En fræk aften sammen med dig

Oprettet den 9. april 2013

Jeg sidder her på mit job, arbejder, har en masse bolde i luften på en gang – men tænker dog alligevel på dig! Min dejlige kvinde som sikkert nu på dette tidspunkt allerede er kommet hjem fra sit job – hun går sikkert rundt og nusser om sig selv – nej stop de tanker, jeg må se at få de opgaver her løst først.

Tanken vender dog snart tilbage, jeg tænker på hende, drømmer mig for et splitsekund tilbage til en af de mange vidunderlige oplevelser vi har haft sammen, varmen og glæden spreder sig i min krop – jo helt bestemt hun er kvinden i mit liv.

Arbejdet fortsætter i nogen tid, og igen dukker hun op for mit indre, tænker på den kjole hun havde på sidste gang vi var ude at spise, Jeg havde bestilt bord til os på en lækker restaurant – jeg nyder virkelig, at invitere hende ud, nyder at se hende, hvor selvsikker hun kan føre sig frem. Perfekt til mindste detalje, hun forstår virkelig at vise at hun er en kvinde, og det en med stort K. Jeg husker med fryd i sindet på hvordan kjolen smøg sig om hendes krop, hendes dybe udskæring hvor man akkurat kunne ane det diamantsmykke jeg havde givet hende til vores 1 års jubilæum, det sad bare perfekt der, omgivet af hendes faste barm, gud hvor jeg dog elskede de små men alligevel dejlig faste bryster hun havde. Hendes ansigt omkranset af det kulsorte hår, som perfekt rammede hendes smukke ansigt ind, de blå øjne, som udstrålede så meget varme, og smilet, hun havde et smil der kunne få is til at smelte – jo sandelig – hun er en utrolig smuk kvinde.

Jeg tænker på den dejlige mad vi fik, så lækre Italienske retter og dertil en forførende Chianti vin. Husker på hvordan jeg kan sidde og blive ’taget i’ bare at se på hende, nyde hendes smil, hendes oprigtighed, føle hendes kærlighed – og bare nyde at vi har fundet sammen. Vi sad ved et lille bord bagerst i restauranten, med levende lys omkring os, friske blomster på bordet og sagte musik afsluttede denne perfekte ramme. Jeg husker vores forret, hvordan jeg lavede små bidder på min tallerken som jeg forsigtigt listede op på min gaffel, over bordet, og gav hende dem – jeg nød at se hende åbne hendes mund, se på de smukke dybrøde læber, se hendes glimt i øjet når hun modtog maden og tyggede på den uden at miste det mystiske æggende blik i øjet. Vi sad længe og spiste, sludrede om alt og intet, nød hinandens selskab, nød vores tosomhed – kort sagt bare nød livet.

Jeg husker hvordan jeg lige pludselig mærker hendes fod glide op af mit skinneben, jeg ser hende i øjnene og ser straks det forførende drilske udtryk som kun hun kan give mig. Jeg prøver at ignorere det, med eftersom hun bevæger sin fod længere og længere op ad mit ben, ad mine lår – så er jeg klar over at jeg ikke kan ignorere dette meget længere. Jeg giver hende et lille smil, og hun returnerer det med en kysmund og hvisker ’jeg elsker dg skat’. Jeg nyder hver gang hun siger dette til mig, føler glæden brede sig i min krop, Det er bare så lang tid siden jeg har haft en kvinde som jeg matcher så godt, som jeg sætter så stor pris på – ja og som jeg elsker så højt som jeg gør hende.

Jeg ser hende dybt i øjnene, mine hænder glider hen over bordet og finder hendes, vi holder hinanden fast og jeg hvisker til hende; Du er alt hvad der betyder noget for mig min egen, jeg elsker dig så dybt’. Hun smiler til mig og hvisker at hun har en overraskelse til mig – jeg tænker på hvad det nu kan være hun har fundet på at små dejlige tosse streger, men henkaster det hurtigt da hun ofte har vist at hun er ret unik til at finde på noget som jeg i min mere konservative tankegang ikke ville havet regnet med. Vi taler videre som før og nyder hinandens selskab, den dejlige mad den lækre vin og de romantiske omgivelser. Vi beslutter os for at forlade restauranten, og finde et hyggeligt sted for en drink inde vi tager hjem, da jeg stadig ikke kender hendes hjemby så godt endnu foreslår jeg hende at finde et sted for os.

Vi spadserer rund i små ti minutter og kommer så til en lille hyggelig bar, dybt inde i byens hjerte, jeg holder døren for hende, og vi træder ind i en smukt restaureret gammel bar. Vi finder et lille hyggeligt hjørne, og på vej over mod det nyder jeg at se et par unge mænd nærmest klæde hende af med øjnene, jeg er ikke den eneste der nyder at have så smuk en kvinde. Jeg holder hendes frakke som hun elegant smyger sig ud af, jeg ser ud af øjenkrogene at de unge mænd uden blusel sultent betragter hendes smukke krop. Vi sætter os og tjeneren kommer ret hurtigt ned til os og vi bestiller hver en Irish Coffee – som inden længe bliver serveret på fornemste hvis, med frisk flødeskum, Belgisk chokolade og velduftende kaffe og brunt sukker.

Vi sidder og nyder den varme kaffe og mærker varmen fra den brede sig i hele kroppen. Vi sidder og nipper til kaffen og bare nyder at være tæt på hinanden. Jeg tænker på hvad hun gjorde ved mig på den Italienske restaurant og beslutter at det nu må være min tur til at varmen hende lidt op. Jeg lader min hånd ’tilfældigt strejfe’ hendes lår – og lader den blidt kærtegne hendes lår, smiler frækt til hende og hvisker ’du tænder mig skat’.

Jeg ser hendes søde smil brede sig i hendes mundvige og hun svarer ’i lige måde’. Jeg lader min hånd glide op af hendes lår, ganske langsomt, lader min lille finger stritte lidt for at den bedre kan kærtegne hendes maveskind, jeg lader hånden glide ned af hendes lår igen, og langsomt op igen, denne gang under hendes kjoles tynde stof. Aner hvordan hun forsigtigt spreder sine ben for at gøre plads for mine søgende fingre, jeg lader min ringfinger kærtegne hendes maveskind, lader den glide ned over hendes venusbjerg.

Langsomt i små cirkler glider den ned gennem hendes kortklippede trekant, jeg ser på hende ser hendes halvt lukkede øjne, hører hendes åndedræt blive tungere, jeg nyder sådan at se hende på den måde. Jeg retter min finger ud, og lader den glide ned over hendes kortklippede behåring, ned mod hendes varme kærlighedshule, jeg mærker varmen fra hende, hører hende komme med et svagt gisp, da min finger glider henover hendes klitoris. Jeg stopper op, trækker mig tilbage og lægger min arm rundt om hende, trækker hende ind til mig og fortæller hende med svag stemme at hun tænder et begær i mig som jeg har svært ved at styre, hun er i min magt, jeg må have hende.

Vi snupper en hurtig tår af den nu lunkne Irish Coffee – skynder os at betale, får overtøj på, og straks efter står vi ude på gaden. Jeg lægger mine arme omkring hende, trækker hende ind til mig, ser mig tilbage mod den lille hyggelige bar, og når lige at se af en af de unge mænd smile stort til mig og give mig et ’Thumbs up tegn’ – der er åbenbart andre der har været vidner til vores lille leg derinde. Vi gå tæt sammen et stykke tid indtil jeg opdager en hyggelig lille brostens belagt gyde til den ene side, jeg trækker min kvinde med op ad gyden, presser hende forsigtigt op ad muren på et smukt gammelt hus. Holder hendes hænder i et fast greb, og vi kysser hinanden vildt og inderligt.

Jeg nyder at mærke hendes lille frække tungespids cirkle rundt – drillende, søgende efter min tungespids, jeg nyder smage af hende, hendes varme mund, de fyldige læber og hendes underliv hårdt presset mod mit. Jeg lader mine hænder glide ind under hendes frakke, op over hendes faste mave, op mod hendes faste bryster, jeg mærker hendes hånd kærtegne mit halvstive lem uden mine bukser, hun drejer ansigtet, bider mig i øret og hvisker ’at hun trænger til at mærke mig spidde hende, tage hende hårdt – og længe’. Mine hænder glider ned over hendes ryg, ned mod hendes frække bagdel, klemmer blidt i hendes balder samtidigt med at jeg fortæller hende at jeg vil have hende, hele natten, elske hende, slikke hende, flytte grænser og løfte hende ind i en anden dimension.

Jeg nyder at mærke hendes fingre nulre, klemme fast om min manddom, i guder hvor er jeg ved at være tændt, jeg bider hende i skulderen, slikker hendes hals med min tungespids – og hvisker til hende at denne nat skal være noget helt specielt. Vi glider langsomt fra hinanden, retter på vores tøj og bevæger os videre ud i aftenen for at finde en hyrevogn der kan bringe os hjem, gerne i en fart!

Efter et par minutters gang kommer vi til et lille torv hvor vi straks finder en vogn, der kan bringe os hjem – hjem vor vi nu endelig kan fortsætte vores leg. Vi deler begge bagsædet, og efter er hurtig instruks til chaufføren, falder vi sammen omkring hinanden og kysser med en længsel som jeg ikke kan beskrive med ord. Jeg lader min tunge glide ind i din mund du suger fast om den med dine læber og laver de små frækkeste bolle bevægelser med din mund omkring min tunge. Jeg mærker mit åndedræt blive tungere, og nydelsen af at have min elskede tå tæt og så fræk for mig til at glemme alt omkring mig.

Jeg trækker min tunge ud fra din varme mund, bøjer din nakke bagover og lader tungespidsen glide ned fra din mund, over din hage, og langsomt cirklende ned ad din hals, du gisper, da min tunge blidt kærtegner dit kraveben, ned mod dit bryst, jeg løfter hovedet og presser mine sultne læber mod dine. Lader men hænder holde dit ansigt, jeg ser dig dybt i øjnene og fortæller dig et du er den dejligste kvinde på jorden samt at jeg ønsker dig nu – mere end nogensinde før. Du svarer med et sukkende i lige måde og presser din krop mod min.

Vi bliver hevet ud af vores nydelse ved at hyrevognen standser og chaufføren sagte konstaterer at vi nu er ved bestemmelsesstedet. Jeg betaler hyrevognen og da jeg kommer op ad gangen mod dit hjem står du allerede med døren åben, ventende på mig med det mest fantastiske sultne og kælne blik i dine øjne, jeg tager din hånd, giver den et klem og siger at jeg glæder mig til at se den overraskelse du lovede mig tidligere, du læner nakken tilbage og grinende siger du ’min skat, det varer ikke så længe’.

Vi bevæger os tæt omsluttede op ad trappen og inden længe står vi foran lejligheden, vi træder indenfor og jeg fornemmer duften af dig inde i entreen, den duft jeg kender så godt, den duft der vækker glæde og når jeg ikke er sammen med dig, længsel i mit hjerte. Vi kommer hurtigt af overtøjet, jeg tager din frakke finder en bøjle og skal til at hænge den på plads i skabet da jeg mærker dine arme rundt om mig, og din mund der blidt kysser mig i nakken, det er så hårene rejser sig på min arme, et dejligt gys risler gennem min krop, du bider mig i øreflippen og hvisker at du vil skifte til noget mere passende, jeg nikker og glæder mig over hvad du nu kan finde på som er mere ’passende’. Jeg går ind i stuen, mod dit stereoanlæg og finder en radiostation der spiller stille romantisk musik. Finder min lighter frem og tænder en del levende ly, flammernes flakken hensætter rummet i en meget romantisk stemning og jeg går ud i køkkenet og finder champagnen frem fra køleskabet, knuser noget is og anbringer den forførende drik i en stor aluminiumskøler.

Jeg tager et par las og går ind mod stuen, finder plads i sofaen, tænder mig en cigaret og nyder forventningens glæde i min krop. Jeg kan hører du pusler i badeværelset, så i soveværelset, og kan ikke slippe den tanke om den overraskelse du sagde du havde til mig? Jeg rejser mig for at trække gardinerne for, og da jeg står der mod front mod vinduet mærker jeg dine varme hænder på mine balder, du hvisker at jeg skal lukke øjnene og vende mig om langsomt.

Jeg gør som du beder om og mærker at du griber fat i mit slips, rækker det voldsomt af, tager fat i min skjorte oppe i halsåbningen og flår den af mig, jeg ænser knapperne springe til alle sider og lynhurtigt står jeg foran dig med blottet overkrop, og en iturevet skjorte hængende nede omkring mine håndled. Jeg mærker din tunge glide ned over mit bryst, nu napper i mine brystvorter, bider blidt i dem, dine hænder har et fast tag på min bagdel, og du kysser mig vildt på brystkassen. Jeg fornemmer din varme mund, din ivrige tunge, dine faste hænder, jeg må bare overgive mig til dig, nyde det, hvilket jeg sandelig også gør.

Du tager hurtigt fast i min livrem og med et snuptag har du åbnet mine bukser og jeg fornemmer dem dale mod gulvet. Din tunge glider ned over mit bryst, over min mave, jeg føler det gipper i mig, da du lader din tunge cirkle rundt om min navle, Jeg mærker dine fingre gribe fat i mine trusser, og med en hurtig bevægelse lander de samme sted som mine bukser, nede om mine ankler. Jeg føler nu dine negle bore sig ind i mine balder, mærker dit tunge åndedræt mod det nederste af min mave, og ikke mindst mit lem, nej min pik – som vokser under din behandling.

Den står nu ud i luften, og endelig, jo du har åbnet din lille frække mund og jeg mærker dine læber langsomt glide ned over mit pikhoved, Det giver et voldsomt ryk i min krop da du lader din mund glide ned over min bankende manddom, jeg mærker blodet banke i den, blodet bliver pumpet ned i den og det føles snart som om den vil briste af det tryk du kar kørt på den. Du siger til mig at du skal se på dig, jeg åbner øjnene og ser ned på dit ansigt du ser mig dybt i øjnene samtidigt med at du lader min pik forsvinde dybt ind i din mund, jeg nyder at se min elskede tager mig sådan, se det sultne blik i dine øjne mens du langsomt sluger mig, centimeter for centimeter. Først da ser jeg hvad du har på, du den frækkeste nærmest gennemsigtige sorte silkechemise på, den sidder perfekt på din krop, smyger sig om dine dejlige kvindelige former, og efterlader ikke meget til fantasien om hvad den skjuler, eller rettere fremhæver.

Omkring dine ankler sidder der små læder ærmer med hver en krog monteret ovenpå. Nu, endelig kan jeg se sammenhænget i din lille overraskelse, jeg ved at du til tider kan lide små uskyldige S/M lege, og ser nu at du er lige netop i aften har lyst til at lade mig lege med dig, befale over dig, styre dig, og til sidst nyde dig og bringe dig mod højder, de højder vi begge to så meget nyder at nå sammen.

Du fortsætter din ubarmhjertige, vidunderlige bearbejdning af min pik, jeg nyder din mund og tunges samarbejde, og kun du ved hvordan du kan få mig op på nydelsens top, du kender mig, ved hvor meget jeg nyder at du slikker mig, nyder at mærke din varme, våde mund og tunge lege med min bankende manddom. Du forstår min lyst, nyde at tage mig, og ved at jeg ikke kan undvære dig. Jeg føler det som om min pik er ved at eksplodere og beder dig om at stoppe nu, jeg vil så nødigt op på toppen af nydelsen nu, jeg vil længere, du trækker din mund tilbage, former dine læber til en lille forførende fræk trutmund og kysser mig på pikhovedet.

Du rejser dig op, jeg tager dig i mine arme og vi kysser hinanden, varmt, vådt og med et dejligt begær i vores hjerter. Jeg beder dig om at hente Champagnen, du skænker os hvert et glas og vi drikker stille af de liflige dråber mens vi ser hinanden dybt i øjnene. Jeg løfter mit glas, tipper det, og hælder langsomt en lille stribe af Champagne ned over dine bryster. Stiller glasset fra mig, fatter om dine hofter med mine varme hænder og lader mund og tunge slippe de skinnende dråber af dine bryster, du læner nakken tilbage, og sukker dybt. Jeg nyder at mærke dine brystvorter stivne under min tunges bearbejdning, jeg lader den glide rundt om dem, sutter på dem, bider forsigtigt i dem og lader dem blive suget ind i min mund.

Jeg ’befaler’ dig til at gå ind i vores soveværelse, tænde nogle levende lys, og ligge dig på sengen. Jeg vikler mig ud af tøjet, går ud på badeværelset, åbner det for vandet og stiller mig ind under bruseren og mærker det varme vand skylle henover min krop, medens jeg tænker på min vidunderlige elskede.

Efter at have tørret mig finder jeg den Eau de toilette frem du gav mig og giver min krop et par tryk fra flasken, jeg finder et par rene trusser frem og gør ind i soveværelset hvor mit livs kvinde venter længselsfuldt på mig. Jeg nyder synet af dig liggende der på vores seng, lyste fra de brændende lys kaster skygger over din smukke krop, og jeg bliver tændt over at se dig ligge svagt klynkende samtidigt med at du leger med dig selv.

Du er op på mig og dine øjne kigger på det sorte stykke stof jeg har i mine hænder, jeg bøjer mig ned over dig, giver dig et kys, erkender min kærlighed til dig, og lader så det sorte stof glide ned for dine øjne, du sender mig et frækt lille smil og det ser ud som om du nyder det endnu mere da jeg binder dine arme fast til de kroge der i sengen. Du ligger nu helt forsvarsløs, bundet, og klar, ventende på mit udspil!

Jeg læner mig henover din krop, og lader den lunke massageolie langsomt dryppe ned på dig, jeg nyder at se din glæde over olien der rammer din hud, og snart føler du mine hænder gnide olien ind i din hud, jeg nyder at massere din krop, nyder synet af dine bryster som står som blanke toppe, med de spændte brystvorter strittende af forventning. Jeg kan ikke lade dem være, du ved jeg er vild med at lege med dem, og straks føler du min tunge, min mund, mine hænder lege med dem. Jeg tager en isterning fra Champagnekøleren og lader smeltevandet dryppe ned over dine brystvorter, du skyder din ryg op i en bue, og gisper højt da jeg lader isen rotere rund om dine brystvorter, jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg nyder at lege med dig, men siger dog intet, bare lader min leg tale for sig.

Jeg lader isterningen ’vandre’ ned over din mave rundt om din navle, op på dit venusbjerg, hvor der dannes et par isnende dråber der langsomt glider ned mod din skede, du sukker da dråberne glider ned over dine skamlæber. Jeg trækker mig lidt tilbage og fortæller dig at jeg nu også har en overraskelse til dig, du sukker bare og siger at du trænger så meget til at mærke mig, jeg afviser dig, og beder dig vente.

Jeg går ud i gangen, finder min attachemappe frem, åbner den og trækker din ’overraskelse’ frem, smiler i mit indre og går tilbage til dig min elskede. Jeg bukker mig ned og fastgør mine nyindkøbte læder ’lænker’ til dine fødder, og snart ligger du som et X på sengen, jeg træder tilbage og nyder synet af min kvinde. Du er så vidunderlig dejlig som du ligger der, nøgen, bundet, den tillid du viser mig ved at lade mig gøre dette mod dig, for dig, for os – jeg elsker dig så højt! Jeg ligger mig forsigtigt ned mellem dine ben, nyder synet af din kvindelighed, din lyst. Ser på dit dejlige skød, nyder synet af dine svulmende skamlæber, de bitte små perler af din ekslovs saft der sidder i dem.

Jeg lader min tunge søge op af dine inderlår, nyder smagen og duften af dig da jeg nærmer mig din skede. Du ved at jeg elsker når du slikker mig, der er faktisk kun en ting jeg nyder ligeså meget og det er at slikke dig, du ved at jeg kan gøre det i lang tid, jeg nyder dig – mere end jeg tror du ved. Jeg leger med dig, udforsker dig, fortæller dig hvor dejlig du er. Min tunge kærtegner dine skamlæber, undvigende danser den forbi din klitoris – gang efter gang, jeg driller, pirrer, tænder dig. Vil se dig ’lide’ høre dig bønfalde mig om at tage din krop. Din klitoris står nu stiv som en lille tap, den træder frem, omkranset af de skinnende skamlæber, jeg bukker mit hoved ned tager den blidt i min mund og suger begærligt på den.

Du skriger, stønner voldsomt da jeg presser et par fingre op i dig, jeg vil udforske dit indre, lege med dig, bolle dig – samtidigt med at min tunge kærtegner din klitoris. Jeg ved ikke hvor længe jeg har slikket dig, smagt på dig, nydt dig, hørt dig stønne og krævet mig, da jeg mærker at du ikke kan holde orgasmen tilbage, jeg mærker små kramper gennemrulle din skede, du spænder din krop, det sitrer i dig, og med et skrig fra din mund ser jeg orgasmen rulle igennem dig.

Jeg hviler mit hoved mod dit ene lår og kysser din elskovshule tak. Ligger mig ved siden af dig og fjerne det sorte stof fra dine øjne. Du kigger på mig, jeg på dig og vi forenes i et langt varmt kys. Jeg ser dog at du stadig er ret ’hjælpeløs’ som du ligger der, og fjerner rebene der har holdt dig fanget, du er nu fri, jeg kysser dig, holder dig tæt, og mærker du presser dit underliv mod min bankende lem. Du beder mig ligge ned på ryggen og du sætter dig overskrævs på mig, jeg mærker dit varme skød presse sig mod mit lem, du driller, smiler frækt og spørger mig ’om der var noget jeg kunne tænke mig’? Jeg smiler tilbage til dig og siger til dig at du er alt hvad jeg kunne ønske mig, du returnerer mit smil og med et frækt glimt i øjet glider du ned mellem mine ben, tager fat om skaftet på min pik, og trækker forhuden hårdt tilbage, jeg sukker dybt da jeg mærker huden spændes til bristepunktet, og følelsen af at min pik nu er totalt blotlagt for dig. Jeg mærker din tunge danse hen over mine sprængfyldte kugler, samtidigt med at du blidt kradser mig på maven med dine negle, jeg nyder varmen fra din mund da du langsomt tager mig i munden, den følelse kan ikke beskrives jeg er som i ekstase.

Du glider fra mig og sætter dig atter op ovenpå mig, jeg mærker du leger med mit pikhoved mod dine varme skamlæber og jeg sukker dybt da vi forenes, du og jeg. Jeg føler en ubeskrivelig varme i mit underliv når du langsomt pumper mig, jeg nyder hver millimeter min pik glider ind og ud af dig, vi passer så perfekt sammen du og jeg. Jeg ved ikke hvor længe du har drillet mig, pumpet mit lem, min pik, slugt mig med din vidunderlige skede – men nu kan jeg mærke det er ved at overtage kontrollen fra mig, jeg siger til dig at jeg er ved at komme, du stønner højere – rid mig skat, tag mig, jeg vil mærke dig dybt inde i mig, jeg lader gå, mærker en sød smerte i min pung, fornemmer min sæd blive skudt op i dig, nærmest synkront dykker du helt ned over mig og jeg føler atter din skede trække sig sammen om min pik. Jeg nyder den måde du kan malke de sidste dråber ud af mig, suge mig tør.

Du sidder længe og vugger ovenpå mig, og vi nyder begge to den totale tilfredsstillelse, følelsen af at være elsket, blive elsket, og den vidunderlige træthed bagefter. Jeg bliver kaldt tilbage til den virkelige verden af min telefons kimen, jeg vågner med et spræl, og rækker ud efter telefonen, præsenterer mig, og hører en kvindestemme i den anden ende, kan det virkelig passe – jo det er hende, min elskede, jeg fortæller hende at jeg lige har haft en lille drøm om os to, og kan høre hendes latter da hun erfarer hvad historien går ud på.

Hun spørger mig om jeg kan hente hende inde i city ved 1700 tiden og jeg siger til hende at det vil passe mig fint, vi taler lidt om løst og fast og afslutter derefter med en rigtig ’telefon krammer og knus’. Jeg lægger telefonen og farer tilbage til mit arbejde. Jeg får desværre rygende travlt på jobbet og opdager alt for sent at klokken nu faretruende har nærmet sig 5 om eftermiddagen, jeg skynder mig at afslutte mine sager, halvt løbende ud af døren for jeg lige givet et par beskeder til 2 af mine kollegaer, og få minutter over fem sidder jeg så i bilen på mej mod vores rendezvous sted inde i city. Som sædvanligt når man har travlt er det svært at finde en parkeringsplads, men lykken står den kække bi og jeg finder en efter ’kun’ 5 minutters søgen, jeg parkerer bilen, skynder mig op mod det sted vi skulle mødes for snart 10 minutter siden, ryger forbi en blomsterhandler, nej jeg må hellere, ind i butikken, fat i ekspedienten, køber en langstilket rose og ud igen. Der står hun så, ventende på mig, jeg kan se at hun småfryser, hun står og tager små skridt på det iskolde fortov og jeg ser hun spejder efter mig i forskellige retninger, hun ser mig – endelig er hun her sammen med mig. Jeg småløber over til hende, giver hende et kæmpe kram og hvisker et sagte ’undskyld’ i hendes øre. Jeg ser hun glæder sig over rosen, og arm i arm går vi videre ind mod centrum.

Hun fortæller mig at hun skal ind og købe noget nyt tøj, og ønsker at have mig med for at jeg skal kunne komme med min mening om det udvalgte, jeg nikker, men undrer mig dog over hvorfor, jeg mener hun har en fortrinlig smag for tøj, og jeg er ingen match til hendes fagkundskab inden for dame moden. Vi finder snart den store butik og hun guider mig hen til den afdeling der har det hun søger efter. Vi kigger på en masse forskelligt tøj og finder så et lille udvalg som hun mener matcher hende, hun finder et prøverum og går derind for at prøve kollektionerne, eller hvad sådan noget nu hedder.

Jeg venter spændt udenfor og efter kort tid kommer hun ud iført nogle flotte kongeblå slacks, og den yndigste hvide skjorte bluse, hun drejer sig en gang foran mig og siger så ’voila’ – jeg nikker anerkendende og roser hendes tøjvalg, det klæder hende virkelig det tøj, fremhæver hendes smukke former, matcher hendes stil, hendes hår – kort sagt perfekt. Jeg sender hende et fingerkys og hvisker ’du er dejlig’, hun smiler, laver trutmund, drejer sig rundt og forsvinder ind i prøverummet på ny. Jeg siger til hende at jeg straks er tilbage, der er lige noget jeg skal kigge på, jeg kigger søgende rundt i den store forretning og ser så afdelingen for lingeri, jeg går derover for at studere udvalget, der er bare så meget, noget er straks udelukket, andet måske interessant, og endelig noget der bestemt er meget interessant. Jeg finder en yndig svagt rosa farvet BH, og et par matchende trusser – åh nej hvad var det nu hendes størrelse var, åh jo, frem med lommekalenderen, en vane jeg tit har haft glæde af, skriv sådan noget ned! Jeg finder hendes størrelse frem, føler på den fine tynde silke, den er glat, kølig og meget lækker – tager sættet med mig, forestiller mig hendes krop og den tynde silke, begiver mig over mod prøverummet igen, hun står nu uden for og smiler til mig, jeg gemmer BH og trusser bag min ryg og nyder synet af hende.

Hun står der i meget stramme sorte bukser som sidder som malet på hendes dejlige bag, en kort top som knap nok lige dækker hendes navle, den smyger sig om hendes krop, aftegner hendes bryst perfekt, den dybe udskæring efterlader ikke meget til fantasien, jeg nyder synet af hende, hun smiler til mig og spørger mig om min mening? Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, det sidder som malet på hende og alligevel – viser hun for meget frem? Nej nu ikke være jaloux – hun er flot, forførende – det er ordet, jeg fortæller hende min mening hun smiler og giver mig et kys på kinden, og siger hun er glad for min oprigtighed. Hun vender sig rundt, går mod prøverummet og vrikker frækt med numsen et par gange, ih altså hvor jeg elsker den måde hun spiller op på. Jeg venter nogle sekunder og træder så ind i prøverummet til hende, hun ser mig i spejlet og vi ser hinanden i øjnene, jeg smiler lidt frækt til hende og holder det lækre lingeri op for hendes øjne medens jeg siger; ’prøv lige det her skat’.

Hun nikker, smyger sig ud af den mørke top og de stramme bukser, hun bøjer sig ned og instinktivt lader jeg mine hænder kærtegne hendes baller. Jeg nyder at se hende bukket frem med den dejlige bagdel struttende frækt lige op mod mig. Jeg giver hendes baller et par klem, hun vender sig om mod mig lægger sine arme over mine skuldre og vi kysser hinanden varmt og frækt, mine hænder tager fast om hendes hofter og jeg opdager nu at hun kun står iført trusser og sko. Jeg kysser hendes nakke, hendes skuldre, hendes hals og napper så i hendes øreflip og hvisker ’jeg har lyst til dig skat’. Jeg løfter hende op og placerer hende på den lille bænk der er i prøverummet, jeg spreder hendes lår, presser min krop mod hende og lader min grådige tunge og kærtegne hendes bryster, hendes maveskind, hendes lår, helt ned til hendes lægge glider min tunge over hende. Jeg placerer en hånd på hvert af hendes knæ og presser hendes ben yderligere fra hinanden, min mund søger mod hendes skød og jeg lader min tunge glide hen over hendes skede, uden på de tynde trusser hun har på, jeg føler hvordan hun presser mit hoved mod hendes skød, trækker i mit hår og stønner mit navn sagte.

Jeg trækker hendes trusser lidt til side og lader min tunge glide henover hendes vidunderlige skamlæber, suger forsigtigt den ene skamlæbe ind i min mund og presser en finger op i hende, hun sukker dybt og hvisker sagte til mig ’tag mig’ – hvem kan stå for sådan en ordre og jeg rejser mig op, vender hende om og beder hende stå som før med den lækre bagdel mod min underkrop og hovedet sænket. Jeg åbner hurtigt mine bukser, og frem springer mit ventende lem, jeg tager fast om hendes balder og ser at hun har ført sin ene hånd ned i sit skød og villigt har hun spredt sine skamlæber med sine fingre. Jeg Nyder synet af hendes våde skede og forventningsfuld presser jeg mit nu bankende lem mod hendes åbning. Jeg ser hvordan min pik glider langsomt op i hende, nyder synet af hvordan den trækker hendes skamlæber et stykke med ind i hende, jeg lukker øjnene og mærker at jeg rammer hende helt i bund, hendes fingre leger nu med min kugler, hun trækker i dem, kradser dem, stønner højt og vi begiver os begge u på endnu en vidunderlig tur i seksualitetens univers. Jeg føler hendes vuggende takt og vi elsker hinanden hurtigt , rytmisk og med så megen energi, jeg føler hvordan hun nærmest i små kramper klemmer omkring min pik, hun beder mig indtrængende om at få lov til at mærke mig helt oppe i hende, knep mig dybt sukker hun – igen og igen, jeg støder min nu bankende pik langt op i hende ved hvert et stød, og jeg nyder hvert stykke af vejen ind og ud af hende. Jeg føler at jeg ikke kan holde til mere og hvisker til hende at jeg ikke kan mere, jeg må komme, jeg vil sprøjte min sæd op i hende – hun vrister sig fri af stillingen, vender sig mod mig og jeg mærker hendes blide hænder tage fat hårdt om mit stenhårde lem, hun trækker forhuden stramt tilbage og lader pikhovedet glide ind i hendes mund, jeg tror hun når at gøre det tre gange før det sortner for mine øjne og jeg kommer i en strøm af en udløsning, jeg føler hvordan sæden bliver pumpet ud af mig, bliver skudt ind i hendes mund og jeg føler, mærker hendes tunge glide rundt om den.

Det er som om min orgasme ikke vil stoppe det kildrer i hele min krop, og jeg ænser kun en lang rullende orgasme, en orgasme så kraftig som aldrig prøvet før. Min elskede fortsætter dog sin blide behandling af min pik, det føltes nu som ild, det stikker, smerter og alligevel ikke, jeg nyder det i fulde drag. Du trækker dig tilbage fra mig, kysser min brystkasse, jeg føler din tunge glide op ad min brystkasse, min hals og vi kysser hinanden vildt, lidenskabeligt, jeg holder dig tæt ind til mig og fortæller dig hvor en vidunderlig oplevelse det var.

Vi hjælpes af med at komme i tøjet og tager de ting med vi har besluttet at købe. Vi er knap kommet uden for prøverummet før vi ser en ung kvinde og en lidt ældre kvinde stå kun et par meter fra ’vores’ prøverum, den unge pige ser straks ned i gulvet da vi kigger på hende, den ældre smiler sødt til os begge, og siger ’at hun er ked af at hun ikke nåede at hjælpe os – med at finde det tøj der passede os’. Jeg kigger på min elskede og inden jeg når at få fremstammet et ’tak’ siger hun ’det skal vi huske når vi kommer forbi næste gang’ – jeg smiler af hendes lille frække bemærkning, som for udenforstående ikke ville havet betydet det helt store – men for os, og de ’med lyttere’ vi havde – giver det en hel anden mening. Jeg lader min ene hånd glide ned på min skats dejlige bag og giver hende et par hurtige små klap idet vi går forbi de to måbende butiksassistenter.

Ude på gaden går vi hånd i hånd rundt og ser på butiksvinduer, vi små pjatter med hinanden og nyder vort samvær. Hun stopper foran et sort udstillingsvindue med brugskunst, jeg stiller mig bag hende og vi står og betragter den flot opstillede udstilling, jeg nusser hende i nakken, og mærker at hendes ene hånd er gledet om bag hende og her midt på gaden står hun og gnider på min manddom, hun betragter udstillingen uden at se på mig og siger så ’når vi kommer hjem, så er det din tur lille skat, du skal bade mig, holde mig, elske mig og det min mand, det skal du øre hele natten! Jeg lægger mine arme om hende og hvisker til hende at der er intet i hele verden jeg hellere vil gøre end at efterkomme hendes ønsker. Vi spadserer videre lidt rundt i byen, køber en sandwich og en Coke på en af de snart utallige Fast Food restauranter der er dukket op, og snart befinder vi os på vej tilbage til vores bil. På vej tilbage til vores hjem lister jeg forsigtigt min ene hånd over på dit knæ, lader den vandre op ad dit lår – og fortæller dig hvor stor lyst jeg har til dig, hvor meget jeg elsker dig, og hvor lykkelig du gør mig – du kvitterer ved at læne dig over mod mig og giver mig et kys på kinden samtidigt med at du hvisker ’overrask mig min skat’.

Jeg smiler til hende og lover hende at jeg vil gøre alt for at få hende til at føle sig som en kvinde i aften, hun smiler sødt tilbage og siger at det glæder hun sig til. Da vi kommer hjem til lejligheden, hjælper jeg hende af med hendes overtøj, beder hende sætte sig ind i stuen, og så skal jeg nok komme og hente hende når de tin jeg skal lave er klar. Jeg går ud i badeværelset, og når lige at høre sagte musik fylde stuen inden jeg lukker badeværelse døren. Jeg åbner for det varme vand i jacuzzien og klæder mig langsomt af medens den fyldes med varmt vand. Jeg tænder et par levende lys på badeværelset, dæmper lyset, slukker for vandet og tager en badekåbe inden jeg går ind til min kvinde inde i stuen. Inde i stuen ser jeg at hun har fået den samme ide som jeg, hun sidder i det ene hjørne af den store lædersofa, med det ene ben hængende ud over kanten og det andet strakt ud langs sofaen, jeg kan lige nå at skimte lidt af hendes skød inden jeg sætter mig ved siden af hende. Hun rækker mig et glas rødvin og vi skåler begge på vores kærlighed til hinanden. Jeg fortæller hende at hendes bad er klar når hun er, vi rejser os begge og tager vores glas med ud i badet.

Indsendt af Den Liderlige

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *