Den frække hyggestund

Oprettet den 9. april 2013

Vi er hos din mor, for jeg er på besøg hos dig. Om aftenen har vi siddet og snakket med din mor og din stedfar, de var temmelig nysgerrige. Efter at have snakket i nogle timer og have set nyheder, beslutter vi to, at vi vil gå i seng. Vi siger godnat til dine forældre og går ind på dit værelse.

Inde på dit værelse begynder vi, at kysse hinanden – langsomt og blidt – mens vi klæder hinanden af. Du har en sort stropbluse på, med en sort bh indenunder, sorte trusser og røde bukser. Jeg har en turkisgrøn skjorte på, grå/sorte boxershorts og sorte bukser.

Jeg trækker stropperne på din stropbluse ned, sammen med stropperne på din bh. Samtidig løsner du knapperne i min skjorte, trækker den op af bukserne og lader så hånden glide ind under skjorten, mens du kærtegner min brystkasse og mave.

Jeg afbryder vores kys, og begynder at nappe dig blidt på halsen – du bøjer dit hoved bagud, for at give mig mere plads. Mens jeg kærtegner dit venstre bryst, løsner jeg med den anden hånd, din bh og tager den af dig. Din stropbluse har jeg trukket helt ned over armene, så den sidder nede ved din mave.

Jeg glider langsomt ned på knæ og trækker et vådt spor af kys ned over dine bryster og din mave. Så begynder jeg at løsne dine bukser, knapper dem langsomt op, og lyner ned. Du lader dine fingre glide rundt i mit hår, mens jeg trækker dine bukser ned, og da jeg får dem helt ned til anklerne, løfter du dine fødder og træder ud af bukserne. Nu rejser jeg mig op, så du kan klæde mig af. Du skubber min skjorte ned over skuldrene, knapper manchetknapperne op og trækker skjorten af mig.

Du kysser mig på halsen og lader munden glide ned over min brystkasse – du slikker mine brystvorter, og napper blidt i dem, hvilket får mig til at gyse. Du kigger op på mig og smiler, og glider langsomt ned på knæ, mens du kysser min mave. Du ligger nu helt på knæ og løsner min livrem, du kigger op på mig, med et sexet smil, og knapper så mine bukser op, og trækker dem hurtigt ned. Jeg løfter mine fødder og træder ud af bukserne. Du begynder at kysse mine ankler, og lader munden glide op ad benene, mens du kysser mine ben. Da du når op til mine boxershorts, lægger jeg mine hænder på dine skuldre og stopper dig.

Du kigger op på mig, med et meget sjofelt grin og trækker så mine boxershorts ned. Du lægger dine hænder omkring min pik, og kysser pikhovedet. Du lader din tunge cirkle på spidsen med små lette bevægelser, som er lige ved at få mig til at komme. Du tager min pik i munden og begynder at sutte og slikke på den, som om der ikke var andet i verdenen end dig og min pik. Du holder fast om roden med din venstre hånd, mens du lægger den anden hånd på pikken. Du nærmest malker min pik med hånden mens du sutter og slikker den med velbehagelige lyde.

Mens du sutter min pik, lader jeg mine hænder glide rundt i dit hår, og jeg begynder at bevæge hofterne frem og tilbage, så min pik kan glide langt ned i din hals. Vi sætter begge hurtigt tempoet op, og jeg kan mærke at jeg er ved at komme. Men det er lidt for tidligt, og jeg stopper dig og trækker min pik ud af munden på dig. Du sukker og forsøger at få pikken ind i munden igen, men jeg trækker dig op at stå og tungekysser dig vildt og inderligt. Din ene hånd glider ned til min pik og bevæger sig langsomt frem og tilbage mens vi står og kysser, og nu er det for meget for mig.

Jeg bryder kysset og bøjer mig lidt ned og flår dine trusser af. Du gisper lidt, og jeg rejser mig hurtigt op igen, og løfter dig op på dit skrivebord. Du spreder benene og jeg stiller mig imellem dem, med min pik strittende lige op i luften. Vi kysser vildt og vi trækker begge vejret hurtigt, så jeg tager fat om min pik og fører den hen til din fisse. Du griber fat om mine hofter og trækker mig helt ind til dig, og idet du gør det glider jeg op i dig. Du stønner højt, da du kan mærke mig oppe i dig, og jeg begynder at bevæge mig.

Jeg har mine hænder på dine hofter og trækker mig næsten helt ud, og banker så hårdt op i dig. Du skriger lidt og jeg fortsætter. Du bevæger dit underliv ind imod mig, vi bevæger os i samme rytme, hurtigere og hurtigere. Vi kan begge mærke, at det har været lang tid siden sidst, og vi nærmer os hurtigt toppen. Jeg stønner højt, mens jeg råboller dig og du siger gispende, at jeg skal fortsætte, at jeg skal kneppe dig hårdere.

Din skede trækker sig sammen om min pik, og jeg kan mærke at jeg snart kommer. Jeg knepper dig nu hårdt og meget brutalt, banker min pik langt op i dig, og du bliver skubbet et par centimeter længere ind på skrivebordet, hvilket gør, at et eller andet falder på gulvet. Jeg ved ikke, hvad det er og vi er faktisk begge ligeglade med det. Du skriger højt og tigger mig om at bruge dig, som du aldrig før er blevet brugt, og det tænder mig vildt.

Jeg borer min pik op i dig, og kommer i tanke om, at vi jo ikke bruger beskyttelse. Jeg spørger dig – mens vi knepper hårdt – om du vil have, at jeg kommer i dig. Du nikker til mig, du kan åbenbart ikke sige noget, og så kommer der et lille skrig fra dig. Din krop ryster ukontrollabel  og din skede malker min pik meget stramt, og nu kan jeg ikke længere holde igen. Jeg brøler højt, og banker min pik helt op i dig og sprøjter min sæd langt op dig, mens jeg håber, at du bliver gravid. Mens vi langsomt begynder at komme ned igen, og de sidste krampetrækninger går gennem vores kroppe, mødes vore munde i et blidt, inderligt kys og vi smiler til hinanden.

Indsendt af Studenten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *