DEN HOTTE FORENING

Oprettet den 17. april 2013

Der var en opspændt stemning, nærmest som man oplevede juleaften da man var lille. Vi stod i et stort stiligt oppyntet lokale og var i gang med at løfte vores glas for at skåle for min indvielse i “Foreningen”, Jeg var ikke helt klar over, hvad foreningen var, men jeg var blevet inviteret af en af mine undervisere fra universitetet. Hun var, udover at være min vejleder til mit speciale,en pragtfuld kvinde og meget sensuel kvinde på 55 år. Denne kvinde havde inviteret mig til “Foreningen”, hvor hun sagde, at der ville være en række mennesker som ville hjælpe mig med at finde en god stilling, når jeg kom ud, stedet man skulle være, hvis man ønskede, de rigtige kontakter inden for mit fag. Her stod jer så og drak den lidt søde vin, folk smilede venligt.

Dog begyndte jeg at blive en smule døsig. Var det vinen, der allerede virkede?? Det hele summede nu, og ting blev uklare for mine øjne, stemmerne omkring mig bliv slørede, men jeg syntes at høre en kvinde sige at jeg var klar nu. Jeg bemærkede derefter, at jeg blev afklædt og båret op. Jeg ved ikke hvor lang tid der gik, men jeg finder mig selv liggende på et stort mørkt træbord, omkring mig er der tændt et utal af stearinlys, og imellem stearinlysene, i skyggerne ser jeg et væld af nøgne mennesker der står og beskuer mig.

Ud af skyggerne træder en række kvinder. De går hen til der hvor jeg ligger, jeg finder ud af at jeg er bundet fast til bordet. De begynder at rede mit hård, og smøre min nøgne krop ind i velduftende olier. Jeg bemærker at den kvinde der er ved at smøre min pik ind, er min vejleder. Jeg prøver at tale til hende men hun lægger en hånd på min mund og læner sig tæt ind over mig. Hun visker stille ,medens hendes hånd til stadighed massere min pik , at jeg må tie stille, at jeg ikke må ødelægge det hele, hun har gået meget igennem for at få mig med. Jeg vælger at gøre som hun siger, da jeg stadigvæk er svimmel og døsig efter den specielle vin jeg fik. Undrer mig lidt over hvad hun har måttet gå igennem for at få mig til at ligge her.

Pludseligt træder mængden af nøgne kroppe til side og jeg ser at en nøgen kvinde bliver båret ind. Hun er smuk og lysene reflektere i hende nøgne glatte hud. Hun bliver løftet helt hen til bordet hvor hun bliver pladseret siddende over mig. Hun smiler og ligger hele sin krop tæt på min. Hendes ansigt er lige foran mit og hun fortæller mig at hun er bliver givet til mig, når indvielsen er slut. Jeg spørger “hvilken indvielse?”. Hun smiler som svar, tager fat i min hårde pik og placere den mellem hendes ben, og det gibber i hende da jeg glider ind i hendes varme skød.

Jeg mærker at mine hænder er bundet op og jeg placere mine hænder på hårdt på hendes bryster. Hun rider mig, bider mig på halsen, mærker hendes negle trænger ind i min ryg. Jeg holder i hendes hår styrer hendes krop så vores rytme passer ind i hinanden. Vi elsker inderligt og jeg mærker en vidunderlig følelse strømme gennem hele min krop da jeg kommer inden i hende. Jeg mærker hvordan hun fyldes op og bliver endnu mere fugtig og åben.

Hun smiler til mig og spørger om ikke nok jeg vil være sød og slikke hende mellem benene. Det ønsker jeg at gøre med glæde og hun sætter sig over mig så hun samtidigt kan røre med min pik. Jeg spreder hendes skamlæber så jeg kan hende klitoris. Jeg placere let min tunge på den og cirkler pirrende omkring den. Mine hænder røre ved hendes skamlæber, mellem hendes baller og hendes inderlår. Hele hendes skød er vådt og varmt, både på grund hun er ophidset men også på grund af jeg lige havde fået en pragtfuld udløsning. Jeg placeres min ene hånd, mellem hendes lår og stikker tre fingrer ind i hendes kusse samtidigt med en finger legende glider op til hendes anus, hvor jeg lige så stille presser en finger ind i hende, Hendes underliv er nu fyldt op og hun stønner let, mine tunger leger stadig med klitoris og begge mine hænder bevæger sig ind og ud af hende.

Jeg mærker at hendes åndedræt bliver hurtige, hende underliv giver en masse små ryk. Hun placere hendes læber omkring min pik, der igen er blevet stiv, samtidigt med at hun rutineret masserer min pik med hendes fingrer. Vi kommer denne gang samtidigt og hun lægger sig udmattet sit hoved på min lår medens hun lige så stille leger og kæler med min pik, jeg kysser hendes blidt på skamlæber og på hendes og massere blidt hendes baller.

Hun vender sig om, smiler kælent. “Det er kun starten”, siger hun med et frækt smil. Hun kysser mig blidt og rejser sig op. Da hun rejser sig op , bliver jeg atter opmærksom på at jeg omgivet af mennesker der liderligt har stået og betragtet os elske.

Hun rejser sig og går ud af rummet hvor jeg er. Kvinderne kommer atter frem til bordet hvor jeg udmattet ligger. De giver mig bind for øjnene for derefter at rejse mig op.

Jeg ved ikke hvor jeg bliver ført hen men jeg mærker at atter bliver jeg spændt fast. Denne gang så foroverbøjet. Jeg mærker en pludselige en flere hænder overalt på min krop. Hændernes bevægelse er lidt brutale og voldsomme og jeg ved at det er mandehænder der kærtegner hele min krop. Fingre glider rundt, Omkring mine inderlår, på min mave, på min halv, i mit hår. Jeg mærker hvorledes hvordan hænderne mere og mere koncentrere sig om området fra navlen og ned. Et par hænder har begærlig fat i min pik. En anden hånd cirkler kælent omkring mit anus. Pludseligt mærker jeg et ryk da et par fingre bliver boret op i mig. Mens jeg bliver voldsomt kærtegnet af mange hænder. Bliver jeg fingerbollet. Først er det bare en finger der glider ind og ud af mig. Senere kommer der en finger til, Tilsidst er der tre fingrer inde i mig der hastigt glider ind og ud mig. Jeg mærker at jeg bliver yderligt bliver bøjet forover. Og jeg mærker nu en pik foran min mund. Jeg åbner min mund og begærligt begynder at sutte pikken. Jeg mærker at jeg bare skal holde min mund lukket omkring pikken, da den person som har sin pik i min mund selv bevæger sin pik frem og til bage. Jeg mærker nu at mine baller bliver spredt, og et par hænder tager fat i mine hofter, og en pik trænger ind i mig. Det gør i starten ondt men jeg kan ikke protestere da der en pik i min mund. Og jeg mærker at jeg bliver bollet både forfra og bagfra, samtidigt der er en mand der vådt og begærligt suger og slikker min pik.

Pludseligt mærker jeg at pikken inde i min mund eksplodere, og min mund fyldes op. Det smager salt, og jeg får det lige slugt før en ny pik borer sig ind i min mund. Lidt efter mærker jeg at jeg indvendigt fyldes op med varme sæd. Efter dette mærker jeg endnu en pik glide op i mig. Dette forgår et stykke tid hvor jeg i bliver bollet i mund og anus af på så mange mænd. Jeg står tilbage til bage totalt udmattet og med sæden løbende ned af mig. Jeg mærker et par blide læber kysse min krop. Så derefter et andre læber blidt og inderligt kysse min krop. Så mærker jeg atter et utal af bløde og feminine hænder og læber være over alt på min krop. Jeg står oprejst og læner hovedet tilbage og nyder varmen fra alle hænderne, læberne og kroppen der rører mig. Jeg bliver bundet fri, får mit bind væk fra øjnene og ser nu alle de kvinder som kærtegnede min krop. Jeg ser alle slags kvinder. Helt unge, modne, slanke, frodige og slanke kvinder. De kigger alle på mig med et fræk smil. En af dem fører over til en seng hvor der en kvinde fast spændt, og med bind for øjnene. Jeg lægger mig ned over hende kysser hende på nakken. En kvinde tager derefter fat i min pik og fører den ind i den fastspænde kvinde. Det giver et gib i hende da jeg lige så stille glider ind i hende. De andre kvinder står først og kigger på men begynder lige så langsomt at røre og kysse os begge to. De spænder hende op og en moden kraftig kvinde ligger sig ned på ryggen. En anden kvinder giver kvinden som jeg lige har været inde i, et halsbånd på. Halsbåndet bliver givet til kvinden der ligger på ryggen. Hun trækker kvinden ned mellem hendes lår. Hun forstår og begynder at slikke den kraftige kvinde. Medens kvinden ligger og slikker den kraftige kvinde, kigger jeg på hendes numse. Jeg lægger min hånd på den og massere den. Derefter sætter jeg mig bag hende og trænger ind i varme kusse, medens hun stadigt genarbejder den kraftige kvinde med sin tunge.

Jeg leger med hende klitoris medens jeg trænger hurtigt ind og ud af hende indre. Hun kommer hurtigt. Jeg bliver inde i hendes så jeg kan mærkes hendes sammentrækninger omkring min pik. Den kraftige kvinde bemærker at men hun bliver færdig men med et fast greb i halsbåndet tvinger hun hende til at fortsætte. Hele orgiet fortsætter timer frem. Forvirret og træt kommer jeg senere hjem til min lejlighed. Kaster mig udmattet i min sofa tænder for fjernsynet, men ser det ikke ligger bare lidt og døser og mærke en velvære i min krop.

Pludseligt mærker jeg et hurtigt kys på min kind og par varme arme om min hals. Jeg bliver først meget forskrækket da jeg absolut regnede med at være alene i min lejlighed. “Hej søde” hører jeg. Jeg ser at det er pige den pige jeg fik “givet” i “Foreningen”. Forvirret over at se hende og over hvordan hun er kommet ind, kan jeg ikke andet end at måbe.” Du skal ikke sige noget” ,siger hun medens medens hun sætter sig over mig. Hun kysser mig og jeg kysser hende. Vi smiler og griner og snakker. Tiden går og jeg spørger om hun vil blive. Hun svarer at det havde hun regnet med. Vi trækker langsomt tøjet af hinanden, trækker gardiner for og udenfor –på gaden fortsætter hverdagen som intet var hændt.

Indsendt af Pedro

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *