Den lille pige er liderlig

Oprettet den 10. april 2013

Hvis du var her nu så ville jeg sætte mig på skødet af dig. Tæt op ad dig. Du ville kunne mærke mit bryst presset ind mod dit. Min ene arm i et fast tag omkring dig med hånden på vej op ad din ryg. Den finder ind under din trøje. Du kan mærke mine negle mod din hud mens jeg kører hånden opad. Den anden hånd kører op langs din nakke og igennem dit hår. Jeg tager bestemt fast i dit hår, så jeg har kontrol over dit hoved. Presser det ind mod mit og kysser dig, så du mærker det helt ned i tæerne.

Tager min hånd ind under din trøje foran. Mærker din hårde brystkasse. Den anden hånd kommer også ind under. Kører begge ud mod hver af dine brede skuldre. Forsøger at lukke hænderne omkring dine overarme. Kører dem ned foran, ned på siderne af din overkrop. Du gyser ved berøringen. Jeg løfter din trøje op over hovedet.
Bukker mig ned over dit maveskind. Uhmmm du har sådan en dejlig mave. Kysser din navle. Bevæger mig hele vejen op…over brystkassen og rundt..op langs din hals, finder dit øre. Nu hører du mit åndedrag og fornemmer hvor meget lyst jeg har til dig. Jeg tager min bluse af, så du kan mærke mine bryster mod dit. Sutter på din øreflip, suger den til mig. Jeg holder dine hænder fast og kysser dig lidenskabeligt. Blødt men krævende. Skubber dig blidt bagover. Holder dig stadig fastspændt med flettede fingre. Løsner langsomt mit greb og kører hænderne ned af dine arme, mens munden bevæger sig nedad. Du mærker mine negle køre mod din hud på indersiden af armene, ned langs siderne, ned over længden, over hoften og frem på forsiden. Mit bryst hviler tungt mod dit skød. Jeg kan mærke hvor hård du er, mens jeg langsomt føler at jeg bliver hævet op fra dig. Jeg presser nu mere imod, bruger resten af overkroppen til hjælp. Du bliver stadig sværere for mig at holde nede. Så nu bevæger jeg mig opad igen. Får fat i dine arme og presser nu mit skød mod dit. Jeg mærker hvordan mit skød dunker mod dit. Ligesom vores hurtige hjerteslag mod hinanden og tunge støn i vores munde, der kvæles af kyssene. Jeg forsøger at ligge mig ovenpå dit skød lige der hvor det gør allermest godt. Det er svært, for du bevæger dig hele tiden. Jeg kan ikke holde dig nede. Jeg beslutter mig for at gøre noget ved det.

Jeg løsner dine bukser og vupti.. så har du taget dem af. Det gik hurtigt. Jeg griner lidt og driller dig. De skulle bare af i en vis fart. Min nederdel er for længst gledet op. Så det eneste der skiller os er mine små trusser. De er allerede totalt gennemvædet. De generer. Da det er g-strengstrusser sidder de helt oppe mellem mine læber og klemmer min klit. Hmmmm, jeg må vist heller få dem taget af. Tanken når lige at strejfe mig. Nu er du træt af ikke at få lov til at røre. Du rejser dig op og presser mig ned mod sofaen. Kører dine stærke hænder ned over mine hofter. Jeg føler at dine hænder er så store at du har omkring hele bækkenet på mig. Du rykker i mig, så jeg passer i højden af dit skød. Ligger dig tungt oven på mig. Du spørger om du er for tung. Men jeg nyder blot at have hele din vægt ned over mig. Så jeg virkelig mærker dig. Så kan jeg rigtig røre ved dig. Smage dig. Dufte dig. Høre dig. Du tager mig i hænderne. Fletter dem helt sammen og holder mig tæt og hårdt. Jeg bliver endnu mere bevidst om dit nærvær og din nærhed. Især vore skød er meget nære hinanden. Jeg mærker hvor hård du er. Og du presser dig endnu hårdere ned mod mig. Så hårdt at jeg tænker at jeg garanteret har blå mærker på skambenet. Det er lige på grænsen af at det er for hårdt. Du tager fat om mine hænder med een hånd og den anden presser du ind under mig. Nu kan du bedre presse vore skød endnu mere sammen. Jeg spænder helt op imod dig som en flitsbue. Også jeg vil bare så tæt på som muligt. Du lægger dig til rette så du ligger helt op ad min klit og min hule. Jeg vikler mine ben sammen så jeg spænder helt omkring dig. Mine balder er totalt hårde. Jeg vil bare holde dig fast der. Åhh det er så dejligt når du kører frem og tilbage. Jeg mærker dig så tydeligt. Ihh, hvor godt at jeg er glatbarberet, så jeg kan mærke dig fuldt ud. Du ligger hårdt mod min følsomme klit og så tæt på at du er inde i mig. Så hvis jeg nu bare lige….. spreder benene lidt og rykker mig få centimeter op ad, så ville du smutte lige ind. Ja, jeg vil flytte på mig. Jeg er bare klar! Jeg vil rykke mig. Så du kan mærke at jeg bare vil have dig nu. Helt oppe i mig. Træng helt op i mig. Pres dig selv i bund. Jeg fletter hurtigt mine ben ud og spreder dem. Rykker mig hurtigt lidt op. Presser mig op mod dig igen. Jeg er fuldstændig klar. Helt åben for dig. Nu skal det bare være !!!

Pludselig griber du hårdt fat i mig. Lægger dine fødder ovenpå mine og holder dem fast. Jeg kan ikke flytte dem. Så vil jeg flytte min krop. Men du har virkelig godt ved mig. Jeg vil tage mine hænder til hjælp og få dig ført ind. Du tager meget hårdt fat i dem. Fletter vore hænder sammen igen. Hvad sker der?? Jeg bliver forskrækket og forundret. Kigger spørgende op på dig. Hvad laver du? Da jeg ser dit ansigt, forstår jeg at det er ?Pay back time?. Nu er det din tur til at pirre mig. Jeg skal ikke lige sådan have lov til at bestemme farten. Du griner og driller mig. ?Nå, du er nok vild i varmen nu, hva?? Jeg forsøger at fedte mig lidt ind. Hvis nu jeg kysser dig rigtig lidenskabeligt. Lige sådan som du elsker det. Så vil du give efter. Jeg strækker hovedet ud efter dig. Men ingen kys. Jeg prøver igen at flytte mig lidt. Og sådan bliver jeg ved længe. Meget længe, synes jeg.! Hele tiden kæler du for mig. Tæt på mit skød. Niver mig i brystvorterne. Av, hvad laver du? Ælter mine bryster. Kører hånden nedad. Uhh, din finger er meget tæt på at trænge ind i mig. Jeg flytter mig febrilsk. Jeg kan snart ikke tage mere. Er jeg ved at blive vanvittig? Så nu er din finger der igen. Og pludselig stikker du den op. Neeeejjjjj. Jeg er ved at gå helt i koma. Og lige så hurtigt er den væk igen. Pludseligt får jeg lov at kysse dig. Jeg kysser dig grådigt. Strækker og strækker mig ud efter dit hoved. Og du fjerner dig igen. Hele tiden har du hårdt ved mig. Holder mine hænder. Og dine ben ligger stadig tungt på mine. Du leger virkelig med min krop…og min hjerne. Jeg vrider mig totalt febrilsk. Jeg er sååå desperat nu. Du ved lige hvor du skal trykke. Gør alt det jeg bedst kan lide. Men når jeg mindst venter det. Og slet, slet ikke nok!! Det kører hele tiden i hjernen på mig: Nu trænger han ind? Nej, nu er han væk igen. Nu kan jeg kysse ham. Nu kan jeg røre ved ham. Nej, hvad laver han? Hvad tænker han? Hvad gør han nu? Jeg ligger bare der og venter og venter. Kæmper og kæmper. Jeg tænker på; Er det mon muligt at komme uden at han er inde i mig? Er det muligt at komme selvom han ikke engang rører ved mig? Hvad sker der? Jeg er hele tiden yderst opmærksom. Jeg ved du har kontrollen. Men jeg ved også at du ikke kan vente for evigt. Og jeg ved helt sikkert, at jeg kan vente endnu kortere tid!! På et tidspunkt må du slippe dit greb. Det er nu jeg ærgrer mig over ikke at have lige så mange kræfter som du. Hov? Slap han taget der lidt? Ja, han gjorde. Jeg får mine hænder fri. Klapper mine hænder i dine balder. Sætter neglene i. Holder dig fast så du ikke smutter igen. Hurtigt presser jeg dig helt op mod mit skød. Får mine ben fri. Vikler dem omkring dig. Som en slange der kvæler sig bytte. YES!!!!! Jeg får dig presset op i mig. Nu får jeg det som jeg vil have det. Jeg går fuldstændigt i ekstase!!!! Jeg mærker den der dejlige velkendte følelse i hele kroppen, der bruser ind over mig!!!

Indsendt af Lone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *