Drømmen gik i opfyldelse

Oprettet den 10. april 2013

Når man har en seksuel lyst til at prøve grænser af så må enten drømme om det eller prøve om drømmen kan ‘bærer’. Leve den ud. Det er lettere sagt end gjort. Hvis man fx er gift hvad gør man så?

Jeg havde forskellige kontaktannoncer her og der til min e-mail. Der kom en del svar, men det skulle foregå hos personen da jeg er gift. Et af dem kom fra Ham. Han skrev at han også var gift og havde de samme lyster som jeg. Det kunne heller ikke være hjemme hos Ham, men han havde et sted. På en sær måde så var der noget mystisk og frækt i svaret og jeg svarede tilbage. Han skrev tilbage cirka hvor stedet var og det var nært min bopæl. På den måde kunne jeg slippe hjemmefra et par timer uden nogen fik mistanke herom. Stedet var uden ved Volden i Glostrup. Gammelt militær område med bunkers og ‘hemmelige’ gange. Vi aftalte en lørdag klokken 13. Jeg skulle kører til en bestemt sted, følge de små tøjstykker som var bundet til træerne. Jeg gjorde dette og kom til en stor jernport. Der var mørkt derinde da døren blev åbent. Det knagede og piv da jeg lukkede porten. Et lille fyrfad lyst oplyste et skilt hvorpå der stod at jeg skulle sætte jernslåen for igen. Dette gjorde jeg. Et lys mere inde i mørket kunne svagt skimtes jeg gik derhen. Der var et skilt, hvor der stod at jeg skulle tage alt tøjet af. Var det gas? Skulle jeg virkelig gøre dette? Hvem ville se mig? En flok unger eller. Alt mit tøj kom af og blev lagt ned i en sort plastsæk ved siden. Jeg beholdt mine sko på. Gik ganske stille nærmere ind i mørket, som var svagt oplyst af fyrfadslys. Pludselig stod jeg i et rum hvor der højt oppe var ‘dagslys’ indad nogle mørke ruder. En stemme lød: Gå hen i hjørnet og stå med hovedet uden du kan se”. Stemmen var med en ‘hård’ stemme. Jeg adlød. Kunne hører nogle trin bag mig: Tag hænderne op over hovedet’. Et par håndjern klappede omkring mine håndled. En hue blev presset over mit hovedet. Der var et hul til munden. Ellers kunne jeg intet se. ‘Gå herover’. Jeg prøvede at gå over mod stemmen. Det var svært med håndjern på. Da jeg troede jeg var derover stod jeg stille. Intet skete. Jeg prøvede at dreje mig for at opfange lyde eller andet. Det kom et lysglimt og et til. Stadigvæk stilhed. Pludselig fik jeg et rap bagi. Jeg piv højlydt. Ikke fordi det gjorde ondt, men fordi jeg blev forskrækket. ‘Op med hænderne’. Jeg rakte mine hænder op med håndjernene. De blev fastgjort til et reb som blev hivet op. Jeg kunne intet gøre! Jeg var prisgivet og hel i Hans vold. Jeg fik flere bank. Denne gang med et sammenrullet avis. Det var dejligt! Lys igen. Han måtte åbenbart fotografere mig. Der var nu stille og intet skete. Jeg var liderlig og det bankede i pikken. Bare han ville lege med den! Jeg kunne hører Han var tæt på mig. Lige bag mig. Mine ben var spredte. Hans krop kom tæt på mig. Hans stive pik kom igennem mine spredte ben. Jeg skyndte mig at samle benene. For at holde på Hans pik. Den gled frem og tilbage mellem mine lår. Hans hænder krøb op af min krop. Kærtegnede mig. Bare Han ville give min pik et par ryk. Jeg bevægede mig lidt frem og tilbage. Hans hoved var tæt på mit. Hans ånde kunne jeg mærke. Han bed i min skulder og lod tungen kører op mod mit øre.  Jeg bevægede mig hurtige frem og tilbage og stønnede. Hans hænder var på mine brystvorter. Han nev i dem. ‘Jae, dejlig’ . Hørte jeg mig selv sige. Hans hænder gled ned til min pik som fik et par omgange. ‘Ja, jaa mere’. Jeg var helt væk. Han trak sig væk. Hans hænder kærtegnede min bagdel. Da fik jeg 10 slag ikke hårde, men alligevel som de kunne mærkes. Alle slag med flad hånd. Mine hænder blev løsnet og kunne komme ned. ‘Lig dig på hug’. Jeg gjorde øjeblikkeligt. ‘Åben munden’. Han pressede sin pik ind i munden på mig. Den havde gummi på som aftalt. Hans hænder holdt mit hovedet, mens han kørte pikke frem og tilbage. ‘ Jae, nue’ Han kom. Jeg kunne mærke dette igennem gummiet. Han trak sig væk fra mig. Der gik lidt tid så mærkede jeg Hans hænder som førte mig hen til en stol. ‘Sæt dig’. Jeg gjorde det og mærkede nu at han spillede min pik af. Der gik ikke langt tid så skød jeg min ladning af. Den ramte min ene skulder. Jeg mærkede det løb ned af min skulder. ‘Så langt’. ‘Rejs dig’. Han førte mig hen til hjørnet og tog håndjernene og huen af mig. ‘Tag dit tøj på og gå ‘.

Jeg gjorde det og var snart uden for porten og gik hen til bilen. Aldrig havde jeg oplevet noget lignede. Det var svært at fattet det, der var sket.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *