Den hede fredag

Oprettet den 11. april 2013

Det hele startede en kedelig fredag eftermiddag oppe i skolen. Vi havde biologi, hvor læreren forklarede om samleje. Jeg sad og kedede mig, idet mit blik pludselig lagde mærke til pigen overfor. Hun var en dejlig smuk pige, med mørkt hår og store bryster. Den dag sad hun i meget korte shorts, hvor jeg næsten kunne se hendes lyserøde g-streng.

Vi så hinanden dybt i øjnene, og hold kæft hvor var hun flot. Jo mere læreren forklarede jo mere tændt blev jeg. Efter små 5 min. måtte jeg gå ud på toilettet for at slappe af. Da jeg lukkede døren og ville sætte mig på lokummet bankede det pludselig på døren. Jeg blev forbavset over at se før omtale Ida foran mig.

Hun spurgte om hun ikke nok måtte benytte toilettet inden mig, og jeg sagde ja. Hun lukkede døren og låste, men desværre var jeg ikke noget ud endnu. Hun begyndte langsomt at tage de små shorts af så hendes dejlige meget små trusser kom frem. Samtidig med at min kalorius begyndte at vokse af dette syn, hev hun sin undertrøje af. Til min store overraskelse havde hun ingen BH på, men allerede utrolig stive brystvorter.

Hun gik hen til mig og gav mig et vildt og hedt kys, hvor hun samtidig begyndte at åbne mine bukser. Hun tog dem af og begyndte at slikke min pik som efterhånden bankede vildt og uhæmmet af begær. Jeg måtte kneppe hende nu. Efter jeg nær var kommet, stoppede hun og forlangte at jeg skulle slikke hende. Jeg lagde hende med glæde ned på det kolde klinkegulv, hev de dejlige trusser af hende og slikkede hele alfabetet i hendes lille barberede kusse. Hun gav kraftige suk og ryk fra sig, imens hendes underliv kørte rundt. Hendes kusse smagte dejligt, og nu måtte jeg simpelthen få min orgasme.

Vi stillede os op og jeg vendte hende om, så hun stod med røven til mig og hænderne på håndvasken. Jeg genkendte en hvis kant fra hendes g-streng efter nogle sol-besøg. Jeg tog mit stive lem og førte det ind i hendes våde vagina. Jeg startede stille og rolig for ikke at komme for hurtigt, hun fik sin første orgasme hurtigt og jeg kunne næsten ikke holde mig. Så jeg satte farten op! Det var dejligt at mærke hendes røv ramme mit underliv ryk efter ryk. Så skete det, hun kom igen. Jeg mærkede hendes fisse stramme sig om min pik og det kunne jeg ikke holde til, så jeg trak mig ud og kom med et kæmpe støn ud over hendes dejlige brune ryg og røv.

Indsendt af Jonas

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *