Den liderlige moster

Oprettet den 17. april 2013

Da jeg var 15 år tilbragte jeg en uge af min ferie hos min moster i Jylland. Det skyldtes at mine forældre skulle en uge til USA. På forretningsrejse. Derfor kunne jeg ikke komme med. Dengang var min moster 32 år, lærerinde, fraskilt og uden børn. Jeg havde aldrig opfattet min moster som en kvinde med et aktivt sex-liv.

I min teenager univers var hun som alle andre over 20 år ældgammel. Men lad mig begynde fra starten. Jeg var som sagt på ferie hos min moster. Den uge var det rigtig sommer i Danmark. Næsten som i år. Moster og jeg havde tilbragt hele dagen på stranden. Vi badede, spillede bold og tog solbad. Jeg havde også hjulpet hende med at smøre sololie på ryggen, hvor hun ikke selv kunne komme til. Jeg var ikke upåvirket af denne situation, men heldigvis havde moster så megen finfølelse at hun ikke kommenterede den bule jeg havde fået i badebukserne. Da jeg var færdig med at smøre hende ind, skyndte jeg mig at finde det nærmeste toilet. Her onanerede jeg mens jeg tænkte på dejlig mosters krop var. Tanken fik mig hurtigt til at sprøjte. Da jeg kom tilbage kiggede moster undersøgende på mig. Smilede, men sagde ikke noget. Aftenen tilbragte vi med at se TV og spille kort. Eftermiddagens episode på stranden blev ikke berørt. Omkring midnat sagde vi godnat til hinanden. Jeg havde fået rådighed over et gæsteværelse mens moster selvfølgelig havde sit eget soveværelse. Jeg børstede tænder, vaskede hænder og gik i seng. Jeg faldt hurtigt i søvn. Den nat vågnede jeg ved, at moster lod sig glide ned i min seng. Jeg kunne mærke hun var nøgen. Jeg lod som jeg sov. Forsigtigt lagde hun en hånd på mit lem. Kærtegnede det blidt. Jeg forsøgte at lade som ingenting, men det kunne ikke undgå at gøre indvirkning på mig. Jeg fik en vældig rejsning. Uden et ord førte jeg mine hænder op til hendes bryster. Hendes brystvorter var hårde og stive. Hun prøvede at presse mit lem ind imellem sine lår . Jeg kunne mærke hun var våd mellem lårene. Langsomt begyndte mit lem at gnide på hendes klitoris. Den var hård og stiv, og lidt efter mærkede jeg at hun fik udløsning, og samtidig gik den også på mig. Mens jeg stadig lod som jeg sov rejste hun sig og forlod værelset. Vi var begge lidt generte dagen efter, men ingen nævnte et ord om nattens hændelser og vi tilbragte endnu en dag på stranden, og aftenen med at hygge os foran TV indtil det var sengetid.

Jeg skyndte mig i seng. Jeg havde taget mine underbukser af og lå med en ordentlig stådreng. Jeg håbede moster ville besøge mig igen i nat. Så ville jeg ikke lade som om jeg sov. Moster kom ikke. Da jeg havde ventet en halv time stod jeg op og listede hen til hendes soveværelse. Døren stod på klem. Moster lå i sengen. Uden dyne, nok på grund af varmen . Hun var kun iført en lille natkjole. Hun sov, tror jeg nok. Forsigtigt, for ikke at vække hende, lagde mig i dobbeltsengen ved siden af hende.. Mit lem var hårdt. Jeg begyndte at presse det ind mellem hendes lår, men natkjolen var i vejen. Da jeg prøvede at trække den op, opdagede jeg, at hun faktisk prøvede at hjælpe mig lidt. I hvert fald gjorde hun intet for at forhindre det, og da den sad oppe på livet af hende, prøvede jeg igen at få pikken ind imellem lårene på hende.

Først klemte hun lårene lidt sammen, men den var nu så våd på spidsen, at den gled ind mellem hendes lår alligevel. Hun løftede det ene ben, og pikken fik mere plads. Pikken gled ind mellem skamlæberne og ramte hendes klitoris. Hun pressede sig mod mig og pludselig fik jeg udløsning. Sæden sprøjtede op mellem os og løb ned af hendes mave og lår. Det var måske længe siden, hun havde mærket en pik mellem benene for nu var hun tændt for alvor. Hun rejste sig, trak natkjolen af og lagde sig ned igen. Nu vidste jeg at hun ikke sov. Hun var helt klar over hvad der foregik. Hun var ligeglad med at vi var i familie. Ligeglad med at jeg kun var en dreng. Vi lå front imod hinanden og hun tog pikken og legede med den. Det varede ikke længe før, den stod igen. Hun kørte forhuden frem og tilbage med sin ene hånd.

Jeg krammede hendes bryster med mine hænder. Jeg kunne mærke hun var liderlig. Besat af begær. Her var ingen kys og kram, kun lidenskab, kun krav om pik her og nu ! Hun lagde sig på ryggen og trak mig ned over sig. Hendes lår var vidt spredt, og hun førte min stive pik ind i sin skede. Hun tog mig om bagdelen og pressede mig længere op i sig. Hun brugte sine skedemuskler og klemte og malkede mig. Det var første gang, jeg var rigtig i seng med en kvinde. Så jeg holdt ikke længe. Jeg pressede ekstra på, og det begyndte at rykke i pikken, og i det samme sprøjtede jeg min sæd ud i lange sprøjt. Et øjeblik lå vi stille, så ville jeg mig trække mig ud, men hun holdt fast i mig. Hun havde ikke fået udløsning og ville have mere. Have mere pik. Have mere stiv pik i den varme, drivvåde fisse. Hun slog benene op om nakken på mig, og jeg begyndte igen at vokse. Nu startede et forrygende samleje. Sammen fik vi den ene orgasme efter den anden, og vi nød det ud over alle grænser. Hun klynkede, stønnede og skreg. Af fryd. Hun tiggede mig om at elske hende hårdt. Tiggede om at få min stive pik helt i bund i sin kusse. Hun fik mig vendt om så jeg lå ryggen. Hun skrævede over mig. Sænkede sin fisse ned over min pik. Lænede sig bagover mens hendes kusse hidsigt hamrede op og ned på min pik. Til sidst kom vi begge i en kæmpe eksplosion. Hun sank sammen over mig. Helt udmattet, tilfredsstillet, ganske som jeg var det.

Resten af ferien sov jeg i mosters soveværelse. Det vil sige, det blev ikke til så meget søvn, men jeg lærte meget af hende. Men det er en helt anden historie. Vi har altid beholdt dette som en hemmelighed mellem os og ingen i familien har mistanke om at jeg i den uge sørgede for at moster fik tilfredsstillet sit næsten umættelige behov.

Indsendt af ANDY

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *