Drømmen om Sex

Oprettet den 3. maj 2013

Jeg er en ung fyr på 17. Jeg har længe søgt efter en erfaren kvinde som ville indvige mig i erotikken magiske verden. Så en dag lykkedes det. Det hele starter en dag hvor vores nabo ringer. De skulle lave udestue så de skulle have flyttet nogle bjælker. Klokken er 11:00 om formiddagen og jeg beslutter mig for at gå der over. Mine forældre og mine 2 søskende var heller ikke hjemme, så jeg havde ikke andet at lave. Da jeg kommer der over kunne jeg ikke høre nogen i haven selv om de skulle være i gang nu. Nå, men jeg banker på døren for at høre om vi skulle starte. Da der ikke var nogen der åbnede gik jeg selvfølgelig bare ind. Det plejer jeg at gøre. Da jeg kommer ind i bryggerset kan jeg ikke høre Chris eller nogle af de andre drenge. Men det kunne jo være de var ovre hos Natalie deres kusine. Nå, men jeg banker på uden at få svar. Jeg åbner døren for at sige hallo men standser ved lyden af nynnen. Jeg åbner døren helt og råber “hallo!” uden reaktion. Jeg følger stille lyden ind i køkkenet og videre ud i gangen. Så hører jeg at det er Henriette vores nabos kone der nynner. Jeg ser døren stå på klem og jeg lister mig lydløst hen tilhende i døren. Jeg er ved at få et chok da jeg ser vores nabo sidde i hendes badekar splitternøgen og sæber sig ind. Jeg kikker i et par minutter da hun begynder at bevæge sine hænder nedad hendes mave. Hun begynder at stønne blidt. Jeg begyndte at få en dårlig smag i munden da jeg mærker min pik rumstere. Det var jo forkert at stå og belure sin nabo. Så jeg lister ud i deres have igen. Jeg arbejder kun i ca. 5min da jeg ser hende gå gennem stuen.
Hun er iført en løsthængende badekåbe. Da hun ser mig skynder hun sig at dække sig bedre til og gå lige hende mod terrassedøren. Jeg blev smadder nervøs. Hvad hvis hun havde bemærket noget!! Hun åbner døren og siger:
“Er du allerede kommet? Min mand kommer først hjem kl. 14:00.”
“Ja, der var ikke nogen der åbnede døren så jeg gik bare i gang.”
“Det var da dejligt at du gider at starte så tidligt men er du sikker på at de bjælker skal ligge der??” Hun så lidt spørgende ud.
“Nej egentlig ikke jeg prøvede bare at få dem af vejen.” Så spurgte hun mig:
“Jamen hvorfor venter du ikke med at arbejde til min mand kommer hjem?? Jeg giver en sodavand og så kan vi snakke indtil da ikke?”
“Jo” Var det eneste jeg kunne få fremstammet idet mit blik strejfede revnen i hendes kåbe. Jeg gik ind i stuen mens hun gik ud efter en sodavand til os begge.
“Her vil du heller have en sport??”
“Nej det er fint” Svarede jeg selvom jeg ikke kunne lide brugsens appelsinvand.
Hun satte sig skævt op af armlænet i sofaen med benene foldet sammen, Så spurte hun:
“Har du en kæreste??” Jeg er ved at få sodavand galt i halsen, selvom der ikke er nogen grund til det. Jeg hoster lidt og svarer:
“Nej der har jeg ikke lige for tiden.”
“Hvorfor har du ikke det??” Spørger hun lidt drillende.
“Fordi det er ikke det jeg søger lige for tiden.” Svare jeg selvsikkert.
“Hvad søger du??” Spurgte hun. Der gik et sug igennem min mave og sten hårde bule i bukserne.
“Det får du ikke at vide” Svarer jeg lidt genert.
“Jo fortæl nu, jeg siger det ikke til nogen.” Siger hun med en overraskende nysgerrig stemme.
“En lærerinde” Siger jeg lavt. Så lavt at jeg troede at hun ikke ville høre det. Men jo.
“Nå da da du er vist lidt af en frækkert hvad??” Siger hun overrasket.
Jeg bliver kobberrød i hovedet og kigger væk.
“Du behøver ikke være flov det er da en drøm mange unge har.” Siger hun trøstende.
Så spørger hun pludseligt:
“Hvordan skal din lærerinde så være??”
Jeg bliver lidt nervøs fordi jeg altid ville have en der er lige som hende.
“Hun skal være…..” Jeg kikker ned i gulvet og tøver.
“Hvordan?” Spørger hun.
“Som dig…..” Svare jeg lavt igen.
Henriette kikker direkte på mig nu og siger:
“Nå…Det havde jeg ikke regnet med.” Siger hun meget overrasket.
“Jeg må hellere smutte nu” siger jeg og rejser mig.
“Nej, jeg vil gerne snakke med dig” siger hun bedende. Jeg kikker på hende og bliver rød i hovedet igen og sætter mig ned.
“Hvorfor skal hun være ligesom mig??” Spørger hun. “Vent lige lidt jeg henter lige en sodavand mere.”
Jeg havde egentlig lyst til at løbe skrigende ud af døren men min pik var ikke enig med mig.
Hun kommer tilbage med 2 glas og en flaske vin.
“Jeg havde ikke flere sodavand tilbage men du kan da godt lide hvidvin ikke??” Siger hun med en spørgende stemme. Hvorfor lige vin??? spurgte jeg mig selv om.
“Jo da.” Svarer jeg med en usikker stemme.
Vi snakker om alt muligt i en halv times tid og jeg kan mærke jeg bliver mere modig efter et par glas vin.
“Nå…. Hvorfor skulle hun være som mig???” Spørger hun frækt.
“Fordi du er sexet, erfaren og fordi du ikke er bange for at prøve noget nyt.” Svarer jeg hurtigt.
“Og hvor ved du fra at jeg ikke er bange for at prøve noget nyt??” Spørger hun meget sexet.
“For ellers ville du ikke spørge.” Svarer jeg lidt usikkert.
Hun griner lidt og kikker mig lige i øjnene mens hun slikker lidt på kanten af hendes glas. Min pik begynder straks at bevæge sig da jeg høre hende sige:
“Jamen så må vi jo se om du har ret.”
“øhhhhh……” Er det eneste jeg kan få sagt. Henriette bøjer sig
langsomt ned uden at slippe mit blik. Hun sætter sit glas på bordet og ser min bule i bukserne.
“Du ser ud til at kunne trænge til lidt hjælp hvad??”
“Øhhhhh” Siger jeg og bliver rød i hovedet.
“Lad mig hjælpe dig” Siger hun og sætter sin hånd lige oven på bulen som ikke er blevet mindre af berøringen. Jeg stønner lidt da hun begynder at massere min bule. Så knapper hun mine bukser op og hiver min 18 cm. lang pik ud af mine bukser.
“Det var en ordentlig en du har der!” Siger hun og ser liderligt på min pik.
“Jeg er jomfru!” Siger jeg med besvær.
“Hvis du ikke vil så kan jeg bare stoppe.” Siger hun lidt skuffet.
“Nej, endelig ikke.” Siger jeg hurtigt. Jeg røre ved hendes ene bryst og hun giver et ryk af liderlighed.
“Du kommer ikke til at fortryde det.” Siger hun og kikker mig frækt i øjnene.
Hun bøjer sig ned og lukker munden om min pik. Det vare ikke længe før jeg kommer ud i munden på hende.
“ÅHHHHH” Råber jeg mens jeg trykker pikken længere op i hendes mund.
“Nu er det min tur.” Siger hun og rejser sig og tager sin kåbe af. Hun står
lidt og røre ved en glatbarberet fisse. Hun lægger sig på sofaen og spreder sine ben.
“Ved du hvordan man slikker en fisse??” Spørger hun.
“Selvfølgelig” Siger jeg og placere min hånd oven på hendes kusse.
“Åhhh ja” Siger hun og vrikker lidt med hofterne. Jeg bøjer mig ned og lugter til hendes hendes søde duft af fissesafter.
“Slik mig” Siger hun og trækker mit hoved ned på hendes klitoris. Jeg slikker det bedste jeg kan og hun begynder næsten at sprøjte safter ud af fissen.
“Åhhhhhhhhhh….. Ja sådan…..åhhhhhhh!!!!!” Siger hun da jeg stikker spidsen af min finger op i hendes meget våde hul.
“Bliv ved, åhhhhhhh, jeg kommer ÅHHHHHHHH!!!!!” Hun vrider sig helt vildt og pludselig får jeg munden fyldt med safter.
“Det var dejligt det skal du nok blive god til!” Siger hun mens jeg stadig bearbejder hendes kusse med min hånd.
“Se lige dig selv!” siger hun og fniser. “du er smurt ind i fissesaft!”
“Du var også meget våd.” Siger jeg og ser hende lige i øjnene. Nu danser min pik igen og jeg kan ikke lade vær med lige at rette lidt på den.
“Vil du gå hele vejen??” Spurte hun og smilte med et meget sexet smil.
“Gerne!!” Siger jeg og lægger and til et langt tunge kys.
“Nej jeg kysser kun min mand.”
“Ok…” sagde jeg lidt skuffet. Hun bøjer mig bagover så jeg ligger på ryggen i deres sofa.
“Jeg vil have din pik!!!” Siger hun højt og sætter sig oven på mig. Hun stønner lidt da hun trykker min pik ind i hendes skede. Hun er utrolig varm og våd så da min pik først er kommet ind glider den hurtigt helt i bund hvor hun sidder stille i 1 minut af bar nydelse.
“Åhhhh hvor er den er stor!” siger hun Med lukkede øjne og begynder at bevæge sig rytmisk op og ned. Sådan fortsætter vi i 10 min. da jeg er ved at komme.
“Jeg kommer!!” Siger jeg men bliver lidt skuffet da hun trækker sig tilbage. Jeg bliver hurtigt glad da jeg ser hun vil have mig bagfra, hun sætter sig på knæ i sofaen og siger:
“Kom i mig bagfra!!” Råber hun mens hun skiller hendes meget våde skamlæber fra hinanden.
“Ok” Siger jeg mens jeg presser min pik op i hendes fisse åbning. Jeg presser min pik helt i bund og begynder at pule hendes fisse hårdt mens jeg holder om hendes mave med min ene arm og lader den anden hånd gnide på hendes klitoris. Jeg mærker hendes fissemuskler trækker sig sammen og hun kommer i en skrigende orgasme. Jeg kunne ikke holde til følelsen så jeg sprøjter en kæmpeladning ind i hendes dybe kusse. Vi falder om på hinanden, mens vi stønner vores orgasme ud i stuen.
“Tak skal du have” Stønner hun mens hun vender sig om og giver mig et mega liderligt tungekys som varede i 2 minutter. Jeg blev lidt chokket. Og kigger hende smilende i øjnene.

Indsendt af Ole

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *