En lykkelig pik

Oprettet den 8. april 2013

Vi var inviteret til indflytterfest hos vore nye naboer og var ved at klæde om og gøre os parat. Du stod i al din nøgne pragt foran spejlet og var ved at tørre hår. Jeg kunne ikke stå for synet, jeg stillede mig tæt ind til din ryg og tog dig blidt på brysterne. Du lagde hovedet bagover mod min skulder og smilede til mig i spejlet. Jeg lod den ene hånd glide ned over din mave og pressede den mod dit nøgne hårløse fisse. Du åndede tungt og pressede skødet imod min hånd. Du kunne mærke min hårde pik, der pressedes imod dine baller, men pludselig tog du dig i det, rettede dig op og sagde.
“Åh nej skat ikke nu, så skal jeg i bad igen,  vi må vente til vi kommer hjem”.
“Jeg vil bare holde gryden i kog, så jeg har noget at glæde mig til i nat”,  sagde jeg.
“Den er varm skat,” smilede du.
Du forsvandt ind i soveværelset og lidt efter hørte jeg dig bande irriteret. Da jeg kom ind til dig stod du i dit smarte undertøj med kjolen i hænderne og sagde.
“Puha–hvor er det varmt og den kjole gør det ikke bedre”.
“Men så tag dog en anden på”.
“Nej–det skal være den”.
Jeg kunne godt forstå dig, den kjole gjorde dig utrolig lækker. Den var uden ærmer, dybt nedringet  og med bar ryg, farven var noget i retningen af bronze der stod fantastisk til din solbrændte hud, den var lang med en dyb slidse foran, hvor den fandt i bløde folder. Jeg kunne godt forestille mig at den måske var en smule varm på sådan en sommerdag.
“Så må du jo undvære undertøjet”, sagde jeg nærmest for sjov. Men øjeblikkelig ophidsede det mig at tænke på at du ville gå til selskab uden trusser og kun med kjolen udenpå din nøgne hud.
Jeg gik igen ud på badeværelset. Lidt efter kom du smilende derud, iført din og min yndlingskjole, men hvorvidt du havde undertøj på eller ikke, sagde du ikke noget om og jeg spurgte ikke. Jeg ville have tanken til at pirre mig resten af aftenen. Men du var utrolig smuk og jeg elskede dig uendelig højt. Du var ved at lægge makeup, så jeg fik kun lov at kysse dig let i nakken.
Endelig blev vi færdige og kunne runde stakittet for enden af vores indkørsel og gå ind til vores nye naboer. Det var yngre mennesker, de hed Lis og Per og var flyttet ind for ganske nylig. Jeg havde hjulpet dem lidt med at flytte nogle tunge ting og vi havde snakket over hegnet. Det var søde mennesker som vi sikkert ville blive glade for som naboer. Det viste sig at vi var de eneste fra gaden der var inviteret. Så vi kendte ingen af de andre gæster, der alle var fra det sted hvor de havde boet før, men det var en ordentlig hus fuld vi var vel en snes stykker  i alt. Tag selv bordet var arrangeret udenfor på terrassen og i udestuer. Nok var det en uformel sammenkomst, men alligevel var der arrangeret bordkort, men kun til herrerne. Kvinderne skulle sætte deres sko i gangen inden de gik ind, så skulle herrerne hente et par og finde en dame som ville kendes ved dem. Man måtte naturligvis ikke tage sin egen partners, det skulle være en fremmed. Det kom der meget morskab ud af. Jeg valgte et par der så interessante ud, men de viste sig at tilhøre en  temmelig kedelig kone, men det var der ikke noget at gøre ved. Jeg lagde godt mærke til den herre der valgte dine sko. Det var en nydelig mand på vores alder og han blev glædelig overrasket da han så den person de tilhørte. Han lagde sig ned på knæ for at gi dig dem på. Han tog fat om din ankel og løftede din fod, i det samme gled slidsen til side og dit ben kom til syne til langt op på låret.  Han kiggede  op mellem dine brune lår, men tog sig i det og satte skoen på din fod, inden han slap ankelen, lod han hånden glide op over din læg helt op til knæet. Du kiggede ned på ham og i smilede til hinanden, hurtigt fik du den anden sko på. Det hele havde kun taget nogle få sekunder og der var ikke andre end mig der lagde mærke til det. I  grinede lidt og han tog din arm og trak af med dig hen til et andet bord. Jeg havde fundet min plads og der hvor jeg sad, kunne jeg se skråt hen på jer bagfra.
Alle gik i gang med maden, der var fremragende og rigelig. Ikke mindst drikkevarerne var rigelige og alle var tørstige, da det var meget varmt, så der blev gået godt til den og snart var stemningen høj og munter. Min borddame var der ikke megen munterhed ved. Hun var ikke nemt at komme i snak med og da jeg sad på et hjørne. Sad der ingen ved min anden side og heller ikke lige overfor. Så for at få tiden til at gå, sad jeg og iagtog de andre gæster. Blandt andre dig og din bordherre. Jeg bemærkede at i hyggede jer, i spøgte, grinede og snakkede. Undertiden sad i med hovederne tæt sammen og talte sagte, mens han tog dig på overarmen eller lagde sin hånd ovenpå din. Et par timer var gået og vi var nu i gang med desserter og portvinen og skålede til højre og venstre. Tilfældigt kom jeg i det samme til at kigge over på dig og så at du spildte en sjat portvin ned ad dig selv. Din bordherre tog promte en serviet  og ville tørre dig. Da jeg sad skråt bag jer, kunne jeg se at slidsen på din kjole var gledet fra hinanden og du sad faktisk med bare lår. Hans hånd med servietten lagde sig på dit ene lår lige over knæet. Der skete et eller andet. Det var somom i stivnede. I kiggede hinanden i øjnene og langsomt lod han hånden glide ned mellem dine let adskilte lå og op langs inderlåret, så langt op at jeg ikke kunne se hans hånd længere. Du klemte lårene sammen om hans hånd  et par gange og smilede til hans ansigt og inden nogen opdagede det, sad i igen normalt.
Det kriblede ned ad min rygrad og jeg kunne mærke adrenalinen. “Åh-skat, gad vide om du har trusser på, eller om han har mærket din varme glatte fisse”.  Jeg begyndte nu at holde nøje øje med jer og kunne fornemme en forandring i jeres opførsel overfor hinanden, en større fortrolighed imellem jer og nu da han var brændt varm, havde han svært ved at holde sig fra dig. Gang på gang vendte hans hånd tilbage mellem dine lår, hvor du lod ham gå på opdagelse. En enkelt gang så jeg at du lagde hånden over i hans skød. Hvad du lavede kunne jeg ikke se, men det så ud som om
fingrene. Jeg havde en dirrende spændt fornemmelse af, at der ville ske noget spændende i løbet af natten. Noget der ville gøre vores fællesskab endnu tættere. Jeg var spændt på hvor langt du ville lade ham gå. Men han havde forholdsvis let spil. Du var allerede varm op inden vi tog hjemmefra.
“Åh, jeg elsker dig for din umiddelbarhed og villighed og ønsker dig kun det bedste. Jeg elsker dig fordi du tør følge dit begær og gøre det du har lyst til. Jeg elsker dig fordi du er dig”.
Middagen fik ende. Det var begyndt at mørkne. Der blev tændt en enkelt lampet inde i stuen og der blev skruet op for musikken,  så folk kunne danse. Din bordherre tog din hånd og trak dig op og bugserede dig ind på dansegulvet. Mens i var på vej, opdagede du mig, vinkede og sendte mig dit søde smil. Jeg sad nu så heldigt, at jeg diskret kunne overskue hele stuen ud af øjenkrogen. Så mens jeg sad og talte med nogle af de andre gæster, kunne jeg se hvad i lavede. De første par numre dansede i  meget normalt og det så ud som om han talte til dig i en lind strøm. I trak længere og længere ind i de mere dunkle hjørner og dansede tættere og tættere. Nu lå begge hans hænder på din bagdel og du havde armene om hans hals mens i dansede kind mod kind. Af og til forsvandt hans ene hånd diskret om foran imellem jer og op mellem dine lår. Du kiggede dig omkring og da ingen tilsyneladende lagde mærke til jer, mødtes jeres læber i et langt dvælende kys, mens i trykkede jeres kroppe imod hinanden. Sådan fortsatte i en tid , indtil i blev tørstige og satte jer sammen ved et bord.
Da manden forsvandt et øjeblik, greb jeg chancen og gik hen og bød dig op, du kom mig smilende i møde og vi dansede ind i mørket.
“Morer du dig”, spurgte jeg.
“Ja, jeg har det dejligt”, svarede du.
“Hvad var det for en fyr du fik til bordherre”.
“Det er Lises ugifte morbror”.
“Er han frisk”?
“Ja—han er godt nok lidt fræk, men ellers meget frisk”.
Jeg klemte dig lidt og du gjorde gengæld. Imens jeg kyssede dig i mundvigen, listede jeg en hånd ind mellem dine lår og lod en finger glide op i revnen der var glat og våd, meget våd. Jeg fandt ud af at du ikke havde trusser på. Havde han rørt ved din nøgne fisse ? Tanken gjorde min pik halvhård.
“Kan du holde gryden i kog skat”? Spurgte jeg, mens jeg nulrede fissen. Du kyssede mig stønnende.
“Uha, – den er jo ved at koge over”, hviskede jeg og stak fingeren længere op og nulrede klitten.
“Er det ham der fyrer op”? Hviskede jeg og kyssede hende.
“Åh, – ja skat, det er dejligt”,  stønnede du. Jeg fortsatte med at nulre din fisse og  hviskede sagte i dit øre.
“Åh, jeg vil altid elske dig skat”.
“Åh ja”, stønnede du.
Musikken endte og vi bragte os i orden. Jeg førte dig tilbage til bordet.
“Hvor var det nu du sad”? Spurgte jeg. Du pegede hen imod din bordherre, som var vendt tilbage. Jeg fulgte dig derhen og takkede for dansen med et elegant buk og nikkede til ham. Idet du kantede dig forbi ham , tog han din hånd og beholdt den i sin mens du satte dig. Han kiggede på mig og smilede, jeg smilede tilbage, nikkede igen og gik hen til mit eget glas.. Han havde tydelig demonstreret at du var hans, hvis du ville og det ville du tydeligvis. Du havde tilsyneladende ikke fortalt han at jeg var din mand.
Jeg gik ud på toilettet og på vejen kom jeg til at overhøre et replikskifte mellem Lis og Per.
“Åh nej Per, har du set at  Hans har kastet sin kærlighed på vores nabokone, satans kan du ikke prøve at snakke ham fra det”.
“Det ved du jo godt at jeg ikke kan, Hans gør hvad der passer ham og hvis han kan drille nogen gør han det. Hun ser da heller ikke ud til at have noget imod det”.
“Nej,  men hvad med ham”.
“Det skal nok gå”, mente Per.
Den gode morbror Hans, var åbenbart kendt for at være noget af en skørtejæger og så vidt jeg kunne se havde han denne gang heldet med sig.
Da jeg kom tilbage til min plads, var i igen i gang ude på dansegulvet hvor i dansede tæt kinddans og kyssede åbenlyst. Han kærtegnede din ryg og baller og stak diskret hånden op under din kjole. På et tidspunkt var jeg ude at danse med en af de andre damer og mens vi dansede forbi, drejede du tilfældigt hovedet og fik øje på mig og smilede sødt. Og mens jeg så til, kyssede du ham lidenskabeligt med et dybt tungekys, alt imens vi havde øjenkontakt. Jeg fik en heftig hjertebanken og måtte koncentrere mig meget for at holde min pik i ro, så jeg ikke generede damen jeg dansede med.
“De skal da vist snart hjem de to”, sagde hun. Hun vidste heldigvis ikke hvem i var.

Ikke længe efter, så jeg at i gik ud af havedøren og ned over græsplænen med armene om livet på hinanden. Jeg havde en anelse og skyndte mig ud af bagdøren, rundt om stakittet til os selv og ned i den anden ende af haven. Der havde naboen en gruppe træer og buske der dannede en slags løvtag over et sted med et solidt plankebord med bænke. Mens jeg sad der bag stakittet og lurede, kom i ganske rigtig rundt om buskene. I stoppede op og omfavnede hinanden. Trykkede jer tæt sammen og kyssede. Hans begyndte at rage dig mellem lårene, mens du stod let skrævende og svejede i hofterne, du bøjede nakken bagover, lukkede øjnene og åndede tungt gennem næsen.
“Åh, nu har han fingeren oppe i hendes dejlige fisse”. Langsomt havde han fået dig bugseret hen til bordet, som du nu stod med bagdelen oppe imod, fødderne godt fra hinanden og lårene spredt. Han havde løftet kjolen op over bordkanten . Åh nu skal min dejlige kone til at have en gang fremmed pik. Han lod sin store hånd glide ned over din mave og ind mellem dine lår, for at ende med en finger i fissen, mens han hviskede.
“Åh hvor er du dog dejlig, det var godt jeg alligevel tog med til den fest”. Du havde nu taget en hånd ned til hans buksegylp og gned op og ned på bulen. I fortsatte jeres rolige kærtegn. Han fortsatte.” Hvor er din mand nu”?
“Han er med til festen, så jeg regner med at han er der”.
“Hvem er han”?
“Det var ham jeg dansede med før”.
“Åh-shit, var det ham, jeg kunne lige så have sagt til ham om at holde fingrene fra dig, sådan som jeg opførte mig. Ved han hvad vi har for”.
“Det tror jeg nok”.
“Åh hvor er du dejlig fræk, jeg elsker sådan nogle som dig”.
Han forstærkede sit angreb på din krop og med den anden hånd, lynede han sine bukser ned. Du stak hånden indenfor gylpen og fiskede hans pik frem. Du gispede. Jeg var også lige ved at gispe højt. Det var en ordenlig moppedreng , lang og tyk og de første fem cm. bøjede stærkt opad.
“Åh- at se dig stå med en fremmed mands stive pik i hånden.” Han klemte sig ind mellem dine lår, du placerede hans pik det rigtige sted og rakte armene bagom for at støttede på bordet. Mens du løftede knæene og spredte lårene, gled hans stive pik op i din dejlige våde, varme fisse.
“Åhhhh – “.,sukkede du dybt, lagde nakken bagover og lukkede øjnene. Langsomt begyndte han at knæppe dig i lange dybe stød, mens han stønnede.
“Åh- hvor skønt, du er alt for god til at være reservere til kun en mand. Men bliver han ikke sur”.
“Åh ja, det er dejligt”, hviskede du. “Åh den er så skøn og anderledes, ååhhh ja knæp mig”.
Jeg fulgte enhver af jeres bevægelser med stive øjne. Jeg havde forsigtig fisket min pik frem og gned langsomt på den, mens jeg nød hans behandling af din fisse. Jeg nød synet af min dejlige kone i armene på en anden mand.
“Kan du li fars sjove kødpølse”, stønnede han mens han knæppede løs. “Er den liså god som din mands”?
“Åh ja, stønnede du. Aaaaahhh – den er så skøn”.
“Åh”, hviskede han. “Sig det er den bedste pik du har fået, åååhhh”.
“Åh, ja –det er den bedste pik”.
“Sig du vil ha den hele natten og hver gang vi ses”.
“Åh– ja — knæp mig hele natten”. Han pulede løs, mens du jamrede at du ville ha den altid.
Pludselig hørtes der fnisen og snak i nærheden. Hans trak hurtigt pikken til sig og gemte den væk, mens du rejste dig og lod kjolen glide ned over dit syndefald. Så da nogle gæster kom til syne, stod i somom intet var hændt.
“Hej”, råbte de. “Står i her, der er natmad nu, varme pølser m.v”.
Leende og snakkende fulgte i med de andre op til huset. Jeg var skuffet over at i ikke havde fået lov til at gøre det færdigt. Jeg skyndte mig tilbage til festen og ankom før jer. Lige da i kom ind ad døren, skyndte jeg mig hen til jer og sagde.
“Hej skat, skal vi lige tage en enkelt dans, jeg har snart ikke set dig i aften”.
Du lod dig føre med, mens Hans gik hen for at hente sig en drink til jer og satte sig ved et bord. Du tog mig om halsen og jeg tog dig om taljen og langsomt dansede vi ind i det mørke hjørne. Jeg kyssede dig blidt i mundvigen og hviskede.
“Jeg elsker dig skat”.
“Umm”. Sagde du da jeg kyssede dig på munden.
“Hvordan går det med gryden”, hviskede jeg , mens jeg førte hånden op mellem dine lår og trykkede en finger ind i fissen, safterne ligefrem løb af den, den var glat og varm.
“Uha”, hviskede jeg. “De behøver ikke stege pølserne, vi kan selv koge dem”. Du fnisede og sagde.
“Ja – den er god til at koge pølser”.
“Åh skat”, hviskede jeg, mens jeg bed dig let i øret.
“Den har måske allerede været i gang med at koge en pølse”. Du åndede et par gange dybt gennem næsen og hviskede sagte og næsten uhørligt.
“Den nåede ikke at blive mør”. Jeg kyssede dig hedt og hviskede.
“Åh skat, hvor jeg elsker dig”.
“Jeg elsker også dig”, sagde du.
“Men vi må se at få den pølse kogt”, hviskede jeg.
“Åh- ja”, stønnede du. Dansen var forbi og jeg førte dig hen i retningen af hvor Hans sad. Inden vi nåede helt derhen sagde du.
“Gir du en drink, hvis han vil med hjem senere”. Jeg klemte hendes hånd, kiggede på hendes bedende ansigt og sagde.
“Ok skat”. Så overlod jeg dig til ham. Åh – jeg kunne se hans store pik i din fisse. Han tog din hånd og trak dig ned på sit skød. Han kiggede op på mit ansigt, mens han lod hånden glide op ad dit lår. Instinktivt spredte du lårene en anelse. Nu kiggede i på mig begge to, du med et mildt undskyldende smil på læberne, han med et frækt direkte blik, mens han åbenlyst tog dig på fissen, han viste mig en våd finger, som han lod glide op mellem dine lår og trak den ind og ud nogle gange. Jeg kunne ikke se noget for kjolesømmen, men udtrykket i dit ansigt sagde alt. Du spredte lårene lidt mere og nu fik jeg et glimt af hans finger i din fisse, han trak den ud og skubbede den igen ind, inden han igen tog hånden til sig. Åh – det føltes somom det varede ti minutter, men i virkeligheden tog det kun nogle få sekunder, inden alt igen var som før. Jeg smilede til jer og gik hen for at få en øl.
Værtinden kom hen til mig og satte sig smilende.
“Går det godt”? spurgte hun.
“Ja det går fint”, svarede jeg som sandt var.
“Du-ee-nu generer min morbror vel ikke din kone”. Idet hun sagde det, kiggede vi begge over på jer, i var midt i et heftigt kys. Hans sad i en lænestol og du sad på hans skød, hans ene hånd var under din kjole.
“Hans kan godt være temmelig direkte”, sagde hun.
“Hun er voksen”, sagde jeg.
“Jeg håber ikke vi bliver uvenner som naboer”, sagde hun.
“Det håber jeg skam heller ikke”, smilede jeg. “Og i skal ikke savne ham, hun vil ha ham med hjem”.
“Åh nej”, udbrød hun. “Er du klar over—“, hun var lidt forlegen men fortsatte.”- Ja–altså hvad der kan ske”.
Jeg lagde min ene hånd over hendes og sagde.
“Kære Lis, du skal ikke være bekymret, vi bliver ikke uvenner og for det tredje, – ja- så er det sket og vil ske igen, hun er en voksen kvinde og vælger selv hvem hun vil ha og hvornår”.
Hun kiggede interesseret på mig og smilede .
“Har du ikke noget imod det”. Jeg rystede på hovedet.
“Hans er speciel, jeg har set det før, men jeg håber i kan styre det”. Hun rejste sig smilende og gik.
Jeg sad stille og nød en øl, mens jeg iagtog jeres åbenlyse kissemisseri. Enten stod i på dansegulvet i den mørkeste hjørne og gramsede på hinanden, eller også sad han i en lænestol med dig på skødet og hånden oppe under din kjole. Der var tilsyneladende ikke andre end mig der lagde mærke til det. Folk var mere eller mindre optaget af deres egen affære, eller de lå og sov rusen ud et sted.
Det var ikke en udvikling jeg havde ventet for en 5-6 timer siden. Der var pludselig vendt op og ned på en hel masse ting. Din reaktion på den massive tilnærmelse, var forståelig, men uforudseelig. Min egen reaktion på det var ikke helt erkendt på forhånd. Jeg havde tit forestillet mig det, drømt det, men virkeligheden er helt anderledes. Min tillid til dig gjorde det nemt at acceptere og jeg under dig gerne al den pik du har lyst til. Det er liderligt at se dig med en anden, det er liderligt at se jer kysse og kramme. Det er dejligt at se dig nyde kærtegnene og kyssene fra en fremmed mand. Jeg nød det, jeg vidste at du i bund og grund var min. Pludselig var der en der satte sig ved min side.
“Hej nabo”, sagde han. “Går det godt”.
“Fint”, svarede jeg. Han kiggede i retningen af Hans og dig og sagde.
“Jeg hører at morbror Hans er ude efter at få din kone”. Jeg smilede skævt og sagde.
“Han har haft hende og de har i sinde at gøre det færdigt senere”.
“Jeg vil blot advare dig”, sagde han. “Jeg kender nogle kvinder, min egen kone inklusive, der har været med morbror Hans i knæppeland og hver gang de ser ham derefter, smider de trusserne og lægger sig på ryggen. Morbror Hans kan åbenbart et eller andet med sin store skæve pik der gør dem afhængige, jeg har set det gang på gang, de tigger og ber om mere, men heldigvis er han helt og aldeles ungkarl og kunne ikke drømme om at leve sammen med nogen kvinde. Men du slipper ikke med denne ene gang, han kommer jævnligt her hos os og jeg vil vædde med at han så også vil besøge din kone, hun er jo temmelig lækker”.
Jeg kiggede på han og trak på skuldrene og sagde.
“Jeg har ikke noget imod det og det ser ud til at hun kan li det og i øvrigt, hvad er alternativet”?
“OK- vi ses”, sagde han. “Men jeg ville lige advare dig”. Han forsvandt. Alle disse velmente advarsler begyndte at irritere mig lidt, bare det nu ikke endte med at vi kom alt for skævt ind på vore nye naboer.

Lidt efter kom du og Hans hen imod mig, jeg rejste mig og du faldt mig om halsen, Hanses hånd blev liggende om din talje.
“Skal vi se at finde hjem skat”, hviskede du.
“Ok, men hvordan går det med gryden, får du kogt nogen pølser”. Du studerede mit ansigt indgående, mens du tog om min stive pik og klemte let og hviskede.
“Jeg vil ha ham”. Vi var ved at være specialister i tvetydigheder, jeg smilede.
“Du har haft ham”. Forbavselse tegnede sig kortvarigt i dit ansigt.
“Hvad mener du skat”.
“Var der ikke noget med en halvkogt pølse på et tidspunkt”.
“Der er ikke noget ved dem halvår”. Du smilede og kyssede mig let. Hans havde været en interesseret tilskuer til vores lille replikskifte, og nu vendte jeg mig mod ham og sagde.
“Min kone opfordrer mig til at invitere dig over på en godnat drink”.
“Hvor betænksom af hende”, smilede han. Du lyttede interesseret.
“Ja”, sagde jeg. “Men mellem os sagt, så ved vi jo godt begge to hvad det i virkeligheden er hun vil “.
“Hvad vil hun”.
“Det er noget med en svaghed for at koge pølser”, sagde jeg. “Tykke, lange krumme pølser”.
“Hvad ved du om krumme pølser”, spurgte han.
“Jamen jeg ved bare at der blev serveret en lang krum pølse under åben himmel for et par timer siden”.
“Åh”, hviskede du. “Jeg elsker den krumme pølse skat, men der var ingen majonæse til”.
Jeg kiggede på Hans, han hviskede næsten uhørligt ind i dit ene øre.
“Åh din liderlige tæve, jeg skal kneppe dig sønder og sammen”.
“Åh – ja–“, stønnede du. “Kom”.
I skyndte jer ud gennem gangen med mig i hælene. I den smalle gang mødte vi Lis og idet Hans kantede sig forbi ham, greb hun ham i skridtet og fik fat om pikken.
“God fornøjelse kære morbror”, hviskede hun og kyssede ham let.
“Tak kære niece”, sagde han og skyndte sig forbi.
I skyndte jer i forvejen og da jeg nåede ind i vores hall, stod i der og klamrede jer til hinanden og kyssede vildt. Han havde hånden oppe under din kjole og gravede dig i fissen, du havde et fast greb om hans pik, som du klemte og masserede med hele hånden inde i hans gylp.
“Åh skat,” stønnede du da du fik øje på mig. Hans stirrede frækt på mig , løftede op i din kjole og gned dig på den bare mave, han stak et par fingre ind mellem dine lår og du stønnede højt. Jeg gik ind i stuen for at finde drink, i kom bagefter, du trak ham i pikken, idet du stadig havde hånden inde i hans bukser, med den anden hånd tog du imod det glas jeg rakte dig. Vi drak alle tre på en hyggelig nat og så ville i danse. Jeg fandt noget meget stille musik og i begyndte at jokke lidt rundt, eller rettere sagt, du trak ham med hen i det mørke hjørne til spisebordet. Jeg satte mig i en lænestol. Med et elegant kast svingede du nederdelen op på bordet bag dig, og stod nu med nøgen underkrop og let skrævende op ad bordkanten. Med et rask tag, hev du hans pik ud af bukserne og pressede den ind imod din bare mave mens du kyssede ham vildt. Hans tog nu pikken og førte den ind mellem dine lår og begyndte at skubbe den frem og tilbage over dine skamlæber, det gjorde dig vild.
“Åh ja, åh gi mig den”, stønnede du hæst. Hans gik lidt ned i knæ, du anbragte pikken på rette sted og han begyndte at bore den på i dig, mens du jamrede højt af glæde. Du stødte armene bagud på bordet og lod dig falde bagover, samtidig løftede du knæene højt op og skrævede, hans pik gled dybt ind som i smør. Han tog dig om hofterne og blev stående helt stille med pikken dybt inde i din mave. Han kiggede hen på mig og grinede liderligt, mens han vrikkede lidt med hofterne og begyndte langsomt at kneppe dig med lange dybe stød. Du virrede med hovedet, vrikkede med hofterne og peb som en hundehvalp, mens han langsomt satte farten op og pulede dig hårdt og kontant så det klaskede og bordet truede med at bryde sammen. Pludselig huggede han pikken dybt ind og brølede højt mens han oversvømmede dit indre med sin varme sæd. Det fik dig til at udstøde et vildt skrig, mens orgasmen rulle ind over dig. I var begge stivnet i et liderligt tabu. Åh hvor var det smukt, jeg havde aldrig elsket dig så højt som nu, hvor du så villigt tog imod sæden fra en fremmed pik dybt inde i maven. Åh skat du er så dejlig. Langsomt klingede jeres orgasme af, han tog de hænder du rakte ham og han trak dig op at sidde, du slyngede armene om hans hals og kyssede ham. Pikken gled ud af dig, han stoppede den tilbage i bukserne, du hoppede ned fra bordet og din kjole faldt igen på plads. I genoptog jeres dans. Jeg fandt nye drink og i kom hen og tog en hver, vi skålede højtideligt og du udbrød.
“Nu vil jeg danse med dig skat”. Vi tog om hinanden og begyndte at danse, mens Hans satte sig i en stol og iagttog os. Jeg kyssede dig blidt på munden og sagde.
“Har du det godt skat, er det dejligt at koge pølser”.
“Åh ja, det er så dejligt med sådan en stor skæv pølse”. Hviskede du.
“Ved du hvad Per sagde”. Du rystede på hovedet. “Han sagde at når en kvinde først havde kogt Hanses pølse, ville hun blive ved med at ha den”.
“Åh ja skat, den dejlige pølse vil jeg heller ikke undvære igen”. Du hviskede lidenskabeligt i mit øre.
“Åh skat, Hans skal knappe mig igen og igen med hans store skæve pik, åh den er så dejlig”.
“Hvad kan han som andre ikke kan”.
“Åh jeg ved det ikke skat, men den krumme tingest kan snurre rundt inde i fissen på den mest vidunderlige måde og så fylder den så dejlig meget, åh skat jeg må ha den nu igen”. Jeg kiggede hen på Hans der sad og iagttog os, han smilede skævt, som om han vidste hvad vi talte om, men ville du ha ham, ja så skulle du ha ham her og nu. Jeg kunne ellers godt tænke mig at få pikken op i dig, men det ville du vist ikke lade sig nøje med i dag. Jeg tog i din kjole bagpå og trak den helt op over dine hofter, det gav et gib i dig, jeg sagde, mens jeg kiggede på Hans.
“Hun vil gerne bedækkes af dig en gang til”. Du knugede mig hårdt om halsen. Hans rejste sig og kom hen bag dig og kærtegnede dine baller, du spredte fødderne og struttede med bagdelen.
“Åh din liderlige tæve, hvor jeg elsker dig”, hviskede jeg.
“Åh ja, jeg elsker også dig”, hviskede du.
“Er du klar til at tage imod din elskers pik”.
“Åh ja, knep mig med din store pik”, sagde du så han kunne høre det. Han stod og bøvlede lidt ved lynlåsen, men nu kunne jeg se at han havde pikken fremme. Han stillede sig tæt op ad din ryg og puttede den ind mellem dine lår og kørte den helt frem foran fissen.
“Åh ja”, stønnede du. “Gi mig den nu”. Hans kiggede mig ind i øjnene og sagde.
“Vil du ha at jeg skal knappe din kone igen, må du sige det til mig”. Jeg var godt klar over hvad han ville, han var ude på at få bekræftet sit overtag og mit nederlag. Jeg skulle vide at jeg var hanrej og altid ville være hanrej når han var i nærheden. Men det passede mig godt, det var det jeg ville.
“Ja”, sagde jeg hæst. “Knep den liderlige tæve af en kone jeg har. Pul hende så sæden står om ørerne på hende og fosser ud af hendes liderlige fisse”.
“Åh ja skat,” hviskede du. Og kyssede mig hedt, mens du struttede med bagdelen for at få ham til at køre pikken rigtig ind. Han tog om den og kørte den op i din fisse i et stød. Du peb som en hundehvalp og var ved at bide læberne af mig da den røg i bund. Jeg tog fat i din kjole og hev den op om ørerne på dig, du strakte armene mens jeg hev den af dig og stod nu splitternøgen imellem os, kun med de højhælede sko på. Du lagde igen armene om min hals og hang på mig med struttende bagdel. Hans lagde begge hænder om dine bryster og klemte dem mens han begyndte at knappe dig med små hidsige stød. Han søgte øjenkontakt med mig og sagde hæst.
“Åh ja, din liderlige kones fisse skal tilhører mig hver gang jeg kommer på besøg. Hun skal smide trusserne lige så snart hun ser mig og kysse min pik goddag. Fissen skal stå til min rådighed”.
“Åh ja skat,” stønnede du bekræftende. Hans satte farten op og pulede løs mens du hang om min hals med hovedet helt nede på mit bryst, du kørte rundt med bagdelen og stønnede højt.
“Åhhh – mere, mere ååhhhh ja”.
“Jaaaaa”, stønnede Hans og huggede pikken ind i din mave. “Hun får det nu, åhhh- din kone får min sæd dybt ind i fissen”. Du skreg højt da du mærkede sæden spule ind i dig og orgasmen rullede igennem din krop. Åh skat, hvor var jeg lykkelig på dine vegne. Endelig efter lang tid kom i til jer selv. Hans trak sin lange halvslappe fedtede pik ud af dig, hvilket fik dig til at stønne højt. Jeg stak en hånd ind mellem dine lår og mærkede sæden løb ned ad lårene på dig.
“Åh skat”, hviskede du. “Det er det bedste jeg har oplevet, åh jeg vil ha ham i nat, du må sove i gæsteværelset, Hans skal knappe mig i ægtesengen. Åh jeg glæder mig allerede til at få hans pik igen”. Du løb hen til ham og tog ham om halsen og kyssede ham og sagde.
“Åh kom vi skal ind i ægtesengen og knappe”. Du havde fornemmet min stemning og smurte tykt på. Jeg er dig evig taknemlig for alle de gange du siden hen har taget imod Hans og jeg har ligget i gæsteværelset og lyttet til jeres vilde elskov og spillet den af på mig selv. “Åh skat, hvor jeg elsker dig”.

Indsendt af Ditte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *