En 4 kant

Oprettet den 14. april 2013

Jeg havde sammen med min daværende kæreste, Henrik, inviteret et par af vores venner til middag i vores lejlighed. Da vi havde spist satte vi os hen i sofaen for at se fjernsyn og snakke.

Efterhånden som aftenen skred frem gik snakken mere og mere ind på sex, og vi fandt bl.a. ud af at jeg var den eneste der havde prøvet at være sammen med flere på en gang, og Mette drømte om at prøve pigesex.

Jeg er vild med pigesex og da jeg sad ved siden af hende var det nærliggende at jeg lod en hånd glide hen over hendes ene bryst. Mette var lidt tøvende men efter lidt tid sad vi begge kun i bh og trusser. Under hele vores leg havde Henrik og Flemming været væk, men de kom nu ind i stuen igen.

“Hvad er det i laver?”, udbrød Flemming da han så os. “Kom dog hen og vær med”, sagde jeg – og det skulle jeg ikke sige to gange – straks var de begge henne ved os. Mette lynede bukserne ned på Flemming og frem sprang en stor pik – lidt større end Henriks fandt jeg senere ud af. Hun tog den i munden og begyndte at sutte på den. Det var tydeligt noget han kunne lide, efter hvad man kunne høre på hans stønnen.

Henrik satte sig foran sofaen og tog trusserne af mig, hvorefter han begyndte at slikke min fisse, nej hvor var det skønt. Efterhånden havde vi fået lagt os sådan at jeg mens jeg blev slikket, samtidigt kunne slikke Mettes fisse samtidigt med at hun stadig suttede på Flemmings pik. Da jeg startede med at slikke Mette begyndte hun at stønne højlydt – det var tilsyneladende noget hun kunne lide.

Det blev efterhånden lidt akavet at være i sofaen, så vi skyndte os alle 4 ind i vores store dobbeltseng – og nu ville jeg have pik, så jeg stillede mig på alle 4 med min drivvåde fisse lige mod Henriks stive pik. Han lod sin pik glide omkring mine skamlæber, for der efter at trænge dybt op i mig.

Mens Henrik stod og kneppede mig, kunne jeg se at Flemming var i gang med at slikke Mettes fisse, og lidt efter kom hun i en voldsom orgasme. Flemming lagde sig nu hen over Mette og førte sin pik op i hende. “Knep mig hårdere, ååh ja”, skreg hun. Jeg lagde mig hen over Mette og begyndte at slikke på hendes brystvorter (Hendes bryster er noget større end mine), hun lå nu med lukkede øjne og nød dels min tunge på hendes bryster, men også Flemming der kneppede hende.

Jeg kunne nu efterhånden mærke på Henrik at han ikke havde langt igen, så jeg fjernede mig fra Mette, og satte mig op med munden foran Henriks pik. Jeg begyndte at sutte på den, lod tungen bevæge sig op og ned ad pikken. Det varede ikke længe før han stønnede “Ååh Gitte, jeg kommer.”, jeg skyndte mig at få pikken ind i munden igen, så jeg kunne sluge hans sperm.

Nej, hvor smagte det skønt. Flemming og Mette var stadig i gang med knepperiet, Mette red nu på Flemmings pik, så jeg lagde mig sådan at min fisse var lige hen over Flemmings ansigt, det var åbenbart noget han kunne bruge, for straks kunne jeg mærke hans tunge i gang med at slikke – han var nu også meget tæt på at komme, så Mette lagde sig ned på ryggen, hun havde lige fået lagt sig før hans pik sprøjtede udover hendes ansigt og bryster.

Vi to piger havde ikke fået nok så vi lagde os og begyndte at slikke hinandens drivvåde fisser – selvom Mette ikke havde prøvet det før, var det nu ikke noget jeg lagde mærke til, hun brugte sin tunge i min fisse som om hun var meget erfaren og jeg kom flere gange.

Indsendt af Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *