En Bi Oplevelse

Oprettet den 10. april 2013

Jeg havde længe gået og tænkt på at prøve pige sex og havde langt om længe taget mod til mig. Jeg havde planlagt det sådan at min mand ikke skulle være der eller være med. Han viste godt hvad jeg havde gang i og det var bare helt ok med ham. Det eneste krav han stillede var at han ville være med til at gøre mig klar. Det var helt ok med mig. Jeg er næsten altid glat barberet og nu syntes han lige at han ville sørge for at det var pænt og fint. Så han fandt skraber og skum frem. Hvis der er noget han kan lide er det at barberer mig. Han tændte vildt på at jeg næste dag skulle være sammen med en anden pige. Inden vi gik i seng havde vi en rigtig omgang blid sex. Torsdag kom og han lod mig sove, da han stod op og gik på arbejde. Da jeg vågnede, havde jeg det mærkeligt. Jeg havde det som om at jeg havde 1000 sommerfugle i maven og jeg var allerede meget nevøs. Nå.. men jeg og nussede rundt hele dagen. Min mand var jo på arbejde, så dagen var utrolig lang. Jeg prøvede at sove omkring middag, men det gik ikke, jeg var alt for nevøs og min mave kørte rundt. Et par timer senere ringede min mand og sagde at nu havde han fået fri, han spurte hvor jeg var, ”hjemme” svarede jeg, så han ville køre hjem med det samme. Da han kom hjem havde jeg lavet kaffe. Da vi havde siddet og snakket sammen et stykke tid, siger han pludselig at han ville køre ned efter selv siddende strømper til mig. Jeg rystede på hovedet og sagde at han ikke var rigtigt klog og at det skulle han ikke. Det var noget han bestemte, mente han. Så han kørte derned. Der gik lidt tid, så ringede han og fortalte om noget undertøj, han stod og så på, men det passede desværre ikke. Glem det, skat , svarede jeg og kom hjem.. Da han kom ind af døren, kastede han et par selvsiddende strømper over til mig . Jeg kunne ikke lade være med at smile til ham. Klokken var ved at være mange og min veninde ville hente mig kl 18.15.. og da hun jo skulle køre mig, var jeg jo nød til at komme i gang. Jeg gik i bad og han kom og ville sørge for at jeg var vasket ordentlig over det hele og det skulle han nok gøre. Jeg tænkte at det plejede at udvikle sig til mere end at vaske, så jeg gjorde det klar for ham at det kun var vaske og ikke andet. Jeg havde nemlig ikke lyst til at lave noget seksuelt inden jeg skulle afsted. Så han sæbede mig godt ind over det hele og skyllede det grundig af igen. Jeg må da indrømme at lysten til at mærke ham var stor, men jeg ville ikke vise det. Jeg fik oxo barberet ben og blev barberet under armene. Da jeg var færdig og var blevet tørt, begyndte jeg at lægge makeup på og fik ordnet mit hår. Jeg spurte om det hele så ok ud og han svarede at jeg så dejlig ud. Da jeg var færdig og skulle til at tage undertøj på, gik han ned for at stryge min nederdel og jeg gik ind for at begynde med tøjet. Han ville gerne se at jeg tog det på, men jeg svarede at han måtte vente til jeg havde fået det på.. Jeg tog trusser og bh på og begyndte at pakke strømperne ud og trak lidt på smilebåndet da jeg så hvordan de så ud. Nå.. men jeg tog de her strømper på og derefter mine sorte højhælede sko på. Da var det at jeg tænkte, ”hvad er det dog du laver tøzz”. Jeg blev enig med mig selv om at det nok var på tide at min mand så mig nu, så jeg kaldte på ham. Jeg var meget spændt på hvad han ville sige til det. Da jeg trådte ud af soveværelset kunne jeg se på ham, at det han så var noget som han var vild med. Han kom hen til mig og lod hænderne køre ned over min krop, mens han kiggede forelsket og tændt på mig. ”Du ser dejlig fræk ud”, sagde han og jeg rødmede lidt. Han ville gerne pille lidt, men nej. Det var jo ikke til ham. Jeg gik ned for at tage det sidste tøj på, min hvide nederdel og min sorte skjorte uden ærmer. Jeg tog godt med parfume på hele kroppen, så jeg duftede ret godt. På en måde følte jeg mig ret billig, men samtidig ret fræk med tanken på det der ventede mig. Pludselig sagde han at jeg skulle have noget andet med til mit lille stævnemøde Noget til at bryde isen med, hvis det var nødvendigt, sagde han. Jeg spurte hvad det dog var og han svarede at det var vores store dildo. Jeg tænkte, det gør jeg bare ikke, det vil jeg ikke. Efter lidt snakken frem og tilbage om vores store ven ( og jeg mener STORE ven) gik jeg med til det. Han skulle gå og nusse mig hele tiden, kunne ikke holde fingrene fra mig. Han fortalte at det tændte ham helt vildt, bare det at tænke på hvad jeg skulle. Min veninde kom og hentede mig til den aftalte tid. Jeg må indrømme at jeg var lidt flov over at hun skulle se mig sådan. Min mave var ved at gå helt agurk. Jeg havde det bare ikke godt og havde mest af alt lyst til at melde fra. Jeg havde det varmt og viste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv. MEN… jeg var jo på vej, så nu skulle det gennemføres. Vi talte ikke særlig meget på turen, da jeg mest svarede med en stavelse ord. Aftalen var at vi skulle mødes i Koldings storcenter. Så da jeg fik øje på centeret, havde jeg det så skidt at jeg troede at jeg skulle kaste op. Det var virkeligt ikke rart. Jeg havde lyst til at tage hjem til min lille mand, hvor jeg viste hvad der var godt. Der var ikke noget at gøre, jeg havde jo bestemt mig for at prøve det. Så jeg bed tænderne sammen. Jeg ønskede at min mand var med, så jeg havde ham at støtte mig til. Min veninde satte mig af og kørte videre til nogle venner hun havde der. Vi aftalte at jeg bare skulle ringe, Når jeg var klar til at tage hjem. Hun syntes ar jeg var modig, at jeg turde afprøve mine grænser uden min mand. Mig modig, det syntes jeg bestemt ikke at jeg var. Jeg gik ind på bistroen, købte en kold cola og ønskede at den var fyldt med rom og satte mig ned i det fjerneste hjørne, som vi havde aftalt. Jeg sad og vred mig af nervøsitet og sad og kiggede rundt over det hele for at se om jeg kunne få øje på hende. Jeg tænkte igen over tingene og blev så enig med mig selv om at smutte, mens tiden var der. MEN…bedst som jeg var ved at rejse mig, kom der en pige gående over mod mig. Jeg sank engang og tænkte nu er det for sent, du skulle være smuttet, mens du kunne. Hun kom hen og spurte forsigtigt er du Laila. Ja, det tror jeg nok, svarede jeg og smilte forfjamsket. Jeg anede ikke hvad jeg skulle sige og ønskede mig langt væk. Hej, sagde hun. Jeg er Anita og det er mig du skal mødes med. Hun satte sig ned og sagde at jeg lignede en der var ved at fortryde. Jeg svarede, nej da. Jeg ved bare ikke hvor jeg skal kigge hen og gøre ved mig selv. Du skal ikke tro at du er den eneste, svarede hun. Det er oxo første gang for mig…vi grinte lidt ad det.. og så gik snakken lidt bedre. Jeg sendte min mand en sød lille tanke, da jeg endelig fik studeret hende lidt. Hun var en flot pige og jeg viste at hvis han så hende ville han blive misundelig på mig. Vi sad og snakkede lidt om løst og fast inden vi blev enig om at køre hen og få noget at spise. Da vi kom ud til hendes bil, spurte hun om det var i orden med mig at hun forførte mig, i stedet for at vi blev enig om det hele. Hun mente at det ville gøre det hele meget nemmere, hvis vi viste hvem der bestemte. Det er ok med mig, svarede jeg. Jeg ved ikke noget bedre en at en anden bestemte over mig ang. Sex, jeg fortalte hende at det var min mand god til. Jeg havde lovet min mand at fortælle, at der var ham der havde været med til at gøre mig klar til denne aften. Det var hun noget imponeret over at han ville gøre for mig. Hun spurte om jeg ellers havde fået nogle tips med fra ham. Jeg sendte vores store ven en lille tanke og tænkte at jeg ligeså godt kunne få det overstået. Jeg fortalte at jeg havde fået vores store dildo med. Hun spurte om hun måtte se den. Jeg var lidt usikker på om det nu gik, da vi jo sad i hendes bil på vej ned gennem byen. Ok, svarede jeg og tog den op af tasken. Hun gjorde store øjne da hun så den, men sagde så at hun da havde en der var større derhjemme. Så må jeg godt nok indrømme at jeg blev paf. Pludselig lagde hun hånden ned på mit ene lår. Den lå bare helt stille. Det gav et sug i min mave og nej tænkte, hvad gør jeg nu. Det var som om hun kunne læse mine tanker og sagde, ”bare sid stille og nyd det. Bare kør med på legen” . Jeg satte mig ordentlig tilbage og prøvede at slappe af. Så begyndte hun at køre hånden op ad mit lår, mens hun kørte. Sådan sad vi så lidt og jeg må indrømme at jeg begyndte at blive våd mellem mine ben. Med et hev hun min nederdel op, så den lå oppe på mine ben. ”Spred dine ben lidt” sagde hun, ”så kan jeg bedre komme til”. Jeg var lidt utryg ved det, men gjorde som hun sagde. Hun begyndte at kærtegne min kusse uden på mine trusser, det var en dejlig og fræk fornemmelse, jeg følte at alle kunne se hvad hun lavede, men det gjorde det hele mere spændene, syntes jeg. Så stoppede hun pludselig og spurte hvad det var jeg havde mellem benene. Jeg rødmede og svarede at det var en ring, jeg havde fået sat i ved klitoris. ”Den glæder jeg mig til at se”, svarede hun og fortsatte med at nusse min kusse. ”Er du ved at være tændt?” spurte hun. ”Ja”, svarede jeg. ”Det vil jeg mærke” svarede hun og bad mig om at rykke lidt længere ud på sædet. Det gjorde jeg så. Hun begyndte igen at kæle for min kusse og trak så trusse kanten til siden og jog 1 finger op i mig. Det gav et sæt i mig og jeg gibbede lidt, men det var ikke ubehageligt, der var ret lækkert og frækt. Så begyndte hun at sidde og køre sin finger ud og ind i min våde kusse. Du er dejlig våd, sagde hun. Jeg glæder mig til at smage dig. Det var så lækker at mærke hendes finger i min kusse. Jeg sendte min mand en lille tanke og tænkte at han bare skulle vide, hvad jeg lavede lige nu. Jeg kunne ikke lade være med at sukke, så dejligt var det at mærke hendes finger. Så stoppede hun og sagde at hun heller måtte holde op inden jeg fik for meget ud af det. Det var ærgerligt, det var lige så godt, men ok fair nok. Jeg samlede mig og min nederdel sammen igen. Der var stille et stykke tid, men så sagde hun at nu var vi der hvor vi skulle spise. Vi parkerede bilen og gik ind. Hun havde bestilt et bord i et hjørne for sig selv, der var faktisk ikke mange der kunne se os derfra. Vi bestilte mad og cola og begyndte at tale om hvad vi kunne lide af sex. ”Rejs dig op”, sagde hun pludselig ”og gå ud og tage dine trusser af”. ”Det mener du da ikke? svarede jeg. ”Jo, jeg gør” sagde hun, ”afsted!!” Jeg havde det ikke godt med det, men gjorde det alligevel Da jeg kom ud på wc’et, følte jeg at de damer der stod der ude kunne se hvad det var jeg skulle, men det kunne de jo ikke. Da jeg ville tage dem af, kunne jeg se at de var godt våde og at det var lige før at mine safter løb ned af mine lår. Jeg var ved at være godt liderlig og var spændt på hvad hun nu ville finde på. Jeg kunne ikke lade være med at hive lidt i min ring i min dejlige våde kusse, så liderlig var jeg ved at være. Jeg stoppede hurtigt igen og puttede mine trusser i min taske og gik ind igen. Jeg rødmede da jeg kom ind til hende igen. ”Giv mig dine trusser”, sagde hun. Jeg måtte have lignet et spørgsmåls tegn. Hvad havde hun gang i. Det var kun noget man læste om, det hun lige havde sagt. MEN. Jeg tænkte ok, jeg køre med hele vejen. Jeg afleverede mine trusser til hende. ”Jamen, de er jo våde”, sagde hun. ”Ja”, svarede jeg, ”jeg er da tændt”. Vores mad kom og vi begyndte at spise. Pludselig mærkede jeg at mine ben blev spredt under bordet, jeg kiggede op og hun smilte. Hun lod forsigtigt den ene fod køre op ad min ene lår helt op til min kusse, jeg rykkede lidt længer ud på stolen, mens jeg fortsatte med at spise. Jeg viste godt hvad hun ville nu. Det var vildt frækt at sidde der uden trusser og med hendes fod ved min kusse. Hun lagde sin fod over min kusse. Det føltes som om der gik et stød igennem mig, men det var dejligt. HUN begyndte at køre foden frem og tilbage ligeså stille. Det var dejligt ophidsende. Jeg kiggede over på hende, men hun lod som ingenting. Jeg gjorde tegn til at hun skulle stoppe, det var ikke let at skulle sidde der og spise, mens hun kørte foden i min kusse. Hun ville ikke stoppe, men fortsatte. Jeg sagde at hun var nød til at stoppe ellers ville det gå galt. ”Og hvad så?” svarede hun. Jeg prøvede at forklare hende at jeg ikke ville komme mens vi sad derinde. ”Det bestemmer jeg da”, svarede hun. Så hun fortsatte. Det var sku ikke nemt ar sidde der og ikke kunne give udtryk for hvor godt det var. Jeg havde svært ved at holde mine øjne åben og ikke bare at lukke dem og nyde det i fulde drag. ”Du skal kigge mig i øjnene, når du kommer” sagde hun. Så jeg kiggede hende dybt i øjnene, da jeg fik min første orgasme. Det var en utrolig følelse at have siddet der og havde kigget en pige dybt i øjnene, mens hun havde givet mig en orgasme. Vi blev færdig og betalte vores regning. Vi sad lidt og snakkede. Inden hun sagde at nu kørte vi hjem til hende, hvor hun havde gjort det hele klar til os. Nu var jeg klar til at gå hele vejen med hende, al tvivl var blæst væk. Vi satte os ind i bilen igen og begyndte at køre hjem mod hende. Jeg sad og overvejede om , om jeg turde begynde at pille ved hende. Jeg blev enig om at det turde jeg godt. Jeg kiggede ned af hende, det skulle ikke være så svært at komme til, da hun havde lårkort på. Jeg lagde forsigtigt min hånd på hendes lår, og kiggede op på hende og smilte. Hun smilte igen og sagde at det var ok. Jeg begyndte at køre min hånd forsigtigt op ad hendes lår og før første gang mærkede jeg en anden piges lår under min hånd. Jeg kørte hånden helt op til hendes kusse, Jeg blev lidt forskrækket da jeg opdagede at hun ikke havde trusser på. ”Blev du overrasket?” spurte hun. Det måtte jeg jo indrømme. Hun kunne se at jeg var lidt usikker på det der nu skulle ske, så hun tog min hånd og lagde den helt op til hendes kusse. Jeg kunne mærke at hun var meget våd. Forsigtigt begyndte jeg at kærtegne hendes klitoris, hun begyndte at sukke og jeg kunne se at hun nød det. Jeg tog den ene finger og stak den op i hendes dejlige våde kusse. Jeg kunne mærke at hun ikke var barberet og tænkte at jeg måske kunne overtale hende til at jeg måtte gøre det. Jeg bestemte mig til at jeg ville smide min hæmninger helt væk, så jeg begyndte at finger kneppe hende, mens hun sad der og kørte bil. Hun spurte om jeg aldrig havde smagt kusse saft før og jeg svarede at det havde jeg ikke. ”Vil du gerne smage?” spurte hun, men inden hun kunne nå at sige mere, havde jeg taget mine finger ud af hendes kusse. Jeg kiggede på hende, da jeg langsom, men beslutsom puttede mine finger ind i min mund. Jeg suttede dem helt rene, og fandt ud af at det faktisk ikke så slemt. Jeg tog dem og igen stak jeg dem op i hendes kusse, fast besluttet på at give hende en orgasme i bilen. Jeg kørte fingrene ud og ind i et rolig, men bestemt tempo. Hun klynkede højlydt, men det gjorde jo heller ikke noget, der var jo ingen der kunne høre hende. Hun tog fat om min hånd og hjalp selv til med at køre lidt hårdere på. Det var en fræk følelse at sidde der og finger kneppe en anden pige og jeg blev vildt tændt. Hun kom med et brag og et højlydt skrig. Jeg kiggede mig nevøs ud at bilruden, men der var ikke nogen der havde set noget eller hørt noget. Jeg sad og kælede lidt for hendes kusse bagefter. Hun fortalte at det ikke var nemt at køre bil til sex. Det var ellers i tide at vi var blevet færdig, for hun kørte i det samme op foran en bolig blok. Jeg kiggede op og spurte hvor langt vi skulle op. Kun på 2 sal, fortalte hun. VI kom op og hun fandt musik og sodavand frem. Vi sad og talte lidt, da hun spurte om jeg altid vat glat barberet. Jeg svarede at det var sjældent at jeg ikke var det. Hun fortalte at det havde hun aldrig prøvet at være. Jeg spurte om hun ville prøve, for så ville jeg da gerne hjælpe hende. Det ville hun gerne, så hun fandt det hele frem. Jeg bad hende smide noget af tøjet, så det ikke blev vådt og det gjorde hun. ”Læg dig på ryggen og lad dine ben falde godt ud til siden”, sagde jeg. Jeg lagde en håndklæde under hende. Det var frækt at sidde der med en våd kusse lige op mod mit ansigt. Jeg kunne ikke lade være med at køre en finger i hendes revne. Jeg gjorde hendes skridt vådt og kom skum på. Forsigtigt begyndte jeg at skrabe hendes kusse hår af. jeg spurte hende om hvor meget hun ville have af og hun svarede det hele. Det var jo op til hende, så det ville jeg gøre. Langsomt lod jeg skraberen køre på hendes store skamlæber og kiggede samtidigt op på hende for at se om hun ville nyde det ligeså meget som jeg plejede. Og det gjorde hun. Jeg gjorde mig umage og langt om længe blev jeg færdig. Jeg overvejede om jeg turde gøre ligesom min mand, at mærke efter om det nu var gjort ordentlig med min tunge. Men det turde jeg ikke, så jeg vaskede hende godt af og tørrede hende. Hvordan ser det ud, spurte hun. Frækt, svarede jeg . Smid alt dit tøj, sagde hun, undtaget din bh og strømper, det gjorde jeg så. Hun havde selv smidt det sidste hun havde på. Hun var en flot pige at se på og utrolig frækt at se på. Kom lag dig her på sengen, så skal jeg tage mig af dig, sagde hun. Jeg lagde mig på sengen og kunne nu mærke at mine sommerfugle var vendt tilbage. Min mave begyndte at køre igen. Hun kunne se at jeg blev ret nevøs nu og sagde at jeg bare skulle slappe af. Det prøvede jeg så på. Hun kom over til mig på sengen, og langsomt mens hun kravlede op til mig, kørte hun hånden op af min krop. Jeg fik kuldegysninger over det hele, men det var ikke fordi at jeg frøs, det var af velbehag. Hun lagde sig ved siden af mig og begyndte at kæle for mine bryster. Hun kiggede mig dybt i øjnene og forsigtigt gav hun mig et lille prøvende kys. Hun spurte om jeg havde noget imod at kysse, jeg svarede at det viste jeg ikke, da jeg jo aldrig havde prøvet at kysse en pige før. Hendes hoved kom igen til mit og jeg lukkede mine øjne. Da jeg mærkede hendes læber mod mine, skilte jeg automatisk mine læber og bød hende inden for i min mund. Hendes tunge søgte min, pludselig stoppede hun. Har du stav i tungen, må jeg se. Jeg rakte hende min tunge. Hun glæde sig til at mærke den mod sin. Hun begyndte igen at kysse mig , hendes tunge legede med min stav. Hun syntes at det var frækt at mærke. Hendes hænder legede med mine bryster samtidig, hun tog fat om min ene brystvorte og klemte den blidt. Jeg stønnede lidt og nød hendes behandling af mig. Vi stoppede med at kysse og hendes hoved søgte mine bryster. Langsomt, men bestemt tog hun min ene vorte i munden, det var lækkert at mærke hendes tunge lege med min vorte. Hun bed blidt i den, det gøs over hele min krop. Jeg lagde min hånd på hendes hoved og trykkede mere ned mod mit bryst. Det var en dejlig fornemmelse, helt anderledes end når min mand gør det. Jeg følte at dette var meget mere frækt om det var fordi at det var en pige, der gjorde det ved jeg ikke, men det var det nok. Hendes hoved søgte længer ned og hendes tunge legede med min navle. Langsomt, men sikkert kørte hun længer ned, ned mod min bankende kusse. Jeg havde virkelig lyst til at mærke hendes tunge i min våde og liderlige kusse og da det endelig sker er det som om jeg allerede er ved at komme. Det er så lækkert at mærke hendes tunge i min kusse. Hun leger med min ring, det er vildt frækt. Hun leger stille med min klit og ring, så jeg er ved at koge over. Jeg tager fat om hendes hoved og presser min kusse helt op i hovedet på hende. Jeg skal love for at hun ved hvordan piger skal have det. Hun sutter og slikker som jeg aldrig er blevet det før. Hun presser forsigtigt en finger op i mig. ÅH gud, hvor er det lækkert. Forsigtigt, men bestemt tager hun flere finger med i legen. Til sidst har jeg alle hendes finger op i min liderlige kusse. Det føles utroligt dejligt. Vil du have mere spørger hun. Ja, klynker jeg, mere. Forsigtigt presser hun hele hånden op i min kusse, jeg er så liderlig at jeg føler at jeg er ved at sprænges. Med hele hånden boller hun mig nu hårdt. Det er vildt godt og der går ikke længe før jeg kommer i en brag af en orgasme. Nu vil jeg give hende en oplevelse. Hun lægger sig på ryggen og langsomt begynder jeg at kysse hendes ansigt. Hendes mund byder mig velkommen og langsomt tunge kysser jeg hende. Jeg leger med hendes tunge. Jeg stopper og kysser hendes hals og rykker videre ned til hendes bryster. Jeg lader min tunge køre rundt om hendes brystvorte, hun klynker stille. Jeg kan høre at hun nyder det. Jeg tager vorten i munden og napper forsigtigt i den, kigger op på hende og lader min stav køre over den. Jeg bevæger mig op mod hendes mund igen, jeg vil kysse, det er bare så lækkert at kysse hende. Mens jeg kysser hende, sørger jeg for at mine bryster bliver ved med at ramme hendes, det er ophidsende at mærke vores bryster køre mod hinanden. Nu vil jeg smage hende. Langsom køre jeg min tunge ned af hendes krop, indtil jeg er ved hendes kusse. Langsomt puster jeg mod hendes klit. Hun gisper, da hun mærker luften fra min mund. Langsomt lod jeg min tunge cirkle rundt om hendes klit, hun tiggede mig om at slikke hende, men jeg lod være med vilje. Med et lod jeg min tunge ramme hendes klit, det gav et sæt i hende og hun stønnede højt. Jeg slikkede hende efter det bedste jeg viste, pludselig kom hun i et højt brøl af en orgasme. Vi lå lidt og sundede os og pjattede med hinanden. Hun spurte om jeg havde lyst til at fortsætte legen. Den var jeg med på. Vi ville prøve en 69er. Jeg lagde mig på ryggen og lagde mig godt til rette. Hun lagde sig oven på mig og sådan lå vi lidt og nussede hinanden. Jeg skød min kusse op mod hendes ansigt, så hun kunne begynde at slikke mig. Jeg trak hendes røv ned mod mit ansigt og begyndte at slikke hende, hun smagte dejlig og jeg tænkte hurtigt at det ikke var sidste gang jeg var sammen med en anden tøzz. Det var utroligt igen at mærke hendes tunge i min kusse. Vi lå nærmeste og stønnede om kap og kom samtidigt i en fed orgasme. Igen skulle vi lige sunde os og vi tændte en smøg. Hun spurte om vi skulle tage andre midler i brug, om jeg havde lyst til det. Jeg sagde at det kunne vi godt og at jeg havde lyst til at mærke en pik i min kusse nu. Så har jeg noget vi kan bruge, svarede hun. Hun stod op og bad mig om at holde mine øjne lukket. Jeg måtte ikke kigge, så det lovede jeg. Jeg kunne høre at hun fumlede med et eller andet, men ikke hvad. Spred dine ben, sagde hun, jeg kommer nu. Jeg spredte mine ben og jeg må ærligt tilstå at , jeg var lidt nevøs. Hun lagde sig mellem mine ben og pludselig kunne jeg mærke noget trykke mod min kusse. Jeg spurte om jeg måtte kigge og det måtte jeg gerne nu. Sikket et syn, jeg åbnede øjnene til. Hun havde fundet en dildo som hun havde spændt fast på sig selv. Det så ret frækt ud. Nu skal du bolles, sagde hun. Hun stak pikken ind i min villige kusse og begyndte langsomt at bolle mig. Det var ret frækt at se på og jeg begyndte langsomt at nyde det. Jeg lagde mine ben om hendes nakke for bedre at kunne mærke at hun kom helt i bund. Jeg stønnede højlydt. Det er nok noget du kan lide, sagde hun. Jeg svarede, ja med grødet stemme. Jeg tog fat i hendes bryster og begyndte at kæle for dem, mens hun bollede mig . Jeg tog den ene bryst i munden og begyndte at sutte og slikke på den. Det var vildt frækt. Samtidig tog hun fast i min ring og begyndte at hive forsigtigt i den. Åh, det var bare så godt. Jeg kunne ikke holde mig tilbage og kom i en højlydt orgasme. Jeg er sikker på at hendes naboer kunne høre mig. Da jeg havde sundet mig lidt, tog jeg dildoen og spændte den fast på mig selv, nu var det hendes tur. Jeg satte mig sådan at jeg kunne kysse hende først. Så rykkede jeg lidt længere op og bad hende om at åbne munden, og sagde at hun skulle slikke pikken. Hun åbnede munden og tog den ind og begyndte at sutte. Jeg kan godt forstå at min mand gerne vil se, når jeg sutter pik på ham, for det ser sku skide frækt ud. Jeg lavede samleje bevægelser mod hendes mund. Jeg bollede hendes mund med dildoen. Så trak jeg den ud og bevægede mig mod hendes kusse. Jeg lod pikken cirkle rundt lige så stille om hendes klit. Hun bad mig bolle hende. Hun ville ikke vente. Så jeg jog pikken i bund i hende og hun stønnede højt, da den kom i bund. Det var frækt at høre at jeg kunne få hende til at stønne sådan. Jeg bollede hende hårdt et stykke tid og hun kom igen med et brag. Jeg stoppede og lagde mig på ryggen og sagde at hun skulle sidde sig op på pikken og ride mig. Det gjorde hun med det samme og jeg legede med hendes bryster mens hun red mig. Det var frækt og inden længe kom hun igen. Vi blev enig om at tage en lille pause inden vi ville tage sidste omgang. Vi lå og røg og snakkede om hvordan vi nu ville prøve at tilfredsstille hinanden. Jeg foreslog at vi lå og onanerede foran hinanden og bare legede med os selv. Jeg sendte min mand en kærlig tanke, da jeg viste at det var noget han var vild med at se. Vi lagde os godt til rette og begyndte ligeså stille at lege med os selv. Jeg lod forsigtigt min hånd køre ned og tage fat i min ring, mens den anden søgte mit bryst. Med et sagde hun at det var snyd at jeg havde ringen, når hun ingen havde. Min hånd legede med ringen, mens jeg kiggede hende i øjnene. Hendes hånd legede med hendes klit og jeg kunne se at hun nød det. Jeg gav mig god tid, da jeg havde en plan. Hun finger kneppede sig selv hårdt, mens hun kiggede mig i øjnene. Det var noget hun ikke kunne tåle, for et øjeblik senere kom hun. Hvad med dig, sagde hun , skal du ikke være med. Det kommer nu, svarede jeg og begyndte at hive lidt hårdere i min ring. Jeg ville vente til du kunne kigge på, svarede jeg. Jeg begyndte at kærtegne mine bryster igen. Jeg tog hendes dildo og begyndte at bolle mig selv, mens hun kiggede på. Jeg ville ønske at min mand var der, da jeg gerne ville have det rigtigt hårdt. Jeg kørte dildoen hårdt i min kusse, mens jeg hårdt tog fast i min vorte. Der gik ikke længe før jeg kom og hun spurte om hun måtte slikke mig ren. Det måtte hun da meget gerne og som prikken oven på i `et kom jeg igen. Nu var jeg bare udmattet og det samme var hun. Vi sundede os lidt og lå og talte om at det nok ikke var sidste gang vi begge havde prøvet en pige. Jeg stod op og gik ind for at vaske mig lidt, men kun lidt, for det skulle være sådan at min mand kunne lugte det når jeg kom hjem. Jeg skrev en besked til min mand om at jeg var hjemme om en time, så han viste hvornår jeg kom hjem. Jeg følte mig virkelig smadret på vej hjem og sagde ikke så meget til min veninde. Jeg fik små søde beskeder fra min mand om at han ventede med længsel på at jeg kom hjem til ham. Da jeg kom hjem, ville jeg bare lige sidde lidt for mig selv. Han var vildt tændt over det jeg havde op levet og ville gerne stille en masse spørgsmål. Jeg havde sagt at han måtte vente og læse min historie. Det var han ikke meget for, men ok, sagde han. Han sagde at han kunne lugte en anden parfume på mig og at han kunne lugte en anden pige. Han sagde at det var vildt frækt at han kunne lugte hende. Han ville bolle mig, mens lugten af hende stadig var der. Og for at korte det hele lidt af, havde vi fantastisk sex. Alt i alt havde jeg den aften fået 10 orgasmer og dagen efter orkede jeg simpelthen ikke sex. Det var helt ok med ham.. Jeg vil lige slutte af med at sige, at det var en kanon oplevelse jeg havde.. Men det var temmelig udmattende oplevelse. Min mand måtte undvære et par dage efter, da lysten ligesom var blæst væk lidt…men bare rolig, den er tilbage.

Indsendt af LOTTE

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *