Drømmepigen får sex

Oprettet den 10. maj 2013

Jeg stod under bruseren og lod det varme vand piske ned over min krop, min mand var taget på arbejde, så jeg havde hele formiddagen for mig selv. Jeg lod hænderne glide op og ned af min krop. Brystvorterne var hårde og stive. Jeg stod let skrævende og lod hænderne glide ned over maven og videre ned mellem lårene, jeg bøjede en finger og lod den glide ind i fissen, åh – det kildrede så dejligt. Mens jeg med den ene hånd masserede brysterne, gnubbede jeg klitten med den anden og drømte mig i favnen på en mand. Ikke nødvendigvis ham jeg var gift med, bare en mandekrop uden ansigt, bare en pik. Jeg gik ud og hentede en stor silikone dildo. Mens jeg igen stod under de piskende stråler, lukkede jeg øjnene og lod dildoen glide ind mellem mine læber og suttede lidt på den, lod den så glide ned over brysterne og maven, for at ende mellem mine lår, jeg samlede lårene og lod den glide ind imellem dem og gnide mod fisse og røv. Åh – det var skønt, den var så dejlig blød og varm, jeg spredte lårene og lod den glide op i fissen. Åh – den var dejlig stor og tyk, jeg lod den glide helt i bund og samlede så benene for at holde den på plads, mens jeg masserede brysterne. Jeg lukkede for vandet og smurte mig ind i cremesæbe, mens jeg langsomt flyttede vægten fra den ene fod til den anden, det mærkede som om dildoen vred sig inde i fissen. Jeg lod hænderne glide rundt på min sæbeglatte krop og kærtegnede mig selv. Jeg lod den ene hånd glide bagom og ned mellem ballerne og kunne mærke dildoen sidde fast i fissen, jeg bøjede fingeren og lod spidsen glide op i røven, oh – alle nervespidser samlede sig i mit underliv. Jeg åbnede igen for vandet for at skyllede sæben af og forlod brusekabinen. Jeg trippede rundt med tæt samlede lår, for ikke at tabe dildoen, mens jeg tørrede mig lidt og smed et håndklæde over håret. Åh – jeg havde det så skønt, det kriblede i hele kroppen, jeg ville strække nydelsen så langt som muligt, jeg befandt mig lige under toppen, hvor det er aller dejligst. Jeg lukkede døren op for at gå ind i soveværelset, jeg skulle igennem køkkenet og stuen. Jeg gik lidt rundt i køkkenet, det var så skønt at gå rundt med pikken inde i sig. Det kneb mig at se ud gennem håret og håndklædet, men jeg fandt stuedøren, lukkede den op og gik derind. Jeg kom et par skridt ind da dildoen var ved at falde ud, jeg stillede mig skrævende og proppede den op igen og kunne ikke modstå fristelsen til at køre den ind og ud mens jeg højt stønnende, gik ned i knæ. Pludselig var jeg ved at falde død om af forskrækkelse, da der var en mand der sagde. “Skal jeg ikke hjælpe dig”. Samtidig med at han lagde en stor hånd på min røv og en anden over min egen på dildoen og trykkede den op i mig og begyndte at kneppe mig med den. Jeg rev håndklædet af hovedet og gloede forskrækket på ham, mens jeg stadig stønnede af liderlighed. Jeg så en halvskaldet mand i halvtredserne i arbejdstøj, lige bag ham stod en yngre mand og måbede, mens han holdt på en rulle gulvtæppe. For helvede, jeg havde glemt at de skulle komme og lægge nyt gulvtæppe på i stuen og jeg havde intet hørt, mens jeg stod under bruseren. Hvad skulle jeg gøre? Besvime skrige eller, åh – jeg vidste det, det var forkert overfor min mand, men han fik det aldrig at vide og åh jeg var så liderlig, så jeg blev stående og skræve, mens han pumpede dildoen ind og ud af min fisse. Jeg måtte have rigtig mand.

Jeg fumlede og famlede ved hans bukser og fandt skridtet som jeg gned på og mærkede hans begyndende rejsning. Han kyssede og suttede på mit ene bryst og stønnede hæst.
“Kom her hen og hjælp damen i stedet for at stå og glo”. Manden Jan, lagde tæppet fra sig og kom hen på den anden side af mig og begyndte at gramse på brystet.
“Tag ved her”, sagde manden og nikkede ned mod dildoen. Jan overtog føringen af dildoen, mens den anden febrilsk begyndte at løsne bukserne. Han smed bukser og underbukser og kom hen til mig med en dejlig stor stiv pik i hånden. Åh – ja, jeg skulle have dejlig pik nu, fremmed pik. Han trak mig nu ned på gulvet og lagde mig på ryggen, han trak dildoen ud med et svup, placerede pikken i dens sted og gled dybt ind i min fisse, mens han stønnede.
“Åååhhh”. Også jeg stønnede.
“Åååhhh”. Jan, der også ville være med, smed hurtigt bukserne og lagde sig på knæ ved siden af os. Jeg greb ud efter hans pik, der også var dejlig stiv. Manden , der lå på mig, begyndte at kneppe mig hårdt og dybt. Det gik langsomt op for mig, at jeg lå på gulvet i min stue og kneppede med to fremmede mænd, men – åh- jeg var lige ved at græde af lykke, først nu gik det op for mig at det var det jeg altid havde manglet. Jeg trak knæene så langt op jeg kunne og modtog hans stød med kontrastød. Jan var kravlet op til mit ansigt og daskede mig i ansigtet med pikken, han lagde den på mine læber, jeg lod den komme ind i munden og suttede på den, den smagte dejlig nyvasket, så jeg lod ham kneppe min mund, mens den anden kneppede min fisse. Jeg befandt mig igen lige under toppen af orgasmen og min følsomme fisse mærkede pikke svulme og blive endnu tykkere, Han huggede den helt i bund, mens han højt stønnende, sprøjtede sæden dybt ind i mig, jeg vrikkede voldsomt med røven, men han trak sig tilbage og straks var Jan parat og overtog hans plads på min mave, han huggede pikken op i mig og pulede løs som en gal. Denne gang, fik jeg en voldsom orgasme, samtidig med at jeg fik hans sæd ind i maven. Han rullede ned af mig og jeg lå bare fladt på ryggen. Efterhånden som jeg faldt til ro, begyndte min hjerne igen at fungere normalt og jeg tænkte. “Åh – gud, hvad er det jeg er i gang med, hvordan spoler vi det her tilbage og gør det ugjort”? Jeg klemte lårene sammen og mærkede den dejlige kilderen i klitten og fortrød at jeg havde fortrudt.. Åh – det havde været så dejligt, men hvordan kommer vi videre.. De to gulvlæggere lå stadig ved hver sin side af mig og pustede ud. Vi havde endnu næsten ikke sagt et ord til hinanden. Den ældste af dem, vågnede nu op og satte sig over ende og sagde.
“Nå Jan, skulle vi så se at få bestilt noget”. Han rejste sig og begyndte at tage sine bukser på. Jan satte sig op, kiggede på mig og smilede, han lagde blidt en hånd over mit ene bryst og bøjede sig ned og kyssede mig. Han vendte sig helt om imod mig og lagde sig tæt op ad min krop, han svingede et knæ ind mellem mine ben, jeg kunne mærke at hans pik var stiv endnu. Begærets dejlige flamme blussede igen op i mig, jeg besvarede grådigt hans kys og spredte benene så han kunne komme til. Han kravlede ned mellem mine lår og lod pikken glide op og ned af fissen, der var våd af deres sæd. Endelig fandt han hullet og gled op i mig. Åh – hvor skønt. Jeg slog armene om hans hals og benene op om hans lænd og ganske stille lå vi sådan og kneppede i en tæt omfavnelse. I baggrunden af min bevidsthed, hørte jeg den ældre beklage sig, mens han begyndte at arbejde med tæppet. Jan og jeg stønnede og pustede, mens vore bevægelser blev hurtigere og hurtigere og snart gik hans pik som en symaskine i min grådige fisse, jeg kunne mærke at det snart ville komme og vrikkede og stødte kontra med underlivet. Denne gang kom min orgasme som en eksplosion, samtidig med at Jans sæd for anden gang oversvømmede mit indre. Lidt efter rullede vi rundt på siden, hans pik gled ud og trak et spor af sæd ned over mit lår.

“Nu må du sgu godt blive færdig og komme og hjælpe mig”. sagde den ældre. “Så kan konen lave kaffe mens vi bliver færdige her, bagefter kan hun sgu få en tur til”.
“Ok”. sagde Jan. Han rejste sig og tog sine bukser på, han rakte mig en hånd og hjalp mig op, han trak mig ind til sig, kyssede mig og masserede mine baller. Han slap mig og jeg gik ud i køkkenet for at lave kaffe og gøre mig fortjent til en tur mere. Jeg satte mig ved køkkenbordet, jeg tog ikke tøj på, hvad pokker, de havde jo set mig uden og desuden kunne jeg godt lide at gå nøgen rundt i mit hjem. Nå ja, hvad kan det ikke føre til, Jeg var kommet over det stadium, hvor jeg angrede noget særligt, jeg var kommet til den konklusion, at jeg lige så godt kunne nyde dette her og så lade det være glemt, eller gemt bort, som en film man har set og glædet sig over og har nydt. Jeg smilede ved mig selv. Jeg stak hånden ned mellem lårene, trykkede to fingre op i fissens våde indre der sejlede i sæd. Det var egentlig dejligt bare at få pik, jeg kunne godt forfalde til det, ja altså, at få fremmed pik, det var jo næsten som med en dildo, bare med den forskel at den var levende og sad på en mand der kunne bruge den, dildoen skulle man jo selv holde i gang. Til min egen forskrækkelse og forbavselse, måtte jeg indrømme at jeg havde nydt at kneppe med en helt fremmed mand, jeg tændte på det ukendte og hvad kunne der ske, fissen blev jo ikke slidt og ville blive ved med at fungere som den plejede. Ingen ville opdage noget, hvis de ikke fik noget at vide. Det forbløffede mig ikke så lidt, at jeg fandt mig i færd med at overtale mig selv til at blive en slags gratis luder. Da jeg rørte ved klitten, kildrede det hele vejen op ad ryggen, helt op i hjernen og slog fornuften fra og hviskede.
“Åh – gør det, knep dig igennem livet og begynd inden det bliver for sent, få så meget nydelse ud af den lille revne mellem dine lår som mulig”. De to mænd kom nu ud i køkkenet, den ældre nikkede og sagde.
“Ja, jeg hedder for resten Svend, jeg håber ikke at vi har krænket dig”.
“Tænk ikke på det”, sagde jeg og uden helt at være klar over det fortsatte jeg. “Bare i vil gøre det igen”. De satte sig en på hver side af mig ved køkkenbordet og mens de fik en kop kaffe, pillede de ved mig og kærtegnede min krop. Jeg sad godt fremme på sædet og tilbagelænet på stolen og nød at lade dem gøre hvad de ville. Jeg lagde hænderne i deres skød og rodede ved deres pikke, snart lynede de ned og tog dem frem, jeg greb en i hver hånd og mærkede glæden strømme igennem mig, jeg var for første gang i mit liv fuldstændig afslappet og åben i en seksuel situation. Jeg havde tit oplevet det som anspændt og præstationsnervøst. Men nu skulle jeg ingenting præstere, jeg skulle bare modtage og nyde. De to fyre nød det også åbenlyst, i hvert fald strittede deres pikke lystigt. De havde fingrene overalt på mig, på brysterne, på mave og lår, i fissen, ja sågar i røven. Pludselig sagde Svend.
“Jeg så dig sammen med din mand da i var henne og købe tæppet, hvad siger han til dette her”.
“Han siger ikke noget, for han ved det ikke”, sagde jeg. “Og hvorfor blande ham ind i det, vil i ha fisse eller ej”. Jeg var rystet over min egen åbenhjertighed, men det virkede. De fjernede porcelænet og lagde mig op på køkkenbordet. Først kneppede Svend mig indtil jeg skreg af begær og nydelse. Bagefter var det Jans tur til at gi mig sin dejlige stive pik og gennempule mig, så jeg igen fik orgasme. Aldrig havde jeg nydt sex så meget og beklagede i stilhed, at de to fyre ikke kunne mere. Da de var taget af sted, gik jeg atter i bad og nød det varme vand og sæbens glathed over huden. Dagens oplevelse havde gjort noget afgørende ved mit hoved. Jeg syntes pludseligt at mit hidtidige sexliv havde været delvis mislykket. Jeg erkendte, at den kriblen jeg sommetider havde haft i kroppen, var uforløst sexlyst. Tiden gik med at vente på at min mand fik lyst. Traditionen forbød mig at have en selvstændig sexlyst. På trods af al frigjortheden, måtte kvinden ikke direkte opfordre til sex, eller byde sig til. Hun måtte klæde og sminke sig alt det hun ville for at tiltrække hanner, men hun måtte ikke gå på jagt efter en han for pikkens skyld. Hun skulle have romantik og kærlighed før sex. Jeg besluttede at jeg ville have det omvendt fra nu af. Til helvede med romantikken, bare jeg fik en ordentlig stiv pik, der kunne give mig sæd og orgasme. Jeg kunne mærke at mit underliv snurrede og trak sig sammen ved tanken, jeg var allerede igen grådig efter pik. Jeg gik rundt resten af dagen og tænkte på hvordan jeg skulle realisere mine drømme og jeg havde en løsning klar inden aften. Hvis min mand ikke brød sig om den, måtte det blive hans sag, men jeg ville prøve at overbevise ham. Jeg opførte mig helt normal da han kom hjem. Vi spiste vores middag og ryddede op. Jeg gik i bad igen, for at hidse mig selv op på ny, jeg havde tabt lidt af gejsten, jeg var nok lidt bange. Jeg stod under bruseren og kneppede mig selv med dildoen, jeg tænkte på formiddagens oplevelse og de to dejlige pikke jeg havde fået. Skulle jeg bare finde mig noget fremmed og så holde det hemmeligt for min mand? Nej, det gik ikke i længden, jeg ville ikke bare have een, en gang hver halve år, nej, der skulle pik til, masser af pik, hver dag, åh – jeg var igen ophidset ved tanken. Hurtigt slukkede jeg for vandet, lagde dildoen til side, tørrede mig lidt og løb nøgen ind i stuen. Min mand så noget forbløffet ud, da jeg greb ham i armen og hev ham op.
“Åh – skat, skynd dig at komme”, sagde jeg hæst og trak af med ham ind i soveværelset. Jeg skubbede ham bagover på sengen, febrilsk hev jeg bukserne af ham, greb hans slappe pik og stoppede den i munden og næsten sank den, mens jeg rev ham i nosserne.
“For helvede skat”, stønnede han. Pikken blev stiv på et øjeblik, hurtigt satte jeg mig op på ham, lod den glide op i fissen, trykkede mig ned over den og rokkede vildt frem og tilbage med røven.
“Åh – skat”, stønnede jeg hæst. “Jeg er din perverse luder, åh – ja, dejlige pik”. Hans pik var så stiv som aldrig før og han vendte det hvide ud af øjnene, mens jeg pulede vildt frem og tilbage og kastede hovedet fra side til side.
“Åh – ja for satan din dejlige luder”, stønnede han.
“Åh – ja jeg er din luder, åh – jeg er luder, åh – jeg elsker pik, åh – skat, i formiddags var jeg gratis luder, åh – ja, jeg fik fremmed pik, åh – dejlig pik”. Han spidsede ører og kiggede op på mig, for at se om jeg mente det. Jeg kiggede tilbage på ham med slørede øjne og rokkede stadig på pikken, jeg kunne mærke at vi begge var lige ved at komme.
“Har du kneppet udenom”, hviskede han. Jeg kiggede ham dybt i øjnene og stønnende hviskede jeg.
“Åh – ja skat, jeg fik pik af to fremmede mænd”.
“Åh – for helvede din dejlige frække luder”, stønnede han og hans sæd klaskede mod min livmoder, mens han brølede som en tyr. Åh – den blev ved og ved og endelig eksploderede min orgasme og fyldte hele mit nervesystem med ild, åh – hvilken nydelse. Det sortnede for øjnene. Jeg lå fladt på min mands bryst, stadig med pikken inde, da jeg igen blev mig selv og ham bevist. Vi lå begge helt stille, uden at sige noget i meget lang tid, hans pik faldt ikke. Det begyndte igen at krible i mig og jeg rokkede lidt med underlivet, hvilket fik ham til at stønne.
“Åh – skat, jeg elsker dig” Jeg tror ligefrem jeg fældede en tåre, han var med. Jeg blev ophidset over det. Jeg satte mig op, vi var begge våde af sved. Jeg stillede mig på knæ og pikken gled ud, min fisse befandt sig over hans bryst. Jeg begyndte at kærtegne mine bryster mens vi havde øjenkontakt. Jeg lod den ene hånd glide ned over maven, ned over det glatbarberede skamben og lod en finger finde vej ind fissen. Jeg trak skamlæberne fra hinanden, så han kunne se mit lyserøde indre, sæden han lige havde skudt op i mig, dryppede ned på hans bryst.
“Åhhh”, stønnede jeg. “De borede deres pikke herop i din kones fisse og pulede løs til de fyldte hendes mave med deres varme sæd”. Jeg stak to fingre op og kneppede mig selv og fortsatte.
“Åh – skat, hver dag skal der komme nye pikke op i din kones fisse, åh – jeg vil ha en massage klinik og kneppe hele dagen”.
“Åh – din forbandede dejlige luder”, stønnede han. “Hvorfor har du aldrig fortalt mig at du har det sådan, åh – jeg elsker det, min skønne luder af en kone skal ha fremmed pik hver dag, åh – det bliver skønt”. Hurtigt kravlede jeg længere op, og havde et knæ på hver side af hans hoved, jeg sænkede fissen ned over hans mund og stønnede.
“Åh – skat, slik din egen sæd og de andres rester, åh – skat”. Han slubrede i min fisse og sugede og slikkede, til jeg ikke kunne holde til mere. Igen hoppede jeg ned og lod hans pik glide op i et eneste hug og som en vild, kneppede jeg ham til vi igen kom begge to. Aldrig før havde vi kneppet på den måde, ingen af os havde før givet helt los, givet os helt hen i nydelsen og bare gået efter vores egen orgasme. Vi lå et stykke tid og pustede og stønnede for at få vejret, så sagde min mand.
“Hvad skete der i formiddags”. Jeg fortalte ham det. Jeg fortalte at de to tæppemænd havde grebet mig i at kneppe mig selv med en dildo, hvorefter jeg uden videre havde ladet dem kneppe mig på skift, først på stuegulvet, senere på køkkenbordet. Jeg fortalte at jeg kunne lide det, at jeg fandt ud af at jeg faktisk elskede det, at det var det jeg hele tiden havde savnet, uden at vide det.
“Åh – skat”, hviskede han. “Det er sådan en kvinde vi mænd drømmer om, en der elsker sex, en der bare elsker at kneppe, de fleste vil bare have hende for sig selv og hvis man prøver på det, har man ingen”.
“Vil du godt acceptere det”.
“Ja skat, jeg elsker dig og kan få dig så tit jeg vil, de andre må købe dig. Åh – jeg vil elske at se dig blive brugt af andre, at se dig få fremmed pik, at se sæden løbe dig ned ad lårene og bore pikken ind i din fedtede, brugte, bløde varme fisse”.

Indsendt af Lisa

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *