En dejlig pik

Oprettet den 6. maj 2013

Det hele startede med at jeg tog på Teknisk skole, jeg kom i en klasse, hvor vi var ret blandet alders mæssigt. Der var en fra klassen jeg fik et godt øje til allerede anden dag, jeg synes der var et eller andet over ham, jeg kunne ikke modstå hans dejlige varme øjne. Han var 35 år, jeg tænkte at det var jo lige meget for jeg ville ikke kunne få ham af lige vel, hvad skulle han dog med mig når jeg selv kun var 21 år. Men det tændte mig nu alligevel at han var 14 år ældre end mig selv og at jeg var brændt lidt varm på ham.

Men vi kom godt ud af det og havde det sjovt sammen, sagte lidt frække ting til hinanden for sjov. Men jeg blev mere og mere vild med ham, havde frække fantasier om os. Troede aldrig at der skulle ske´ noget selvom det var mit største ønske. Men så kom dagen, hvor vi skulle holde afslutning. Aftalen lød at dem der ville skulle mødes inde i byen på en pub og få sig en afskeds øl. Da vi kom var han der ikke, lidt skuffet blev jeg, da jeg synes at det kunne være sjovt at feste med ham. Men efter en del drinks kom han så, han virkede ikke så interneret men pyt tænkte jeg, jeg var jo forberedt på det. Det endte med at nogle af de andre ville andre steder hen så gruppen blev splittet. Min nuværende kæreste og jeg gik over på en bar for at spille lidt pool. Så var hans interesse vokset og han var blevet en charmetrold uden lige. Hans væremåde tændte mig, situationen var blevet anderledes, jeg kunne mærke vibrationer i luften.

Efter vi havde spillet lidt blev vi enige om at finde de andre, så vi gik gennem gaden og fandt ud af at de fleste var taget hjem. Vi rundede hjørnet af Spirit of Amerika da han pludselig pressede mig op af vægen for at kysse mig, jeg afviste ham og sagte ikke her. Så vi gik ind på Las Vegas for at finde et sted der, vi kunne ikke mere end lige komme ind i opgangen før ham var på den igen, denne gang gav jeg efter, jeg tændte på hans spontanitet. Hans hånd fandt min allerede godt våde fisse, så nu var jeg virkelig tændt, hans øjne var klare og jeg kunne mærke at det ikke var det eneste der skulle ske´ nu. Vi gik ind på Spirit for at finde et sted, men heldet var ikke med os, så vi foresatte til Burger kings toiletter.

Han stod og kyssede mig op af væggen, vores tøj røg af, han satte sig på toilettet, hvor jeg tog hans dejlig pik i munden, det var noget han kunne lide. Min tunge dansede hen over hans pik hoved, min mund begravede han pik, han smagte dejligt. Så var det min tur til at skulle slikkes, jeg lå på gulvet med spredte ben, det var dejligt, hans tunge legede med min kilder. Næst skete det, han pressede sit lem op i mig, der gav et sus i min krop af liderlighed. Det var ufatteligt dejligt. Hans pik kørte ud og ind af min liderlige fisse, jeg var i drømme land, tænk at det virkelig skete. Jeg kunne mærke på ham, at han snart ville komme så jeg spændte mine muskler i underlivet med det resultat, at han tømte sin varme sæd over min nøgne krop. Han havde det dejligste udtryk i ansigtet, jeg kunne se at det var noget han kunne bruge. Vi kyssede lidt og tog så vores tøj på igen for at feste videre.

Indsendt af Hanibal

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *