En fræk fredag

Oprettet den 8. april 2013

Det er fredag aften og klokken nærmer sig 18.00, jeg går spændt og venter på at du skal dukke op og ringe på min hoveddør. Vi havde aftalt at nu skulle vi endelig mødes ansigt til ansigt, efter 6 måneder med telefonsamtaler, mails og chat.

Jeg har klædt mig om mindst tyve gange, jeg vil gerne se godt ud, ikke for udfordrende og ikke for almindelig. Jeg er ved at lægge sidste hånd på borddækningen, og har netop tændt stearinlysene og den stille baggrundsmusik, da du ringer på døren..

Jeg retter lige på håret en sidste gang inden jeg åbner døren; der står du med et stort smil på. Jeg lukker dig indenfor og prøver febrilsk at finde på noget genialt og sige, men ordene bliver siddende i halsen. Vi går ind i stuen, og jeg skænker os et glas vin; “Vi kan vidst trænge til lidt drikkelse inden maden er færdig” mumler jeg og ser ned i gulvet. Du smiler til mig og siger: “Du plejer ellers ikke og være så mundlam, er der noget galt?” Galt og galt jeg er vidst bare en smule genert.. Minuturet ringer og jeg skynder mig ud i køkkenet og får anrettet maden. Snakken går pludselig lidt lettere efter vi får tømt den første flaske vin.

Da vi er færdige med maden sætter vi os ind i stuen, jeg har sat en stille melodi på og du spørger om vi skal danse? Vi står tæt sammen og jeg kan mærken varmen fra din krop, dine hænder, der ganske stille glider længere og længere ned af ryggen. Pludselig er melodien slut og vi står lidt kejtet midt på stuegulvet.
Vi sætter os i sofaen, du hælder lidt mere vin op, og kigger mig dybt i øjnene. Jeg slår blikket ned, men du tager blidt op min hage og vores blik mødes igen. Du kysser mig, først blidt, men hurtigt lidt mere krævende. Vores tunger mødes, og begynder at lege tagfat. Vores hænder undersøger hinandens kroppe uden på tøjet, jeg beder dig om at sætte dig tilbage og nyde min behandling.
Jeg sætter mig overskrævs på dig og begynder at knappe din skjorte op, og meget hurtigt er din overkrop fri for tøj. Jeg lader min tunge gå på vandring, jeg vil udforske og smage hver en krog af din krop. Jeg lader min tunge ramme din ene brystvorte, driller lidt og napper så forsigtigt i den. “Mmmm det er dejligt” siger du, hvilket får mig til at gå videre til den anden brystvorte. Den får den samme behandling og jeg bevæger mig længere ned. Jeg har nu sat mig på gulvet mellem dine ben, og lader tungen cirkle ned over din mave. Du er ikke helt upåvirket af situationen, hvis jeg skal dømme efter bulen i dine bukser, jeg bakser lidt med livremmen, men får endelig knappet op. Du rejser dig op og jeg trækker dine bukser og underbukser helt ned til knæene. Din pik står lige ud i luften, rank som en tinsoldat. Du sætter dig ned og jeg lader tilfældigt min hånd strejfe din pik, mens jeg lader tungen gå på opdagelse igen, denne gang op mod ansigtet. Jeg pirrer dine brystvorter, napper lidt og fortsætter nedad igen. Jeg tager hånden omkring din pik og du giver et lille suk fra dig. Min tunge cirkler drillende på pikhovedet, så ned ad skaftet, op igen og så tager jeg dig helt i munden. Uhm du smager skønt og jeg sutter og slikker det bedste jeg kan. Dit åndedræt er blevet tungere og du stønner svagt. “Mmmm det er skønt” Mine hænder masserer blidt dine nosser mens jeg suger din pik så langt ind som jeg kan. Jeg sætter tempoet op, og du stønner højere og højere, jeg kan mærke dine nosser trække sig sammen og i det samme mærker jeg din varme sperm der rammer min gane. Jeg sluger spermen og sutter dig ren. Jeg kigger op på dig, og vores øjne mødes; “Det var skønt” siger du og trækker mig op til dig. Jeg giver dig et stort kys og vores tunger leger med hinanden. “Nu er det din tur” siger du og begynder at tage tøjet af mig, meget hurtigt ligger jeg helt nøgen foran dig. Du kysser mig på halsen, mens dine hænder har fundet mine bryster. Du krammer dem, og nulrer mine brystvorter, der rejser sig ved din berøring. Du lader din tur vandre og fanger så min brystvorter, du sutter og bider lidt.En velkendt varme begynder at brede sig i min krop. Mens din tunge danser rundt på mine bryster har din hånd fundet ned til mit varme skød, men du lader den drillende ligge på mit lår. Du kysser mig ned over maven og din tunge rammer min navle, du fortsætter, men undgår bevidst mit skød. Du lader tungen vandre ned af mit ene ben, helt ned til mine tæer, op igen og over til det andet.Jeg beder dig indtrængende om at slikke min fisse, men du smiler bare til mig, mens din tunge fortsætter ned af det andet ben. Du begynder nu at sutte på mine tæer, uuuhh det gør mig endnu mere vild og jeg sukker højlydt. Endelig bevæger du dig op i mod min fisse, og du skiller mine skamlæber med dine fingre.Jeg er drivvåd og klynker højt da din tunge rammer min kilder. Du lader tungen cirkle rundt, og sutter på min kilder mens dine fingre finder vej ind i min varme og meget våde grotte. Med to fingre begynder du at kneppe mig, mens din tunge stadig bearbejder min kilder. Det er så skønt og jeg ønsker bare det skal vare ved, men jeg kan ikke holde til denne behandling ret længe. Du kan mærke at jeg er tæt på klimaks og dine fingrer kører ind og ud af min fisse i ekspresfart mens din tunge roterer hurtigt henover min klit. Min ryg spænder som en flitsbue og jeg kommer i et brag af en orgasme, du fortsætter din behandling af min fisse indtil jeg klynkende beder dig om at holde op. Du kravler op til mig og kysser mig blidt, og vi ligger helt udmattede på sofaen…

Vi sætter os op og du hælder endnu et glas vin op, vi skåler og er begge enige om at aftenen ikke er forbi endnu. Jeg rejser mig, “Kom med herind”, siger jeg og går hen imod soveværelset. Du følger efter og ligger dig på sengen, mens jeg tænder stearinlysene der står rundt i værelset. Jeg kommer over til dig, sætter mig på sengen og lader mine hænder stryge henover din brystkasse. Jeg tager fat i dine arme og trækker dem op over hovedet på dig.
Jeg finder et par bløde velourmanchetter frem fra natbordet og binder dine arme fast til hovedgærdet, du ser overrasket på mig, men dine øjne røber at det er noget du kan lide.. Jeg finder et mørkt tørklæde frem af skabet og blinder dig med det. Herefter forlader jeg dig et øjeblik – men vender tilbage efter et par minutter. Du giver et lille gisp fra dig, da jeg lader den varme massageolie ramme din brystkasse. Jeg masserer hele brystkassen, og fortsætter ned ad dine ben, mens jeg undgår din pik, der er klar igen.
Du spørg mig bedende om jeg ikke vil “massere” din pik, men jeg lader som ingenting og fortsætter med dine ben og fødder. Da hel forsiden af din krop er smurt ind og glinser af olie, løsner jeg dine arme, men kun for at bede dig om at lægge dig på maven. Dette er næsten umuligt for dig, pga. den meget stive pik, men du får vendt dig om og jeg sætter manchetterne fast igen. Der kommer et lille skrig fra dig, da jeg lader en isterning køre ned langs rygraden, og ned til dine balder, hvor jeg lader den ligge mens jeg går ud og varmer noget mere massageolie. Da jeg kommer ind, løsner jeg igen manchetterne og tager tørklædet væk fra dine øjne. Jeg beder dig om at læne dig tilbage og kun se, men ikke røre. Så begynder jeg at hælde den varme olie ud over mine bryster. Jeg masserer dem og mine brystvorter rejser sig hurtigt ved denne behandling, jeg lader hænderne glide længere ned, og spreder benene. Jeg hælder lidt olie henover venusbjerget og spreder benene lidt mere, så du rigtigt kan se hvordan olien løber ned mod min grotte. Vi kigger på hinanden og dine øjne er fyldt med begær, din pik er enormt stiv og du siger at snart må have mig. Jeg kigger på dig; “Ikke endnu” siger jeg og begynder at massere olien ind i hver en afkrog af mit skød. Jeg lader en finger cirkle rundt om klitten og mærker hvordan bølger af lyst skyller ind over mig. Jeg øger tempoet lidt, lukker mine øjne og glemmer helt at du sidder overfor mig. Da jeg er lige ved at komme, kaster du dig over mig som et vildt dyr, du vælter mig ned og ligge og trænger uden besvær ind i min våde og varme fisse. “Åh ja, knep mig!” råber jeg højt, og du støder din pik hurtigere og hurtigere ind. Jeg mærker hvordan det sitrer i hele kroppen, “Åh ja, bliv ved, mmm ja!” hikster jeg, mens orgasmen ruller ind over mig. Min fisse strammer om din pik og inden længe kommer du i et brøl “Åååh jeg kommer!”

Vi ligger og får pusten, du ser på mig og kysser mig blidt. “Vil du med i bad?” spørg du, og vi rejser os og går hånd i hånd ud på badeværelset…

Indsendt af Kasper

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *