Det Tyrkiske badehus

Oprettet den 10. april 2013

Det tyrkiske badehus var gammelt og nedslidt. Den gamle mand i receptionen på det lille hotel hvor jeg boede i Istanbul havde forklaret mig vejen derhen. Jeg stod nu foran en stor bygning i den gamle bydel. Den tunge dør knirkede da jeg skubbede den op, og jeg kom ind i en lang mørk gang hvor luften var kølig og fugtig i modsætning til den støvede tunge varme udenfor. Der var mennesketomt på dette tidspunkt midt på dagen, og jeg gik langsomt ned af gangen og kiggede ind af dørene som jeg passerede mens jeg ledte efter nogen som kunne vise mig rundt. Det første rum var et stort toilet hvor kummerne stod i en række ned langs den bageste væg. Der var ingen vægge imellem kummerne. Rummet lå i halvmørke bag de lukkede persienner og væggene var som i gangen beton som en gang havde været malet grønne, men malingen var nu skallet af næsten overalt. Det næste rum lignede toilettet fuldstændig, men i stedet for toiletkummer stod der nogle store murede badekar op mod væggen i begge sider af rummet. Jeg fortsatte ned af gangen og i det næste rum jeg kom til sad der en mand bag et stort skrivebord tæt ved døren. Han var en stor fyr iklædt hvid t-shirt og jeg kunne se hans hvide bukser og sko under skrivebordet. Han kiggede op da jeg rømmede mig og sagde noget på tyrkisk. Hen slog over i engelsk inden jeg nåede at sige noget og spurgte om han kunne hjælpe med noget. Han kunne tydeligt se at jeg ikke var tyrkisk da jeg er lyshåret og dem er der ikke mange af i Istanbul.

Jeg er en høj muskuløs fyr på 35. Jeg sagde at jeg havde fået anbefalet dette badehus og gerne ville have bad og massage. Han rejste sig og bad mig at følge med. Jeg fulgte ham ned af gangen og ind i et omklædningsrum. Han bad mig tage tøjet af herinde og bagefter komme ned for enden af gangen hvor badet lå. Han gav mig et håndklæde og forlod rummet. Jeg gik hen til et lille skab som hang på væggen og begyndte at tage tøjet af. Jeg trak min t-shirt af og derefter mine shorts. Jeg stod nu i underbukser og overvejede om jeg skulle smide dem også men besluttede at beholde dem på. Derefter gik jeg ned af gangen og kom ind i et meget stort rum hvor der i midten var et stort bassin med dampende varmt vand. Manden som havde taget imod mig kom imod mig og pegede på mine underbukser og sagde at jeg ikke måtte havde dem på i badet. Jeg gik hen til en bænk og trak underbukserne af og gik hen til bassinkanten. Da jeg vendte hovedet så jeg at manden sad på en bænk for enden af rummet og så over på mig. Jeg satte mig på kanten af bassinet og stak fødderne ned i det varme vand. Det må have været mindst 40 grader varmt, og jeg tøvede lidt inden jeg hoppede ned i vandet. Vandet gik mig til lidt over taljen og jeg lagde mig på ryggen og nød fornemmelsen af at ligge nøgen i det varme vand. Jeg kunne se at manden havde rejst sig og at han gik rundt og samlede nogle håndklæder sammen. Han gik forbi mig nogle gange og jeg betragtede ham nærmere. Han var som sagt en stor fyr, ikke tyk men muskuløs. Hans alder var vanskelig at bestemme men jeg vil tro at han var først i trediverne. Hans sorte hår var kortklippet. Jeg lå stille på ryggen i vandet, og varmen fik mig til at døse hen. Jeg sprang lidt op i forskrækkelse da jeg hørte manden tale til mig. Jeg så mig rundt og kunne ikke se ham, men da han igen talte hørte jeg at stemmen kom bag fra. Jeg vendte mig rundt i vandet og så at manden stod i vandet nogle meter fra mig.

“Kom her over så vil jeg vaske dig med svampen” sagde han mens han holdt en svamp i hånden. Han stod med bar overkrop og jeg kunne skimte det øverste af et par hvide shorts under vandoverfladen. Han bad mig stå med ryggen mod ham ved bassinkanten og så begyndte han at vaske min ryg med lange kraftige bevægelser. Jeg holdt fast i kanten af bassinet for ikke at falde forover.

Han fortsatte lidt efter med at vaske mine ben under vandet, og da jeg vendte mit hoved kunne jeg se at han var gået ned i knæ og at han nu kun havde hovedet over vandet mens ham gned svampen op og ned af mine ben. Han skubbede let til indersiden af mit ene ben og jeg spredte dem lidt mere for at give ham plads til at vaske indersiden. Han kørte svampen helt op i mit skridt og så helt ned til mine fødder. Frem og tilbage, og hver gang han kom op til mit skridt kunne jeg mærke at svampen stødte blidt imod mine nosser. Jeg lukkede øjnene og kunne mærke at jeg var ved at blive ophidset af dette her. Shit. tænkte jeg, bare min pik ikke bliver stiv. Så kørte han svampen op og begyndte at vaske mine baller. Han holdt en hånd på min hofte mens han kørte svampen rundt og ved hver nedadgående bevægelse gled svampen ind imellem mine baller. Jeg kunne mærke at han pressede svampen lidt hårdere imod hver gang han var ud for mit røvhul. Så bad mig om at vende mig og jeg vendte mig mod ham og stod med ryggen til bassinkanten. Han havde rejst sig op igen og begyndte at vaske min brystkasse med svampen. Jeg betragtede ham mens han vaskede mig, og lagde nu mærke til hvor stor og muskuløs manden var. Han havde en kæmpe brystkasse og skuldre og arme som en bodybuilder. Hans mave var ikke flad, men bred og fyldig uden at være fed. Han var lidt højere end mig men ikke meget. Jeg kunne se hans shorts under vandet. De var nærmest som et par tynde boxer shorts, og jeg kunne se at det hvide stof sad tæt til hans krop. Jeg så også tydeligt omridset af hans pik igennem stoffet under vandet. Han var nået til min mave og lod svampen glide ned under vandet langs mit ben mens han satte sig på hug foran mig i vandet. Jeg spredte benene lidt igen og kiggede op i loftet mens han lod svampen glide op og ned af mine ben. Igen ramte svampen mine nosser og han strejfede flere gange min pik med bagsiden af hånden. Jeg måtte virkeligt koncentrere mig om at forblive klar i hovedet. Jeg kunne mærke at det rykkede i min pik og vidste at den var ved at blive stiv. Den var stadig under vandet kunne jeg se da jeg kiggede ned, men jeg kunne se at den lå lodret ud lige under vandoverfladen. Lige hen imod ham. Så rejste han sig op og sagde at jeg skulle følge med ham mens han gik hen til bassinkanten og løftede sig op af vandet. Jeg betragtede hans krop mens han gled ud af vandet og så hans brede ryg og de våde gennemsigtige shorts som sad klinet til hans røv. Jeg kom selv ud af vandet og gik hen og tog mine underbukser og håndklædet som jeg hurtigt slog om mine hofter for at skjule min halvstive pik. Jeg fulgte ham hen af gangen og ind i et stort halv mørkt rum magen til de andre som jeg havde kigget ind i tidligere. Midt i rummet stod der fire høje smalle borde, og han gik hen til det ene og bad mig lægge mig op på det. Jeg smed underbukserne på gulvet under bordet og lagde mig op på maven. Jeg havde stadig håndklædet om taljen da jeg mærkede at han hældte en kølig væske ud over min ryg. Han blev med at hælde i en tynd stråle og jeg mærkede at det langsomt gled ned af ryggen og ned på bordet. Så begyndte han at massere olien ud på min ryg, og da han nåede til håndklædet hev han det forsigtigt af mens jeg løftede hoften. Han fortsatte nu med at hælde mere olie ud over mine ben og op på min røv. Jeg kunne mærke at det løb ned imellem mine ben og ned på nosserne. Så begyndte han at massere min ryg. Han tog meget hårdt fat og jeg måtte holde fast i bordkanten over mit hoved. Jeg gled lidt frem og tilbage mens han stod og masserede ryggen i lange strøg. Han gik så op foran mig og fortsatte med at massere mine skuldre. Hans hænder fortsatte igen i lange strøg fra mine skuldre og ned mod hoften. Han stod over mit hoved og lænede sig ned over mig mens hans hænder bevægede sig ned over min ryg. Jeg kiggede op mens jeg lå med hagen mod bordet og så at hans skridt var få centimeter fra mit hoved. Jeg kunne tydeligt se hans pik igennem stoffet i de våde shorts. Han stødte pikken mod bordkanten hver gang han lænede sig ned over mig. Jeg kunne mærke at min pik begyndte at vokse under mig igen. Den var presset ned i bordet, men jeg kunne tydeligt mærke at den voksede hurtigt. Så gik han ned mod mine ben og begyndte at massere dem lige så grundigt. Han stod for enden af bordet ved mine fødder og lod sine hænder glide op og ned at mine ben og lår. Han hev mine ben lidt fra hinanden så han bedre kunne komme til og jeg kunne mærke at mine nosser bevægede sig mens han gjorde det. Min pik lå ned mod nosserne og jeg var sikker på at hovedet stak ud under dem så han kunne se det imellem mine ben. Hans hænder gled op over røven og når han bevægede dem ned igen kunne jeg mærke at han strejfede mine nosser adskillige gange. Han koncentrerede nu massagen om det øverste af mine lår og min røv, og jeg kunne mærke at hans fingre gled ned imellem ballerne hele tiden. Jeg kunne næsten ikke ligge på min pik mere så stiv var den. Hans bevægelser blev nu langsommere mens han fortsatte med at massere imellem lårene, op imellem ballerne hvor hans fingre langsomt kørte over mit hul mens de tøvede et øjeblik inden han fortsatte op til min lænd for så at køre ned imellem mine ben og strejfe mine nosser igen. Næste gang hans fingre gled op imellem mine baller løftede jeg røven lidt i refleks og fingrene stoppede ved mit hul og langsomt begyndte han at massere rundt om det. Jeg stønnede lavt og bevægede underlivet lidt, og jeg mærkede at hans ene finger gled lidt ind i røvhullet. Jeg spredte benene lidt mere og mærkede at fingeren gled længere ind i mig. Jeg vendte hovedet mod ham mens hans finger forsigtigt gled lidt ud og så ind igen endnu dybere. Jeg kunne se at hans pik lå stiv ud til siden i hans shorts. Han gned sit skridt mod kanten af bordet og da han så at jeg stirrede på den tog han sin hånd ned og begyndte at massere den uden på bukserne. Jeg tog min arm ned til siden og rakte ud og rørte ved hans hånd. Han tog sin hånd væk og jeg mærkede nu hans pik igennem det tynde stof. Han fortsatte med at bolle mig med fingeren og kørte den ind så langt han kunne få den. Mens jeg massere hans pik gik han op til mit hoved mens han stadig beholdt fingeren i min røv. Med den anden hånd hev han ned i sine shorts og hans pik sprang frem. Han var meget behåret i skridtet men hans pik stod glat og stiv op i luften. Han tog den hen til mit hoved og mens jeg løftede hovedet lidt kom den hen og rørte ved mine læber. Jeg stak tungen ud mod den og slikkede på det glatte pikhoved. Så åbnede jeg munden og mærkede at den gled langsomt ind. Jeg støttede på albuen mens jeg holdt om hans spændte behårede nosser og slugte hans pik. Den var ikke så lang men meget tyk. Han begyndte at stønne og skubbe underlivet ind mod mig mens jeg suttede. Han smagte ikke af noget først, men jeg kunne nu smage noget let salt. Min næse blev begravet i hans kønsbehåring hver gang pikken gled helt ind i min mund. Så trådte han tilbage og gav mig tegn til at jeg skulle vende mig. Jeg vendte mig hurtigt og min stive pik sprang op og lagde sig op af min mave. Han lænede sig ned og tog den hurtigt i munden og begyndte at sutte grådigt på den. Min pik er både lang og tyk så han havde svært ved at tage den helt ind i munden ret længe af gangen. Han suttede hårdt på mit pikhoved og jeg kunne mærke at der ikke var lang tid tilbage før jeg ville eksplodere. Så slikkede han ned af skaftet og ned til mine nosser mens han spredte mine ben helt ud til siden af bordet. Han gik nu ned til enden af bordet og hev mig ned mod ham i fødderne. Jeg bøjede mine ben og lå nu med spredte ben foran ham. Han begyndte at slikke mine nosser igen og mens han løftede mit underliv lod han sin tunge glide ned imellem mine baller. Han slikkede imellem dem og hans tunge fandt mit røvhul. Han slikkede grådigt mit hul og jeg mærkede hans tunge glide dybt ind i mig. Så tog han om mine hofter og hev mig ned til bordkanten. Han løftede sig lidt op på tæerne og jeg kunne mærke hans pik glide ind imellem mine røvballer. Jeg kunne mærke hans pikhoved presse imod mit hul, og langsomt åbnede jeg mig og hans pik gled ind. Han fortsatte med at presse og jeg mærkede en skarp smerte som hurtigt forsvandt igen. Så begyndte han at bolle hårdere og hans pik gled hurtigt og lettere ind og ud i hurtigere tempo. Han tog om min bankende stive pik og begyndte at spille den hurtigt. Han kastede sit hoved bagover og bollede mig stadig hurtigere mens han stønnede højt. Med ét trak han sig ud og kom op til mit hoved. Han lænede sig ned og kyssede mig blidt på munden og rejste sig så op og begyndte at spille sin pik foran mit hoved. Jeg vendte hovedet mod hans pik og hovedet var nu få centimeter fra min mund. Jeg spillede hurtigt på min pik imens han spillede sin stønnende foran mit ansigt. Med ét brølede han højt og jeg så en tyk stråle sperm sprøjte ud af hans pik. Det ramte mig på læberne og på kinden, og jeg åbnede min mund og det næste sprøjt ramte mig på tungen. Han sprøjtede igen og denne gang ramte det mit bryst. Han pustede og malkede det sidste sperm fra sin pik mens jeg i betagelse havde glemt alt om min egen pik. Inden jeg nåede at tage fat i den havde han sin hånd om den, og lænede sig nu ned og tog den i munden. Han suttede ivrigt på den og efter meget kort tid kunne jeg mærke at jeg var ved at komme. Jeg tog om hans hoved og pressede det længere ned over min pik, og så eksploderede jeg i en kæmpeorgasme. Jeg kunne mærke at spermen sprøjtede ind i hans mund og han slugte grådigt mens jeg lå og vred mig på bordet. Jeg sprøjtede igen og igen, og han suttede mig og holdt min pik i munden i lang tid. Så løftede han hovedet og lænede sig ind over mig og kyssede mig igen. Hans tunge gled ind i min mund og jeg kunne smage min egen sperm. Han masserede min pik blidt mens han kyssede mig længe. Så tog han min hånd og hjalp mig ned af bordet og førte mig ud i et bruserum. Han tændte for vandet og begyndte at vaske mig over det hele. Han vaskede mig grundigt i skridtet og mens jeg lænede mig op af væggen vaskede han mit røvhul med sine fingre. Han vendte mig stadig siddende på hug og slikkede min pik og mine nosser. Så fulgte han mig ind i omklædningsrummet og stod og betragtede mig mens jeg klædte mig på. Til sidst fulgte han mig hen midt i gangen. Han stoppede og lænede sig over og kyssede mig igen og hviskede at han håbede at jeg ville komme forbi i morgen igen. Jeg smilede og sagde at jeg ville komme samme tid som i dag og fortsatte så ned mod døren. Mens jeg åbnede døren så jeg tilbage og han stod nøgen midt i gangen med en hånd løftet som hilsen. Varmen fra gaden ramte mig som en mur, og jeg glædede mig til at komme tilbage til mit tyrkiske badehus dagen efter.

Indsendt af ANDY

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *