En Fræk Historie

Oprettet den 6. maj 2013

Jeg var så heldig at få en rigtig flot sild til svigermor, ikke at det umiddelbart var det jeg gik efter, men allerede fra jeg mødte min senere kone, var der nogle spændende undertoner i den måde min svigermor var overfor mig på .

selv om hun var omkring de 50 år, var hun meget flot, ikke så stor, men med flotte små strittende bryster og en fræk bagdel som hun, når hun opdagede at jeg kiggede på hende i smug, vrikkede med, og skulle hun lede efter noget i reolen, skete det altid bøjet ned, med strakte ben og numsen struttende lige imod mig !! Vi havde flere gange pjattet og været lidt efter hinanden, jeg havde nogle gange givet hende et klask bag i når jeg havde passeret hende i køkkenet og hun havde ved et “tilfælde” fået placeret hendes hånd på mit lår , meget tæt på !!!

Den sommer hvor vi ventede vores første barn, var vi hjemme hos min kones forældre på ferie, og en varm eftermiddag hvor der var gæster fra København, var min svigerfar ved at vande haven og min svigermor så pludselig sit snit til at sende vandstrålen ind over hvor jeg lå og slikkede sol i mine badeshorts. Jeg røg naturligvis op og efter en jagt rundt i haven fik jeg fanget svigermor og løftet hende op i mine arme for at bære hende ind på badeværelset så hun kunne smage hendes egen medicin. Vi kæmpede med hinanden på vejen derind og da vi nåede derind tog vandkampen rigtig fart. svigermors lille stramme top blev meget hurtig våd og det samme blev mine shorts. Lige med et fandt jeg mig stående med mine arme rundt om min svigermor mens vi begge havde front mod vasken og spejlet, mine hænder holdt om hendes talje og da jeg så hendes øjne stirre ind i mine gennem spejlet lod jeg mine hænder glide op til hendes flotte bryster.

Jeg kunne mærke at hun havde ventet på dette , hendes brystvorter strittede allerede og mens jeg kælede med dem, begyndte hun at køre rundt med den lækre bagdel, det fik min pik til at rejse sig faretruende .

Hun vendte sig og kyssede mig blidt , mens hendes hænder gled ned over min store bule for så at smutte ind bag mine shorts . Hun trak nu min pik frem og pressede mig ned på toilettet mens hun selv lagde sig på knæ og begyndte at slikke min pik, det var helt forrygende godt, aldrig havde jeg været så ophidset og aldrig havde jeg været med til noget så frækt, her sad jeg og havde gang i noget meget frækt sammen med min svigermor , mens min kone sad ude i haven sammen med svigerfar og resten af familien kun 10 meter væk.

Efter et par minutter rejste hun sig op og skrævede ind over mig mens hun stadig spillede på min pik, hun førte den nu hen til hendes skede og efter at have leget lidt udenfor indgangen , sænkede hun sig ned over den med et dejligt suk, hun sad lidt helt stille men så begyndte hun at ride mig mens jeg kælede for hendes struttende bryster. Jeg kunne ikke holde ret længe kunne jeg mærke og da jeg måtte lade min sæd sprøjte langt oppe i hendes skede blev hun gennemrystet af en voldsom orgasme.

Hun bøjede sig frem og gav mig et dejlig varmt kys, for så at rejse sig og igen tage min endnu ikke helt slappe pik i munden og slikke den ren for sæd , det var lige før jeg kom igen. da jeg stoppede hende sagde hun at det måtte jeg ha’ til gode til en anden gang….. Hvis jeg da havde lyst til at bolle med hende igen ???? Om jeg havde

Vi måtte nu skynde os ud i haven og lade som ingen ting , men senere da jeg hjalp hende med at vaske op , fortalte hun at hun ikke havde haft sex med hendes mand i de sidste 10 år, og at hun havde haft et par elskere i tidens løb, men at hun i lang tid havde prøvet at spille op til mig , men hun havde også været lidt bange for at min kone skulle opdage det eller at jeg ville sladre.

Indsendt af Jorkim

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *