En Herlig Weekend

Oprettet den 12. april 2013

Vi er et par på 39 og 37 år , sidste år lærte vi et andet par at kende , da vi var på ferie I Grækenland Finn 58, Birthe 52 , vi havde ikke talt med dem siden Rhodos turen, Men så her i August ringede de og spurgte om vi ville komme ned på Lolland, hvor de havde lejet et sommerhus i en uge , men da vi havde afholdt vores ferie , blev vi enige om at vi kom der ned i en weekend. Vi kom til Nykøbings banegård, hvor vi blev hentet af Finn, fremme ved sommerhuset blev vi mødt af Birthe som omfavnede os og gav os et stort kys og kram. Indenfor blev vi præsenteret for nogen af deres venner fra København, Svend på 62 og hans kone Ruth som var 65 år, en sød, lidt buttet dame , med et par små bryster. Vi fik noget godt at spise , og lidt rødvin , vi havde det hyggeligt ,og lidt efter lidt kom samtalen Ind på sex, Finn fortalte Svend ,at min kone Marianne ,som han jo kunne se havde nogle store nødder, Men også havde en dejlig ,villig og våd fisse. Marianne rejste sig hurtigt , løftede op i nederdelen trak Trusserne af, og sagde mærk selv efter, Svend var ikke sen , lidt efter havde han fugtige fingere. Marianne smed resten af tøjet, Svend og Finn smed også deres tøj. Kom vi går ind i soveværelset sagde Finn, så var jeg tilbage med 2 dejlige modne damer, Ruth kom hen til mig og trak min pik frem og begyndte at sutte, Birthe tog sit tøj af, og gik hen bag Ruth og begyndte at trække hendes bukser og trusser af for derefter at slikke hendes fisse , det var noget Ruth kunne bruge, jeg lagde mig ned imellem Birthes lår, for at slikke hendes dejlige kusse, Ruth satte sig op på Birthes hoved og blev slikket godt og grundigt , efter en tid, ville jeg simpelthen have fisse fik lagt Ruth ned , stak pikken op i hende , og kneppede hende helt vildt Birthe onanerede sig selv, så kunne jeg ikke holde mig længere , og skød alt min sammensparrede sperm op i hende. Så gik jeg ind i soveværelset for at se hvordan de gik konen, hun lå med røven i vejret og blev kneppet af Svend imens hun suttede Finn store pik, jeg kunne rigtig se hvordan Svends pik gik ind og ud af konens vel smurte fisse, pludselig gik den på Finn og i et brøl sprøjtede han lang om i halsen på Marianne, hun slugte det hele , og der blev jeg lidt jaloux, det har hun aldrig gjort på mig , nå men Svend fik lagt Marianne ned på ryggen, og stak så pikken op igen, så sagde han til mig: se John ,hvor din kone kan li’ at få moden pik. Lidt efter sprøjtede han i konens fisse. Resten af aftenen byttede vi partner igen og igen, det bedste var da jeg lå i en 69’ med min egen kone og hun samtidigt blev kneppet bagfra af Finn, han kom i hendes fisse og spermen sammen med fisse saften dryppede ned i mit ansigt. Næste morgen lånte jeg Finns bil for at køre Svend og Ruth til banegården, og bag efter at hente morgenmad. Da jeg efter ca. 1 time , kom tilbage til sommer huset holdt der en bil udenfor, det viste sig at være Finn og Birthes 20 årige søn Per, jeg gik ud i køkkenet men morgen krydderne, der var Finn og Birthe, hvor er Per spurgte jeg, han er inde i stuen smilte Birthe, jeg vil lige ind for at hilse på ham sagde jeg så, og der lige midt på gulvet lå Per og kneppede Marianne, han havde ikke spildt tiden. Birthe sagde senere til mig, at når Per fik at vide at John og Marianne kom ville han simpelthen ned og hilse på os, og især konens fisse. Det var så den weekend

Indsendt af Brit

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *