En lesbisk tog tur

Oprettet den 17. april 2013

Den sidst dag på skolen var hård, så først ved 23 tiden fredag afgen gik det hjemad med toget fra Ålborg. Line og jeg skulle rejse samme det første stykke indtil hun skulle af i Århus. Vi fandt en kupé, hvor der ikke var andre end os.

Det bliver nu dejligt at komme hjem og bestille noget igen, sagde Line. Jeg nikkede, men trist at skulle så langt væk fra dig, svarede jeg. Vi skal da til Ålborg igen, så forsøger vi at få værelse sammen igen, ikke. Jeg nikkede igen, har du egentlig en kæreste ? Ja, han hedder Niels, en dejlig fyr, han er mekaniker, vi har kommet sammen i næsten 2 år. Har du også ? Næ, jeg har haft, men de sidste år har det kun været løse forbindelser. Jeg har en pige jeg af og til elsker med, hun hedder Mia, hun er også der hvor jeg arbejder. Hvem var du du fik til at gennemknippe mig sådan i går ? Det får du aldrig at vide, ihverfald ikke af mig, svarede Line. Men han var god ikke ? Jo, det var helt vildt. Elskede du også med ham ? Nej, ikke i går, men jeg har elsket med ham før, det er bare nogle år siden. Jeg sidder faktisk og bliver lider af at tænke og snakke om det, sagde jeg. Det gør jeg også lidt. Har du været sammen med mange piger, spurgte hun. Nogle stykker har jeg, det er mest forde jeg ikke har mødt den rigtige mand endnu, dem jeg har mødt, har ikke kunnet tilfredsstille mig helt, det lykkedes næsten altid for pigerne jeg har mødt. Nu kom konduktøren, han skulle se vore billetter. Da han var gået igen, spurgte jeg. Har du været sammen med andre piger, end mig ? Nej det var min første gang, jeg har nogle gange fantaseret om det, men det er aldrig blevet til noget, har måske heller ikke haft muligheden. Men det var vildt dejligt, og jeg vil gerne være sammen med dig igen.

Vi kunne besøge hinanden engang i mellem, hvis du vil ? Det vil jeg gerne, og lige nu vil jeg slikke dig til en orgasme, sagde jeg og rejste mig, trak gardinerne for vinduerne til gangen og gik over til hende, knappede hendes cowboybukser op, lynede ned og trak dem ned omkring hælene på hende, spredte hendes ben så meget det kunne lade sig gøre og plantede mit hoved mellem dem. Hvad nu hvis der kommer nogen ? Jeg løftede hovedet og sagde, det gør der ikke nu, kun dig, om lidt. Jeg slikkede videre, hun var godt våd allerede, så jeg koncentrerede mig om hendes klit, samtidig med jeg legede med hendes fisseåbning med mine pegefingre. Line stønnede, åh..ja…, hun klemte om begge sine brystvorter uden på blusen, lavede samlejebevægelser med underlivet. Jeg slikkede hårdt på klitte, der var hård som en sten. Line stønnede højere. Åh..åh…åh…jeg kooommeeer og de velkendte sammentrækninger indfandt sig. Jeg slikkede til hun var helt færdig med orgasmen, rejste mig og ordnede mit hår og satte mig ned. Line tog sine bukser på igen, og kom over til mig. Jeg vil også slikke dig, sagde hun. Ikke nu sagde jeg, vent lidt jeg skal lige tisse først. Det må vente, sagde hun, det skal være nu. Jeg ville rejse mig, men Line stod for og knappede mine jeans op og trak dem ned, puffede mig tilbage på sæden og lagde sig mellem mine ben. Jeg spredte dem villigt så hun kunne komme til. Øj..hvor er du dejlig våd, uhm lad mig smage dig, sagde hun, og førte sit hovede ned mellem mine ben. Hun begyndte straks at slikke mig i hele fissen, fra mit numsehul og op over klitten. Åh.. ja.. Line det er skønt det du gør, hviskede jeg liderligt.

Line stak en finger ind i mig og pressede den mod skambenet indvendigt. Åh.. ja.. der Line, stønnede jeg. Jeg roterede med underlivet. Lines tunge fandt klitten og hun slikkede mig hårdt, en anden finger stak hun op i numsen på mig. Orgasmen kom væltende ind over mig, jeg tror jeg skreg lidt, stønnede ihvertfald meget højt. Jeg kom til at tisse lidt på Line, men hun slikkede bare videre, det hele virkede som om hun ikke registrerede det, hun fortsatte bare med at slikke og knippe mig med fingrene. Jeg var hurtigt tændt igen og på vej mod endnu en orgasme, den indfandt sig få min. efter, den var endnu kraftigere end den første. Nu bankede det på vægen inde fra den anden kupè, de syntes vi larmede for meget. Line slikkede det sidste safter i sig, rejste sig og sagde kom med. Jeg trak mine bukser op og fulgte efter hende ud på wc-et. Hun låste døren, tog sine bukser og bluse af. Kom og slik mig, sagde hun.

Jeg bøjede mig lidt og fandt hurtigt hendes klit. Lines fisse sejlede, så jeg sugede og slikkede hende det bedste jeg havde lært. Jeg stak også to fingre ind i hendes fisse og èn i numsen, begyndte at knippe hende med dem og bearbejdede hendes klit. der gik ikke mange sekunder før Line skreg sin orgasme ud i rummet. Det var temmelig højlydt. Denne gang fortsatte jeg med at slikke og kneppe hende, indtil hun kom endnu engang.

Uha…det var dejligt, sagde hun og tog sit tøj på igen. Jeg skal snart af, sagde hun, mens jeg tissede færdig. Øv..sagde jeg, nu havde vi det lige så godt. Jeg ringer til dig, sagde hun. Vi gik atter ind i vores Kupè og snakkede de sidste 15 min. inden hun var hjemme.

Indsendt af Lone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *