Drøm eller virkelighed

Oprettet den 29. april 2013

Jeg var alene en tur i skoven. Jeg nød det gode vejr. Det var vel omkring 30 grader, og jeg havde en ganske tynd sommerkjole på og ingen trusser. Jeg fandt en lysning i skoven og satte mig i det bløde græs. Løsnede mit lange lyse hårfra hestehalen. Tog en kold flaske hvidvin fra den medbragte madkurv, åbnede den og skænkede et glas op. Nippede en lille tår af den brusende kolde vin. Tog en sandwich frem og spiste den. Mens jeg sad der og spiste min mad og drak noget vin, hørte jeg ikke andet en fuglenes kvidren og nød stilheden. Nød solens varme stråler, som bagte på min krop. Jeg tog min kjole af for at ligge mig og solbade og regnede ikke med at blive opdaget i mit Eva kostume. Lagde mig igen i det bløde græs og nød solen varme stråler på min nøgne krop. Jeg må være faldet hen, for pludselig hørte jeg en gren knække, og noget der puslede rundt i skovbunden.. tog min kjole op foran mig og så til min overraskelse et rådyr som spankulerede rundt ganske få meter fra mig. Et flot dyr. Men dyret fik øje på mig og løb væk. Jeg lagde min kjole på græsset, fandt sololien frem, og begyndte at smøre mine ben ind i den velduftende creme. Først mine fødder så op til knæet, så låret og indersiden af låret, strejfede min ny barberede kusse, op over maven, mine bryster fik en ekstra omgang, og mine vorte blev helt stive. Mens jeg lå og smurte min krop ind i sololie fantaserede jeg på, at det var en flot mand, som kærtegnede min krop og mine bryster. Hans store varme hænder skulle glide over min krop, kramme mine bryster, slikke i min navle og slikke min kusse. Mens jeg fantaserede om en mands hænder på min krop, gled mine egne hænder rundt på min krop, den ene gled ned til min våde kusse, og den anden krammede mine bryster. Havde ikke lagt mærke til, at jeg stønnede højt, så alle i nærheden kunne høre det. Jeg var helt i min egen verden. Pludselig mærkede jeg noget, der strejfede mine ben. Kiggede op. Der stod en GUD. En flot fyr på omkring de 32-33 år, med verdens største pik. Den strittede lige ud i luften. Hold op et dejligt syn. Han sagde ikke noget, han lagde sig bare imellem mine ben og begyndte at slikke min våde kusse, han stak tungen langt op i mit hul, og slikkede min klit stille og roligt, han slikkede mine lår, han slikkede igen min klit og mit hul, han slikkede mit bagerste hul.. Åååhhhhhhhh.. han pressede en finger om i min kusse og kneppede mig med sin finger, han slikkede igen min klit…han pressede nu sin våde finger op i røven på mig, og gud hvor var jeg tæt på at komme. For første gang sagde han noget. “Vend dig og læg dig på alle fire”. Jeg gjorde som han sagde.. lå der på alle fire.. og ventede.. Han satte sig på knæ bagved mig og placerede sin pik foran min kusseindgang, og en to tre så stødte han i bund. Troede virkelig, den ramte langt oppe i halsen, men nød det vildt. Han kneppede mig med lange seje stød.. han vidste virkelig, hvad han skulle. Han pressede en finger op i min røv og så 2 fingre..så tre fingre…så hev han pikken ud og stak den langt op i min røv. Han kneppede mig forsigtigt, samtidig kælede hans store hænder mine bryster… jeg stønnede højt… jeg nød det i fulde drag… Åhhhhhhhhh…. åhhhhhhhhhhhhh……

Hans bevægelser blev hurtigere og hurtigere… han kneppede min røv vildere og vildere, hans nosser bankede mod min våde kusse…. han pustede og stønnede liderligt.Han nød det…. Jeg nød det… Så kom nådestødet… han bankede sin stive pik langt, langt op i min røv…han sprøjtede sine varme dråber langt op i mig…. han prustede og stønnede, og da hans sidste dråber var sendt op i min røv, trak han sin pik ud.

Han vendte mig om på ryggen og begyndte at slikke mig ren… jeg nød hans tunge som først “rensede” min fisse, så gled den ind og ud af mit kussehul, og så slikkede han mit røvhul, han gjorde godt rent efter sig. Ingen kroge blev glemt eller overset. Jeg var nu ved at blive sindssyg af liderlighed, jeg kunne ikke ligge stille, han slikkede nu min klit, og jeg kom i den kraftigste orgasme, jeg nogensinde har haft, min krop stod i en bue og gennemrystede hele min krop, min mund udstødte et skrig, jeg så sol, måne og stjerner og var helt i orgasmens verden. “Så er det din tur til at gøre rent”, sagde GUDEN til mig. Han lagde sig på ryggen, og jeg lagde mig på alle fire med røven lige i vejret og begyndte at bearbejde hans halvstive pik. Jeg slikkede længe hans nosser, så slikkede jeg hans pikhoved, han udstødte nogle små suk, jeg slugte hans pik til roden og lod tungen massere hans stive lem. Jeg begyndte at pumpe hans store pik, hans nosser var igen blevet hårde, og hans pik stor og tyk igen.

“Hvad f… er du for en møg tæve, du har fandeme gjort min pik stor og stiv igen.

Nu skal du få pik, som du aldrig har fået pik før, din lille luder.” Han rejste sig og gik hen og tog sin livrem, og sin skjorte. Han bandt mine arme fast til en stor tyk gren som hang over os.

Han bandt for mine øjne med min kjole, så jeg intet kunne se. Jeg stod der med armene ud til siden, bundet, og meget liderlig. “Vent her din lille luder, så skal du snart få pik, som du aldrig har fået før.” Der blev helt stille… jeg ventede længe, syntes jeg, og jo længere jeg ventede, jo mere liderlig blev jeg. Pludselig hørte jeg nogen komme igennem skoven, lyden kom nærmere og nærmere.. så kunne jeg fornemme en, der åndede mig i nakken.. “Hvem der?” spurgte jeg. Ingen svarede.. så mærkede jeg et par hænder på mine bryster, en anden hånd i min våde fisse, og så en pik nær min røv….og en pik foran min kusse …Mine arme blev løsnet, og jeg blev “sat” oven på en pik, den gled langt op i min kusse ..en anden satte sig bag mig og pressede sin pik op i min røv.. Åhhhhhhhhhhhhhhh …. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jeg begyndte at ride den ene pik, og den anden pik kneppede min røv…
Pludselig mærker jeg en pik foran min mund.. jeg åbner og begynder at sutte pikken i min mund… Ååååhhhhhhhh jeg er i himlen. Min røv er helt fyldt op med pik, min kusser er fyldt op, og min mund er fyldt med det dejligste pik… UHM….

Åååååååhhhhhhhhh som på klokkeslæt fyrede de alle tre deres sæd af.. min røv bliver fyldt, min kusse bliver fyldt, og min mund bliver fyldt også kommer jeg i en mega orgasme… kan slet ikke klare alle de pikke og al den sæd….. Deres pikke bliver trukket ud… og jeg vælter om på det bløde græs…. og falder ind i min egen verden…. Da jeg vågner er jeg helt alene… mon det var en drøm eller ???????????? Rejser mig og drikker det vidste vin, tager min kjole på og pakker sammen…
På vej ud af skoven sidder der tre flotte muskuløse fyre… og hilser venligt på mig.

Indsendt af Lotte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *