Den fremmed mand

Oprettet den 19. april 2013

Jeg er en kvinde på 38 år der gerne vil fortælle om en af mine frækkeste oplevelser – En aften hvor jeg lige havde været i bad og smurt min krop ind i velduftende creme gik jeg ind i soveværelset og tog noget let tøj på små trusser og en let overdel som kun lige skjulte mine frække dele af under kroppen. Jeg gik hen til barskabet og blandede mig en god rom i cola så gik jeg hen for at se TV. Jeg havde vel siddet i 1 time da det ringede på døren, jeg var ikke vild med at gå ud og lukke op da jeg var selv, men det blev ved og til sidst gik jeg ud. Uden for døren stod en ung mand på ca. 25 år han spurgte om jeg var interesseret i at købe noget billig tøj det var mode tøj så jeg sagde ja. Han gik med ind i stuen og begyndte at pakke sin kuffert ud og viste mig hvad han havde, jeg blev vild med en kjole og spurgte om jeg måtte prøve den, det var i orden hvis jeg gjorde det inde i stuen Nå skidt det er jo kun en dreng så jeg trak overdelen af og ville til at trække kjolen på men da jeg stod med armene låst fast i kjolen greb han mig om livet og trak mig hen til sofaen tog nogle tørklæder frem fra kufferten og bandt mine hænder og fødder sammen så jeg ikke kunne røre mig jeg gjorde vild modstand men intet hjalp da jeg ville skrige bandt han en klud for munden. Han begyndte at nappe mig i brystvorterne det gjorde ondt men jeg kunne intet gøre, jeg sad næsten nøgen foran en fremmed mand og han bestemte. Pludselig hev han resten af tøjet af mig det blev simpelthen flået i stykker og nu var jeg helt nøgen. Han stillede sig hen foran mig og hev piggen frem slik den og gør det grundig i sagde han, men jeg nægtede så gav han mig en lussing og greb fat om mine kæber og tvang dem fra hinanden han proppede sin store pik ind i munden på mig og begyndte at mund kneppe mig jeg prøvede at bide hvilket kun medførte endnu en knaldende lussing da han blev træt af min mund hev han mine ben fra hinanden og pressede pikken op i min fisse uden at jeg var klar det gjorde ondt da jeg ikke var våd, men følelsen af hans store pik i min fisse gjorde at jeg uden min ville begyndte at blive ophidset. Hans store pik bankede ud og ind i fissen imedens han fortalte mig hvordan sådan en lille luder som mig skulle behandles, pludselig hev han hans godt fedtede pik ud og tvang mig om på maven så vidste jeg hvad der ville ske og det nægtede jeg og begyndte at kæmpe men hans stålgreb holdt mig fast og han tvang hans store fede pik op i mig i et hug min røv føltes som hang den i laser men han blev ved Til min skræk følte jeg at jeg begyndte at nyde det jeg mærkede hvordan safterne drev ned af mine lår. Pludselig tog han hårdt fat i mine bryster og stødte helt i bund og jeg kunne mærke hans sperm pumpe langt op i røven på mig, han faldt sammen over mig imedens hans pik blev slap, jeg troede at det nu var slut, men nej han slæbte mig ud på badeværelset os bandt mig fast liggende på gulvet så stillede han sig hen over mig og overrislede min krop. Det sidste jeg husker var at han sagde. Nu må du jo forklare din mand hvorfor du ligger her med sperm drivende ud af røven dine egne safter ud af fissen og pis over det hele. Derefter gav han mig nogle ordentlige klask i røven så den blev godt rød.

Indsendt af Tine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *