En Lesbisk forestilling

Oprettet den 17. april 2013

Som det fleste mænd har jeg altid haft en glæde for at se lesbisk kærlighed. Nu kommer en historie som er sand, men navne og steder er det pure opspind og har ikke noget med virkeligheden eller personer at gøre.

Jeg vil fortælle om første gang jeg var indblandet i lesbisk kærlighed. I min ungdom havde jeg et weekend job som taxichauffør. Historien er sand og mine tanker omkring området har jeg stadig meget tydeligt. Jeg har opdigtet personer og steder disse er frit opfundet.

Det var en varm august aften, lørdag, klokken var omkring to om morgen og der var rygende travlt. Alle skulle bevæges omkring for det meste til deres hjem. Jeg kørte i latinerkvarteret da en flot dame stoppede mig. Jeg holdt ind og hun åbnede døren, men begyndte så at snakke med en anden person.

“Der er ikke til at få en bil, vil du have et lift?” Kvinden som snakkede var en høj flot dame med sort hår som var sat op som knold i nakken. Hun var iført hvid skjorte, gennemsigtig, for hendes sorte brystholder kunne sagtens ses. Sort læder nederdel med sorte støvler til. Personen hun havde tiltalt var en ung pige med langt, lyst hår og anorak og fløjlsbukser på. De kom ind i bilen kvinden sagde at vi skulle til Vanløse Byvej 15 i Vanløse. Det var en af de eneste gader jeg vidst hvor lå. Fordi jeg havde spillet fodbold i klubhuset på samme vej.

“Hvor skal du da hen” spurgte kvinden til den unge pige “til kollegiet i Hvidovre”. Og de blev enige om at det var heldigt. På en eller anden måde så var der noget som gjorde at jeg var mere nysgerrige end jeg plejede at være. Jeg tror det var kvindens fremtoning, lidt dominerende, hendes lidt hæse stemme. Hun var virkelig flot og aldersmæssig i midten af fyrrerne. Den unge pige på måske 20 år var smuk med det lyse velplejet hår og blå øjne og den lidt truttede mund.

“Kommer du tit der inde” spurgte kvinden “neje, nej det var første gang. Jeg havde gået forkert det var en fejl”.

Jeg kom i tanke på at jeg havde taget dem op omkring Pan klub, klubben for homoseksuelle. Nu var jeg meget mere interesseret.

“Kommer du tit derinde?” spurgte pige . “Omkring et par gange om måneden. Men skal vi ikke hilse på hinanden. Jeg hedder Margit Thorsvange”. Kvinden rakte hånden over til pigen som svarede “Jeg hedder Maria”. Det lød som om at navnet var opfundet. Maria kiggede på Margits ring og spurgte “er du gift?” “Ja, jeg er”. “Jamen hvordan kan du det. Ja, undskyld det kommer jo ikke mig ved”. Maria prøvede at kikke væk.

“Jeg er godt gift. Min mand er kaptajn i AP Møller og er meget hjemmefra. Når han kommer hjem så har han et hjem at vise frem med mig inklusiv, naturligvis”.

Margit kikkede på mig. Hun måtte have set hvordan jeg gloede. Jeg blev rød i hovedet.

Hun spurgte Maria hvad hun lavede.

“Jeg er lige flyttet hjemmefra til kollegiet og er startet på lærerseminariet. Så jeg kender ikke mange i byen”.

“Du har måske kedet dig hele aften. Hvordan fandt du Pan?”

“Jeg havde hørt det var et godt sted. Men det var bare så dyrt.”

“Jamen har du ikke fået noget at drikke? Sådan en køn pige kan da ikke gå alene uden at fyrene vil byde op.” Maria svarede at hun ikke havde fået noget at drikke, men at det gjorde ikke noget fordi hun kunne ikke tåle at drikke.

“Bliver du da syg?” “Nej, men jeg gør bare sådanne nogen dumme ting”.

De grinede lidt af det. Jeg kunne se Margit havde svært ved at få øjne fra Maria. Hun kikkede på mig med et lidt smil. Det var ligesom vi forstod hinanden. “Så kør dog ordentlig, mand!” Jeg var kommet til at køre over for rødt fordi jeg både skulle høre, kikke og køre på en gang. Meget svært.

“Jamen, kunne du så ikke tænke at få lidt ud af aften?” spurgte Margit.

“Nej, jeg er træt og skal hjem og læse. Hvad mener du da?” svarede Maria.

“Jeg har en del drikkevare. Sodavand, øl ja alt muligt. Min mand tager noget med hjem hver gang og jeg drikker heller ikke. Bare en lille drink og så kan jeg køre dig hjem bagefter.”

“Neje, det er bedst at jeg køre hjem nu” Maria lød ikke hel sikker. Det var et stort valg hun skulle foretag sig. Det var ikke en tilfældighed at hun havde opsøgt Pan klub den aften. Det vidste vi alle.

Margit lagde sin hånd på Marias knæ. Hun vidste at, hvis hun kørte frem nu så løb chancen ud i sandet. “Bare en lille tår. Jeg er også ensom nu, hvor min mand er rejst. Vi kan sidde ude i haven og se stjernehimlen?”

“Kører du mig hjem efter drinken?” Maria virkede flov hun kikkede ikke op.

“Naturligvis, Maria. Chauffør det var Vanløse Byvej 15. De skal dreje derhenne..”

“Jeg kender godt vejen” nikkede jeg med en mærkelig stemme. Jeg havde fået stådreng bare ved deres snak.

Jeg holdt ud foran huset. Der var mørkt. Jeg kunne se parken bag huset, der hvor jeg havde spillet fodbold.

“Bliver døren ikke åbnet?” Det var Margits dominerende stemme.

“Joe, jeg kommer nu”. Det var meget flovt. Jeg sad i skjorteærmer og havde en stådreng på. Jeg håbede at de selv kunne komme ud. Jeg blev nød til at komme over til Margit side og åbne døren.

Hun så godt min mærkelig gang og jeg er sikker på hun bemærkede min stådreng fordi hun sagde: Maria bliv bare siddende så døren også kan blive åbnet for dig”.

Hun gav mig pengene og også de gode drikkepenge mens hun kikkede på mig med det mystiske smil.

De gik ind og jeg sad lidt for at lige puste ud. Så kørte jeg. Jeg var ikke kørt ret langt da jeg stoppede og tænkte: Hvad lave de nu?” Jeg parkerede og løb ind i parken og fandt Margits hus. Et træ og en bænk så var jeg over hegnet. Jeg krøb langsom op igennem haven til huset. Der var lys. Sad de i haven? Soft, evergreen musik lød fra terrasse døren. Den var åbnet pga. den varme aften og et gardin legede i vinden. Stille krøb jeg derhen. Jeg kunne se igennem gardinet. Margit stod ved reolen og fyldte et glas op. Der var meget vodka deri. “Her lige den sidste. Det er kun juice med isklumper”. Hun gav Maria det. Hun havde fået sin anorak af og sad i lædersofaen.

“Hvor bor du flot og lækkert. Jeg mener I bor flot”. Maria rejste sig op og gik lidt omkring. Hun virkede som om hun allerede var lidt beruset.

“Tak for det. Vil du se hele huset?” spurgte Margit. Hun virkede meget selvsikker.

“Nej tak” kom det meget hurtig fra Maria. Ligesom om hun nu virkede bange.

“Du skal ikke være bange Maria. Jeg spiser dig ikke” Margit smilede bredt til Maria.

“Det er jeg heller ikke.” Maria prøvede at komme fra sin fortalelse da hun så et kamera på reolen: Hvad bruger du det til?”.

“Jeg elsker at fotografer smukke ting. Må jeg tage et billede af dig?”

“Nej, jeg er ikke smuk” virkningen af drink nummer to kom nu.

“Sæt dig på stolen der så får du lige en drink til, hvis jeg må tage et billede af dig.”

“OK, men drinken først” grinede Maria.

Margit gav drinken til hende, der var også vodka i, meget. Maria drak og kikkede frækt til Margit, som begyndte at tage billeder. Kameraet var et Nikon med motor og virkede meget prof. Hun tog et par stykker da hun spurgte og Maria ikke ville åbne skjorten lidt, bare lidt. “Hvorfor” kom det stille fra Maria.

“Det kan du da godt. Jeg er jo selv kvinde og du er bare så smuk”. Skjorten blev åbnet, lidt, og Margit tog et billede. Det næste hun ville tage måtte findes i en anden vinkel. “Nej, kære du. Knap lige lidt mere om. Jaae, godt lige en mere, åhe godt, godt”. Margits stemme var meget hæs nu.

Jeg stod uden for. Jeg åbnede mine bukser og tog min pik frem. Jeg turde næsten ikke rører ved den pga. eksplosions farer. Jeg kom til at rykke ved en stol. Margit rejse sig op og lyttede øjeblikkelig.

“Hvad var det?” spurgte Maria.

Margit kunne mærke at hvis hun undersøgte sagen så løb Margit og den chance ville hun ikke lade gå fra sig. På den måde blev jeg reddet. Margit virkede nu som intet var hændt og begyndte at tage et billede af Maria. “Ingen ting kære Maria. Ingenting. Lige en knap mere, ikke.”

Maria tog en stor mundfuld og snart var også det glas tomt. Det er mærkeligt , men jeg synes at Margit smilede ud til mig.

Margit fotograferede ivrigt mens hun prøvede at lokke Maria til at smide skjorten. Den røg til sidst. Faktisk smed Maria den over på reolen. Marias bryster var lækker. For en mands synspunkt og måske også for en kvindes. Ikke for store, men tilpas. Vorterne stod lige frem. Hun var i stemning. “Prøv lige at smide dine bukser, Maria, Maria” kom det meget hæst fra Margit. Maria bare grinede fjollet. “Jeg vil have noget mere juice”. Maria gik over til reolen og tog vodkaen og blandede hendes drink med juice. Margit var optaget med at sætte en ny film i kameraet. “Maria tag nu bukserne af, pleace”. Maria kikkede frækt til Margit og svarede “hvad får jeg for at tage bukserne af”. “Hvad vil du have? Du er så smuk så det bliver det smukkeste billede jeg tager. Kom nu Maria”. Som en striptease danser begyndte Maria at lukke sine fløjlsbukser op og langsomt, meget langsomt kom de af. Hun nød at se Margits stigende nervøsitet for hvordan det skulle ende. Hun begyndte selv at trække hendes hvide underbukser af. Der var nu ikke meget hed sex i dem. Nu stod hun nøgen. Helt nøgen. Med lange flotte solbrune ben, en solbrun krop. Hun lignede Birgit Bardot med det smukke udseende. Margit ville gå hen til hende, men Maria legede katten efter musen. “Du ville tage nogle billeder, ikke?” Margit blev nød til at fotografere mens hendes vejrtrækning blev hastigere. Maria gik over til bordet midt i stuen og satte sig på dette. Drak af sin drink mens hun kikkede over glasset kant. Et frækt blik. Margit ville over til bordet, men blev stoppet af Maria. “Hvordan skal jeg sidde?” Hun bevægede sig langsomt og langsomt skilte hun sine ben fra hinanden. Der var nu fri udkik til hendes flotte, blonde kusse. Margit måtte nu have et billede af den. Et nær billede. Der blev skudt resten af filmen med nær billeder af kussen. Kameraet var løbet tomt. Margit kikkede og så Maria smile mens hun tog en tår. Langsomt rejste Margit sig og var nu helt hende ved Marias hoved. Margits hoved nærmere sig Marias. “Hvad vil du?” Jeg kunne næsten ikke høre Margits stemme. Det var faktisk en visken. “Jeg har aldrig set en kvinde så smuk som dig”.

“Det siger du nok til alle”. Maria gjorde mine til at rejse sig og gå, men Margit tvang hende ned på bordet igen. Margits hoved bøjede sig ned mod Marias kusse. Tungen legede nu med Marias skamlæber. Maria ligesom ville flygte trods hendes stilling liggende på bordet. En frugtskål og kameraet røg på gulvet. Margit blev bare ved med at slikke mens hun holdt omkring Marias ankler. Jeg tror ikke Maria havde noget imod hendes manglende flugt mulighed. Det virkede måske mere æggende. Maria begyndte at bevæge underlivet i Margits rytme. “Åh, hvor skønt” kom det fra hende. Hun løftede hendes hoved for at kikke ned på Margits hovedet. Deres øjne mødes. Maria ligesom pressede sit underliv mod Margits hoved. Hun lagde sig ned igen. Det skulle bare forsætte og forsætte.

Jeg tror der gik 5 minutter, hvor Margit slikkede Maria. Maria blev mere og mere ophidset. Hun var ikke den sagte pige fra bilen. Hun var en vulkan som kunne springe når som helst. Margit havde givet slip på hendes ankler. Der var ingen farer nu. Marias ben løftede sig op mod loftet og små klynk og skrig afsluttede hendes mega orgasme.

Som den kender Margit så stoppede hun og langsom rejste hun sig op og bøjede sig mod Maria. Marias arme røg omkring Margit hals og hun kyssede hende.

Da jeg senere så hende kunne jeg se at hun havde tårer i øjne. Margit kyssede hendes tårer væk.

“Jeg vil lige sige at…” Marias mund blev lukket af flere kys. Margit trak Maria op at stå og med hinanden i hånden gik de ind i værelset ved siden af. Afdæmpet lys blev tændt. Det var et værelse med sort silke sengetøj og skabe med spejle på alle lågerne. Maria kikkede interesseret på indretningen. “Er det din mand som har indrettet soveværelset efter bodellerne i østen?” Det var dumt og sårende sagt og man kunne se at Margit ligesom fik en spand kold vand i hovedet. “Undskyld Margit det var dumt sagt. Undskyld. Er der noget jeg kan gøre for det skal være godt igen?” Maria kikkede usikkert på den nu sikre Margit. “Læg dig ned. Sådant”. Margit startede nu sin afklædning som var betydelig mere hastig end Marias. Hun var også en flot kvinde med pæne bryster og, hun var hel barberet forneden. Hun gik nu hen til sengen og blev stående med hendes ben mod Marias hoved. Maria vidst godt hvad der forventede sig af hende. Hun lå med lukke øjne. Margit begyndte at rører ved Marias hoved. Det blev kærtegnet og gik ned mod hendes bryster. Maria kikkede langsomt op. Hun gjorde store øjne da hun så at Margit køn var vel barberet. Langsomt lagde Margits sit ene knæ op i sengen ved siden af Marias hoved og så det andet knæ. Alt imens hun kærtegnede Marias dejlige krop. Hun sænkede langsomt sit underliv mod Marias hoved. Der skete ingenting. Lidt mere. Nu var kussen lige uden for Marias mund. Maria lagde nu hendes ellers passive hænder op på Margits hofter og begyndte at slikke Margit. Man kunne se på Margit at det ikke ville tage mange sekunder før hendes eksplosion ville komme.

Margit kom med et brøl. Hun maste nu sit hoved ned mellem Marias spredte ben og begyndte nu på en gensidigt slikketur.

Jeg stod uden for og så alt dette. Min pik var gået for længst. Der var en stor klat på mine bukser. Jeg blev bare ved med at kikke. Da ulykken kom. Naboens dumme køter skulle nu ud i haven. Den kunne mærke at der var “noget”. Så den gøede og gøede. Maria og Margit arbejde bare videre uforstyrret.

“King er der nogen?” Naboen var nu kommet ud af huset og var begyndt at gå over mod hækken. Jeg måtte løbe. Ned til baghaven og over hegnet. Mine pæne bukser blev revet i stykker ved knæet. Jeg løb tværs over parken og hen til bilen. Hen til nærmeste tankstation for at vaske klatten væk.

Det var ikke mange penge jeg fik kørt hjem den nat. Men jeg vil aldrig glemme hvad jeg havde overværet

Indsendt af  TX

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *