Den yngste mand i firmaet

Oprettet den 10. april 2013

Sidste sommer blev jeg færdig som HH’er. Jeg var heldig at få læreplads i et handelsfirma. Mit firma satsede en del på salg til Rusland og Østeuropa i det hele taget. Kort tid efter jeg var blevet ansat skulle jeg med min salgschef og økonomiansvarlig ud for at forhandle en god aftale hjem. Jeg fik at vide, at meget stod på spil med den aftale, og jeg skulle gøre alt for at få aftalen hjem. Min salgschef Kristian Lund er en rar og venlig mand omkring de 50 og den økonomiansvarlige Carsten Vestergård er en overlegen fyr, der gør lige hvad det passer ham. Han udnytter alle ansatte, hvis han kan komme til det.

Jeg undrede mig lidt over forberedelserne til forhandlingerne. Der blev indkøbt en masse gaver, der blev købt billetter til 8 personer og booket hotelværelser. Jeg spurgte, hvem der mere skulle med fra firmaet, men fik ikke noget svar. Kun at det var godt at medbringe gode gaver. Vi kom til lufthavnen, og Carsten strøg over til en flok piger med billetter. Jeg havde aldrig set dem før, de lignede ikke nogen af dem fra firmaet. De var ret udfordrende klædt.

I den østeuropæiske hovedstad blev vi godt modtaget af en delegation, Lund og Carsten så ret overrasket ud, da delegationen havde fået en ny leder. Jeg hørte Lund spørge, om vi skulle gøre som vi plejede, og det blev der svaret ja til. Pigerne var der, men det var ligesom alle ignorede dem. Jeg vidste ikke rigtig, hvad deres funktion var.

Eftermiddagen var fyldt med hårde forhandlinger. Endelig blev det spisetid. Vi fik en god middag med en masse vin. Efter hovedretten fik vi gaver af vore værter, og de fik gaver af os. Vi fik dessert og meget mere at drikke. Carsten førte en ivrig samtale med sekretæren for delegationen.

Pludselig opdagede jeg, at han blev ligbleg og dernæst ildrød i hovedet. Han kiggede sig hastigt omkring, fik øje på mig, gav tegn til mig, at jeg skulle følge med. Lund fik også et vink og vi strøg op på Carstens hotelværelse. Carsten udbrød: ” For helvede, vi har kun piger med, og den nye leder er bøsse”. Pludselig gik det op for mig, at pigerne var lyse nordiske ludere, der skulle betjene vore værter. Carsten fortsatte: “Han vil have en ung fyr, uden tatoveringer, en fyr der ingen ringe har nogen steder, og fyren må ikke være omskåret og begge nosser skal være der.” “Hvad helvede gør vi?”

Lund lignede et stort spørgsmålstegn. Carsten udbrød pludselig? “Michael, du må hjælpe os. Du er ikke omskåret eller tatoveret, vel. Lad os lige se efter.” Lynhurtigt knappede han mine bukser op, jeg holdt afværgende hænderne frem, men han holdt mine hænder fast. “Lund se lige efter, at han ikke er omskåret og at han har begge nosser.” Lund tøvede lidt, men pludselig trak han ud i mine boxershorts og fiskede min pik frem. Han trak forhuden tilbage og frem, og med den anden hånd mærkede han efter, om jeg havde begge nosser. Carsten slap mine hænder og lynhurtigt, hev han min skjorte op og lod hænderne glide hen over min ryg, mave og balder, medens blikket lynede rundt. “Han har ingen tatoveringer eller ringe, han er også en pæn fyr, ham kan vi godt bruge.” Lund slap min pik og nosser og så bedende på mig. ” Michael, vil du hjælpe os?” “Det betyder meget for firmaet, at vi får den kontrakt hjem. Du skal blive godt betalt.” Jeg var ildrød i hovedet. Det er ikke hver dag ens chef fisker ens pik frem og gnider på den. Tanken om de ekstra penge var ganske rar.
“Jeg frem stammede: “Jeg ved ikke, hvordan jeg gør. Jeg har aldrig været sammen med en mand før.”

Carsten tog fat i min pik. “Knægt for helvede. Du spiller bare hans pik og tager den i munden og patter lidt på den.” “Sådan”, sagde han, og så hev og gned han voldsomt på min pik.
Pludselig greb Lund ind. “Nej, gør det lidt mere nænsomt. Først smider du tøjet langsomt for ham. Ligesom du ville ønske en pige gjorde for dig. Dernæst gnider du på hans pik uden på bukserne. Åbner langsomt bukserne, gnider igen lidt på pikken uden på underbukserne og til sidst fisker du kalorius ud. Hvis den ikke er stiv endnu, kører du langsomt forhuden helt tilbage og frem, stille og roligt. Når den er helt stiv, tager du den i munder og sutter på den til den sprøjter. Du ruller selvfølgelig et kondom på kalorius.”

Jeg tøvede lidt. Så fik jeg en ganske god idé til at få skovlen under Carsten.”Lad mig prøve det på Carsten”. Carsten slog afværgende ud med hånden. Men Lund så ud til at bifalde idéen. Jeg knappede Carstens bukser op og tog fat i hans pik og gned langsomt på den. Pikken var ikke ret stor, men lidt arbejde fik den til at vokse i min hånd. Lund hentede et kondom på badeværelset og hjalp med at rulle det på. Jeg begyndte at sutte på pikhovedet. Lund kom med gode råd: “Prøv at få den helt ned i halsen, medens du sutter på den.” “Ja, helt i bund og tilbage igen. Jeg mærkede, at det rykkede i pikken og pludselig var kondomet helt fyldt med hvidt sperm. Lund roste mig og sagde, at hvis jeg fortsatte på den måde var kontrakten hjemme. Han foreslog et hurtigt bad. Carsten så lidt slukøret ud og det blev ikke mindre da Lund, kommenterende sagde til Carsten: “Så stor en kæft, til så lille en pik, med så meget sperm.” Jeg fik hurtig badet klaret, Carsten havde fået bukser på igen og sammen gik vi ned til vore værten. I mellemtiden var pigerne blevet placeret bagerst i lokalet. Lund klappede i hænderne, holdt en lille tale og sagde, at han havde en overraskelse til gæsterne. De vidste alle hvad overraskelsen gik ud på. De sad bare og ventede på, hvordan Lund ville takle at lederen var bøsse. Lund sagde, at lederen skulle fordele overraskelsen til medarbejderne, og at han havde sørget for at lederen fik en hjælper til arbejdet. Jeg blev bedt om at gå over til lederen. Jeg gik over til ham og lagde min hånd på hans skulder. Jeg skulle nu holde lederen for øjnene. Lund pegede på en af vore gæster. Lederen skulle sige et nummer når Lund sagde nu.

Lund pegede på medarbejderne efter tur og talte nummeret blandt pigerne, så de var fordelt, og to og to forlod de lokalet. Da alle var væk, fjernede jeg hænderne, og Lund sagde til lederen: “Din gave står ved dig.” “Et stort smil bredte sig over hans mund. Han råbte: “Vidunderlige danskere” ” I er værd at lave forretninger med.”
Han trak af med mig. Oppe på mit værelse, trak han mig helt ind til sig, gav mig et kæmpe knus og kyssede mig over hele ansigtet og gav mig et enormt tunge kys. Hans tunge gled pirrende rundt på mine læber. Som en anden pakke blev jeg pakket op. Han slikkede mig overalt på kroppen, først overkroppen, slikkede og nulrede mine brystvorter. Masserede min mave og slikkede navlehullet. Så knappede han mine bukser op. Det var ligesom han ville vente med det bedste til sidst. Mine lår blev masseret, jeg vidste ikke jeg var så følsom på indersiden af lårene.

Han vendte mig om på maven og trak mine bokser shorts ned. Balderne fik en vældig tur. Han trak balderne fra hinanden og jeg mærkede en finger undersøge mit bagerste hul. Han sluttede med et par små bløde klask på balderne. Nu vendte han mig om igen. Klemte lidt på pikken uden på tøjet, den var blevet halvstiv ved situationen. Langsomt trak han bukserne af mig. Hans hænder gled med små cirkelbevægelser rundt på maven og ned mod kønshårene, Han kommenterede farven på mine kønshår og sagde, at den var flot. Det havde jeg aldrig overvejet. Nu dristede han sig til at tage fat om pikken. Den anden hånd fandt nosserne og klemte blidt på dem. Han trak lidt forsigtig forhuden tilbage og frem igen. Det var næsten som om han skulle undersøge hvordan sådan en tingest fungerede. Det var han nu ikke længe om at finde frem til.

Han gjorde tegn til mig, at jeg skulle hjælpe ham at få tøjet af. Han var godt behåret på hele kroppen, men havde en utrolig lang pik Jeg huskede Lunds råd og tog ved pikken og gned langsomt og dvælende frem og tilbage på pikken. Han satte sig på en stol og tog mig på skødet, som om vi skulle ride ranke. Han spredte benene lidt, det betød at han med den ene hånd havde fat i min pik og med den anden kunne klemme lidt på nosserne og ind i mellem have en finger i midt bagerste hul. Jeg fortsatte med at spille hans pik. Han kyssede mig flere gange. Et nænsomt og meget pirrende kys. Jeg blev lagt på knæerne. Jeg tror han havde stor lyst til pule mig, men var godt klar over, at det havde jeg aldrig prøvet. Han stak pikken ind mellem mine ben og samlede benene. Jeg mærkede hans pikhoved mod mine nosser. Han lavede kneppebevægelser og greb fat i min pik, som han spillede frem og tilbage. Pludselig kunne jeg ikke holde mig mere. I lange seje sprøjt stod spermen ud af min pik. Han var rimelig tilfreds ved situationen. Han tog nu mine hænder og førte dem til hans pik. Jeg huskede Lunds råd. Langsomme træk på pikken. Jeg tog kondomet, jeg havde fået af Lund og rullede det ned over pikken. Jeg lod tungen køre i små bevægelser over pikhovedet, samtidig med at jeg spillede på pikken. Efter at jeg havde slugt den helt flere gange, mærkede jeg små ryk i pikken og spermen vældede ud i kondomet. Udmattet væltede vi begge om på sengen og faldt i søvn.

Jeg vågnede næste morgen ved at nogen strøg hånden over min bare krop. Jeg lå på maven og hånden gled ned over mine balder flere gange op ad ryggen og ned og dvælende på mine balder.

Jeg vendte mig om og så ind i Lunds rare og venlige ansigt. Han spurgte bekymret til, hvordan jeg havde det. Havde jeg lidt nogen overlast? Jeg svarede smilende, at jeg overhovedet ikke havde lidt nogen overlast og at det havde været dejligt. “Fik denne her også noget ud af det”, sagde han og greb min pik. “Kom du, spermede du?” Jeg svarede bekræftende til begge dele.

Han fortalte, at Carsten var temmelig sur. Han havde regnet med, at den ledige luder var til ham. Han havde også fået hende med, men han kunne overhovedet ikke få pikken stiv. Om det var fordi han havde drukket for meget, eller fordi jeg havde suttet ham vidste Lund ikke. Hun var blevet sur og var forsvundet med en af tjenerne på hotellet. Medens Lund fortalte mig alt dette, havde han hele tiden leget med min pik og spillet på den. Den var efterhånden blevet ganske stiv. Han sagde sådan lidt sørgmodig at alle havde vist fået noget i går aftes undtagen ham.

Jeg spurgte ham: “Vil du da gerne havde at jeg spiller og sutter din pik?” Han så helt overrasket ud. “Vil du da det? “Ja selvfølgelig”, svarede jeg. “Du har jo fortalt mig, hvordan jeg skal gøre.” Jeg knappede og lynede bukserne op. Tog lidt på pikken uden på underbukserne. Han havde hvide underbukser på. Jeg tog også dem af. Sikke et par nosser han var udstyret med, jeg kunne ikke lade være med at mærke på dem og klemme dem lidt. Jeg tog fat i hans pik og kørte langsomt forhuden frem og tilbage over pikhovedet. Han lå og nød behandlingen. Han lå på ryggen på sengen og jeg sad splitter nøgen ved hans side og spillede hans pik. Hans hånd kælede med min pik, og kælede min mave.

Lunds mave var en lille topmave og jeg har ingen fedt på maven. Måske drømte han om, da han havde en flad mave. Jeg overvejede, om jeg også ville få en lille topmave. Jeg satte farten op på mine håndbevægelser samtidig med, at jeg klemte blidt på hans nosser. Resultatet udeblev ikke, pikken sprøjtede en god portion sovs op ad maven på Lund.

Vi blev badet og spiste derefter morgenmad. Forhandlingerne fortsatte den formiddag. Det var ligesom der var sket en ændring i forhandlingsklimaet. Delegationen var utrolig forhandlingsvenlig. Aftalen kom rimelig hurtig i hus. Vi afsluttede med at spise frokost sammen.
I lufthavnen var lederen med for at tage afsked med os. I Østeuropa er det skik at også mændene giver hinanden knus. Carsten så helt trekantet ud, da lederen gav ham et langt og varmt kæmpeknus.

Jeg fik også knus, ledsaget af et par klap i rumpen. Lund fik besked på, snart at vende tilbage og medbringe “vor unge ven”, som han kaldte mig. Godt hjemvendt fik jeg en lønseddel af en størrelse jeg aldrig havde modtaget før, med strenge ordrer til ikke at fortælle størrelsen til Carsten.

Indsendt af Sparebøssen

En kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *