En hurtig omgang

Oprettet den 17. april 2013

Det var lørdag aften, og vi var til fødselsdag hos min tante. Vi havde fået god mad og en del vin, så da vi kom til kaffen var alle i god stemning. Rødvinen havde gjort mig godt varm og jeg havde flere skævet til min tante. I dag var hun iført en halvlang sort nederdel og en sort silkeskjorte, som spændte godt over hendes velvoksne barm. Under nederdelen kunne jeg se, at hun havde sorte strømper på, samt et par højhælede sorte sko. Hendes sorte hår lå tæt ind til hovedet og i dagens anledning havde hun lagt en god make-up. Den blodrøde læbestift fremhævede frækt hendes læber og en kraftig øjen-make-up fik hendes øjne til at virke yderst frække.

På et tidspunkt stødte vi på hinanden ude i entreen. Hun spurgte om, jeg havde set hendes datters nye kæledyr. Hvilket jeg måtte sige, at jeg ikke havde. “Kom, sagde hun, så skal du straks se det”. Da vi skulle op af trappen til første salen sørgede jeg naturlig for, at hun gik forrest, så jeg kunne gå og nyde synet af hendes ben. Wauw hvor så de frække ud i de tynde sorte nylonstrømper og så de høj hæle, som fuldendte værket. Min pik var allerede godt halvstiv ved synet.

Kæledyret lå på en hylde nederst i en reol, så hun lagde sig straks ned på alle fire for at vise det frem. Jeg stod på hug lidt bag ved hende. Mere optaget af at kigge på hendes ben og røv end et eller andet lille kæledyr.

Jeg var nu både halvfuld og godt liderlig, så til sidst kunne jeg ikke lade være, men jeg måtte rør hendes flotte ben. Forsigtig lagde jeg hånden på hendes læg og lod den ligge lidt. Hun snakkede videre, som om intet var hændt, så jeg blev lidt modigere og kælede forsigtig for hendes ankel. Jeg lod hånden glide ned på hendes sko. Lod den mærke den spidse hæl. Det var een af den slags sko, hvor hælen er lavet af metal, så den glimtede faretruende. Hun talte stadig, selvom hun lød lidt mere hektisk.

Beruset af følelsen blev jeg nu modigere og lod hånden glide op af benet og op under nederdelen. Lod den mærke fornemmelsen af nylon mod min hud, følte rundingen, hvor låret starter. Hun var nu holdt op med at tale, men jeg turde ikke stoppe nu, så jeg fortsatte. Jeg masserede blidt hendes lår. Lod hånden glide op og ned af hendes ben, som var let faste af den spændte nylon. Jeg synes hun stønnede let, da jeg lod hånden glide højere op og jeg lige rørte hendes mis inden jeg masserede hendes balder.

Med den anden hånd trak jeg nu nederdelen op og jeg kunne se hendes stramme røv inden under de tynde sorte strømpebukser. Jeg kunne også skimte et par små sorte trusser, som dækkede lidt af hendes røv. “Skynd dig, hviskede hun, inden der kommer nogen andre”. Jeg kunne ikke sige noget af bare ophidselse, men trak hurtigt strømpebukser og trusser ned om hendes lår.

Hendes fisse glimtede allerede vådt og skamlæberne stod let åbent og jeg kunne mærke en let duft af hendes køn.

Jeg fik hurtigt min pik frem, som stod stiv og strunk ved det flotte syn og de bløde berøringer. Jeg stilte mig ind imellem hendes ben og hun bukkede sig let frem, så hun med sin hånd kunne lede min pik på plads. Der skulle kun et par stød til, så havde vi fundet rytmen og den gled i bund. Jeg kneppede hende roligt for ikke at lave støj. Imens kunne jeg se, at hun masserede sin egen klitoris.

Det var for frækt, alene tanken om, at alle de andre var nedenunder, mens jeg kneppede min tante. Sikke en skandale, det kunne blive. Jeg måtte derfor hurtigt overgiv mig og aflevere min ladning i hendes dejlige elskovsgrotte. Jeg lod pikken hvile helt i bund i hendes fisse og lod det komme.

Efter orgasmen var det som om jeg vågnede op og begyndte at tænke igen. Min tante måtte havde gjort det samme for hun virkede lidt mærkelig. Hurtigt satte hun tøjet og jeg fik trukket pikken ind. “Jeg går først ned”, sagde hun. Jeg kunne kun nikke og så gik hun uden at kigge på mig. Tilbage på min kusines værelse sad jeg med et lille smil på læben

Indsendt af OL

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *