udsigter til at konen skulle være hjemmefra et par dage.

Jeg spekulerede på om jeg skulle leje et hotelværelse så jeg kunne bolle Lene og Lotte igen, men det virkede lidt risikabelt, så jeg besluttede at benytte bilen. Jeg sendte Lene en mail, hvor jeg foreslog hende at hun og Lotte kunne møde mig inde ved Scala, hvor vi mødtes første gang.

Få timer efter lå svaret i min hot mailbox, som jer havde oprettet for at konen ikke skulle se min mail ved en fejltagelse. Genialt!

Hej John, vi vil gerne møde dig igen, hvornår kan du ? Jeg har fået mobiltelefon, vil du ringe til mig.
Kærlig hilsen Lene
Knus fra Lotte

Alene det at de svarede gav mig stådreng. Jeg gik ned i kælderen hvor jeg havde en telefon på værkstedet. Hurtigt trykkede jeg nummeret. “Hej det er Lene!” hendes stemme bragte straks liderlige minder frem. Med lidt grødet stemme svarede jeg “Hej Lene, det er John, hvordan går det, der Lotte der ?”. “Ja vi er her begge!” svarede Lene. “Kan vi mødes i aften, vi mangler begge lidt lommepenge ?” det var Lottes stemme, hun havde taget over. “Hej Lotte hvad siger I til kl. 8 foran indgangen til Cirkusbygningen, så kommer jeg og samler jer op ?”. “Det er en aftale, vi ses, hej hej.” Inden jeg kunne svare, havde hun lagt på.

Hvordan skulle jeg slippe hjemmefra ?, det var lørdag og klokken var 17.00, så jeg kunne ikke sige at jeg skulle på arbejde ?. Problemet løste sig selv. Min kones veninde Jette, ville komme til aftenskaffe. Hun der en rigtig snakkemaskine, og min kone ved godt at jeg dårlig kan holde hende ud. “Hvorfor går du ikke i biografen, så slipper du for at høre på os?” sagde hun. “God idé, det gør jeg !”. Yes problemet var løst, bar hun ikke opdagede at jeg gik rundt med stiv pik i bukserne. “Skal vi ikke elske før hun kommer, jeg gider nok ikke i aften, når Jette er gået ?” sagde min kone. “OK lad os komme i gang !” sagde jeg. Vi gik i bad og ind i soveværelset. Min pik havde været stiv lige siden jeg havde talt med Lotte og Lene. “Du er nok liderlig i dag !” sagde Vivi, som min kone hed.

Hun lagde sig på sengen og spredte benene. Hun var nu en flot steg, i betragtning af at hun var 43 år. Slank og med små flade bryster, der hang lidt, men ikke meget. Jeg tog hendes hovedpude og lagde ind under hendes numse, så jeg kunne komme til at slikke hendes glatbarberede fisse, samtidig med at jeg fingerkneppede hende. Spyt og kussesafter blandedes og løb ned mod numsehullet. Hun havde et dejligt røvhul, og jeg måtte altid lige stikke en finger inden for. Hun vred sig og stønnede, hendes orgasme kom hurtigt. “Ahhh, det var dejligt !” sagde hun, læg dig på ryggen, nu er det din tur!”.

Hun satte sig på knæ mellem mine ben, og tog min stive pik i munden. Jeg elsker at kunne se, når pikken forsvinder dybet ind i hendes mund. Hun gabte helt op, og langsomt sænkede hun hovedet helt ned over min tykke pik, den gled helt ned i halsen på hende. Hun kørte pikke ud og ind et par gange, så måtte hun have luft, Hun kiggede op på mig og smilede “Er det godt ?” sagde hun, uden at vente på svar tog hun igen om pikken og slugte den helt til roden,. Hold kæft hvor er hun god i en seng, jeg fik helt dårlig samvittighed over at jeg om et par timer ville være hende utro med et par mindreårige piger. Jeg begyndte at ånde tungere. “Du må ikke komme endnu!” sagde Vivi, og rejste sig op så hun stod med et ben på begge sider af mine hofter. Jeg kunne se lige op i hendes lyserøde skede. Skamlæberne var svulmet helt op. Og langsomt satte hun sig på hug, så min store tykke pik gled op i skeden, uden modstand overhovedet. Hun var ellers ret snæver, men når hun er så liderlig, bliver skeden helt sovset og glat som en skøjtebane, smurt ind i brun sæbe. Jeg klemte om hendes små bryster mens hun red på mig. Pludselig stoppede hun kneppebevægelserne og trak pikken ud. Øv, hvad nu, nåede jeg lige at tænke. Så bøjede hun pikken et par centimeter bagud, så den var ud for numsehullet. Langsomt satte hun sig igen. Normalt er det mig der tager initiativet til analsex, så jeg var overrasket over at det nu var hende der startede.

Hun pressede for at få pikken inden for, men hun var for snæver. Jeg havde jo bare haft en enkelt finger oppe i hende, da jeg slikkede hende, så hun var slet ikke udvidet nok. Hun tog om pikken og førte den forbi skedeåbningen, så der blev fedtet ind i kussesaften, og derefter tilbage og pressede igen mod ringmusklen. Hun nærmest sad med hele sin vægt på min pik, og pludselig gled pikken igennem ringmusklens modstand, og helt i bund, alle 23 centimeter, da hun ikke nåede at tage fra. Hele hendes vægt pressede pikken i bund. “Aaaavvvvvv” stønnede hun. “Det var lidt for hurtigt, lig stille til jeg har vænnet mig til den !” sagde hun. Langsomt begyndte hun at hæve sig op igen, så jeg kunne se min tykke pik glide ud af hendes dejlige stramme numsehul. Snart gled den ubesværet, og Vivi genoptog sin knepperytme. Hun sad ret op. Jeg holdt om hendes balder med begge hænder og nærmes løftede hendes ende op og ned. Med fingrene bag om hendes ryg, kunne jeg mærke min pik glide ind og ud af endetarmen. Det var det mest liderligste jeg vidste. Jeg drejede Vivi rundt, så hun sad med ryggen til mig, uden at pikken gled ud.

Jeg elsker at se på min egen pik, mens den kører ud og ind af hendes endetarm. Vivi bøjede sig fremover, ned mod mine fødder, så jeg havde et perfekt udkig til røvhullet, Vivi vidste godt hvad jeg kunne lide. Jeg greb om hendes hofter og vuggede dem op og ned. Samtidig stak Vivi en hånd ind mellem mine ben og klemte på mine nosser. Der kunne ikke vare længe før jeg måtte sprøjte min sperm op i hendes endetarm. Jeg tog om min fedtede pik og klemte sammen om den, så det kun var hovedet der gik ind og ud af min kones stramme røvhul. Forsigtig pressede jeg pegefingeren op langs skaftet af min pik, og ind i røvhullet. “Åååååå, det er godt !!!” sukkede Vivi. Jeg havde ikke regnet med at hun kunne lide at blive blokket ud på den måde, det var første gang jeg havde prøvet at have både pikken og en finger oppe i tarmen på hende samtidig. Jeg rettede langefingeren ud, og nu var der 2 fingre plus min tykke pik oppe i endetarmen. Vivi overtog rytmen, og pumpede vildt op og ned mens hun fik orgasme igen.

Det var ellers sjældent hun kunne komme to gange efter hinanden. Så måtte jeg over give mig, jeg trak mine fingre ud, og pressede pikken helt i bund. Nosserne snurrede, og sæden skød op i endetarmen på min kone. Sprøjt efter sprøjt pressedes sig ud. Vivi trak sig ud, og vendte sig om. Hun tog om min pik og onanerede de sidste dråber sæd ud af min ømme pik. “Hun smilede og kiggede på mig. ” Nåhh? så kan det være du ikke boller udenom i aften, din liderlige tyr!” sagde hun . Jeg kunne mærke jeg blev rød i hovedet, havde hun luret mig. “Nej der går nok et par dage før jeg kan igen !” løj jeg.

Klokken var nu ved at være 7, og vi fik begge travlt, der var nu kun en time til Vivis veninde kom, og til at jeg skulle møde Lotte og Lene. Hurtig ud i bad, for satan hvor var jeg øm i pikken og nosserne, Vivi havde klemt lidt rigeligt, bare jeg nu kunne få rejsning, når jeg var sammen med de unge piger. (forsætter)

Indsendt af  John

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *