Den frække massør

Oprettet den 10. maj 2013

Det havde været en dårlig dag på arbejdet. Jeg havde fået ondt i ryggen af at sidde i den samme arbejdsstilling hele dagen og tæske løs på tastaturet. Men det hele skulle blive bedre. Jeg skulle i biffen med min kæreste for at se City of Angels. Måske ikke lige min type film, men det kunne jo egentlig gøre lige meget. Det var ikke kun på grund af filmen, jeg skulle i biografen. Det var mindst lige så vigtigt med min kæreste. Så kunne Nicolas Cage og hende Ryan-dullen rende mig et vist sted.

Også derfor tog jeg tidligere fri fra arbejde så jeg lige kunne nå at ligge udstrakt lidt på briksen derhjemme. Jeg vågnede igen i rette tid til at komme ud af døren og stå parat med en bøtte popcorn og 2 cola et kvarter før filmen startede. Men hun var der ikke. Surt. Slukøret gik jeg alene ind i biografen, hvor jeg satte mig og begyndte at spise popcornene, der selvfølgelig var sluppet op allerede inden reklamerne var færdige. I sandhed en pragtfuld dag.

Og filmen var da også ok på en sådan lidt piget måde man manglede bare lige ham der Leo etellerandet, så havde det været fuldendt hvis man altså var en pige.

Pludselig mærkede jeg et par hænder hvile på mine skuldre, der blidt begyndte at massere min ømme ryg.

“Jeg ved, hvad du trænger til”, lød hviskenen i mit øre. Jeg satte mig ret op i stolen så hun bedre kunne komme til. Er du så færdig, hvor var det dejligt. Snart koncentrerede jeg mig ikke længere om filmen, men lukkede øjnene og nød hendes behandling af min ryg.

Før jeg vidste af det var filmen færdig. Jeg husker stadig ikke, hvad der egentlig skete i filmen eller hvad den egentlig sluttede med, men måske lejer jeg den engang på video. Nåmmen jeg inviterede pænt min massør med ind på en nærliggende pub til en øl eller noget. Jeg fik beklaget mig til hende om min mildest talt katastrofale dag. Min afbrænding, mine rygproblemer, som hun havde løst og ikke mindst størrelsen af popcornbøtter.

“Du trænger vist til mere”, sagde hun med et blik i øjnene, der ingenlunde kunne misforstås. Og hun var da egentlig ret tiltalende og uhyre smuk. Der gik i hvert fald ikke lang tid før hun havde bulen i mine bukser under kærlig pleje på vej hjem i taxien.

Næppe var vi kommet inden af hendes dør før hun fik krænget mit tøj af og taget min pik i munden. Vi stod faktisk stadig i hendes entre og jeg kunne mærke en yderst ubehagelig knagerække myre min nyre. Havde hun børn???!!! Ikke, at jeg spildte de helt store tanker på den slags formaliteter. Hun kunne have 15 børn uden at det ville gøre mig noget på det tidspunkt.

Jeg fik hende møvet ind i køkkenet og taget hendes tøj af, mens jeg sørgede for at røre hende overalt på kroppen med hænder såvel som tunge. Mit hoved søgte bestemt mod midten af hendes krop. Jo tættere jeg kom på, jo højere blev hendes støn. Jeg skulle lige til at lade min tunge spille mod hendes kilder, da hun tog fat i mit hår og trak mig op. Hun vendte sig om og lænede sig ind over bordet med spredte ben. En sådan invitation kunne jeg vist ikke få tydeligere og jeg borede hårdt min pik ind i hende og begyndte at bolle hende rytmisk samtidig med, at jeg æltede hendes dejlige bryster.

Efter nogen tid 5 minutter, 10 minutter??? vendte jeg hende om og satte hende om på bordet for atter at føre min pik ind i hende. Vi må have været fuldstændig tabt for omverdenen, for jeg fór op med et sæt, da jeg mærkede en mund om mine nosser. Nedenunder os sad en omkring 25-årig pige, der grådigt suttede på mine nosser, mens hun med en fast hånd holdt fast om roden på min pik. Også min “date”, der i øvrigt hed Sine lagde mærke til hende, da hun begyndte at massere Sines klit. Det var for meget for os begge to og jeg kunne mærke hende trække sig sammen i krampe, da jeg lod min sperm sprøjte oppe i hende.

Men sådan skulle det ikke stoppe, for den nytilkomne skulle da ikke snydes for lidt nydelse. Jeg trak mig derfor ud af Sine og begyndte at slikke den andens kusse, mens jeg lod et par fingre køre ud og ind ad hende. Det var noget hun kunne lide, kunne jeg mærke. Hun var så utrolig våd, at hun dannede en hel plamage på gulvet under os. Og gud, hvor jeg nød det. Smagen af hendes hede kusse og Sines mund, der begyndte at lege med min halvstive pik, der langsomt men sikkert blev stivere igen.

Sine begyndte at dreje sig, så vi i bogstaveligste forstand lå i en trekant. Tredjeparten, hvis kusse jeg havde under behandling, borede sin ene finger op i røven på Sine og begyndte også at slikke kusse. Og Sine var god til at sutte pik. Det var tydeligvis ikke første gang hun gjorde det og der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede mine safter ind i munden på hende.

Efter lidt blev vi enige om at gå ind i soveværelset. Det var begyndt at blive koldt at ligge på flisegulvet i længden. Inde på Sines dobbeltseng fortsatte nattens udskejelser i lang tid. Jeg tror aldrig jeg har kommet så mange gange på en nat før. Da jeg forlod Sines parcelhus var jeg ude af stand til at få stådreng og de næste par dage gjorde det ondt, når jeg fik jern på. Min kæreste fandt aldrig ud af noget og mine trængsler blev fjernet for den nat.

Indsendt af Ole

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *