Dildoen – nærmest vild af liderlighed

Oprettet den 8. april 2013

Jeg lovede dig at skrive, og det gør jeg så. Jeg har flere gode online venner, som jeg skriver til og chatter med i ny og næ. Især en af dem, har jeg kendt længe, og vi har jævnligt nogle meget spændende og ophidsende online samtaler.

Under en af dem, en formiddag, fandt vi på, at jeg i min middags pause skulle køre hen til en butik ikke så langt herfra, og købe en lille tyk dildo, som jeg kunne sidde og hygge mig med på arbejde.

Jeg sidder alene på et kontor, men har altid en åben dør ud til et større gangareal, hvor der jævnligt færdes flere kolleger. Det skulle altså kunne foregå oppe under kjolen, og stille og roligt. Som sagt så gjort. Jeg fandt en lille tyk dildo, som jeg syntes godt om, den er vel ca. 10 cm. lang, men nok ca. 4 -5 cm i diameter, altså en fyr der kan fornemmes.

Tilbage på kontoret listede jeg på toilettet, oplevelsen ved at have hentet fyren gjorde, at det ikke var særlig vanskeligt at få den på plads. der var smadder vådt, og jeg var faktisk utroligt liderlig, da jeg satte den op. Hev trusserne godt på plads igen, og listede stille, meget stille ind på min plads. Sikken fornemmelse at sidde der. Allerede da jeg satte mig, bredte der sig den vidunderlige fornemmelse i mit underliv, som fremkommer, hver gang jeg bliver fyldt godt og grundigt ud. Jeg havde heldigvis ikke særligt meget at lave den dag, og telefonen var næsten tavs. Jeg sad og ordnede nogle småting, og rykkede numsen lidt frem og tilbage på stolen, for rigtigt at mærke min tykke ven. Vidunderlig fræk og liderlig fornemmelse. Jeg var sikker på, at der var så vådt, at hvis jeg rejste mig, ville den dumpe ud, hvis ikke trusserne kunne holde den på plads. Det var meget svært at sidde stille.

Da jeg havde siddet sådan og “arbejdet” i en times tid, kaldte jeg op til min ven på hans BBS. Til alt held var han hjemme, og havde tid til en snak. Jeg fortalte ham om mit ny indkøb, sad stadig og vuggede lidt, og havde den største lyst til at liste en hånd op og kæle for min lille tap, men diskret måtte jeg jo være, så jeg blev bare mere og mere liderlig, ikke mindst fordi han fortalte, at han sad og gned sin stive pik, og nød at vide, hvad jeg havde mellem benene.

Vi snakkede længe på den måde, og jeg var nærmest vild af liderlighed.
Da det var ved at være fyraften, sluttede vi, men forinden havde vi aftalt, at vi nu begge ville onanere hver for sig, men tænke på hinanden samtidig. Jeg listede nok engang forsigtigt ud på toilettet, og dildoen nærmest faldt ud af sig selv, da jeg trak trusserne ned. En himmelsk følelse. Jeg stak den ind igen, og legede lidt med at køre den langsomt frem og tilbage over min klit en tid, men så blev det for meget.

Jeg bøjede mig ind over håndvasken, slog kjolen op om livet og steg ud af trusserne, for rigtigt at kunne sprede benene. Mine fingre søgte min plaskvåde og lidt ømme fisse, og lindrede ved deres kølighed. Jeg fandt min kilder, og lod forsigtigt en vædet pegepinger glide henover den.
Det var tæt på, men jeg skulle jo være stille, så jeg tog et håndklæde ned fra krogen, og foldede det sammen, og stoppede det i munden, så jeg kunne bide sammen om det, når jeg kom.
Der gik ikke 5 minutter. en let gniden over klitoris med en våd finger, og tankerne flyvende rundt mellem vilde og liderlige oplevelse og ord, fik mig lynhurtigt til at komme. Jeg knækkede helt sammen i knæene, bed hårdt i håndklædet, og følte en rystelse løbe gennem hele min krop, jeg var nær besvimet mit på toiletgulvet.

Ved en kraftanstrengelse holdt jeg mig på benene, det sortnede for mine øjne, og der gik flere minutter før jeg kunne stå uden støtte. Jeg pøsede lidt koldt vand i ansigtet, samlede trusserne op, og så mig selv i spejlet. Det kunne ikke ses direkte, men helt klar tror jeg ikke jeg var, da jeg listede ind på plads igen, og gemte min tykke ven i skuffen, til en forhåbentlig snarlig gentagelse af succesen.

Indsendt af dildo lover

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *