En dag med xen

Oprettet den 19. april 2013

Min ex-kone og jeg har ofte været uvenner og det er i høj grad gået udover min datter og det var også en væsentlig grund, da vi for en del år siden blev skilt. Men denne eftermiddag begyndte hun med det samme, da vi viste os i hendes have. Der var ikke det, der ikke var i vejen. Vi kom for sent, vi ku? godt ha? ringet og så videre. Hendes “nye” mand sad på terrassen og holdt klogelig sin mund. Jeg orkede ikke at skændes med hende, så jeg ga? hende bare ret, hvilket hidsede hende yderlig op. Til sidst sagde jeg at jeg smuttede nu, men at hvis det var noget hun ville diskutere, så ku? hun ringe samme aften.

Jeg havde ikke regnet med at hun ville ring, men ca. 21.30 ringede telefonen og det var hende. Hun startede, hvor hun havde sluttet tidligere på dagen og til sidst sagde jeg til hende, at nu gad jeg sgu? ikke høre mere på hende og hendes arrigskab og for mig at se drejede det sig om, at hun reelt trængte til lidt spænding. Der blev helt stille i den anden ende af røret, så sagde hun “hva? mener du med det ?”. “Det du trænger til er faneme at få noget helt andet at tænke på, så hvis du har lyst til at finde ud af hvad jeg mener, så kom forbi i morgen, jeg har afspadserer hele dagen”. Hun spurgte flere gange hvad jeg mente, men jeg sagde blot at hun ku? komme forbi, hvis hun var interesseret.

Jeg havde slået vækkeuret fra og vågnede ved ti tiden, ved at det ringede på døren. Jeg tog en morgenkåbe på og gik ud og åbnede. Birgitte, min ex-kone stod udenfor. “vækkede jeg dig ?”, spurgte hun, jeg svarede at det gjorde hun, men at hun bare ku? komme indenfor.

Jeg gik ud i køkkenet og hun fulgte bagefter, jeg satte kaffe over . Så spurgte hun, hvad jeg havde ment dagen i forvejen. Og jeg svarede at inden jeg kastede mig ud i en længere forklaring, ville jeg først på toilet og i bad. Som sagt, så gjort. Jeg gik ud og pissede og hoppede derefter ind under bruseren. Da jeg var færdig, tog jeg morgenkåben på igen og gik ind i køkkenet. Hun havde fundet krus frem og hældt kaffen på termokanden. Jeg hentede mælken og sukkeret, satte mig og hældte kaffe op i kruset. Mens jeg sad og rørte rundt i kaffen, spurgte hun igen og jeg tænkte, at nu ville jeg gi? hende sandheden “lige imellem øjnene”. “For mig at se handler det om at du er pisse frustreret og det jeg tror du trænger til, er en go? gammeldags omgang pik, så du hverken ka? høre eller se bagefter?. Hun var nær blevet kvalt i sin kaffe, da jeg sagde det, men protesterede ikke. Jeg rejste mig, gik rundt om bordet, bøjede mig ned og kyssede hende. Lige i starten kneb hun læberne sammen, men da jeg hev hende op og stå og holdt hende fast, ku? jeg mærke hvordan hendes modstand langsomt forsvandt. Inden hun nåede at protestere, havde jeg løftet hende op og mens vi stadig kyssede hinanden, bar jeg hende ind i soveværelset.. Jeg lagde hende på sengen, gik over til klædeskabet og fandt tre slips frem. Inden hun reelt nåede at opdage hvad jeg havde gang i, fik jeg hendes hænder bundet sammen og så var det en let sag at “tøjre” hende til hovedenden af sengen. Nu fik jeg i gang med at trække nederdelen af hende. Hun protesterede noget og jeg gik over og fandt endnu et slips i skabet. Jeg gik tilbage til sengen, trak trusserne af hende (det var nogle flotte kniplingstrusser), proppede dem ind i munden og kneblede hende med slipset. Jeg var ikke nervøs for hendes reaktion, for denne leg havde vi leget nogen gange, mens vi var gift. Nu bandt jeg hendes ben til sengestolperne nede i fodenden og hun lå der, forsvarsløs med blottet underkrop og ku ikke sige en lyd. Jeg bøjede mig ind over hende og sagde “hør her, nu har du to muligheder, den ene er at du samarbejder, den anden er at jeg gør hvad jeg vil. Nu løsner jeg dine hænder, men hvis du prøver på noget, så binder jeg dem fast igen, og under alle omstændigheder bliver det, som jeg vil ha? det. Har du forstået det.?” Der gik lidt tid, så nikkede hun. Jeg løsnede slipset, fik trukket trøjen op så den dækkede hendes ansigt, bh? blev løsnet og hendes små bryster blev blottet. Så bandt jeg igen slipset fast. Jeg gik ud i køkkenet, hentede saksen og gik ud på badeværelset og hentede skum og skraver . Hun lå sengen med meget spredte ben og jeg ku? se at hendes brystvorter var blevet stive. Jeg satte mig på sengekanten og klippede hendes bh i stykker, så der var fri adgang til brysterne. Jeg nev hende lidt i brystvorterne og så gik jeg i gang med at klippe og barbere alt håret af hendes kusse. Jeg ku? høre at hun protesterede, men var ligeglad. Da jeg var færdig, gik jeg ind i stuen og hentede videokameraet og stativet, stillede det hele op og satte kameraet i gang. Jeg smed morgenkåben, gik over til kommoden og hentede en stor dildo jeg havde til at ligge. Ind imellem boller jeg med en pige, der elsker at få den store dildo op i røven, mens jeg boller hende. Jeg tændte for dildoen, satte den på halv kraft og lod den glide rundt om brystvorterne, ned over maven og ned til klitoris. Hun var standhaftig i et lille minut tid, så begyndte hun at slappe af. I løbet af kort tid fik hun den første orgasme, men jeg fortsatte med bruge dildoen og hurtigt fik hun to orgasmer mere. Jeg lod den glide op i kussen, skruede op på fuld styrke og stod lidt og så på hende, Jeg smed morgenkåben og satte mig ovenpå hende, så jeg ku mærke at mine nosser lå mellem hendes bryster, jeg bøjede mig frem og hviskede ind i hendes øre ” om et øjeblik ta?r jeg dildoen igen, så hvis du vil mere dildo eller du vil ha? pik, så må du hellere sutte min pik, som den aldrig er blevet suttet før”. jeg rakte bagud og trak dildoen ud og slukkede for den, derefter tog jeg slipset væk jeg havde brugt til at kneble hende med, hun spyttede selv trusserne ud. Jeg tog fat om pikken og holdt den hen til hendes mund. Hun åbnede munden og jeg førte pikken ind imellem hendes læber. Det skal lige siges at Birgitte er verdensmester i at sutte pik og at mærke hendes læber glide henover pikhovedet og hun suttede på den som man gør på en is, samtidigt med at hun førte hovedet frem og tilbage. Alt dette sammenlagt gjorde at jeg i løbet af kort tid sprøjtede i hendes mund, så sæden væltede ud over hendes læber og ned af hendes hage. Jeg sad stille og nød det, mens hun suttede min pik ren.

Da hun var færdig rejste jeg mig op, løsnede de slips der holdt hendes ben fast, vendte hende om på maven og bandt hende igen. Denne gang dog så løst, at hun ku? trække benene op under sig, jeg bøjede mig ind over hende og sagte så lavt at det ikke kom med på videoen, at når hun fik lyst til pik, ku? hun bare kalde. Jeg gik ud i køkkenet og satte mig. Efter et par minutter ku jeg høre hende råbe “Søren, kom lige herind”. Jeg gik derind og sagde “hvad vil du?”. Hun sagde stille at enten ville hun løses eller også ville hun ha? pik nu. Jeg bøjede mig frem og sagde til hende at hun blev nødt til at be? om pik, højt hvis hun virkelig mente at hun ville ha? det. Hun råbte højt “jeg vil mærke din pik nu, Søren”. Det eneste hun tænkte på, at nu ville hun kneppes.. Jeg satte mig på sengekanten og lod en hånd glide op mellem hendes ben, indtil jeg nåede så højt op at mine fingre strejfede skamlæberne. Jeg lod et par fingerspidser glide op mod klitoris, lod dem blive liggende stille et øjeblik og begyndte så at nulre den, som man gør når man har en cigaret imellem fingrene. I løbet af meget kort tid blev hun fuldstændig vild og begyndte at lave kneppebevægelser. Jeg ku mærke at min pik igen var blevet stiv, så jeg satte mig på hug bag hende og lod pikke glide op i hende. Kussen var varm og glat, meget glat og følelsen af at glide op i hende var ubeskrivelig dejlig. Jeg lå helt stille hen over hendes ryg og holdt hende presset ned mod sengen med min vægt. Så rejste jeg mig lidt op, tog fat om hendes hofter og begyndte at kneppe hende. Hun begyndte med det samme at støde imod . Hun stønnede højere og højere, “sprøjt i mig, sprøjt i mig for helvede”, men jeg havde tænkt mig, at hun virkelig sku? ha? pik, så da jeg ku mærke at jeg var ved at komme, trak jeg mig ud. Jeg fandt dildoen, tændte for den igen og stak den op i kussen. Jeg tog fat om pikken og holdt pikhovedet hen mod hendes lille stramme røvhul og pressede til. Pikken var fedtet sådan ind i kussesaft, at jeg uden besvær gled op i hende og samtidigt med at jeg kneppede hende i røven, ku? jeg mærke den summende dildo i hendes kusse. Jeg banke pikken i bund nu uden hensyn til hende, nu drejede det sig kun om min egen orgasme og den kom ret hurtigt med et brag. Jeg faldt henover hende og lå helt stille mens jeg kom til mig selv. Jeg trak mig ud af hendes røvhul og trak også dildoen ud, løste hendes hænder og fødder og lagde mig ned ved siden af hende i sengen. Hun lagde sig om på siden med front imod mig og lå blot og kiggede på mig. Jeg tog hende i hånden og sagde “jeg trænger til et bad og hvis du vil ha? chancen en anden gang må du hellere gå med, så kan du jo vaske pikken for mig”. Hun smilede rejste sig og sammen gik vi ud i badeværelset. Det blev ikke sidste gang hun kom på besøg og videoen har tit været tændt, når vi har “leget”.

Indsendt af Jørgen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *