Den fremmed pik

Oprettet den 1. maj 2013

Avisen dumper ind af brevsprækken, jeg tager den med hen til morgenbordet, bladrer den hurtigt i gennem, de sædvanlige lokale nyheder om hvad der er blevet diskuteret på sidste byrådsmøde, fanger ikke min interesse. Lidt mere spændende er det at læse om hvad politiet har måttet rykke ud til dramatisk politijagt gennem byen står der jeg fordyber mig lidt i denne artikel.

Pludselig ser jeg noget i avisen, der får mig til at spærre øjnene op. B & O fjernsyn sælges for kun 1 krone uanset førpris, begrænset antal, kom i god tid står der i annoncen. Mit gamle fjernsyn virker ikke ordentligt mere, nogle gange står billedet og ruller så man bliver helt søsyg af at se på det, så må jeg hen og banke på det for at få billedet til at stå stille. Jeg beslutter at jeg må eje et sådant fjernsyn til 1 krone. Butikken hvor de sælger det, ligger kun 15 minutters gang fra hvor jeg bor, så det er til at overskue.

Jeg bestemmer mig til at tage opstilling foran butikken, aftenen før , at det går løs.

Der står en lang kø, foran døren, jeg stiller mig op bagerst i køen, nogen har medbragt stole og soveposer ja der er også nogle med drømmesenge, selv har jeg bare taget et tæppe med, det er jo sommer.

Ud af øjenkrogen ser jeg at en mand tager opstilling bag mig.

Pludselig mærker jeg et greb om livet bagfra og en stemme tæt ved mit øre siger rør dig ikke din smatso og uden varsel griber han fat om mine bryster og siger du har gode patter.

Jeg kigger mig lidt nervøs omkring er der nogen i køen der har bemærket noget, men tilsyneladende står alle bare og venter på at døren bliver åbnet.

Ved du ikke at kællinger ikke skal gå med bh, snerrer manden bag mig, og før jeg ved af det har han fisket en lille saks frem og klippet mine bh stropper over, derefter flår han bh’en af i et kraftigt ryk og siger mens han bider mig hårdt i øret det var bedre nu har jeg fri adgang til dine patter.

Jeg står helt lammet af skræk, mens han brutalt klemmer om mine bryster og trækker i mine brystvorter, så de bliver helt ømme. Jeg giver mig lidt over den hårde behandling, hold kæft mær lyder det fra den ukendte mand bag mig, det kan du sagtens tåle. Har du trusser på spørger han konverserende i et neutralt tonefald som spurgte han om hvad klokken var. Jeg når ikke at svare ham, før jeg mærker hans hånd komme nedefra og op under min korte nederdel og gribe fat i skridtet med hele hånden, spred benene hvæser han, så jeg kan mærke din fjams.

Jeg mærker noget køligt metal glide hen over mit inderlår, det er saksen som han nu bruger til at klippe mine trusser i stykker med, derefter griber han en lille lok af mine kønshår, og klipper det af med saksen, han tager den afklippede lok i hånden og kigger på den, for derefter at putte den i lommen. Han stiller sig helt tæt op af mig og siger lige ind i mit øre, bøj dig frem og spred så de ben for helvede. Tag min pik frem, uden at vende dig om din møgluder.

Jeg er så bange at jeg ikke tør gøre andet end det han forlanger, jeg rækker begge hænder bagud, og får fat i hans lynlås i hans bukser, som jeg trækker ned med den ene hånd, og med den anden hånd griber jeg fat om hans lem.

Kunne du tænke dig, at få min store pik op i din fisse ? spørger han i samme rolige tonefald som han brugte før, det kunne du sikkert din møgkælling, men først skal du have den i røven, og hvis jeg kan lide at have den oppe i røven på dig, vil jeg måske, kneppe dig lidt i fissen bagefter.

Det gyser i mig ved hans ord, kunne han virkelig finde på det her midt i køen, som svar på mine tanker, mærker jeg hans nu helt stive lem i revnen mellem mine balder bøj dig fremover og svaj i ryggen så jeg kan trænge op i røven på dig, lyder hans kommando igen jeg tør simpelthen ikke andet end at adlyde, han tager fat i mine hofter og presser brutalt sit lem op mellem mine balder det svimler for mig, så ondt gør det, men det anfægter ham ikke på nogen måde, han bliver ved at banke løs med sit lem, mens han med den ene hånd klasker mig i bagdelen og på mine inderlår så de bliver helt røde og svidende.

Svaj så i den ryg er det eneste han siger til mig mens han bruger mig. Pludselig trækker han sig ud af mit bagerste hul, der må glide et lettelsens træk hen over mit ansigt, for han siger straks, jeg er ikke færdig med dit røvhul endnu, men først skal du arbejde lidt for føden.

Vend dig om nu og gå ned på knæ og sut min pik helt ren, den skal helt ind i kæften på dig, jeg åbner forsigtigt min mund lidt op, og straks støder han den ind i min mund, mens han styrer mine bevægelser ved at holde mig i håret. Med sin anden hånd, niver han hårdt i mine brystvorter, mens jeg sutter på ham.

Den går på ham nu, men han beholder stadig sit lem, inde i munden på mig, han giver mig besked på at sluge det hele, uden at jamrer mig.

Han tømmer sig helt i min mund, da jeg vil trække den ud af min mund, tager han hårdt fat i mit hår, mens han siger, hvem har givet dig lov til det, jeg svarer ikke, men åbner lydigt min mund igen, og slikker og sutter igen.

Du er først færdig, når jeg siger til, har du forstået det din mær ? Jeg nikker skræmt fra vid og sans, over den brutale måde han taler til mig på og behandler mig på. Hans lem vokser inde i munden på mig, nu er du snart klar til anden runde han bøjer sig ned til mit øre igen.

Rejs dig op din billige luder, siger han, han får mig op at stå ved trække mig op i mine brystvorter, det gør afsindigt ondt, men han er ligeglad, ude af stand til at tænke, lader jeg ham føre mig væk fra køen, og ind i en nærliggende park, hvor han sætter sig på en bænk, og trækker mig hen over sit skød, så jeg ligger med enden lige i vejret, han trækker brutalt min nederdel op så jeg ligger helt blottet for hans blik, det kan jeg lide at se, en kællingerøv der er dejlig rød, og medtaget, han niver mig hårdt i mine endebalder, lig stille din møgkælling, siger han da jeg vrider mig under hans hårdhændede behandling af mig, selvom jeg prøver lykkedes det ikke for mig at ligge stille, da han også er begyndt at slå mig med sin flade hånd .

Jeg forsøger at vægrer for mig med hænderne, men disse bliver brutalt fjernet af ham, du trænger vist til en ordentlig afstraffelse din so snerrer han, han skubber mig ned fra sit skød, så jeg lander for fødderne af ham, læg dig med røven i vejret, og tænk på hvad jeg vil gøre ved dig kommer det vredt fra ham, træk din bluse op, så dine patter rører ved jorden lyder hans næste kommando.

Han rejser sig fra bænken, og brækker en gren af et træ, han stiller sig foran mit hoved, og giver mig besked, på at løfte mit hoved, så jeg kan se den gren han står med i hånden, hvad tror du den skal bruges til ? spørger han blidt, men øjnene er bestemt ikke blide, men derimod meget hårde og ikke til at spøge med, imens han taler lader han spidsen af grenen strejfe mine brystvorter, som øjeblikkelig trækker sig sammen, ved denne behandling, han trykker til på vorten, og nyder det smertenstræk der glider hen over mit ansigt.

Kunne du lide at have pikken oppe i røven før, forhører han sig i et neutralt tonefald, mens han lader grenen svirpe hen over mine meget ømme bryster, jeg spurgte dig om noget luder, det lykkedes mig at fremstamme et nej, da han nu er gået over til at slå mig direkte mellem mine ben, er det vanskeligt at tale almindeligt. Dette svar gør ham meget gal, det er bare ærgerligt, for jeg vil pule dig i røven lige så tit jeg ønsker det, er det forstået ? ja får jeg fremstønnet, mellem de slag, der rammer mine balder og lår og mellem mine ben.

Nu har du vist fået nok, siger han og smider grenen fra sig. Han stiller sig bagved mig med bøjede knæ, og uden yderlig varsel trænger han ind i min kusse, som han straks giver sig til at kneppe voldsomt og hårdt, mens han kalder mig for luder og møgkælling. Da han er lige ved at komme trækker han sig ud, og stiller sig lige foran mit ansigt, og lader hans sæd flyde ud over mit ansigt, da han er tømt tørrer han sit lem af i min nederdel, og klapper mig hårdt i enden.

Han forsvinder hurtigt af stien, tilbage ligger jeg dybt chokeret, og med en brændende fornemmelse i hele kroppen, orgasmen gennemryster min krop, aldrig før er jeg blevet så ydmyget og tilfredsstillet på en gang.

Indsendt af Gitte A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *